FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Gdje se nalaze klupe za igrace
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
Ispod zapada.Kamuflazn je napisao/la:Gdje se nalaze klupe za igrace
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Sta je ovo Rahmanović pobrsio slike s ing

Evo i lokacija iza rtv-a izgubljena, bingo pravi tc jbg. Bake gura svoje, a kad stadion treba, onda nema lokacije..
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
Zbog toga sto su se nasli odlucili da ce na zapad.Prva odluka je bila da ce gosti dobiti dio juga,ali kako HZ ide na zapad tako se i taj plan promjenio,pa ce oni dobiti dio sjevera.ajdohordas je napisao/la:Otkud sad njihovi navijaci na Sjeveru jeboga grob
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Selam iz Zenice! 

Zato, ako vam je Sarajevo na srcu, večeras pomjerite sve što možete pomjeriti, uštedite na kafama, i pokrenite se. Zenica nije "preko svijeta", a tu se danas stvaraju uspomene. A znate, svi dobro znate taj osjećaj koji se ne može doživjeti ispred televizora, nego samo na stadionu. Uspomene se ne mogu kupiti, uspomene ostaju zauvijek. Tu se rađaju prijateljstva, tu nas u zemlji s milijardu podjela spaja jedna ljubav. A to je neprocjenjivo. I kada ona lopta umjesto iza leđa Kovačevića odsjedne na prečki, Gojzer, Ismir, Kemo, Vojo, Admir, Deba, Vedran... razvući će lice u osmijeh i tiho zapjevati: Kada dođe taj trenutak, kada dođe sudnji dan...
suze idu same
suze idu same
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Ovaj se izgleda bas zavadio sa upravom ili Husom. Ma ako jeste ko ga ebe, idemo dalje..tilo je napisao/la:Sta je ovo Rahmanović pobrsio slike s ing![]()
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
Uvrijedjen-a (pardon povrijedjen) mladatilo je napisao/la:Sta je ovo Rahmanović pobrsio slike s ing![]()

On i hodzic ha se vratila Lukavica belajiStroj1946 je napisao/la:Uvrijedjen-a (pardon povrijedjen) mladatilo je napisao/la:Sta je ovo Rahmanović pobrsio slike s ing![]()
tilo je napisao/la:Sta je ovo Rahmanović pobrsio slike s ing![]()
Debil, nikad nije igro bolji fufbal niti ce igrati.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
Šta je tu je!
-
- Kontakt:
Zato mi i jeest cudno jer sam bio procitao da ce na jug...miky_hz je napisao/la:Zbog toga sto su se nasli odlucili da ce na zapad.Prva odluka je bila da ce gosti dobiti dio juga,ali kako HZ ide na zapad tako se i taj plan promjenio,pa ce oni dobiti dio sjevera.ajdohordas je napisao/la:Otkud sad njihovi navijaci na Sjeveru jeboga grob
Dobit ce tamo onaj sektor odmah kod izlaza na teren,ostatak tribine je nas.
Ma ko ga yebe, umjesto da igra, dokaze dodatno, on se ko pichkica kakva uvrijedio sto ga nisu pustili. Zato i ne moze dalje od nase lige, profesionalnost debela 0tilo je napisao/la:On i hodzic ha se vratila Lukavica belajiStroj1946 je napisao/la:Uvrijedjen-a (pardon povrijedjen) mladatilo je napisao/la:Sta je ovo Rahmanović pobrsio slike s ing![]()
Veceras ce i oni da bodre svoje Sarajevo iznad Zenickog neba.
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Za bordo-bijele boje i Sarajevo graaad 

-
- Kontakt:

zovi na kafu,do 4 sam na posluBenjolos je napisao/la:Vjerovatno si upravu, al necu da rizikujem, valja sad krenuti za Zenicu,kupiti karte, pa onda 6 sati po Zenici ispijati kafeBordoSarajevo je napisao/la:Ma bit će i poslije, samo time hoće da natjeraju da se na vrijeme obezbjede karte pa da se izbjegnu zastojiBenjolos je napisao/la:Malo mi ovo glupo sto je samo do 16h prodaja karata..

Ima li ko u Zenici,jel raja počela lagano da dolazi.Daj te malo informacija iz Zenice.Kad će 17,00 sati da se krene
-
- Kontakt:
Ko moze a ne krene za Zenicu čkapi je. Hajde Sarajevo
Hocel ovo Tatara opet iza Ahmeta stavit , nijednom jos nije valjalo a svaki put njegovo premjestanje na krilo i ubacivanje nekog sa pasom je odma donjelo bolju igru , ne razumjem Husa ako to opet uradi a evo tvrde ovi sa SC da im je skicirao postavu
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
Pa nema ko nazad igrati. Gavric ne moze iznjeti ovaj nivo fudbala. Krle djokanovic i idemo trcati. Na kraju i to je jedan od kvaliteta, promjeniti ritam u nastavku.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
Šta je tu je!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 26 gostiju.