ma opet ne treba stvarat nikakav imperativ i stavljat igrace pod pritisak , mislim da je najvaznije konstantno izlaziti u evropu , a ako trofej koji stigne to nam dodje kao bonusAdnan_Zeljovac je napisao/la:Ma ja i to sto kazesbistrikboy je napisao/la:Niste ni jedan ni drugi u pravu,zahvaljujuci Amaru Osimu smo osvojili titulu!..ma nije bitno OSVOJILI SMO
...a naravno i ove sezone OSVAJAMO...
![]()
![]()
,,
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
To vam je najvažnije izlazit u Europu, a titule će doći. U nas nikad imperativ nije titula, a 2 smo osvojili.
- bistrikboy
- Kontakt:
Zvanicni cilj kluba je izlazak u Europu,sasvim realnoGalion je napisao/la:To vam je najvažnije izlazit u Europu, a titule će doći. U nas nikad imperativ nije titula, a 2 smo osvojili.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- Adnan_Zeljovac
- Kontakt:
Upravu si nego koji je rez..u Banja luci meni na ovim stranicama pokazuje jos 45+ 0:0 ima sat vremenaGalion je napisao/la:To vam je najvažnije izlazit u Europu, a titule će doći. U nas nikad imperativ nije titula, a 2 smo osvojili.
SAMPIONI: 1946-1971/72-97/98-2000/01-2001/02-2009/10
KUP BiH: 1999/00, 2000/01, 2002/03
SuperKup BiH: 1998, 2000, 2001
ZELJEZNICAR ZA ZIVOT CIJELI!!!!
3:2 za Široki. Ali nije još gotovo.
Uh kad bi Borac još jedan go zabio. Neriješeno nam najviše odgovara...
- Adnan_Zeljovac
- Kontakt:
Ma jarane sad ce njima sudija svirat penal standardica 96 minutaStrauss je napisao/la:Uh kad bi Borac još jedan go zabio. Neriješeno nam najviše odgovara...
SAMPIONI: 1946-1971/72-97/98-2000/01-2001/02-2009/10
A bog zna i je li tačan rez što ovaj momak javljaAdnan_Zeljovac je napisao/la:Ma jarane sad ce njima sudija svirat penal standardica 96 minutaStrauss je napisao/la:Uh kad bi Borac još jedan go zabio. Neriješeno nam najviše odgovara...![]()
![]()
EDIT
Baš me zanima što nema tek. prenos na ss.ba
- Samo je jedan
- Kontakt:
Borac - Široki 2-3 završeno.
Žrijeb je odlučio da se u prvom kolu novog šampionata sastanu stari rivali i klubovi koji već dugi niz sezona igraju u samom vrhu bh. fudbala. Dakako, riječ je o Borcu i Širokom Brijegu.
Šta li ja pratim sve ove godine

Šta li ja pratim sve ove godine
- nikad_izvini
- Kontakt:
Biće zajebano. Dobi Široki u BL. Doduše, ovi su doveli 15 novih igrača i haman svi igraju od početka. Opet, nije ih lako dobiti.
Nešto kontam, bolje je da ove godine "samo odemo u Europu"
I to od prvog pretkola gdje bi trebali biti nosioci pa naklofati neke levate
Da se malo pozabavimo Željom i mogućom formacijom protiv FK djl Papak
--------------------------Šehić-----------------
Stanić/Čolić/Gančev--Mešić--Bogičević---Radovanivić
-----------------Svraka(Ćulum)----Savić----
-------Bešlija---------Zeba------Višća
-------------------Rovčanin/Popović
Gančev vuče neku povredu tako da sumnjam da će zaigrati. Stanić se nije proslavio protiv Hapoela mada FK djl Papak nije Hapoel. Najviše bih volio da utakmicu počne Čolić. Valjda je skontao neke stvari.
Koliko sam upratio Ćulum je trenutno ispao iz ekipe. Brže igramo sa Savićem i Svrakom.
Napad ostaje boljka. Zajebana Čapljina koja njanjama zabije čvrku nama ne može dati gola al im zabijemo jedan, Lazar naravno
Rowa igra po principu, volim te, ne volim te. Amar je uvijek preferirao korpulentnije napadače tako da se ne bih iznenadio za starter bude Lazar. Ko god bio nadam se pobjedi, bilo kakvoj. Umjetnički dojam me ne zanima, zanima me kljakava pobjeda
Također se nadam se da veza malo uigrala, Višća i Zeba su počeli lijepo da sarađuju. Nadam se berićetnoj sezoni.
Next stop: Hadison, FK djl Papak
Nešto kontam, bolje je da ove godine "samo odemo u Europu"
Da se malo pozabavimo Željom i mogućom formacijom protiv FK djl Papak
--------------------------Šehić-----------------
Stanić/Čolić/Gančev--Mešić--Bogičević---Radovanivić
-----------------Svraka(Ćulum)----Savić----
-------Bešlija---------Zeba------Višća
-------------------Rovčanin/Popović
Gančev vuče neku povredu tako da sumnjam da će zaigrati. Stanić se nije proslavio protiv Hapoela mada FK djl Papak nije Hapoel. Najviše bih volio da utakmicu počne Čolić. Valjda je skontao neke stvari.
Koliko sam upratio Ćulum je trenutno ispao iz ekipe. Brže igramo sa Savićem i Svrakom.
Napad ostaje boljka. Zajebana Čapljina koja njanjama zabije čvrku nama ne može dati gola al im zabijemo jedan, Lazar naravno
Također se nadam se da veza malo uigrala, Višća i Zeba su počeli lijepo da sarađuju. Nadam se berićetnoj sezoni.
Next stop: Hadison, FK djl Papak
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna
Dade Bučan 2 gola za Split!
Svim pravim,cestitim i realnim navijacima Zelje, Sarajeva, Veleza i Olimpika sve najbolje u sljedecoj sezoni iskreno,nadam se da ce te skupa snama obezbjediti izlazak U Evropu.Kao navijac Zelje volio bi da mi uzmemo titulu,kao sto bi svaki navijac od vas volio da to njegov tim osvoji.Krajnje je vrijeme da na ovim forumima pocnemo ljudski pisati bez nekih glupih provokacija i vrijedjanja.Raspravljajmo normalno o dobrim i losim stvarima na jedan ljudski nacin bez mrznje i pljuvanja jedni po drugima.Posto sam lokal patriota(nemam nista protiv ostalih premijer ligasa) volio bi da prva tri mjesta ovoje Zeljo,Sarajevo i Velez,a Olimpik kup,iako ce to biti veoma tesko jer ima dosta dobrih ekipa za nase uslove.Ljudski je zeljeti i nada ti se,jos jednom iskreno sve najbolje i puno dobrih igara.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
Uigraniji smo , stariji za jednu godinu , zašto ne bi ponovo osvojili makar jedan trofej ?bistrikboy je napisao/la:Zvanicni cilj kluba je izlazak u Europu,sasvim realnoGalion je napisao/la:To vam je najvažnije izlazit u Europu, a titule će doći. U nas nikad imperativ nije titula, a 2 smo osvojili.
I kada ne budeš prvi Ti , i kada čuju se zvižduci i tada ću Željo dobro znaj , da Te volim ja! 1921
Ja bi volio ovako:
---------------------------------------------------Sehic--------------------------------------------------------
---------Stanic-------------------Mesic-----------------------Bogicevic--------------Radovanovic---------
-----------------------------------------Svraka-------Savic-------------------------------------------------
-----------------M.Beslija------------------------------------------------------Visca------------------------
---------------------------------------------------Zeba-------------------------------------------------------
----------------------------------------Rovcanin------------------------------------------------------------
Eh onda, kad ako Bog da zabijemo jedan gol u prvom i jedan pocetkom drugog, udje Ganchev (defanzivniji od Stanica)
A izadje M.Beslija (posto uvijek izlazi 20-tak minuta prije kraja), a Stanic predje na njegovo mjesto!
2. izmjena 5-6 minuta poslije prve, umjesto umornog Rovcanina (koji ce aBd trcat cijelu tekmu k'o protiv Hapoela) ulazi Pehilj (njega bi najvise volio, naravno ako tada pitanje pobjednika bude rjeseno), Popovic ili Mesanovic (da se malo vrati u formu i tako to)
i 3. izmjena, malo nesto osvjezit kod zadnjih veznih, Culuma ubacit i tako to!
Eto, malo sam se igro Amara
---------------------------------------------------Sehic--------------------------------------------------------
---------Stanic-------------------Mesic-----------------------Bogicevic--------------Radovanovic---------
-----------------------------------------Svraka-------Savic-------------------------------------------------
-----------------M.Beslija------------------------------------------------------Visca------------------------
---------------------------------------------------Zeba-------------------------------------------------------
----------------------------------------Rovcanin------------------------------------------------------------
Eh onda, kad ako Bog da zabijemo jedan gol u prvom i jedan pocetkom drugog, udje Ganchev (defanzivniji od Stanica)
A izadje M.Beslija (posto uvijek izlazi 20-tak minuta prije kraja), a Stanic predje na njegovo mjesto!
2. izmjena 5-6 minuta poslije prve, umjesto umornog Rovcanina (koji ce aBd trcat cijelu tekmu k'o protiv Hapoela) ulazi Pehilj (njega bi najvise volio, naravno ako tada pitanje pobjednika bude rjeseno), Popovic ili Mesanovic (da se malo vrati u formu i tako to)
Zeljeznicar za zivot cijeli !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
- nikad_izvini
- Kontakt:
S tim da si ti ostao u tamo nekim 80-tim i da veze nemaš šta se dešava čim tako pišeš da bi volio da FK djl Papak uzme kup i da Torpedo izbori Europu, zaista te molim, a već su te "ozbiljniji ljudi molili"(a ni ja baš nisam balavac) da ne pišeš gluposti i širiš taj nekakav lokal patriotizam KOJEG VIŠE NEMA.dino lj je napisao/la:Svim pravim,cestitim i realnim navijacima Zelje, Sarajeva, Veleza i Olimpika sve najbolje u sljedecoj sezoni iskreno,nadam se da ce te skupa snama obezbjediti izlazak U Evropu.Kao navijac Zelje volio bi da mi uzmemo titulu,kao sto bi svaki navijac od vas volio da to njegov tim osvoji.Krajnje je vrijeme da na ovim forumima pocnemo ljudski pisati bez nekih glupih provokacija i vrijedjanja.Raspravljajmo normalno o dobrim i losim stvarima na jedan ljudski nacin bez mrznje i pljuvanja jedni po drugima.Posto sam lokal patriota(nemam nista protiv ostalih premijer ligasa) volio bi da prva tri mjesta ovoje Zeljo,Sarajevo i Velez,a Olimpik kup,iako ce to biti veoma tesko jer ima dosta dobrih ekipa za nase uslove.Ljudski je zeljeti i nada ti se,jos jednom iskreno sve najbolje i puno dobrih igara.
FK djl Papku želim da izleti iz lige na glavu a njanjama da budu odlične 14. Vjerujem da nisam jedini i da imam razlog što to pišem i mislim. Flower power politiku možeš prosipati kada nastane neki novi hipi pokret(protiv kojeg nemam ništa al je NESTAO kao što su prošla ta davna vremena).
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna
Slažem se s tobom oko svega.Damir Rovčanin je odigrao veoma dobro protiv Hapoela , i više zaslužuje da igra od PopovićaEdinTM87 je napisao/la:Ja bi volio ovako:
Možel' mi neko reći kako mogu kupit' onu godišnju za penzionere , jer sam nafato svog deda.Jel' moram nosit' neke papire il' kako ???
I kada ne budeš prvi Ti , i kada čuju se zvižduci i tada ću Željo dobro znaj , da Te volim ja! 1921
Volio bih vidjeti Čolića na desnom beku, Svraku umjesto Ćuluma u vezi i Rovčanina umjesto Popovića u napadu.
Ovo ostalo je svakako standardno i oderati DJL seljaka Gracića sa što vecom mogucom razlikom...5 komada je vrlo poželjno, ubiti ih u pojam i ogaditi im fudbal zauvijek.
Primitivac poceo sa Prvakom države praviti cirkus i preko njega svoje neke sitne talove prebijati

Ovo ostalo je svakako standardno i oderati DJL seljaka Gracića sa što vecom mogucom razlikom...5 komada je vrlo poželjno, ubiti ih u pojam i ogaditi im fudbal zauvijek.
Primitivac poceo sa Prvakom države praviti cirkus i preko njega svoje neke sitne talove prebijati
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
Svakom svoje misljenje,meni tvoje ne smeta pa ga necu ni komentaristi a ja cu ostati kod svog i mogu reci da mi je mnogo ljepse bilo zivjeti u tom vremenu hipi pokreta nego u ovom vremenu sada,nazovi ga kako hoces(ja mu nemogu neko normalno ime dati).Sve najbolje u privatnom zivotu.nikad_izvini je napisao/la:S tim da si ti ostao u tamo nekim 80-tim i da veze nemaš šta se dešava čim tako pišeš da bi volio da FK djl Papak uzme kup i da Torpedo izbori Europu, zaista te molim, a već su te "ozbiljniji ljudi molili"(a ni ja baš nisam balavac) da ne pišeš gluposti i širiš taj nekakav lokal patriotizam KOJEG VIŠE NEMA.dino lj je napisao/la:Svim pravim,cestitim i realnim navijacima Zelje, Sarajeva, Veleza i Olimpika sve najbolje u sljedecoj sezoni iskreno,nadam se da ce te skupa snama obezbjediti izlazak U Evropu.Kao navijac Zelje volio bi da mi uzmemo titulu,kao sto bi svaki navijac od vas volio da to njegov tim osvoji.Krajnje je vrijeme da na ovim forumima pocnemo ljudski pisati bez nekih glupih provokacija i vrijedjanja.Raspravljajmo normalno o dobrim i losim stvarima na jedan ljudski nacin bez mrznje i pljuvanja jedni po drugima.Posto sam lokal patriota(nemam nista protiv ostalih premijer ligasa) volio bi da prva tri mjesta ovoje Zeljo,Sarajevo i Velez,a Olimpik kup,iako ce to biti veoma tesko jer ima dosta dobrih ekipa za nase uslove.Ljudski je zeljeti i nada ti se,jos jednom iskreno sve najbolje i puno dobrih igara.
FK djl Papku želim da izleti iz lige na glavu a njanjama da budu odlične 14. Vjerujem da nisam jedini i da imam razlog što to pišem i mislim. Flower power politiku možeš prosipati kada nastane neki novi hipi pokret(protiv kojeg nemam ništa al je NESTAO kao što su prošla ta davna vremena).
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
Je li Markovic sanirao povredu ?
Njegova pozicija je desni bek, izmedju ostalog.
Njegova pozicija je desni bek, izmedju ostalog.
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 27 gostiju.