Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
-
MostaracVelezovac
-
Kontakt:
Postao/la MostaracVelezovac » 23 mar 2011, 15:03
harishp je napisao/la:Pristojnost

jao @nihco ti se zaebavas pardon zezas.
Najbezbolniji nacin je da begsona vise ne zaebavaju pardon ne zezaju je da ga ne zovu u repku.
Covjek ce biti napokon rahat,a i u repci se odmah primjeti.
Kako svi dolaze na vrijeme sto se tice priprema,cak neki i ranije.
Isto kao kvaran zub koji se ne moze popraviti.Vadi i goni ga u ....kantu za smece.
Radi tog mentaliteta pola Bosne ima jako lose zube, ili ih nema nikako.... bukvalno.
Pogledaj Engleze kad se nasmijese - ko biseri, velikom vecinom. A pitas li se zasto?
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
-
harishp
-
Kontakt:
MostaracVelezovac je napisao/la:harishp je napisao/la:Pristojnost

Najbezbolniji nacin je da begsona vise ne zaebavaju pardon ne zezaju je da ga ne zovu u repku.
Isto kao kvaran zub koji se ne moze popraviti.Vadi i goni ga u ....kantu za smece.
Radi tog mentaliteta pola Bosne ima jako lose zube, ili ih nema nikako.... bukvalno.
Pogledaj Engleze kad se nasmijese - ko biseri, velikom vecinom. A pitas li se zasto?
Jest ali zato im te bisere izbija ko' stigne.I Crnogorci im blombu vade.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-
nihco
MostaracVelezovac je napisao/la:harishp je napisao/la:Pristojnost

oni su davno naucili da je bolje sprijeciti nego lijeciti,a bolje i lijeciti nego vaditi.
Zadnja izmjena:
nihco, dana/u 23 mar 2011, 15:09, ukupno mijenjano 1 put.
Sent from my Commodore 64
-
MostaracVelezovac
-
Kontakt:
Postao/la MostaracVelezovac » 23 mar 2011, 15:08
Imamo mi jos puno graha pojest dok budemo ko Englezi.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
-
nihco
MostaracVelezovac je napisao/la:Imamo mi jos puno graha pojest dok budemo ko Englezi.
pitaj cijenjene forumase,pa ces vidjeti da su englezi nule za nas bvosnje......
Sent from my Commodore 64
-
amcibald
Hare,jedno me zanima,a to je da ovako izgleda Asmir nije srcem za Bosnu.
A zašto je pristao da brani za nas a ne za Kanadu? Mislim da je time dokazao svoj patriotizam(oprosti ako griješim),... ili ima nešto iza zatvorenih vrata što ga udaljava od Bosne,a neče da kaže javnosti?
-
harishp
-
Kontakt:
Zasto,pa odgovor vrlo lagan.
U Kanadi je fudbal popularan kao i kod nas skijanje na vodi.
Plus sto tada pri pozivu Begovica,u BIH repci je vec mirisalo na baraz, a mozda i odlazak na Svijetsko prvenstvo.
A ovaj je jos borio bitku sa cupom iz Portsmoutha za pocetnu poziciju.
Zadnja izmjena:
harishp, dana/u 23 mar 2011, 15:30, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-
amcibald
Shvatam. Hvala drug

ipak o tome nisam ni jednog trenutka pomislio.
-
Bilal
-
Kontakt:
noah je napisao/la:Pape pozvao samo internacionalca Hasagica koji misli da je Alonso i lupa skupocijeni mercedes po sarajevu.
Sta mislite da se povrijedio? Na golu ona krampa od golmana iz zelje ili Avdukic bez ni malo iskustva u medjunarodnim utakmicama.
PAPE UCINI PRAVU STVAR: ODLAZI
Eto ti nebi vozao Mercedes da ga mozes priustit. Sta ces, da je pozvao Begovica on bi pjeske hodao po Sarajevu (ako bi se odazvao

). Eto ostali reprezentativci nemaju auta, pa im nemoze nista biti. Yebem ti logiku.

Kako glup razlog da napadnes Susica

-
scudetto
-
Kontakt:
Kako bi nam Begovic sad lego ko budali samar,nema vise od Hasagica nista njegovo vrijeme prolazi kad je u pitanju reprezentacija.
-
Omerbavarac
-
Kontakt:
Postao/la Omerbavarac » 24 mar 2011, 01:12
scudetto je napisao/la:Kako bi nam Begovic sad lego ko budali samar,nema vise od Hasagica nista njegovo vrijeme prolazi kad je u pitanju reprezentacija.
Ovako nesto se prica u zadnje dvije godine. Kenan nije za repku, njegovo vrijeme prolazi a on iz tekme u tekmu sve bolje i bolje brani.
J.ebes golmana koji nema dostojanstva, nek brani patriota pa makar bio za klasu slabiji.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
-
Pirke
-
Kontakt:
Omerbavarac je napisao/la:scudetto je napisao/la:Kako bi nam Begovic sad lego ko budali samar,nema vise od Hasagica nista njegovo vrijeme prolazi kad je u pitanju reprezentacija.
Ovako nesto se prica u zadnje dvije godine. Kenan nije za repku, njegovo vrijeme prolazi a on iz tekme u tekmu sve bolje i bolje brani.
J.ebes golmana koji nema dostojanstva, nek brani patriota pa makar bio za klasu slabiji.

Logike... Eto, da je Hasagic "pravi" patriota, nebih jurio po Sarajevu u Mercedesu, posto ima vaznu utakmicu za par dana...
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
-
harishp
-
Kontakt:
Pirke je napisao/la:Omerbavarac je napisao/la:scudetto je napisao/la:Kako bi nam Begovic sad lego ko budali samar,nema vise od Hasagica nista njegovo vrijeme prolazi kad je u pitanju reprezentacija.

Logike... Eto, da je Hasagic "pravi" patriota, nebih jurio po Sarajevu u Mercedesu, posto ima vaznu utakmicu za par dana...
E to ti jos veca logika.''pravi patriota''smije samo pjesak biti.
Ko god se voza u autu po Sarajevu, taj je izdajnik.
Recimo Begovic bi tu ispao patriota do bola, jer ga,ebe desna strana,volan i ti folovi.

-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-
Pirke
-
Kontakt:
harishp je napisao/la:Pirke je napisao/la:Omerbavarac je napisao/la:

E to ti jos veca logika.''pravi patriota''smije samo pjesak biti.
Ko god se voza u autu po Sarajevu, taj je izdajnik.
Recimo Begovic bi tu ispao patriota do bola, jer ga,ebe desna strana,volan i ti folovi.

Ja sam bio sarkastican. Jesi li i ti?

U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
-
melanholicar
-
Kontakt:
Postao/la melanholicar » 24 mar 2011, 17:50
Možda ću malo u off,ali kad malo bolje pogledamo,sve reprezentacija kao i naša iz regiona imaju problema sa golmanima,osim Slovenije.
Postavlja se logično pitanje,jednostavno imamo li mi kao zemlja,pa ajde i region (izuzev Slovenaca) kvalitetne i prave stručnjake za golmane?
Sve mi diraj samo mi ne diraj Fiorentinu i Gabriela Omara Batistutu!
-
STEVIE
-
Kontakt:
melanholicar je napisao/la:Možda ću malo u off,ali kad malo bolje pogledamo,sve reprezentacija kao i naša iz regiona imaju problema sa golmanima,osim Slovenije.
Postavlja se logično pitanje,jednostavno imamo li mi kao zemlja,pa ajde i region (izuzev Slovenaca) kvalitetne i prave stručnjake za golmane?
da se beg odazvao nebi mi imali nikakvi problema.. pogotovo kad se uzme u obzir da beg nije nista losiji golman(mladji je i perspektivniji od handanovica) od handanovica
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
-
RacitilanA
-
Kontakt:
Postao/la RacitilanA » 25 mar 2011, 15:32
evo Asmire ovdje na ovoj stranici mozes potraziti stream da pogledas utakmicu:
www.google.com pa upisi Live stream Bosnia Romania pa ces moci da gledas utakmicu....Pozovi i trenera Stoka da ti pravi drustvo..
-
forza
-
Kontakt:
falit ce nam bogami asmir .... al et nek se malo kiseli .... mora Pape malo trenirat strogocu .... vratit ce se on brzo, naravno ako nas ne suspenduju ....
Samo je jedan, grijeha je vrijedan ..... TM87
-
scudetto
-
Kontakt:
Safet out,Asmir in samo tako ce se vratiti,inace dok nam je vrli selekor na poziciji nema od Asmira nista
-
harishp
-
Kontakt:
scudetto je napisao/la:Safet out,Asmir in samo tako ce se vratiti,inace dok nam je vrli selekor na poziciji nema od Asmira nista
Jest,drugi selektor ce mu direktno uruciti nove baterije za mobilni.Kao i par pakovanja plivadona i andola ,zlu ne trebalo.U slucaju ''teskih neizlijecivih''bolesti.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Trenutno korisnika/ca: Micron i 10 gostiju.