Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
- skyisthelimit
Re: Mirza Teletović
Osam minuta prvo, u drugom isto ili cak manje ocekivati. Sta reci nego lose. A sto je najgore minutaza mu ne ovisi od lose/dobre igre. Vozdra
15.10 - 15.06 ...
danas bi bio +20 igrac dajem ruku,nekada nije dovoljno biti samo dobar igrac sreca je veliki dio "kolaca",eto samo pogledaj Bojana dodje covjek u ekipu u kojoj osima Andersona (od kojeg nikad ne znas sta da ocekujes) nema nikakve konkurencijeSabinho je napisao/la:Boze, ne mogu a da se ne pitam sta bi bilo sa Mirzom sad da je u rookie sezoni imao ovo sto ima Bojan.![]()
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
-
risingforce
- Kontakt:
Meni se ovaj Brooklyn (mozda je i rano za neko poredjenje) ali vec sad vise svidja od proslogodisnjeg..
Imaju mnogo vise rjesenja u napadu, igraju brzo i tecno, brzo naprave "visak", a kada to izostane uvijek se mogu osloniti na individualni kvalitet Johnsona ili Williamsa i igru 1 na 1..Koliko god Pierce bio veliki igrac, mislim da ih je puno usporavao i limitirao svojim soliranjem..da ne spominjem egzibicije Blatchea, Thorthona...itd..
Ovom igrom se otvara puno vise prostora za sve igrace, Bojan je svestran igrac, tu je sjajni Jack i ova stara ekipa koja je mnogo bolje poslozena... Garnett igra mnogo bolje nego prosle sezone, tu je opet Lopez..
Primjeti se i to da na Mirzu protivnici obracaju mnogo vecu paznju nego prosle sezone, dobro ga cuvaju, ali opet Netsi sjajno koriste to sirenje odbrane, jer imaju veliki individualni kvalitet i igru 1 na 1... tako da je to mac sa dvije ostrice za protivnike.. Ova ekipa je mnogo zrelija i kompletnija od proslogodisnje, mogli bi napraviti iznenadjenje ove sezone..
I malo lakse sa kritikama treneru vec sada, nema osnove za takvo nesto, Netsi igraju dobro, Mirza do sada ima 24 mins per game, sto je polovina utakmice na njegovoj poziciji.. tako da zaista ove kritike nemaju utemeljenje na cinjenicama..
Imaju mnogo vise rjesenja u napadu, igraju brzo i tecno, brzo naprave "visak", a kada to izostane uvijek se mogu osloniti na individualni kvalitet Johnsona ili Williamsa i igru 1 na 1..Koliko god Pierce bio veliki igrac, mislim da ih je puno usporavao i limitirao svojim soliranjem..da ne spominjem egzibicije Blatchea, Thorthona...itd..
Ovom igrom se otvara puno vise prostora za sve igrace, Bojan je svestran igrac, tu je sjajni Jack i ova stara ekipa koja je mnogo bolje poslozena... Garnett igra mnogo bolje nego prosle sezone, tu je opet Lopez..
Primjeti se i to da na Mirzu protivnici obracaju mnogo vecu paznju nego prosle sezone, dobro ga cuvaju, ali opet Netsi sjajno koriste to sirenje odbrane, jer imaju veliki individualni kvalitet i igru 1 na 1... tako da je to mac sa dvije ostrice za protivnike.. Ova ekipa je mnogo zrelija i kompletnija od proslogodisnje, mogli bi napraviti iznenadjenje ove sezone..
I malo lakse sa kritikama treneru vec sada, nema osnove za takvo nesto, Netsi igraju dobro, Mirza do sada ima 24 mins per game, sto je polovina utakmice na njegovoj poziciji.. tako da zaista ove kritike nemaju utemeljenje na cinjenicama..
Nikola dragi imaj malo duse i srca.. jadan Brook hahaha
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Evooo gaaaaaa 
Ideeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Ideeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Zadnja izmjena: Janez, dana/u 06 nov 2014, 02:35, ukupno mijenjano 1 put.
Ovaj Pekovic truhla medjedina, ima hladno 20 kila viska. Njemu se izgleda vise i ne igra kosarka u zivotu.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Koji si ti sadrisingforce je napisao/la:I malo lakse sa kritikama treneru vec sada, nema osnove za takvo nesto, Netsi igraju dobro, Mirza do sada ima 24 mins per game, sto je polovina utakmice na njegovoj poziciji.. tako da zaista ove kritike nemaju utemeljenje na cinjenicama..
toooooooooooooooooooo kraljuuu
Okusi strah, bol, mrznju i barut
KAKVA JE OVO IGRACINA ALLAHU DRAGI 
Mirzina minutaza samo opada...da ima utakmicu 1-9, zakuco bi ga za klupu.risingforce je napisao/la:Meni se ovaj Brooklyn (mozda je i rano za neko poredjenje) ali vec sad vise svidja od proslogodisnjeg..
Evo opet ubaci tricu. 2 od 2...ljut je, vidi se.
Tooo care
inace Pekmen izgleda kao Howard kroz citavu karijeru, NOTbega_afc je napisao/la:Ovaj Pekovic truhla medjedina, ima hladno 20 kila viska. Njemu se izgleda vise i ne igra kosarka u zivotu.
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
opopopopopopopopopopopopopop opaaa
Duvaj ga Hollins čamugo grbava.
Duvaj ga Hollins čamugo grbava.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Kako ocekivati od covjeka da udje u ritam kada igra 10 minuta i opet ima dvije trice.. Udje u ritam izvadis ga i onda na kraju kao Mirza nema statistiku dobru
Za ovo kako mu sjeckaju minute najzlatniji je u ligi..
Za ovo kako mu sjeckaju minute najzlatniji je u ligi..
M. Teletovic 09:05 2-3 2-2 0-0 +12 0 1 1 0 0 0 0 1 0 6
hahaha
tako je babuka, popisaj tog glupog hollinsa
tako je babuka, popisaj tog glupog hollinsa
Williams
Mirza

Mirza
- Liverpool. YNWA
- Kontakt:
- skyisthelimit
Od svih igraca ima najbolji +/- ( +12 ), Garnett ima -11. 2/2 za 3p. O cemu mi pricamo ?
15.10 - 15.06 ...
Netsi su dosta bolji kada je Mirza na terenu ..... 
Google Prevodilac - https://translate.google.com/?hl=bs
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.