NFL
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: NFL
cardinalsi igraju ove godine samo da proguraju larryja na drugo mjesto u broju hvatanja i to je to
Ma imaju par super igraca, uzece sigurno pobjeda ove sezone, izennadit ce mnoge.Ne bi me cudilo da skinu nekog kandidata za playoff do kraja
Ma ne mos to tako gledat, svaka tekma za sebe, svaka tekma drguacijaMElloo je napisao/la:Bogami Coltsi izgubise od Chargersa koji sad izgubise od Lionsa.A Lionsi igrali produzetke sa Caridnalsima i nisu uspjeli pobjedit
Ma znam al glupo mi ovo potcjenjivanje CArdsa ove sezone.Imaju air raid napad gdje jebu svakog sa 4 WR postavkama sto igrjau 90% vremena.Njihov rookie CB Byron Murhphy igra odlicno+ kad im se vrati Peterson.Jos da poprave igru trcanjem i mogu sigurno uzet 6-7 utakmica.alemsa je napisao/la:Ma ne mos to tako gledat, svaka tekma za sebe, svaka tekma drguacijaMElloo je napisao/la:Bogami Coltsi izgubise od Chargersa koji sad izgubise od Lionsa.A Lionsi igrali produzetke sa Caridnalsima i nisu uspjeli pobjedit
Jalen Ramsey upravio zatrazio trejd.Vidim ostale 31 ekipe kako salju ponude
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Izgleda da si propustio dio u kojem svi kazu da je regularno.salkan je napisao/la:Jesam li ja šta propustio il je ono u Denveru bila čista pljačka domaćina?
Nisam ljubitelj, čak štaviše svi su mi u toj diviziji osim Raidersa bzv - ali mi se čini da su onde sudije malo više nego inače bili na strani Bearsa? Koji btw očajno izgledaju (opet).
Lamar odličan, da kucnem u drvo. OL odličan, da kucnem u drvo. Harbaugh, prozivam tvoj odlazak godinama al na ovakvim utakmicama vidim kakav si šmeker.

Postovanje treba zaraditi.
Kakav catch OBJ 

alemsa je napisao/la:Kakav catch OBJ
Ima tu nesto kad se nosi sat od 2.2 mil

Voli coj'k satove, ne skida nikad.Edviin je napisao/la:alemsa je napisao/la:Kakav catch OBJ
Ima tu nesto kad se nosi sat od 2.2 mil![]()
Floyd je platio 16 miliona sat
Platom kakvu ima, nije nesto cudno, cudi me samo kako mu nije steta da ga slucajno ne osteti...alemsa je napisao/la:Voli coj'k satove, ne skida nikad.Edviin je napisao/la:alemsa je napisao/la:Kakav catch OBJ
Ima tu nesto kad se nosi sat od 2.2 mil![]()
Floyd je platio 16 miliona sat
Floyd je Floyd

Onaj prvi sto je nosio na tekmi je plasticna/gumena narukvnica, 200k je onaj sat. A sat kao sat nea to izdera, to je scratch proof, materijal koji je koristen nea izdera, trajat ce ti ako je automatski 200 godina ako ga odrzavas (da nosis sahdjiji svako 5-7 godina da ti podmaze, ocisti prasinu itd.) kao osale. Pa uzmes Seiko automatski sat od $500, mos ga unuku svom poklonit radit ce, a gdje su ovi satovi s ozibljnim ciframa.Edviin je napisao/la:
Platom kakvu ima, nije nesto cudno, cudi me samo kako mu nije steta da ga slucajno ne osteti...
Floyd je Floyd
jebga volim satove, tako da to meni nije glupost uopste
Mille je ipak Richard Mille, onaj prvi ako se moze reci je bio jeftina verzija, ovaj je vec nesto posebno 1 od 10 napravitih a kosta 2.2 mil men se cini. Za nas obicne ljude je to nesto cudno, da treniras ili igras sa satom takve vrijednosti... OBJ jednostavno voli vuci paznju na sebe, voli show, ja sam misljenja da nema slabe reklame, jednostavno danas je internet sve, kolko te neko mrzi, te na drugoj strani neko kuje u zvijezde... Zao mi ga je sto su ga izbacili iz NYG, i da su se oni onako raspali, bas me zanima hoce li procvjetati sad u clv...alemsa je napisao/la:Onaj prvi sto je nosio na tekmi je plasticna/gumena narukvnica, 200k je onaj sat. A sat kao sat nea to izdera, to je scratch proof, materijal koji je koristen nea izdera, trajat ce ti ako je automatski 200 godina ako ga odrzavas (da nosis sahdjiji svako 5-7 godina da ti podmaze, ocisti prasinu itd.) kao osale. Pa uzmes Seiko automatski sat od $500, mos ga unuku svom poklonit radit ce, a gdje su ovi satovi s ozibljnim ciframa.Edviin je napisao/la:
Platom kakvu ima, nije nesto cudno, cudi me samo kako mu nije steta da ga slucajno ne osteti...
Floyd je Floyd
jebga volim satove, tako da to meni nije glupost uopste
sat uvrh glave negdje do 45-te, poslije toga svakako ne vidiš nanjega 
majami nabacio još jedan prvi pick ... pola drafta će biti sam majami. šteta da su ga stavili u vegas a ne u south beach

majami nabacio još jedan prvi pick ... pola drafta će biti sam majami. šteta da su ga stavili u vegas a ne u south beach

TRADE: Steelers are trading a 2020 first-round pick to the Dolphins for DB Minkah Fitzpatrick, league **** tell ESPN.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
bell i saquon su one man offense. malo bolji tim ne bi smjeo imati problema sa takvim timovima. ok, jetsi su sad skroz ostali bez QB, elem NE će ih zgaziti iduće hefte
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Alem vazda u offtipicu 

Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Više priče o satu nego o tekmi, i to na kraju fejk 

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
A sta ce pratit, i uspije vas nafurat da je Watson top 3 ligeMElloo je napisao/la:Ne igra darnold buraz nez sta pratis hahaalemsa je napisao/la:E veceras je dobra tekma, da vidim Brownse u akciji i da vidim jel se Darnold sta popravio, da hoce i oni ubost sa QB, od Mark Sancheza preko onog Geno Smitha ko se sjecafrajer trenere u glavu gadjo
Vise INTs nego TDs imo
Nema ga par utakmica fasovo mono

Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.