vidi AKREPAIlPrincipe je napisao/la:Kad se sjetim![]()
![]()
AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- Alen Škoro
- Kontakt:
Da sam na Ćelinom mjestu u ovoj besparici AC Milana-a, rasprodao bih sve igrače tipa Abate, Poli, Agazzi, Abbiati, Bonera i sl indijanci i pruzio, al u pravom smislu te rijeci priliku Cristante-u,Saponari,Šaraviju, Modiću, Albertazziju, Niangu i ostaloj raji..
Draze mi je njih gledat kako se trude, ginu i pokušavaju, nego ove što nikad nisu, niti će nešto napraviti u karijeri, čast Abbiatiju kojeg sam nabrojao, al je njegovo proslo
Draze mi je njih gledat kako se trude, ginu i pokušavaju, nego ove što nikad nisu, niti će nešto napraviti u karijeri, čast Abbiatiju kojeg sam nabrojao, al je njegovo proslo
NON MOLLARE MAI
Sav taj hamelj je u Milanu zahvaljujuci Gallianiju,i zbog toga je tesko odnosno nemoguce napredovati.On je iz lose situacije Milan doveo u katastrofalnu,jer dovodio je sve sto je dzaba A u isto vrijeme beskorisno,svimma je to bilo jasno osim transfer "guru-u" kako ga neki nazivaju.
@francobaresi
-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.
-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.
-
Hattrick123
- Kontakt:
gdje je ovaj Traore otisao? znam da je trebao u Tursku pa jel na kraju presao?IlPrincipe je napisao/la:Kad se sjetim![]()
![]()
Ono sto se moze naslutiti je da ce doci par igraca jer toliko ih je otislo da nece imati ko da igra osim ove djece, e sad da li ce doci klocevi (najvjerovatnije) ili neki kvalitetni igraci vidjet cemo
Otisli(ako sam nekoga zaboravio halalite jer previse ovih kloceva imamo):
Marco Amelia
Ferdinando Coppola
Valter Birsa
Urby Emanuelson
Matías Silvestre
Adel Taarabt
Kévin Constant
Kaká
Alessandro Matri
Antonio Nocerino
Robinho?
Traore?
Dosli:
Rami
Menez
Alex
Albertazzi
Ko bi trebao jos da ode:Zaccardo,Villa,Essien,Muntari,Abate,Agazzi,Bonera,Abbiati(naravno da vecina nece otici ali da se zna) plus Honda i Saponara ako ove sezone nista ne pokazu.
FORZA MILAN
zar nije ovaj Didac Villa otisao kako se sjecam 
AC Milan News @Milanello 21s Sassuolo contacted Galliani again yesterday - they are interested in signing Agazzi.
Ancelotti adviced Milan to sign Diego Lopez.Galliani and Perez had several phone calls yesterday.Milan face competition from Liverpool
AC Milan News @Milanello 21s Sassuolo contacted Galliani again yesterday - they are interested in signing Agazzi.
Ancelotti adviced Milan to sign Diego Lopez.Galliani and Perez had several phone calls yesterday.Milan face competition from Liverpool
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
-
TuSeiTuttaLaMiaVita
- Kontakt:
Ljudi ja sam zadovoljan zasad prelaznim rokom.
Pa pogledajte samo kloceve koji su otisli. Taj merak kad znas da ih vise neces gledati.
Menez, rami, alex su dobri igraci...jos 3,4 igraca bilo bi super, perin, armero...solidno sasvim. Nadam se kvalitetnom veznjaku do kraja mjeseca.
Pa pogledajte samo kloceve koji su otisli. Taj merak kad znas da ih vise neces gledati.
Menez, rami, alex su dobri igraci...jos 3,4 igraca bilo bi super, perin, armero...solidno sasvim. Nadam se kvalitetnom veznjaku do kraja mjeseca.
- NeverGiveUp
- Kontakt:
Blago tebi i tvom realizmu.
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .
Kao sto sam vec prije rekao, fino je sto se napokon rjesavamo otpadaka, ali kakva ti korist od toga kad ti i dalje klocevi igraju u prvoj postavi.
Znaci, sve je izvjesnije da dolaze golman i bek, fali jos veznjak pa da se i nadamo necemu. Dao bog da bar Greniera dovedu.
Znaci, sve je izvjesnije da dolaze golman i bek, fali jos veznjak pa da se i nadamo necemu. Dao bog da bar Greniera dovedu.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- IlPrincipe
- Kontakt:
-
TuSeiTuttaLaMiaVita
- Kontakt:
A bolje je imati 15 idiota u rosteru koji zauzimaju pozicije i stopiraju bilo kakve poteze na tržištu?NeverGiveUp je napisao/la:Blago tebi i tvom realizmu.
Nakon što smo se godinama uvjeravali u njihov "kvalitet"?
Da optimista sam, jer sumljam da može gore od ovoga, za klub ovakvog renomea.
- NeverGiveUp
- Kontakt:
Nema osobe stručne i nestručne na svijetu koja se nije složila sa tim da je ovo najgori mercato našeg kluba ikada, a ni mi ovdje sa foruma nismo baš toliko ćoravi da to ne vidimo i sami.
Svaka tebi čast na optimizmu, možda si novija generacija navijača pa te ova dešavanja posljednjih godina toliko i ne tangiraju i ovaj prijelazni rok ti nije iznenađenje, ali...
P.S
*sumnjam*
Svaka tebi čast na optimizmu, možda si novija generacija navijača pa te ova dešavanja posljednjih godina toliko i ne tangiraju i ovaj prijelazni rok ti nije iznenađenje, ali...
P.S
*sumnjam*
- _forzamilan_
- Kontakt:
Haj Tito šta si navalio ima čovjek pravo iznijeti svoje mišljenje zar ne? I slažem se, svakako je pomak što su se riješili ovih polu igrača pa makar i ne doveli nikoga bolje nego gledati njihove njuške. Svakako da igrači tipa Konstant i Robinho nisu za ozbiljne klubove.
Evo izgleda Lopez haman u Milanu. Šta ja znam star je ali opet bolji nego bilo koji Milanov golman, pogotovo one 2 ublehe Gabriela i Agazzija.
Evo izgleda Lopez haman u Milanu. Šta ja znam star je ali opet bolji nego bilo koji Milanov golman, pogotovo one 2 ublehe Gabriela i Agazzija.
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
- NeverGiveUp
- Kontakt:
Nisam ja na nikog navalio, samo sam realan.
Optimizam se gradi na dobrim potezima. Sve da se dovedu Pirlo - Seedorf - Gattuso iz najboljih dana, to više nije to jer poliKita dovođenja igrača pred sam kraj prelaznog roka nikada nije dobra. A koga smo mi doveli ?!
Optimizam se gradi na dobrim potezima. Sve da se dovedu Pirlo - Seedorf - Gattuso iz najboljih dana, to više nije to jer poliKita dovođenja igrača pred sam kraj prelaznog roka nikada nije dobra. A koga smo mi doveli ?!
ma ajd sto se tice lopeza bolji je nego svaki nas golman, jeste i on u godinama ali dosao bi najvjerovatnije na jednogodisnju pozajmicu sto i nije toliko lose, sljedece godine uganjati perina i tamam. ( da ne bude zabune, i ja bi najvise volio da sad dovedu matiu ali otom potom ) jos jedna pozitivna stvar dolaskom lopeza bi bilo da bi jos jedna ubleha napustila Milan, Agazzi ili Gabrijel. moj pik bi bio ovaj prvi. a drugog bi poslao u primaveru il na posudbu nek se ''kali'' mada od njeg nikad golmana nece biti ali et. da se kasnije makar nekom moze uvaliti, za koju kintu.al et ko fol trebaju im 3 golamana u rosteru.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Dobro je što se konačno riješavamo otpada samo što je Galiani to loše odradio jer su svi imbecili otišli na posudbe, nije nikoga uspio prodati.
Ja i ne očekujem neka zvučna imena kao pojačanja, mi očekujemo da Galiani nekog izvara a na kraju će njemu uvaliti Kučku ili nekog sličnog levata.
Šteta ako Perin ne dođe, mada i ja vjerujem da je on od naredne sezone naš br.1.
Večeras će nas i Chivas poderat a Agazzi i slični panjevi će dokazat da su obični amateri.
Ja i ne očekujem neka zvučna imena kao pojačanja, mi očekujemo da Galiani nekog izvara a na kraju će njemu uvaliti Kučku ili nekog sličnog levata.
Šteta ako Perin ne dođe, mada i ja vjerujem da je on od naredne sezone naš br.1.
Večeras će nas i Chivas poderat a Agazzi i slični panjevi će dokazat da su obični amateri.
Forza Milan!
Ma dajte boga ti, ako sad ne dovedu Perina, nece nikad. Neka ponovi dobru sezonu i ode on u bolji klub koji ce poslati bolju ponudu nego mi.
Ako im je Perin stvarno cilj, zasto ga ne dovedu odmah, a ne da se okrecu posudbi Lopeza? Nema mi logike taj potez.
Ako im je Perin stvarno cilj, zasto ga ne dovedu odmah, a ne da se okrecu posudbi Lopeza? Nema mi logike taj potez.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- NeverGiveUp
- Kontakt:
Dakle, dogovorili smo transfer sa D.Lopezom.
Nimalo loš golman, ali još jednom, loš posao za budućnost najdefektnije uprave svijeta.
Nimalo loš golman, ali još jednom, loš posao za budućnost najdefektnije uprave svijeta.
eto izgleda da je i Lopez prihvatio ponudu Milana. izgleda da je on nas novi golman.. nije lose mada sam se nadao Perinu 
Znači, koji kreten moraš biti da dovedeš ove debile u klub. Ni gram mozga oni nemaju, u našoj ligi ovaj trojac ne bi mogao biti ni na klupi. Tad se vidilo da smo totalno propali. Plače mi se kad vidim šta rade yebem im majku svima.IlPrincipe je napisao/la:Kad se sjetim![]()
![]()
Forza Milan!
Ali kad smo svi bili odusevljeni Constantnom jedno vrijeme... stid me sebe.
ipak nista od perina... ma idite u pizdu materinu.
ne kazem da je lopez los, ali izabrati tridesetogodisnjaka naspram ovoga, pa yebi ga onda
ipak nista od perina... ma idite u pizdu materinu.
ne kazem da je lopez los, ali izabrati tridesetogodisnjaka naspram ovoga, pa yebi ga onda
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.