Ne postis za Ramazan, nego postas po forumu. Pokrij se fesom, cafire jedan. Ti navijac FK SarajevaHedg je napisao/la:sto se nudis sam da te ovdje samaramo? volis kad te trpaju?alanford87 je napisao/la:Nisu pozvani na gidu, pa im vokri

Pu

Ne postis za Ramazan, nego postas po forumu. Pokrij se fesom, cafire jedan. Ti navijac FK SarajevaHedg je napisao/la:sto se nudis sam da te ovdje samaramo? volis kad te trpaju?alanford87 je napisao/la:Nisu pozvani na gidu, pa im vokri
otkopcaj mi slic, sta fali sto je ramazanalanford87 je napisao/la:Ne postis za Ramazan, nego postas po forumu. Pokrij se fesom, cafire jedan. Ti navijac FK SarajevaHedg je napisao/la:sto se nudis sam da te ovdje samaramo? volis kad te trpaju?alanford87 je napisao/la:Nisu pozvani na gidu, pa im vokri![]()
Pu
Tako vas uce Arapi po SarajevuHedg je napisao/la: otkopcaj mi slic, sta fali sto je ramazan
arapi ne bacaju smece s balkona kad dodju u sarajevo, nisu kao tuzlacialanford87 je napisao/la:Tako vas uce Arapi po SarajevuHedg je napisao/la: otkopcaj mi slic, sta fali sto je ramazan
Ma ja, bacaju saku sitnisa arapskih petrodolara a vi ono cekate pod balkonom kao prave SarajlijeHedg je napisao/la:arapi ne bacaju smece s balkona kad dodju u sarajevo, nisu kao tuzlacialanford87 je napisao/la:Tako vas uce Arapi po SarajevuHedg je napisao/la: otkopcaj mi slic, sta fali sto je ramazan
u podrum kozofilu i ni rijecialanford87 je napisao/la:
Ma ja, bacaju saku sitnisa arapskih petrodolara a vi ono cekate pod balkonom kao prave Sarajlije
Hedg je napisao/la:u podrum kozofilu i ni rijecialanford87 je napisao/la:
Ma ja, bacaju saku sitnisa arapskih petrodolara a vi ono cekate pod balkonom kao prave Sarajlije
Bio na iftaru kod Al bin Raširi al Zovegu i nije platio na kraju, jelHedg je napisao/la:u podrum kozofilu i ni rijecialanford87 je napisao/la:
znamo da te boli kad svaki put primis prangiju cim nesto napisesalanford87 je napisao/la:Bio na iftaru kod Al bin Raširi al Zovegu i nije platio na kraju, jelHedg je napisao/la:u podrum kozofilu i ni rijecialanford87 je napisao/la:
![]()
Ali dobar je. Nema cega nema, boli dupe
Znamo buraz da te boli dupe, gdje neće od svakodnevnog kitovanjaalanford87 je napisao/la:Nema cega nema, boli dupe
Nemoj bolan vise,doci ce ti guzovi ko Postojnska jama,dobro je...alanford87 je napisao/la:Bio na iftaru kod Al bin Raširi al Zovegu i nije platio na kraju, jelHedg je napisao/la:u podrum kozofilu i ni rijecialanford87 je napisao/la:
![]()
Ali dobar je. Nema cega nema, boli dupe
Kad ih Tuzlaci ka*aju, ondashzna je napisao/la:Tačno kad vidiš kakav je intelektualni invalid ovaj Franto, budeš zahvalan Bogu što nisi takav. Čak i ateista se prekrsti ili kaže "Elhamdulillah" kad ga vidi.
shzna je napisao/la:Malo mu, pa otvori tamo temu da ga i njegovi trpaju.
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, NeSamSafetee, senad82 i 23 gosta.