NK Zvijezda Gradačac

Dominantan
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la Dominantan » 23 jan 2019, 13:36

combe80 je napisao/la:Jusufbasic na treningu daje 40% bolji je Meha od njega triput i takoav nam placenik netreba dok Zvijezda neskonta da od placenika nema nista od igraca sto igraju kako menadzer kaze i dok ae neokrenemo pomlatku nema bolje sutra za Zvijezdu...

Nasa djeca nemaju kvalitet ali se bore za grb i kad bi se sa njima intenzivno radilo mogla bi Zvijezda nesto napravit... hebote placenici vise ba

Eto vam cist primjer Prljace nato golman mora ici radit da bi prezivio... jer od fudbala u gradu nema vise nista... pofajn smo propali... sace doci placenici novi iz nizih liga vjerovatno i tako ce mo tavorit i lagano propadat

Zvijezda mora imat plan za buducnost a to je oslonit se na omladinski pogon tu sve investirati... dovest trenera jos i da se radi... Svake godine igraci iz Zvijezde idu u premijer ligu i poznati smo po tome... zamislite sad da se jos kvalitetnije radi sa djecom pa da privuces djece sa cijele posavine i lagano ih proizvodis... jedina neka sansa za Zvijezdin opstanak je akademija fudbala
Tako je!!!!

Tu sam ZA akademiju i da radimo industriju igraca :opaopa:

evo nek izdaju “tender” i da vidimo ko ce bolji i povoljniji PLAN iznijeti i rezultate u 3 godine i samoodrzavanje Udruzenja gradjana NK Zvijezda...odnosno Omladinski fudbalski klub Zvijezda !!!

I vidimo svi odnosno cak i iz dijaspore pripisuju ovaj kolaps meni.,ocekujem da i proslogodisnji isto pa da proslavimo :njanjanja: !

Samo akademija a ne tesari,mesari,mljekari da glume “kruha i igara”..bez kruha naravno

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 23 jan 2019, 15:10

Hajmo danas razduzit jos Petrovica, Pecelja, Sarica i Sarkana. Pa da bude kompletno.
Onaj napisa dolaze trojica + jos dvojica tokom sedmice.
Bio je u pravu samo mozda je mislio odlaze.
Juce 3 + danas-sutra jos 2.

SMR187
Kontakt:

Post Postao/la SMR187 » 23 jan 2019, 15:19

Ne znam otkud ti tolika snaga. Meni bi davno dotuzilo majke mi
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 23 jan 2019, 15:36

Sta ce mi dotuzit, sprdanje sa neznalicama???
De ti meni samo reci jedno, bez svade i prepucavanja. Jel tebi normalno ovo sto se kod nas trenutno dogada. Da klub sa skoro stogodisnjom tradicijom dode na ove grane. Al iskreno mi odgovori.

SMR187
Kontakt:

Post Postao/la SMR187 » 23 jan 2019, 16:15

Nije.
Problem je sto u ovakvim uslovima bolje ne moze.
A gore moze uvijek

Ti kontas guzit komplet ligu, uc u primeru i paralelno se borit i u kupu, a sve to samo na opstinskim parama?

Mislis da bi se nesto promijenilo da su enes i prle ostali?
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 23 jan 2019, 16:30

Druze problem je sto mi svaki prelazni rok(ne svaku sezonu), nego svakih 6 mjeseci promijenimo cijelu ekipu. Jeli to normalno? Jel mislis ti da mozemo dovest bolje od ovih sto su otisli? Ako ovako nastave nece bit igraca koji ce htjet doci u Zvijezdu.
Sustina svega evo nek sad sve otjeraju nije problem. I nek dovedu 12-13 novih. Al da nas opet na kraju sezone svi ne napuste. Nek odu 3-4 max. ostali ostanu i tako gradis ekipu. A ne na ovaj nacin. Htio se ti samnom sloziti ili ne ovo sto oni rade je van svake pameti.

SMR187
Kontakt:

Post Postao/la SMR187 » 23 jan 2019, 16:40

Pa jesul sad probali zadrzat ekipu, a oni u tandemu sa menadzerom prave dar mar u ekipi.
Pratim i ja dugo zvijezdu od onih najsitnijih koraka, pa eto sjecas li se ti jel ikad ovoliko suspenzija bilo u jednom dijelu sezone?
Znaci boris se svim snagama da zadrzis ekipu na okupu, oni prave sranje. Sad ne znas ni da li ih zadrzat pa dzaba placat dok sjede na tribini ili ih gledat kako pustaju i prodaju tekme ili im jednostavno dat papire. I ja sam uvjeren da svaki prelazni rok se promijeni toliko igraca bas iz tog razloga sto hoce ljudi papire prvom prilikom, ne zato jer ih nasi zele otjerati

Nebitno jel srbijanac ili nase dijete samo gleda kako ce te izradit. Najbolji primjer za to ti je brzi.

Dok ne nadjes pravog lidera koji ce drzat sve konce u klubu, i pare koje ce mu pomoc da svoje misli provede u djelo, od boljeg sutra nema nista i daj boze da ostane ovako kako jest.
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 23 jan 2019, 16:50

A znas zasto to i igraci rade. Jer vide da je javasluk u klubu i da se nezna ni ko pije ni ko placa. Vide da se tako radi zadnjih par godina pa ko vele kad su mogli oni prije nas mozemo i mi. Klub vode ljudi koji nemaju tri ciste o fodbalu.
Jednom moras napravit presjeke. Pravilnike o stimulaciji i destimulaciji. Pa da se ne desi da je igrac pod ugovorom a da nece da trenira. Nego da ga za to slijedi kazna. Isto ko sto bi trebala i nagrada za ulazak u cervrtfinale kupa. Jednom moras i zrtvovat jednog-dvojicu ako treba i placat pa nek sjedi na tribinama 6 mjeseci. Za primjer ostalima.

combe80
Kontakt:

Post Postao/la combe80 » 23 jan 2019, 17:01

Evo combicu na slikama treninga pun stadion nam igraca nije sce tako crno izgleda doslo igraca hrpa...

Idu bolji dani izgleda

Matori Lazo drzi sve pod kontrolom polako... mozda je zima ovim igracima pa nece da treniraju

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 23 jan 2019, 17:26

Od danas pod suspenzijom Saric i Pecelj. Ovo vise nije smijesno ovo je TRAGEDIJA.
Što se tice muskog kolektivnog sporta na kantonu smo rame uz rame sa Kalesijom, zajedno drzimo zacelje.
Al ne treba dizat paniku, Spiska je rekao da ovo nije nista strasno. Kaze moze to i gore.

SMR187
Kontakt:

Post Postao/la SMR187 » 23 jan 2019, 19:42

combe je napisao/la:Od danas pod suspenzijom Saric i Pecelj. Ovo vise nije smijesno ovo je TRAGEDIJA.
Što se tice muskog kolektivnog sporta na kantonu smo rame uz rame sa Kalesijom, zajedno drzimo zacelje.
Al ne treba dizat paniku, Spiska je rekao da ovo nije nista strasno. Kaze moze to i gore.
Sto siris lazi. Nije istina da su suspendovani
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 23 jan 2019, 19:54

Cekamo Dominantnog da obrazlozi sta se desilo sa ovom dvojicom. Ako Pecelj ostaje onda nam on opet dovodi igrace i izgladili su odnose.

combe80
Kontakt:

Post Postao/la combe80 » 23 jan 2019, 20:08

Vadi nas dominantni toooooo ideeeemooooo :shh: :opaopa: :opaopa:

Hvala ti kralju

:bow:

Dominantni je garant na sastanku pa ce nam sve ispricat polako

zvijezda1
Kontakt:

Post Postao/la zvijezda1 » 23 jan 2019, 21:55

Combiću vidim da me prozivaš ovde za tvoju informaciju puno više ja znam nego što ti misliš. Igrači su tu a i još će ih doć.lp

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 23 jan 2019, 22:22

zvijezda1 je napisao/la:Combiću vidim da me prozivaš ovde za tvoju informaciju puno više ja znam nego što ti misliš. Igrači su tu a i još će ih doć.lp
Gdje su tu druze? Imena i prezimena, ne racunaj kamion hamelja koji je na probi.

combe80
Kontakt:

Post Postao/la combe80 » 24 jan 2019, 09:41

Zvijezda će nastojati i na proljeće nastaviti s dobrim rezultatima, te sezonu okončati u samom vrhu 1. lige FBiH, a u tome bi treneru Miletu Lazaroviću trebali pomoći i novi igrači koji su stigli na Banja Ilidžu. Tačnije, došli Nemanja Đekić (Alfa Modriča), Armin Kadić (Slatina), Alen Kurtalić (Sloboda), te Adin Selimović (Clyde, Škotska).

Eto combicu vidis da je doslo pojacanja i da ce mo u samom vrhu bit opet... idu bolji dani ba... pomogo nam dominanntni

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 24 jan 2019, 09:47

combe80 je napisao/la:Zvijezda će nastojati i na proljeće nastaviti s dobrim rezultatima, te sezonu okončati u samom vrhu 1. lige FBiH, a u tome bi treneru Miletu Lazaroviću trebali pomoći i novi igrači koji su stigli na Banja Ilidžu. Tačnije, došli Nemanja Đekić (Alfa Modriča), Armin Kadić (Slatina), Alen Kurtalić (Sloboda), te Adin Selimović (Clyde, Škotska).

Eto combicu vidis da je doslo pojacanja i da ce mo u samom vrhu bit opet... idu bolji dani ba... pomogo nam dominanntni
Yebes ti malo haman. Ako su ovo igraci za vrha(uz duzno postovanje prema njima) sem mozda Đeke, aferim.
Poredit po kvalitetom one sto su otisli i igraca iz 2 lige RS(Slatina), juniora Slobode i golmana sa 101 probom bez seniorskog iskustva je smijesno.
Da bi parirao drugima i u ovoj ligi trebaju dosta dobri igraci.

combe80
Kontakt:

Post Postao/la combe80 » 24 jan 2019, 09:57

Hebem te malo da nam ovde galamis... hehehe
Jusufbasic,Jacimovic,Prljaca,Popovic,Kadric, Ilic,mozda Enes..., su drasticni odlasci koje neces moci nadoknadit lako... daj boze samo par utakmica jos dobit da opstanemo... to je sad bitno u ovim teskim vremenima... proslogodisnja ekipa je dosta jaca bila...

combe80
Kontakt:

Post Postao/la combe80 » 24 jan 2019, 10:17

.............. Aljkanovic

....Zuke .....Terzic ...Petrovic .... Pecelj

.... Kurtalic ..... Vulic

.... Sarkanovic .... Mehic .... Saric

.... Hasukic

Klupa: Pobric, Djekic, Kadija, Selimovic,

Pitanja kolko hoces nek je Lazi sretno da nekako napravi ekipu.... ovako bi mogli izgledati mozda sam nekog zaboravio

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 24 jan 2019, 10:41

Ova ekipa bi max.osvojila 6 bodova i pravac druga sjever.

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []