Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Bez destruktivca pored sebe Xabijeva igra prema naprijed je osakacena zbog previse defanzivnih uloga..
Ovako imas i plejmejkera koji pokriva veliki dio u odbrani i distribuira veliki broj lopti prema naprijed i diktira igru,uz njega imas igraca koji mu skida veliki teret -Khedira/Essien..
Ovako imas i plejmejkera koji pokriva veliki dio u odbrani i distribuira veliki broj lopti prema naprijed i diktira igru,uz njega imas igraca koji mu skida veliki teret -Khedira/Essien..
Khedira nije ništa lošiji u ofanzivi od Modrića a puno je bolji destruktivac.Isto tako Modrić nije klasa ni Ozila ni Kake i jedino može igrati kad obojica nisu u formi ali to je gotovo pa nemoguće jer evo sad Ozil igra za ku.rac ali Kaka leti po terenu.Ovako ostaje kao Granero čeka dan kad će Mourinhu doći da odmori Xabija i to je to.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano
LBJ MVP je napisao/la:Khedira nije ništa lošiji u ofanzivi od Modrića
[youtube][/youtube]
Los árbitros, el calendario, los presidentes, los jugadores rivales, la afición rival, los entrenadores rivales, sus jugadores, Toril, los canteranos, la Unicef, Zidane, Valdano, la directiva, los españoles, los argentinos, los periodistas, los doctores..
@iDon pogledaj tekme Njemačke sa EP-a i Realove iz ove sezone pa opet postavi taj video 
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Meni Modrić ima puno više mašte u napadu nego Khedira.
- Cautinho
- Kontakt:
Pa naravno da ima,Khedira je igrač koji u veznom redu spriječava protivničke napade,a Modric igrac koju u veznom redu započinje napadeSPY je napisao/la:Meni Modrić ima puno više mašte u napadu nego Khedira.
Keep walking.
Mourinho: O Balotelliju bih mogao da napišem komediju od 200 strana!
"Sa njim je uvijek bilo zabavno. Kada bih pisao knjigu o njemu, to ne bi bila drama, već komedija. Sjećam se kad smo igrali u Kazanu u Ligi prvaka. Svi napadači su mi bili povrijeđeni i stavio sam Marija u špic. Dobio je žuti karton u 42. minutu. Kada smo na poluvremenu otišli u svlačionicu, 14 od 15 minuta sam proveo pričajući sa njim.
Mario, ne mogu da te zamjenim. Nemamo izmjene. Nijedan napadač nije na klupi. Nemoj nikoga da diraš. Samo gledaj loptu. Kada izgubimo loptu, nemoj da reaguješ. Ako te neko bude provocirao, samo ga ignoriši. Ako sudija pogriješi, ne obaziri se. Mario, molim te.
46. minut - crveni karton!"
- raul-zakon
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
HALA MADRID !
Pustit Kaku da igra sa ovakvim trojcem u formi naprijed (Ronaldo/Karim/Di Maria) , pobjeda ne bi trebala doci u pitanje.
Coentrao na beku bi volio takodje.
Coentrao na beku bi volio takodje.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Ala, šta je taj Kaka tako posebno uradio i protiv koje je to posebne momčadi nešto uradio kad ga uzdižete? Solidni performans protiv Ajaxa kojim je prema većini medija bio tek četvrti najbolje ocijenjeni igrač Reala uz još jednog ili dvojicu sa istom ocjenom.
Kaka, u pravom smislu te riječi.
Nemas ti pojma...FKKC1932 je napisao/la:Ala, šta je taj Kaka tako posebno uradio i protiv koje je to posebne momčadi nešto uradio kad ga uzdižete? Solidni performans protiv Ajaxa kojim je prema većini medija bio tek četvrti najbolje ocijenjeni igrač Reala uz još jednog ili dvojicu sa istom ocjenom.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
A dobro kad lik presjedi El Clasico onda se bumo čul
- anonymousHD
- Kontakt:
Nek' je Arbeloa dobar... Jbt život Namik koji si ti flop, ti po svakom igraču pljuješ a dižeš u zrak Arbelou, pa on menii na termiinu ne bi igrao, mutav lik.FKKC1932 je napisao/la:Ala, šta je taj Kaka tako posebno uradio i protiv koje je to posebne momčadi nešto uradio kad ga uzdižete? Solidni performans protiv Ajaxa kojim je prema većini medija bio tek četvrti najbolje ocijenjeni igrač Reala uz još jednog ili dvojicu sa istom ocjenom.
Slago je Mou u 60. minuti je bio crveniSPY je napisao/la:Mourinho: O Balotelliju bih mogao da napišem komediju od 200 strana!
"Sa njim je uvijek bilo zabavno. Kada bih pisao knjigu o njemu, to ne bi bila drama, već komedija. Sjećam se kad smo igrali u Kazanu u Ligi prvaka. Svi napadači su mi bili povrijeđeni i stavio sam Marija u špic. Dobio je žuti karton u 42. minutu. Kada smo na poluvremenu otišli u svlačionicu, 14 od 15 minuta sam proveo pričajući sa njim.
Mario, ne mogu da te zamjenim. Nemamo izmjene. Nijedan napadač nije na klupi. Nemoj nikoga da diraš. Samo gledaj loptu. Kada izgubimo loptu, nemoj da reaguješ. Ako te neko bude provocirao, samo ga ignoriši. Ako sudija pogriješi, ne obaziri se. Mario, molim te.
46. minut - crveni karton!"![]()
ahhaahhaha
Thomas Müller - Fußballgott
- raul-zakon
- Kontakt:
@anonymousanonymousHD je napisao/la:Nek' je Arbeloa dobar... Jbt život Namik koji si ti flop, ti po svakom igraču pljuješ a dižeš u zrak Arbelou, pa on menii na termiinu ne bi igrao, mutav lik.FKKC1932 je napisao/la:Ala, šta je taj Kaka tako posebno uradio i protiv koje je to posebne momčadi nešto uradio kad ga uzdižete? Solidni performans protiv Ajaxa kojim je prema većini medija bio tek četvrti najbolje ocijenjeni igrač Reala uz još jednog ili dvojicu sa istom ocjenom.
Jel' to ti reče da se furaš na ekavizam i na srpski jezik?
Ako je tako, onda ti treba reći da je na srpkom jeziku vazduh, a ne zrak.
On topic:
Ma šta vam je, Kaka' neće igrati od prve, nema teorije...
Prema onome što sam vidio u srijedu, koga je odmarao i to, protiv Barce mi je nekako najlogičnije ovo:
Iker
Arbeloa
Pepe
Ramos
Coentrao
Alonso
Modrić
Khedira
Di Maria
Ronaldo
Benz/Pipita
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
HALA MADRID !
HALA MADRID !
Pipita nema šanse da igra pored ovakvog Benzeme.Modrić na AMF-u je smiješna stvar a Essien se dosad puno bolje uklopio u ekipu ako si ti tu Modrića stavio na CMF.Baš će Coentrao zaigrat protiv Barce nakon što gotov mjesec dana nije odigrao tekme 
Boje bi to vako izgledalo
Kapiten
Ramos Varane Pepe Marcelo
Khedira Xabi
Modric/Kaka
Di Maria Ronaldo
Benz
Kapiten
Ramos Varane Pepe Marcelo
Khedira Xabi
Modric/Kaka
Di Maria Ronaldo
Benz
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.