AngelDiMaria je napisao/la:Sad ce stariji navijaci, tipa moj dedo pricati kako njima nije bio problem pjeske na kosevo s ilidje otici
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
PP ko nema prevoz do Zenice imam jedno slobodno.
Da je ova nasa željeznica pametna kao što nije,pa da nakači onih starih vagona i olakša ljudima dolazak u Zenicu,po nekoj minimalnoj cijeni... u oba smjera...
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
ovi što nude prevoz stavite slike auta i servisnu knjigu
ili instagram jaranice ako i ona ide

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Može li Hrgota s kim u auto...Ja sam pun... 
- AngelDiMaria
- Kontakt:
i uvjerenje o nekaznjavanjuDenchi je napisao/la:ovi što nude prevoz stavite slike auta i servisnu knjigu
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
potvrda o punjenju klimeAngelDiMaria je napisao/la:i uvjerenje o nekaznjavanjuDenchi je napisao/la:ovi što nude prevoz stavite slike auta i servisnu knjigu
i ako imaš onaj hepek da punim mobitel na upaljač
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- AngelDiMaria
- Kontakt:
i kakva su stoka, ovi iz opcine centar ako prodjemo bate reci ce e ovo je zahvaljujuci nasem odnosu prema fks hahaha
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
- ElCartel11
- Kontakt:
Sa mnom imaju jos 2 slobodna mjesta u Porsche Panameri, 550 konja, gume 20 cola, trosi manje od @skorinog stroja. Kakav li tek onda on stroj vozi sunce ti poljubim 
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Raja nisam u toku zbog obaveze.Nek mi neko objasni moze li se sa sezonskom od Istoka uci na tekmu?Nesto govore moze i Zapad i Sjever.hvala
U Sarajevu sve ima svoju priču i u Sarajevu ništa nije slučajno.
Može meni rekli Zapad (u klubu)Farah0709 je napisao/la:Raja nisam u toku zbog obaveze.Nek mi neko objasni moze li se sa sezonskom od Istoka uci na tekmu?Nesto govore moze i Zapad i Sjever.hvala
Sarajevo ljubavi moja!
jarane ovo ako se desi jadna moja jetra
U posljednje vrijeme ima govora i o Hebibovićevom transferu u Tursku, a on na to sve kaže:
“Nešto se spominje oko toga. Naravno, ako se klubovi dogovore, jer još dvije godine imam ugovor sa Sarajevom. Vidjet ćemo. To je još na nekom čekanju. Ako Sarajevo bude zadovoljno obeštećenjem, postoji mogućnost da odem, ali trenutno ne razmišljam o tome. Koncentrisan sam samo na BATE. Najbitnije je da Sarajevo pobjeđuje, a ja igram dobro”, rekao je Hebibović, a kako piše Avaz, navodno se za njega interesuje Genclerbirligi.
“Ne znam, vidjet ćemo. Turska jeste u igri, ali vjerujte, ne zapitkujem o kojem klubu je riječ. Svako radi svoj posao…”, zaključio je Hebibović.
Koji je tebi buraz s tim prozivkama? Ja sam realno rekao da 20 maraka moraš nasut, da voziš Fabiu SDIa. Ako ćeš ti biciklom doći, zaboli me, sretno ti bilo.ElCartel11 je napisao/la:Sa mnom imaju jos 2 slobodna mjesta u Porsche Panameri, 550 konja, gume 20 cola, trosi manje od @skorinog stroja. Kakav li tek onda on stroj vozi sunce ti poljubim
Btw, još 990. Škoro je obišao Bosnu za Sarajevom, doći će i u Zenicu.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- ElCartel11
- Kontakt:
Zajebancija drug...skoroalen je napisao/la:Koji je tebi buraz s tim prozivkama? Ja sam realno rekao da 20 maraka moraš nasut, da voziš Fabiu SDIa. Ako ćeš ti biciklom doći, zaboli me, sretno ti bilo.ElCartel11 je napisao/la:Sa mnom imaju jos 2 slobodna mjesta u Porsche Panameri, 550 konja, gume 20 cola, trosi manje od @skorinog stroja. Kakav li tek onda on stroj vozi sunce ti poljubim
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
ejs previše je konja to, prebrzo ćemo stići neću imat cajta da vidim zenički umweltElCartel11 je napisao/la:Sa mnom imaju jos 2 slobodna mjesta u Porsche Panameri, 550 konja, gume 20 cola, trosi manje od @skorinog stroja. Kakav li tek onda on stroj vozi sunce ti poljubim
Halali onda.ElCartel11 je napisao/la:Zajebancija drug...skoroalen je napisao/la:Koji je tebi buraz s tim prozivkama? Ja sam realno rekao da 20 maraka moraš nasut, da voziš Fabiu SDIa. Ako ćeš ti biciklom doći, zaboli me, sretno ti bilo.ElCartel11 je napisao/la:Sa mnom imaju jos 2 slobodna mjesta u Porsche Panameri, 550 konja, gume 20 cola, trosi manje od @skorinog stroja. Kakav li tek onda on stroj vozi sunce ti poljubim
Čitam od jutros drugi put svoje ime pa ne kontam gdje gori. Ništa, do mene je, sorry.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Ja cu cevape da prodajem ispred zapada , bujrum !
- dynamodresden1
Pogledaj clanak na klixu,ustvari komentare za smrada ajnadzica sto ga prozvase, ugledali su se na vucica sto se tice botova brane ga svim silama.hahaAngelDiMaria je napisao/la:i kakva su stoka, ovi iz opcine centar ako prodjemo bate reci ce e ovo je zahvaljujuci nasem odnosu prema fks hahaha
- ElCartel11
- Kontakt:
Ma sve uredu, nista osobno, cista zajebancija da se malo opustimoskoroalen je napisao/la: Halali onda.![]()
Čitam od jutros drugi put svoje ime pa ne kontam gdje gori. Ništa, do mene je, sorry.
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.