Neka bolan, Bajram je, sabura ljudi...AngelDiMaria je napisao/la:@AlfredNobel ako ces me ti licno tuci, evo, i pp ti saljem profil, ip adresu, mac adresu telefona i laptopa i navali hahahahaha
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Ma kakav sabur, ne znas ti Alfreda, taj kad se naljuti nr zna ni ua bajram ni za uskrs ni vaskrs. E jedino vako kad je tekma pa kad je na moru... Nek smo zivi i zdravi na ovr blagdane sviVanja8 je napisao/la:Neka bolan, Bajram je, sabura ljudi...AngelDiMaria je napisao/la:@AlfredNobel ako ces me ti licno tuci, evo, i pp ti saljem profil, ip adresu, mac adresu telefona i laptopa i navali hahahahaha
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
Maa...AngelDiMaria je napisao/la:Ma kakav sabur, ne znas ti Alfreda, taj kad se naljuti nr zna ni ua bajram ni za uskrs ni vaskrs. E jedino vako kad je tekma pa kad je na moru... Nek smo zivi i zdravi na ovr blagdane sviVanja8 je napisao/la:Neka bolan, Bajram je, sabura ljudi...AngelDiMaria je napisao/la:@AlfredNobel ako ces me ti licno tuci, evo, i pp ti saljem profil, ip adresu, mac adresu telefona i laptopa i navali hahahahaha
Ne vidim svrhu ovakve komunikacije, dajte ljudi, ohanite malo...
a poslije blagdana opet kud koji mili mojiAngelDiMaria je napisao/la:Ma kakav sabur, ne znas ti Alfreda, taj kad se naljuti nr zna ni ua bajram ni za uskrs ni vaskrs. E jedino vako kad je tekma pa kad je na moru... Nek smo zivi i zdravi na ovr blagdane sviVanja8 je napisao/la:Neka bolan, Bajram je, sabura ljudi...AngelDiMaria je napisao/la:@AlfredNobel ako ces me ti licno tuci, evo, i pp ti saljem profil, ip adresu, mac adresu telefona i laptopa i navali hahahahaha
You are someone else I am still right here
Ismire odlazi!!!
Ismire odlazi!!!
Bajramska dobrodislicaKockoglavi je napisao/la:Ne seri16022019 je napisao/la:Citam i pratim forum godinama pa je vrijeme i da se registrujem... Prvo cu se dotaci teme vezane za sjevernu tribinu. Ovi sto ovdje izigravaju " fine " su godinama palili i zarili na sjeveru i tad im je to bilo uredu. Sad kad su odrasli (30+) kao ne shvataju omladinu koja to sad radi... Problem tribine i jeste 30+ jer mnogi tad osjecaju da su odrasli i da su dali mnogo sjeveru pa ocekuju crvene tepihe, a kad se to ne desi odu na zapad... Te sto sad vidjate na zapadu pitajte kad su dogovarali mnoge stvari ste se desilo sa onim " ako ce i dalje dolaziti na utakmice da to bude sjever pa makar bili zadnji redovi ako ne zele biti aktivni. Ja sam otac i sam i djetetom se svojim kunem da sam svaku utakmicu na sjeveru i nikad ama bas nikad me niko ruzno nije pogledao. Ovaj sjever je pretrpio "udar" i doveo se u situaciju kakvu jeste od brojnosti pa nadalje. Ne opravdavam mnoge stvari ali isti taj "zapad" koji je bio vrh je radio mnogo vise nereda i belaja od sadasnjeg sjevera. Prozivate sjever za Olovo i da niste mogli na utakmicu... Pa ljudi dragi oni tamo su pravili "sacekusu" i sta je trebalo da pustimo da nas udaraju... A svi ste znali hvaliti se kako smo ih ganjali po Olovu... Ima na sjeveru i normalne raje pogledajte iznad ulaza i sta vidite... Porodicne ljude koji su odrzali rijec i ako vec dolaze na utakmice to je sjeverna tribina. Ima i narkomama ali to je na ovaj sjever od 500 ljudi mizeran broj a isti ti nemaju uticaj na tribini. Ovo zadnje u Zenici je katastrofa za klub a grupa kao sama vec dugo ne pali pirotehniku na evropskim utakmicama i kad se to desi treba sve razapeti... Iz kluba su jedva cekali ovako nesto da se mogu oprati i traziti alibi za neke stvari. Cudi me da im se unfks nije nagovorio... Sta je sa platama ? Sto se tim ne zabave... Sta je sa procentima za Andjusica i Nikolica ako ode.. Ko je sa predsjednikom Mladosti pravio te stetne ugovore po nas klub i ko ima pravo na takve stvari... Ovo je prevera kao i ona kad su nasi na "foru" zajebali Leotar za Cimirota. Da ne bude da branim sjever i slicno naprotiv... Najveca zamjerka je zastava sa likom " zasticenog " Husrefa Musemica poslije nje sam bas morao otici u cosak sjevera jer tog "strucnjaka" koji je tu samo zahvaljujuci upravo sjeveru jer se ulizuje istom pa se vrsio pritisak na upravu... I sta se desilo razvalio nam je svlacionicu napravio klanove medju igracima a vratimo li se u historiji to mu se svaki put desilo kad je bio trener bilo kojeg kluba... Ali to nije tema on je trener i ja to postujem. Ako ikad budem vise imao uticaj predlozit cu momcima sa sjevera da se onda napravi barjak i Mehmedu Janjosu jer on sigurno vise voli klub od Husrefa Musemica a dokaz tome je da ga nikad nije ucjenjivao i da je podnosio ostavke kad god je trebalo bez pola rijeci.
Cala 2 sina invalida uvalio i forsiro do iznemoglosti.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Bajram Šerif Mubarek Olsun.
#Samoneknepuca #Zapadjekultura #Mismonajgori #Hoćemodabudemokaoenglezi
#Samoneknepuca #Zapadjekultura #Mismonajgori #Hoćemodabudemokaoenglezi
Ma nisam ja potparol Cale niti me zanima ali da nesto manje voli klub od Husrefa suvisno je pricati... Ja znam da Cala nije izvodio navijace na iftar, a vjerujem i da je Bajramska bakvala jutros pukla da bi se podrska imala...Morto novi sam na forumu i nemam namjeru da vrijedjam i slicno pa samo mala opomena na ovo "ne seri" ne bi skodila.
Ne mogu ja brate potpisati ugovor, a da u njemu nema klauzule da mi moraju sve isplatiti. Sta cu volim Sarajevo...
Kamuflirani neda na trenera, zivot bi za njega dao ko trener za Sarajevo 
mora neko i braniti ne mogu svi pljuvatiZip je napisao/la:Kamuflirani neda na trenera, zivot bi za njega dao ko trener za Sarajevo
You are someone else I am still right here
Ismire odlazi!!!
Ismire odlazi!!!
- robertkosar
- Kontakt:
Nas trener voli Sarajevo isto sto ja volim uski brijeg dabogda pocrkali svi ko pacovi. Nas trener moze trenira samo Sarajevo jer ga niko drugi nece. A koliko voli klub pokazalo se da ga je prije nekoliko god od ljubavi tuzio za dug16022019 je napisao/la:Ma nisam ja potparol Cale niti me zanima ali da nesto manje voli klub od Husrefa suvisno je pricati... Ja znam da Cala nije izvodio navijace na iftar, a vjerujem i da je Bajramska bakvala jutros pukla da bi se podrska imala...Morto novi sam na forumu i nemam namjeru da vrijedjam i slicno pa samo mala opomena na ovo "ne seri" ne bi skodila.
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
Bajrambarečula momci, sve najljepše ova 4 dana svima, pa i ovim što mi prijete u PP.
Ne zamarajte se nebitnim stvarima preko blagdana. Nek' mirišu avlije!
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Ko smije prijetiti liku koji ima nick sa najboljim igracem kluba u poslijeratnom periodu ?
Sta oni znaju ko je bio veliki Alen Skoro... Da znaju iz postovanja prema legendarnom napadacu ne bi trebali da ti pisu 
Ne mogu ja brate potpisati ugovor, a da u njemu nema klauzule da mi moraju sve isplatiti. Sta cu volim Sarajevo...
Prijete ovi što ne znaju ko danas igra za Sarajevo a kamoli ko je igrao prije 10 godina.16022019 je napisao/la:Ko smije prijetiti liku koji ima nick sa najboljim igracem kluba u poslijeratnom periodu ?Sta oni znaju ko je bio veliki Alen Skoro... Da znaju iz postovanja prema legendarnom napadacu ne bi trebali da ti pisu
- robertkosar
- Kontakt:
Nedaj se druze nemoj da te narkomancici uplaseskoroalen je napisao/la:Bajrambarečula momci, sve najljepše ova 4 dana svima, pa i ovim što mi prijete u PP.![]()
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
E moj Skoro ne znaju oni da su strumfovi mjesec dana prije derbija imali strah od njega , kakav vise nikad nisu osjetili od kad se oprostio... Vise se nikoga ne plase on je bio vrhunac, on im je bio penciln.
Lenaš i Emir Obuća, ne znaš ko je jači bio. Obuća Emir im je vazda donosio nemir.16022019 je napisao/la:E moj Skoro ne znaju oni da su strumfovi mjesec dana prije derbija imali strah od njega , kakav vise nikad nisu osjetili od kad se oprostio... Vise se nikoga ne plase on je bio vrhunac, on im je bio penciln.
@robertkosar prijavljene su poruke, sve po pe-esu.
- Kockoglavi
Ne mogu preseravanjaZip je napisao/la:Bajramska dobrodislicaKockoglavi je napisao/la:Ne seri16022019 je napisao/la:Citam i pratim forum godinama pa je vrijeme i da se registrujem... Prvo cu se dotaci teme vezane za sjevernu tribinu. Ovi sto ovdje izigravaju " fine " su godinama palili i zarili na sjeveru i tad im je to bilo uredu. Sad kad su odrasli (30+) kao ne shvataju omladinu koja to sad radi... Problem tribine i jeste 30+ jer mnogi tad osjecaju da su odrasli i da su dali mnogo sjeveru pa ocekuju crvene tepihe, a kad se to ne desi odu na zapad... Te sto sad vidjate na zapadu pitajte kad su dogovarali mnoge stvari ste se desilo sa onim " ako ce i dalje dolaziti na utakmice da to bude sjever pa makar bili zadnji redovi ako ne zele biti aktivni. Ja sam otac i sam i djetetom se svojim kunem da sam svaku utakmicu na sjeveru i nikad ama bas nikad me niko ruzno nije pogledao. Ovaj sjever je pretrpio "udar" i doveo se u situaciju kakvu jeste od brojnosti pa nadalje. Ne opravdavam mnoge stvari ali isti taj "zapad" koji je bio vrh je radio mnogo vise nereda i belaja od sadasnjeg sjevera. Prozivate sjever za Olovo i da niste mogli na utakmicu... Pa ljudi dragi oni tamo su pravili "sacekusu" i sta je trebalo da pustimo da nas udaraju... A svi ste znali hvaliti se kako smo ih ganjali po Olovu... Ima na sjeveru i normalne raje pogledajte iznad ulaza i sta vidite... Porodicne ljude koji su odrzali rijec i ako vec dolaze na utakmice to je sjeverna tribina. Ima i narkomama ali to je na ovaj sjever od 500 ljudi mizeran broj a isti ti nemaju uticaj na tribini. Ovo zadnje u Zenici je katastrofa za klub a grupa kao sama vec dugo ne pali pirotehniku na evropskim utakmicama i kad se to desi treba sve razapeti... Iz kluba su jedva cekali ovako nesto da se mogu oprati i traziti alibi za neke stvari. Cudi me da im se unfks nije nagovorio... Sta je sa platama ? Sto se tim ne zabave... Sta je sa procentima za Andjusica i Nikolica ako ode.. Ko je sa predsjednikom Mladosti pravio te stetne ugovore po nas klub i ko ima pravo na takve stvari... Ovo je prevera kao i ona kad su nasi na "foru" zajebali Leotar za Cimirota. Da ne bude da branim sjever i slicno naprotiv... Najveca zamjerka je zastava sa likom " zasticenog " Husrefa Musemica poslije nje sam bas morao otici u cosak sjevera jer tog "strucnjaka" koji je tu samo zahvaljujuci upravo sjeveru jer se ulizuje istom pa se vrsio pritisak na upravu... I sta se desilo razvalio nam je svlacionicu napravio klanove medju igracima a vratimo li se u historiji to mu se svaki put desilo kad je bio trener bilo kojeg kluba... Ali to nije tema on je trener i ja to postujem. Ako ikad budem vise imao uticaj predlozit cu momcima sa sjevera da se onda napravi barjak i Mehmedu Janjosu jer on sigurno vise voli klub od Husrefa Musemica a dokaz tome je da ga nikad nije ucjenjivao i da je podnosio ostavke kad god je trebalo bez pola rijeci.
Vjerovatno ti se nije odobrio crveni tepih pa sad seres po svemu... A da bi srao i nekome kontrirao treba znati napisati bar jednu citavu recenicu sto je za tebe ocigledno nesto nemoguce.
Ja koristim super moderan sistem za izbjegavanje pronalask ip adrese i ostalih stvari za pronalazenje "pocinioca" itd... Ne razumijem se u to....skoroalen je napisao/la:Lenaš i Emir Obuća, ne znaš ko je jači bio. Obuća Emir im je vazda donosio nemir.16022019 je napisao/la:E moj Skoro ne znaju oni da su strumfovi mjesec dana prije derbija imali strah od njega , kakav vise nikad nisu osjetili od kad se oprostio... Vise se nikoga ne plase on je bio vrhunac, on im je bio penciln.![]()
@robertkosar prijavljene su poruke, sve po pe-esu.
Treba platiti za sopstvenu zastitu
Kad vec klub nema para
Umjesto da bajrambanku dajem, meni bajrambankrot nastao
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.