ps. al ko zna, mozda cemo sutra u Zenici rastereceniji biti nego sto smo inace na Kosevu zadnjih godina, pa razbijemo Bate
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
ne treba, mi samo moramo vratiti ono samopouzdanje koje smo imali prije 10-ak godina, pa do neke 2012. i Zete cini mi se, nekako je krenulo nizbrdo od tad, a ono o cemu ja pricam je da smo mi utakmice koje smo tad igrali u evropi a pogotovo kuci jedva cekali jer nam je taj domaci teren bio velika uzdanica i realno smo par dobrih ekipa i izbacili, tipa Trnave, Helsingborga, sa Clujom nerijeseno, s tim da i dan danas imam dojam da smo dosta bojazljivo usli u tu utakmicu, vidjelo se kasnije da mozemo igrati protiv njih, pa onda kasnije Orebro, Levski, sve te utakmice smo kuci rijesili no zadnjih godina je nama taj domaci teren toliki teret postao da veca ocekivanja imam kad igramo u gostima, ugl to je ono sto nama fali, ne treba ti 15 Serbecica, nismo ih ni tad imali ni blizu, i to je ono sto recimo ima Crvena Zvezda, ne **** zivu silu na domacem terenu, istina nece uvijek upaliti, bit ce i kikseva ali ce mnogo vise biti pozitivnih rezultata
ps. al ko zna, mozda cemo sutra u Zenici rastereceniji biti nego sto smo inace na Kosevu zadnjih godina, pa razbijemo Bate
Zadnja izmjena: THEC, dana/u 07 avg 2019, 22:55, ukupno mijenjano 1 put.
Pyro is not a crime !
Ima nešto u Zapadu!
2 - 0 sutra, aBd!
-
ajdohordas
- Kontakt:
Hoce li svanut vise majku mu !
Memisevic, Todorovic, Adukor, Sven Tino Susic, Anel Hadzic, Dino Besirevic(dok je bio zdrav), Marin Anicic, eto od mene 7igraca nek neko doda jos ostale.Zip je napisao/la:15 takvihti treba da mozes se nadati necemu.Anex je napisao/la:Nama treba 5-6 takvih u prvih 11 pa da se možemo nečemu nadati a ne da samo boga mole da što manje primeemir79 je napisao/la:Šerbečić ne yebe živu silu. Takve momke poštujem.
11+3 izmjene i trener.
Bog me ubio da imamo para ako se ovo nije moglo imati sve.
Za 4-5milona KM sve se ovo moze dovesti i imati top ekipu i istamburati i BATE i Rosengorg i Celtic
Moja ekipa prosirena i onima koji nisu bas redovni, 6 auta i kombi 
SVANI!!!!
SVANI!!!!
- FKS -
AferimHajdeee je napisao/la:Moja ekipa prosirena i onima koji nisu bas redovni, 6 auta i kombi
SVANI!!!!
Prva ljubavi, najveća radosti, pobjedu daj nam ti!
Kakav sam baksuz, dođem sutra u 5/pola 6 u Zenicu, i ne bude karti.. 
Bordo bijeli za život cijeli!!
-
ajdohordas
- Kontakt:
Isti sam takav, toga me najvise strahBenjolos je napisao/la:Kakav sam baksuz, dođem sutra u 5/pola 6 u Zenicu, i ne bude karti..
Kako stojimo sa kartama,sutra 2 auta i nas 9 orica,
Svi na istok.
Svi na istok.
ako je istina sto se prica istoka jos ima oko 200 komamypitar je napisao/la:Kako stojimo sa kartama,sutra 2 auta i nas 9 orica,
Svi na istok.
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
-
bordobijeli
- Kontakt:
Ja imam kartu al idemo s tri auta ostali 11 nema kartu nagovorio sam ih i obecao da ce biti kartiBenjolos je napisao/la:Kakav sam baksuz, dođem sutra u 5/pola 6 u Zenicu, i ne bude karti..
Bice sjevera
Biće vjerovatno sjevera i juga, sumnjam da one idu.
Bojim se i ja da mi ne kamenuju Bugattija, al me @ElCartel isprovocirao i moram se qrčit s njim po Zenici.
Bojim se i ja da mi ne kamenuju Bugattija, al me @ElCartel isprovocirao i moram se qrčit s njim po Zenici.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Ako kome zafali sutra karta pred tekmu, nosim sa sobom dva bijela istoka u zenicu viska, pa eto ako kome bude hitno prednost imaju braca sa foruma, samo neka se jave u pp
Ma mora biti po pravilu UEFA na dan utakmice na stadionu na kojem se igra odredjeni broj karata. E sada koliko i do kada....
- FKS -
Daje ga Tatar 100 %!
-
Inspiracija
- Kontakt:
Raja ima li neko viska mjesto u autu..
Hitno je
Hitno je
- ThrillerHz
- Kontakt:
Koliki im je istok.
Joj kad krene zapad,pa istok ih podrži, ima da grmi.Ma biće nas više nego Čelik- Željo haha.
Joj kad krene zapad,pa istok ih podrži, ima da grmi.Ma biće nas više nego Čelik- Željo haha.
Sumnjam da moramo, i mi idemo oko 5 da makar malo izbjegnemo gužvu na naplatnim.ThrillerHz je napisao/la:Jel moramo svi u koloni ici autima ili? Ja i moji smo oko 17h kontali krenut
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 13 gostiju.