Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Federeru je bolje da ispadne da mu h2h ostane isti protiv Novaka.Za Nadala isto vazi samo sto bi njemu bilo idealno da preda mec u polufinalu.
23
strasno, ne znam kako prezivjeti.
dobar ti zivotni moto, samo naprijed..glupan.
ma siluje ga ovaj ,samo se ceka brejk realno...nista ne moze odigrati i porebaciti...servisa ni za lijeka ...forhend kriminalan...vec 25 neiznudjenih gresaka...samo bi se obrukao protiv Novaka sa vim pristupom..tako da ni ispadanje nije losa opcija ..
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Pa bolje će igrati i dobiti vašu dvojicu nego ovog raspalog australijanca
Fazon je što se federer totalno prilagodio ovom kretenu i ne radi nista da promijeni ritam igre, totalno spava i grijesi
Fazon je što se federer totalno prilagodio ovom kretenu i ne radi nista da promijeni ritam igre, totalno spava i grijesi
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Ne ofiraj se sviju ti , izbriši post .
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
nema opravdanaj fkt..ne mozes na GS imati takav pristup kao ovdje taman i protiv Mirke igrao...najgore sto je ovo postala svakodnevnica da na svakom GS ima jedan ovakvv mec gdje bukvalno odluci napraviti od protivnika nesto...sto je to tako,nikad necu shvatiti....
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Ofiranje ? Sta sam pogresno rekao,jel bolje ispast od Milmana ili pokvariti ionako los h2h protiv Novaka ? Jel bolje Nadalu predat mec u polufinalu da pusti svjezeg protivnika na Novaka nego da se bruka u finalu i da kvari ionako los h2h.
Samo big facti
23
- NukeR_G1970
- Kontakt:
First generation next gen beats third generation next gen, beautiful.
Nisam ja sumnjao u njegov kvalitet uopšte, skeptičan sam bio jer se patio s povredom i formom cijelu prošlu sezonu, a i ja sam bio poprilično siguran da će danas imati dobre šanse protiv GrkaS-Y-L-A-R je napisao/la: ↑24 jan 2020, 11:50Šta kažeš @bodi, ne bi se kladio na Miloša protiv Radua? Nije da nisam najavio i Mrnju i njega.
Da dođu s jednom nogom, na slamovima su i dalje space shuttle za skoro čitav next gen i teži su protivnik. Ovi imaju fobiju od BO5 mečeva. ATP ako hoće novog šampiona morati će mijenjati pravila. Puno je 3 seta uzeti![]()
Car me je iznenadio nenormalno dobro je odigro, treći i polovina četvrtog seta su bili nivo s USO 2014. nije mogao fulit ništa
Da vidimo sad od čega je Fed
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Ma rodjo katastrofalan jbg
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
jedva
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Tako je, da je Federer u malo manjem izdanju što se tiče grešaka davno bi odradio ovog
Pa sto ne igras cijeli mec kao ovaj TB
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
Don Fabio 
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
jer se dva kola nismo nervirali,a to je previse za njegove navijace....pa nas mora malo vratiti u svakodnevnicu ...
@bombaysaphire mislim braco na set opcenito ....TB je odlicno odradio
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Kako ovo iritira kod Feda
Sere sudiji što mu nije javio da je ovo posljednji gem sa starim lopticama, i godinama već ovako
Sere sudiji što mu nije javio da je ovo posljednji gem sa starim lopticama, i godinama već ovako
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Je li to obaveza od sudije ?
jer uvijek na pocetku meca zamoli sudiju da ga obavjeste kada su nove loptice...
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.