Na kraju cemo svi oko pet “da izbjegnemo guzvu” hahahahahaskoroalen je napisao/la:Sumnjam da moramo, i mi idemo oko 5 da makar malo izbjegnemo gužvu na naplatnim.ThrillerHz je napisao/la:Jel moramo svi u koloni ici autima ili? Ja i moji smo oko 17h kontali krenut
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- ThrillerHz
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
1946~
Istok im dođe 2.500 mjesta. Zapad je skoro 7.000.amypitar je napisao/la:Koliki im je istok.
Joj kad krene zapad,pa istok ih podrži, ima da grmi.Ma biće nas više nego Čelik- Željo haha.
Bit će ovo dobro "gostovanje". Bolje nego što smo mislili da će biti. A i malo je privlačno!
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Sa TKa ide bruku raje
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
1-0 Tatar 

ThrillerHz je napisao/la:Na kraju cemo svi oko pet “da izbjegnemo guzvu” hahahahahaskoroalen je napisao/la:Sumnjam da moramo, i mi idemo oko 5 da makar malo izbjegnemo gužvu na naplatnim.ThrillerHz je napisao/la:Jel moramo svi u koloni ici autima ili? Ja i moji smo oko 17h kontali krenut

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Evo pravog karaktera igraca FK SARAJEVO, serbedic kaze mi smo favorite. Tako je treba jaja izvadit i pokazat se..
Ija sam konto u 17:00 krenut abd
Ija sam konto u 17:00 krenut abd
Ko na moru ajmo u 4 da guzvu izbjegnemk u doljanima 2 sata zviz tako i sutra svi ce u 5 krenut da izbjegnu guzvu
Dovoljno je pola zapada da napunimo da bude ludnica atmosfera. Mislim da će biti lijepa posjeta. Ima Sarajevo lijepu bazu navijača u gradovima kojima je Zenica bliža nego Sarajevo
Gužve će bit sigurno, u Zenici je neki festival ovih dana.

Samo naprijed Saraj'vo!
Travnik,Vitez, Bugojno, Zavidovici, Doboj, Maglaj....
Pa onda gradovi iz tuzlanskog kantona.
Sve to puno brace.
Mi iz Sarajeva konvoj je neminovan kad god ko da krene.
Pa onda gradovi iz tuzlanskog kantona.
Sve to puno brace.
Mi iz Sarajeva konvoj je neminovan kad god ko da krene.
- FKS -
Ma lijepo je vrijeme,doći će ljudi i koji ne navijaju za Sarajevo,zanimljiva je utakmica a termin dobar... Treba podržat Sarajevo,bez obzira za koga se navija... ko nekad KK.Bosna,meni to bilo ko da reprezentacija igra,nekakav dobar filing,i sutra na Bilinom isto takoTele33 je napisao/la:Dovoljno je pola zapada da napunimo da bude ludnica atmosfera. Mislim da će biti lijepa posjeta. Ima Sarajevo lijepu bazu navijača u gradovima kojima je Zenica bliža nego SarajevoGužve će bit sigurno, u Zenici je neki festival ovih dana.

12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Pozivamo sve navijače koji žele da podrže naše Sarajevo, da se okupimo na zapadnoj tribini stadiona Bilino polje.
Okupljanje ispred stadiona Koševo je od 16:30h do 17:30h.
Svi koji nemaju prijevoz neka dođu, pokušaće se naći u privatnim vozilima.
Okupljanje u Zenici je na željezničkoj stanici, odakle se kreće korteom prema stadionu.
SVI U BORDO MAJICAMA!!!
SVI U ZENICU!!!
Okupljanje ispred stadiona Koševo je od 16:30h do 17:30h.
Svi koji nemaju prijevoz neka dođu, pokušaće se naći u privatnim vozilima.
Okupljanje u Zenici je na željezničkoj stanici, odakle se kreće korteom prema stadionu.
SVI U BORDO MAJICAMA!!!
SVI U ZENICU!!!
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Samo da ne izgubimo previše vremena pred naplatnim kućicama i da ne bude bespotrebnih peglanja od lica MUP-a i sl. Valjda nećemo zakasniti...
Besim zabija vidite da se nalozioGiljotina je napisao/la:Daje ga Tatar 100 %!

Dobro bi bilo da i gavric bar u drugom dijelu zaigra.
You are someone else I am still right here
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Hajde svani
FK Sarajevo
- FrancescoTotti
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ja imam osjecaj da nece nikad svanut. 

Lazić nakon kornera 

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- SedrenikHz
- Kontakt:
Nas ide 8 od toga 4 austrijanca, koje sam vodio na dva derbijs zadnja na grbavici.
Dva auta puna.
I MLADO I STARO I ZIVO I MRTVO !

Dva auta puna.
I MLADO I STARO I ZIVO I MRTVO !
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
Steta sto nema Hodzica pa da konstatujemo da nam je komplet zadnja linija, odbrana beton.
Ono na sto posebnu paznju moraju obratiti nasi igraci jeste da ne dozvoljavaju otvorene suteve izvan 16-erca...i Celtic i povijest su nas naucili tome...a naprijed sta se uradi, a uradit ce se nesto u 90 minuta.
Do pobjede akoBogda.
Ja bih bez klasicnog spica krenuo s obzirom da se Ahmet tek vratio...ali ne pitam se ja.
Ono na sto posebnu paznju moraju obratiti nasi igraci jeste da ne dozvoljavaju otvorene suteve izvan 16-erca...i Celtic i povijest su nas naucili tome...a naprijed sta se uradi, a uradit ce se nesto u 90 minuta.
Do pobjede akoBogda.
Ja bih bez klasicnog spica krenuo s obzirom da se Ahmet tek vratio...ali ne pitam se ja.

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Ferroviere1987 i 26 gostiju.