Aha. Kao naprimjer sudija iz SB koji sudi zrinjski sarajevo?!nekoIzMostara je napisao/la: ↑27 apr 2021, 13:29Formulacija pitanja: Da li je realno da sudija srbin svira srpskom timu, pogotovo kad se radi o ovakvim bitnim utakmicama. Kako se nisu zajebali pa gurnuli muslimana ili hrvata. Eto prosli put je sudio sasvim korektno Peljto pa ga suspendovali, a gle cuda Gigovicu dali prolaznu ocjenu.Schlager je napisao/la: ↑27 apr 2021, 13:25Jel se zajebavaš,hahahanekoIzMostara je napisao/la: ↑27 apr 2021, 13:22Hoce li mi neko objasniti od ovih objektivnih navikaca iz BL kako je moguce da ekipama Velez i Borac sudi sudija iz RS-a?? Posto se neko od njih prije par dana pravio objektivan, pa da vidim jel ovo objektivno da Borcu sudi sudija iz RS-a. I onda pokusaju ubjediti svakoga u samo njima prihvatljivu pricu da je sve OK, da Vico nema nikakve veze i da ne gura Borac.
Pa mora biti sudija iz Republike Srpske,ili iz Federacije BH..Neće biti s Marsa
Evo,kažu da je prošlu sudio Peljto iz Sarajeva.
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Re: Premijer liga BiH - općenito
- feniksptica
- Kontakt:
S obzirom da si se izjasniio da ne navijas ni za jedan klub trebalo bi da te boli nesto za to sta se pise ovdje.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Izvini brate, evo prestajem skroz fudbal gledati.feniksptica je napisao/la: ↑27 apr 2021, 13:36S obzirom da si se izjasniio da ne navijas ni za jedan klub trebalo bi da te boli nesto za to sta se pise ovdje.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
- feniksptica
- Kontakt:
A onda nama prigovaraju svi da samo sebe gledamo oko ovih stvari..vlakanje je napisao/la: ↑27 apr 2021, 13:36Aha. Kao naprimjer sudija iz SB koji sudi zrinjski sarajevo?!nekoIzMostara je napisao/la: ↑27 apr 2021, 13:29Formulacija pitanja: Da li je realno da sudija srbin svira srpskom timu, pogotovo kad se radi o ovakvim bitnim utakmicama. Kako se nisu zajebali pa gurnuli muslimana ili hrvata. Eto prosli put je sudio sasvim korektno Peljto pa ga suspendovali, a gle cuda Gigovicu dali prolaznu ocjenu.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
Prvu tekmu samo radi pritiska javnosti za masakr sklone Gigovica, onda za korektno sudenje sklone Peljtu jer je eto u njihovom ocima sudio pogresno, pa sad dovode jednog od sudija od zadatka.feniksptica je napisao/la: ↑27 apr 2021, 13:35Pa moze ti onda druga strana istro prigovorit sto i ti njima. Sto vaš vama sudi. Ode to u nedogled.nekoIzMostara je napisao/la: ↑27 apr 2021, 13:33Hrvate, da bude bratstvo i jedinstvo na djelu
Izaberi najbolje sudije, to je Peljto, nek sude kako treba i gotovo, nego salju Gigovica Njegomirovica i ostale klaune
Jednostvnije je da imas sudije koje rade po direktivi i koje ne rade. Svejedno kako se zovu
All-Time First Yugoslav League table
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
-
- Kontakt:
Uvijek u zivotu. Prosli put sam vam zbog krade **** sve od do, ako bude ista situacija i opet cu, al ak bude korektno sudenje i pobjedite prvi cu vam cestitati na pobjedi.Schlager je napisao/la: ↑27 apr 2021, 13:35Ma znam ja šta si ti mislio,samo hoću da napišeš.nekoIzMostara je napisao/la: ↑27 apr 2021, 13:29Formulacija pitanja: Da li je realno da sudija srbin svira srpskom timu, pogotovo kad se radi o ovakvim bitnim utakmicama. Kako se nisu zajebali pa gurnuli muslimana ili hrvata. Eto prosli put je sudio sasvim korektno Peljto pa ga suspendovali, a gle cuda Gigovicu dali prolaznu ocjenu.
Draže mi je kad ste ovako iskreni![]()
All-Time First Yugoslav League table
Kao npr. da najbolji sudija sudi najbitnije utakmice. To kad srbi budu imali Mazica u RS.u onda nek sa vicom suruje. Peljto je nas najbolji sudija(i moj i tvoj) perspektivan, sudi dosta evropskih takmicenja i nema razloga da covjek zbog sitnih interesa narusi svoju karijeru, prije svega mislim na financije. Ova ostala balavurdija, koja se prodaje za posao u javom sektoru nema sta traziti na ovako bitnim utakmicama.vlakanje je napisao/la: ↑27 apr 2021, 13:36Aha. Kao naprimjer sudija iz SB koji sudi zrinjski sarajevo?!nekoIzMostara je napisao/la: ↑27 apr 2021, 13:29Formulacija pitanja: Da li je realno da sudija srbin svira srpskom timu, pogotovo kad se radi o ovakvim bitnim utakmicama. Kako se nisu zajebali pa gurnuli muslimana ili hrvata. Eto prosli put je sudio sasvim korektno Peljto pa ga suspendovali, a gle cuda Gigovicu dali prolaznu ocjenu.
Zadnja izmjena: Mig_Mig, dana/u 27 apr 2021, 13:42, ukupno mijenjano 1 put.
Max Allegri
Tu utakmicu velež borac bi trebao suditi hrvat iz distrikta brčkovlakanje je napisao/la: ↑27 apr 2021, 13:36Aha. Kao naprimjer sudija iz SB koji sudi zrinjski sarajevo?!nekoIzMostara je napisao/la: ↑27 apr 2021, 13:29Formulacija pitanja: Da li je realno da sudija srbin svira srpskom timu, pogotovo kad se radi o ovakvim bitnim utakmicama. Kako se nisu zajebali pa gurnuli muslimana ili hrvata. Eto prosli put je sudio sasvim korektno Peljto pa ga suspendovali, a gle cuda Gigovicu dali prolaznu ocjenu.

Antonio Bandicyork je napisao/la: ↑27 apr 2021, 13:41Tu utakmicu velež borac bi trebao suditi hrvat iz distrikta brčkovlakanje je napisao/la: ↑27 apr 2021, 13:36Aha. Kao naprimjer sudija iz SB koji sudi zrinjski sarajevo?!nekoIzMostara je napisao/la: ↑27 apr 2021, 13:29
Formulacija pitanja: Da li je realno da sudija srbin svira srpskom timu, pogotovo kad se radi o ovakvim bitnim utakmicama. Kako se nisu zajebali pa gurnuli muslimana ili hrvata. Eto prosli put je sudio sasvim korektno Peljto pa ga suspendovali, a gle cuda Gigovicu dali prolaznu ocjenu.![]()

Max Allegri
-
- Kontakt:
Ma mozemo mi do petka pisati ovdje o sudijama, ali ako ce on doci po zadatku, tako ce i uraditi. Ja cisto sumnjam da ce ista pokusavati jer je utakmica od velike vaznosti za jedne i druge a gledanost ce bit nenormalna.. ko bude bolji neka pobjedi, samo da utakmica ne ostane u sjeni sudijskih gresaka
-
- Kontakt:
Miljacka je napisao/la: ↑27 apr 2021, 13:00I ja sam tako dobio stan 2006. godine za dž. Smilovali se dobri ljudi, živio sam teško. Taj težak život se nastavio i godinama poslije, pa su se dobri ljudi organizovali i skupili sadaku da mi nešto namještaja kupe, kasnije su mi i krov napravili, a ja nikad nisam prestao da ih pljujem, ko ih yebe kad mi nisu završili još neko zlato...![]()
Kako si glup svaka ti cast. Umjetnost je koliko si glup.

Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Nema potrebe da se vrijedjamo. Necu ovo sad prijavljivati UEFI zarad nase buducnosti. A ja ti ne igram u plavom taboru.Miljacka je napisao/la: ↑27 apr 2021, 13:34Do mene je, trebao sam pretpostaviti da neces shvatiti. Evo preformulisacu pitanje. Jeste li jos uvijek sampioni na terenu kako je tvrdio bh. trenerski mag pred pocetak sezone? Hoce li moci vrhunska pojacanja poput Vrhovca i Celikovica donijeti tu laskavu titulu za stoti rodjendan? Matematicki ima sanse jbg.
Skup nehljebara i psihičkih labilnih osoba na jednom mjestu. Ima i par normalnih, na prste jedne ruke izbrojati.
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Kad mi ti to kazes onda dobro.sarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑27 apr 2021, 13:46Miljacka je napisao/la: ↑27 apr 2021, 13:00I ja sam tako dobio stan 2006. godine za dž. Smilovali se dobri ljudi, živio sam teško. Taj težak život se nastavio i godinama poslije, pa su se dobri ljudi organizovali i skupili sadaku da mi nešto namještaja kupe, kasnije su mi i krov napravili, a ja nikad nisam prestao da ih pljujem, ko ih yebe kad mi nisu završili još neko zlato...![]()
Kako si glup svaka ti cast. Umjetnost je koliko si glup.![]()
![]()

Idi opsuj tucetu rod i porod jednom, odmori glavu, nije ti dobro kingu.

Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
-
- Kontakt:
Glup si opet ti ponavljam.Miljacka je napisao/la: ↑27 apr 2021, 13:49Kad mi ti to kazes onda dobro.sarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑27 apr 2021, 13:46Miljacka je napisao/la: ↑27 apr 2021, 13:00
I ja sam tako dobio stan 2006. godine za dž. Smilovali se dobri ljudi, živio sam teško. Taj težak život se nastavio i godinama poslije, pa su se dobri ljudi organizovali i skupili sadaku da mi nešto namještaja kupe, kasnije su mi i krov napravili, a ja nikad nisam prestao da ih pljujem, ko ih yebe kad mi nisu završili još neko zlato...![]()
![]()
![]()
![]()
Idi opsuj tucetu rod i porod jednom, odmori glavu, nije ti dobro kingu.![]()

Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Koliko ima sudija kao irfan peljto?Mig_Mig je napisao/la: ↑27 apr 2021, 13:41Kao npr. da najbolji sudija sudi najbitnije utakmice. To kad srbi budu imali Mazica u RS.u onda nek sa vicom suruje. Peljto je nas najbolji sudija(i moj i tvoj) perspektivan, sudi dosta evropskih takmicenja i nema razloga da covjek zbog sitnih interesa narusi svoju karijeru, prije svega mislim na financije. Ova ostala balavurdija, koja se prodaje za posao u javom sektoru nema sta traziti na ovako bitnim utakmicama.vlakanje je napisao/la: ↑27 apr 2021, 13:36Aha. Kao naprimjer sudija iz SB koji sudi zrinjski sarajevo?!nekoIzMostara je napisao/la: ↑27 apr 2021, 13:29
Formulacija pitanja: Da li je realno da sudija srbin svira srpskom timu, pogotovo kad se radi o ovakvim bitnim utakmicama. Kako se nisu zajebali pa gurnuli muslimana ili hrvata. Eto prosli put je sudio sasvim korektno Peljto pa ga suspendovali, a gle cuda Gigovicu dali prolaznu ocjenu.
Pitanje nacionalnosti su pokrenuli drugi ovdje a ne ja. Ja sam povukao paralelu na glupav komentar kako to da Srbin moze suditi Borcu i naveo primjere kada nisu Srbi sudili Borcu protiv federalnih ekipa ili primjer sudije iz Sirokog od proslog vikenda...
Ili da se vratimo u proslost i sjetimo nekih drugih Srba tipa Skakic, Bjelica... cije su oni bili?
Dobro Ajnaštajne, razmotriću tvoje tvrdnjesarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑27 apr 2021, 13:53Glup si opet ti ponavljam.Miljacka je napisao/la: ↑27 apr 2021, 13:49Kad mi ti to kazes onda dobro.sarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑27 apr 2021, 13:46
![]()
![]()
![]()
Idi opsuj tucetu rod i porod jednom, odmori glavu, nije ti dobro kingu.![]()
![]()

Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Al najkomičnije a i najkasnije kad je Peljti dao negativnu ocjenu za Velež-Borac a frajer bez greške odsudio
Nemoj disati nikakoDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑27 apr 2021, 13:37Izvini brate, evo prestajem skroz fudbal gledati.feniksptica je napisao/la: ↑27 apr 2021, 13:36S obzirom da si se izjasniio da ne navijas ni za jedan klub trebalo bi da te boli nesto za to sta se pise ovdje.