PS Evo bas gledam ovu svoju poroslogodisnju kartu za Jug, pa posto mi redari nisu izbusili sve one tackice sa utakmicama , mogu li one neiskoristene prenijeti u ovu sezonu
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Ako je sad petoba za Jug, koliko ce onda biti kad se napravi novi stadion akbda, jos ako sve tribine budu manje vise isto uslovne.
PS Evo bas gledam ovu svoju poroslogodisnju kartu za Jug, pa posto mi redari nisu izbusili sve one tackice sa utakmicama , mogu li one neiskoristene prenijeti u ovu sezonu

KAD STANE SRCE MOJE
I BOG MI SKLOPI OCI
ZAKUCACE BAR JOS JEDNOM
I S NEBA CE ZA TE DOC
I BOG MI SKLOPI OCI
ZAKUCACE BAR JOS JEDNOM
I S NEBA CE ZA TE DOC
- RagazziDelSud
- Kontakt:
Moram te razocaratiBlueone je napisao/la:Ako je sad petoba za Jug, koliko ce onda biti kad se napravi novi stadion akbda, jos ako sve tribine budu manje vise isto uslovne.
PS Evo bas gledam ovu svoju poroslogodisnju kartu za Jug, pa posto mi redari nisu izbusili sve one tackice sa utakmicama , mogu li one neiskoristene prenijeti u ovu sezonu![]()
Posuđujte novac od pesimista – oni ne očekuju da im ga vratite.
pa jeste, niko ne kaze da niste, ali vi da postavljate standarde je smijesno...pa proslogodisnju kampanju nam haman podjonili (budi Zeljo) i prica o nekim standardima
mislite da ste izmislili toplu vodu...prosle sezone vam je izgovor bio da vama ne trebaju godisnje (ne uprava, nego navijaci)
Samo cekam kada cete se hvaliti sa papirom na kojem stampate "mi stampamo na 220 gramskom papiru i to u koloru, postavljamo standarde"
Znam da je djecici drago, "mi smo imali prije vas" i isplazite jezik...
stara narodna "malo, sareno i budali drago"...
____________________________________________________________________________________________
Danas sam zaboravio napisati da se Buki izvinuo navijacima i simpatizerima kluba jer se ovako kasno krenulo sa godisnjim, i da je to zbog budjeta bla bla (nisam cuo nastavak
) i zbog toga sto su htjeli da urade ove bar kodove pa su trazili agenciju koja bi im pomogla u tome (kupikartu.ba)...
Takodjer Dzelo je rekao, da to "zdanje" koje svabe planiraju da prave, ce biti najbolje u BiH i kod susjeda...ceka se dopis nekakav od svaba da dodje u klub i da ce se onda vjerovatno skupstina/predsjednisto (sta li vec) sazvati da se odluci o tom projektu jer je jako veliki...
Zvanicni stav kluba je da se razgovara
Samo cekam kada cete se hvaliti sa papirom na kojem stampate "mi stampamo na 220 gramskom papiru i to u koloru, postavljamo standarde"
Znam da je djecici drago, "mi smo imali prije vas" i isplazite jezik...
stara narodna "malo, sareno i budali drago"...
____________________________________________________________________________________________
Danas sam zaboravio napisati da se Buki izvinuo navijacima i simpatizerima kluba jer se ovako kasno krenulo sa godisnjim, i da je to zbog budjeta bla bla (nisam cuo nastavak
Takodjer Dzelo je rekao, da to "zdanje" koje svabe planiraju da prave, ce biti najbolje u BiH i kod susjeda...ceka se dopis nekakav od svaba da dodje u klub i da ce se onda vjerovatno skupstina/predsjednisto (sta li vec) sazvati da se odluci o tom projektu jer je jako veliki...
Zvanicni stav kluba je da se razgovara
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
-
KARL HAJNC
- Kontakt:
ZA KOJU GOD MEDIJSKU KUĆU RADI ZEKA ODLIČNO STE OSJETILI NJEGOVE MAJSTORIJE NA SVOJOJ KOŽI U POSLJEDNJOJ DECENIJIpile87 je napisao/la:A za koju medisku kucu radi ovaj Almir Turkovic nekadsnji junior ZeljeSeyo_TM je napisao/la:Revijalna utakmica
Željini veterani igrali protiv novinara
Veterani Želje danas su odigrali revijalnu utakmicu sa novinarima, a i jednima i drugima pripalo je po poluvrijeme.
Za Željine veterane nastupili su Ibrahimović, Biščević, Kurt, Mulaosmanović, Pehlivanović, Hurić, Muharemović, Žerić, Jahić, Alihodžić i Mekić.
"Sedmu silu" predstavljali su Solak, Trbonja, Šećkanović, M. Biščević, Škandro, Kolar, Ligata, Sinanović, Jaganjac. Treba napomenuti kako je za novinare kao gost nastupio Almir Turković.
Za igrača utakmice proglašen je golman novinara Solak, a bitno je napomenuti kako je za veterane Želje nastupilo nekoliko igrača iz šampionske generacije 1998. godine.
A ti si baš opsjednut nama ...KARL HAJNC je napisao/la:ZA KOJU GOD MEDIJSKU KUĆU RADI ZEKA ODLIČNO STE OSJETILI NJEGOVE MAJSTORIJE NA SVOJOJ KOŽI U POSLJEDNJOJ DECENIJIpile87 je napisao/la:A za koju medisku kucu radi ovaj Almir Turkovic nekadsnji junior ZeljeSeyo_TM je napisao/la:Revijalna utakmica
Veterani Želje danas su odigrali revijalnu utakmicu sa novinarima, a i jednima i drugima pripalo je po poluvrijeme.
Za Željine veterane nastupili su Ibrahimović, Biščević, Kurt, Mulaosmanović, Pehlivanović, Hurić, Muharemović, Žerić, Jahić, Alihodžić i Mekić.
"Sedmu silu" predstavljali su Solak, Trbonja, Šećkanović, M. Biščević, Škandro, Kolar, Ligata, Sinanović, Jaganjac. Treba napomenuti kako je za novinare kao gost nastupio Almir Turković.
Za igrača utakmice proglašen je golman novinara Solak, a bitno je napomenuti kako je za veterane Želje nastupilo nekoliko igrača iz šampionske generacije 1998. godine.
Zeka vodi emisiju " Priblizimo koridu BH covjeku" 
KAD STANE SRCE MOJE
I BOG MI SKLOPI OCI
ZAKUCACE BAR JOS JEDNOM
I S NEBA CE ZA TE DOC
I BOG MI SKLOPI OCI
ZAKUCACE BAR JOS JEDNOM
I S NEBA CE ZA TE DOC
da bas sam gledao, u prosloj epizodi predstavise bika šampiona bleeeeeeeekića 
Ma i to jos malo, uskoro zabrana korida ko u Kataloniji , onda neka nova emisija, nova sansa. . . .
KAD STANE SRCE MOJE
I BOG MI SKLOPI OCI
ZAKUCACE BAR JOS JEDNOM
I S NEBA CE ZA TE DOC
I BOG MI SKLOPI OCI
ZAKUCACE BAR JOS JEDNOM
I S NEBA CE ZA TE DOC
-
KARL HAJNC
- Kontakt:
U TOJ PRIČI ZEKA JE BIO TOREADOR,A BIKOVI SU BILI ZNA SE VEĆ KOBlueone je napisao/la:Zeka vodi emisiju " Priblizimo koridu BH covjeku"
Bik Blekonja i Zalizani
KAD STANE SRCE MOJE
I BOG MI SKLOPI OCI
ZAKUCACE BAR JOS JEDNOM
I S NEBA CE ZA TE DOC
I BOG MI SKLOPI OCI
ZAKUCACE BAR JOS JEDNOM
I S NEBA CE ZA TE DOC
I prodali ih ni 400, do dana jučerašnjeg.Gigant je napisao/la:radilo ne radilo, imali smo..a i sada smo prije vas uveli, cisto onako, informativnoSeyo_TM je napisao/la:i radilo im 2 mjeseca![]()
nije zvaka za seljaka ni nanajvo za prvaka
Željo će ih u utorak prodati više.
prosle sezone zeljo prodao oko 2.000 pretplatnickih karata, polugodisnjih i godisnjih 
nek ove godine sezonsku uzmu isti koji su i lani, nama dobro
nek ove godine sezonsku uzmu isti koji su i lani, nama dobro
-
Prvo o kartama godisnjim i polugodisnjim
Cijena godisnje karte je veca za 15 km nego prosle godine nije to bauk neki ako volis svoj klub nece ti biti zao dati vise 15 km,Ovi igraci su zasluzili da ih prati veci broj gledaoca' samim povecanjem cijena godisnjih i polugodisnjih karata pomozate radu klubu,klub je jos u krizi pare nisu legle nikakve' utakmica nema slabi su prihodii pa tako 15 km treba halaliti
Dosta mi je ovih' navijaca sto pisu prepuno je to i slicne price,ako vam ne odgovara cijena karata ne morate ni dolaziti na utakmice hvala Bogu ima onih koji ce dolaziti i podrzavati svoj klub.
Drugo ako se bude igrala prva utakmica na grbavici protiv olimpika' pod organizacijom Zeljeznicara to je veliki plus za upravu koja mi je nekako "tisa" u odnosu na vrijeme prije pocetka prosle sezone iza nas koja je,Valjda cekaju pare od Bekrica' i Edina
Cijena godisnje karte je veca za 15 km nego prosle godine nije to bauk neki ako volis svoj klub nece ti biti zao dati vise 15 km,Ovi igraci su zasluzili da ih prati veci broj gledaoca' samim povecanjem cijena godisnjih i polugodisnjih karata pomozate radu klubu,klub je jos u krizi pare nisu legle nikakve' utakmica nema slabi su prihodii pa tako 15 km treba halaliti
Dosta mi je ovih' navijaca sto pisu prepuno je to i slicne price,ako vam ne odgovara cijena karata ne morate ni dolaziti na utakmice hvala Bogu ima onih koji ce dolaziti i podrzavati svoj klub.
Drugo ako se bude igrala prva utakmica na grbavici protiv olimpika' pod organizacijom Zeljeznicara to je veliki plus za upravu koja mi je nekako "tisa" u odnosu na vrijeme prije pocetka prosle sezone iza nas koja je,Valjda cekaju pare od Bekrica' i Edina
- BlueIsTheColor
- Kontakt:
Hajde poletarac reci nam ti gdje smo na svojoj kozi osjeili te majstorije? Podsjeti nas malo koliko nam je golova zavalio... a onda se sjeti Dzele i sjeti se koliko je on uvalio... Hadisa necu ni da spominjemjer je zabranjeno Zenevskom konvencijom...KARL HAJNC je napisao/la:ZA KOJU GOD MEDIJSKU KUĆU RADI ZEKA ODLIČNO STE OSJETILI NJEGOVE MAJSTORIJE NA SVOJOJ KOŽI U POSLJEDNJOJ DECENIJIpile87 je napisao/la:A za koju medisku kucu radi ovaj Almir Turkovic nekadsnji junior ZeljeSeyo_TM je napisao/la:Revijalna utakmica
...ni države, ni vlasti sve, nisu mogle da te ugase, jer stojimo, prkosimo, u srcima te našim nosimo..
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
pile87 je napisao/la:Čoli uručen Željin dres!
http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/%C ... eljin-dres
I ovo je ta finalna verzija dresa ?
sAMO mi je znati ko vas je prevario za anonimusa ganceva---e,vala bi mu mater j....Covek ni kriv ni duzan potpisa za veliki ZELJO.Avatar je napisao/la:Debilu dosadan si' ebo te gancev vise u guz.icu
-
amer_zeljoo
- Kontakt:
jesi ti retardiran ili se samo tako sisas?!?!?!?!pabizo je napisao/la:sAMO mi je znati ko vas je prevario za anonimusa ganceva---e,vala bi mu mater j....Covek ni kriv ni duzan potpisa za veliki ZELJO.Avatar je napisao/la:Debilu dosadan si' ebo te gancev vise u guz.icu
-
samosarajvo
- Kontakt:
Oko cega se oni svadjaju? ...Oko toga ko je prije imao ulaznice sa bar kodom.
I ptice na grani znaju da smi ih mi imali prvi..pa sta?? :O
Sretno zelji sa novim ulaznicama.Kazete prosle sezone ih prodali 2000? Sumnjam.
Treba jos istaci da su vam karte skupe sto jest jest.Mi za 45 KM imamo i CLANSKU KARTU(koja je sama 10 KM) i GODISNJU ULAZNICU(koja vrjedi za sve ligaske utakmice na Kosevu),tj dobijemo 2 kartice za te pare.
Do sada je prodano oko 350 godisnjih( u sto se racunaju clanske) i jos plus oko 100-150 zasebnih clanskih.
Ali zato mi nemamo polugodisnje
Sretno svima jer je liga pocela!
1. Sarajevo
2.Zeljo
3.Velez
.
.
.
.
.
.15. Zrinjski
16. Siroki
Idealno zar ne?
I ptice na grani znaju da smi ih mi imali prvi..pa sta?? :O
Sretno zelji sa novim ulaznicama.Kazete prosle sezone ih prodali 2000? Sumnjam.
Treba jos istaci da su vam karte skupe sto jest jest.Mi za 45 KM imamo i CLANSKU KARTU(koja je sama 10 KM) i GODISNJU ULAZNICU(koja vrjedi za sve ligaske utakmice na Kosevu),tj dobijemo 2 kartice za te pare.
Do sada je prodano oko 350 godisnjih( u sto se racunaju clanske) i jos plus oko 100-150 zasebnih clanskih.
Ali zato mi nemamo polugodisnje
Sretno svima jer je liga pocela!
1. Sarajevo
2.Zeljo
3.Velez
.
.
.
.
.
.15. Zrinjski
16. Siroki
Idealno zar ne?
Trenutno korisnika/ca: Majestic-12 [Bot] i 24 gosta.