FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

amerosm
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la amerosm » 02 jan 2010, 23:26

Sve mi je jasno i da navijaci Reala se raduju i da trpim neke provokacije, ali mi nije jasno kako neki "navijaci" Barcelone nakon jedne lose utakmice mogu pljuvati po igracima koji su nam donijeli ovoliku radost. Barca je ove godine osvojila sve sto se moze osvojiti, igrala najljepsi fudbal na svijetu, i nakon sto odigraju jednu losu utakmicu odmah nista ne valja, pa Pep ne postavlja taktiku kako treba, Ibrahimovic je kloc, Henry pojma nema itd itd. Pa ljudi sta vi ocekujete nije ovo manager pa da mozete da napravite sve kako vama odgovara, i oni su isto ljudi imaju pravo da nekad i zakazu, nisu roboti koji su programirani da nemaju slabosti da unistavaju protivnike itd itd. Kad je Ibrahimovic dao gol protiv Reala vecina je govorila da je majstor, ali kad odigra jednu losu utakmicu odmah nevalja. Izgleda neki su poceli pratiti Barcu od Oktobra 2008.godine, pa sada kada odigraju jednu losu utakmicu koju cak nisu ni izgubili odmah je smak svijeta i odmah sve treba protjerati jer su to sve klocevi. Kad se voli neki klub treba uz njega biti i kad mu ide dobro i kad mu ide lose. Neki trebaju da shvate da sezona traje do pocetka maja i da je tek tada vazno biti na prvoj poziciji, a ne sta ce biti 2.01.Sjeca li se neko mozda od vas sezone 2006/07 kada smo Realu bjezali ja mislim 10 bodova i bili prvi tokom cijele sezone i u predzadnjem kolu tu poziciju perpustili Realu.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 02 jan 2010, 23:27

JameS je napisao/la:
the scouser je napisao/la:Ja ne znam kako vi Realovci imate obraza nesto govorit' Barceloni.Potrosili ste pet puta vise para od njih,i opet morate cekat' njihov kiks da budete bolji.Vi ste potrosili 300M,pa vi jbt treba da budete na vrhu u svim segmentima,i opet da se ne hvalite time jer se to,nakon ovakvog trosenja od vas ocekuje.Vi treba da ste Barcu ostavili 10 poena razlike,a ne da se k'o mala djeca radujete kad im se priblizite.
uvjek mi je ovo islo na zivce,mi potroili 300M pa sad trebamo biti ispred Barce 10 bodova to je nidje veze... Barca je jednostavno napravila igrace koji vrjede isto ovoliko novca koliko smo mi potrosili na ljetnom prelaznom roku,samo to ocito neko ne moze ili pak ne zeli da skonta kako bi nam uvjek mogao saplitati nogu za tih 300M....to vam je slicno npr. Arsenal svake god. gotovo nista ne trosi,dok vi svake sezone se nesto pojacavate i opet ste sad iza njih :lol:
Kazem da ste vi bruka,jer ste imali para kol'ko ste htjeli.Treba vas stid bit' sto morate kupovat' igrace onolike,da probate bit' bolji od Barce,i opet ne bit'.To je bruka.Imati 300M,i opet se nadat' Barcinom kiksu,normalno da svi ocekuju od vas da sve osvojite kad tolike pare potrosite,to nije "nidje veze",to je za ocekivat'.Btw kad vec spominjes Liverpool,prosle smo sezone bili drugi,a Arsenal cetvrti cisto poredjenja radi,na tu temu ne namjeravam vise raspravljat'.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

JameS
Kontakt:

Post Postao/la JameS » 02 jan 2010, 23:30

the scouser je napisao/la:
JameS je napisao/la:
the scouser je napisao/la:Ja ne znam kako vi Realovci imate obraza nesto govorit' Barceloni.Potrosili ste pet puta vise para od njih,i opet morate cekat' njihov kiks da budete bolji.Vi ste potrosili 300M,pa vi jbt treba da budete na vrhu u svim segmentima,i opet da se ne hvalite time jer se to,nakon ovakvog trosenja od vas ocekuje.Vi treba da ste Barcu ostavili 10 poena razlike,a ne da se k'o mala djeca radujete kad im se priblizite.
uvjek mi je ovo islo na zivce,mi potroili 300M pa sad trebamo biti ispred Barce 10 bodova to je nidje veze... Barca je jednostavno napravila igrace koji vrjede isto ovoliko novca koliko smo mi potrosili na ljetnom prelaznom roku,samo to ocito neko ne moze ili pak ne zeli da skonta kako bi nam uvjek mogao saplitati nogu za tih 300M....to vam je slicno npr. Arsenal svake god. gotovo nista ne trosi,dok vi svake sezone se nesto pojacavate i opet ste sad iza njih :lol:
Kazem da ste vi bruka,jer ste imali para kol'ko ste htjeli.Treba vas stid bit' sto morate kupovat' igrace onolike,da probate bit' bolji od Barce,i opet ne bit'.To je bruka.Imati 300M,i opet se nadat' Barcinom kiksu,normalno da svi ocekuju od vas da sve osvojite kad tolike pare potrosite,to nije "nidje veze",to je za ocekivat'.Btw kad vec spominjes Liverpool,prosle smo sezone bili drugi,a Arsenal cetvrti cisto poredjenja radi,na tu temu ne namjeravam vise raspravljat'.
hay cao,ti ipak ne zelis da shvatis :D
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP

Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...

C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 02 jan 2010, 23:32

JameS je napisao/la:
JameS je napisao/la: uvjek mi je ovo islo na zivce,mi potroili 300M pa sad trebamo biti ispred Barce 10 bodova to je nidje veze... Barca je jednostavno napravila igrace koji vrjede isto ovoliko novca koliko smo mi potrosili na ljetnom prelaznom roku,samo to ocito neko ne moze ili pak ne zeli da skonta kako bi nam uvjek mogao saplitati nogu za tih 300M....to vam je slicno npr. Arsenal svake god. gotovo nista ne trosi,dok vi svake sezone se nesto pojacavate i opet ste sad iza njih :lol:
hay cao,ti ipak ne zelis da shvatis :D
Uvijek volim kad dobijem argumentovan odgovor

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

-Barcelona-
Kontakt:

Post Postao/la -Barcelona- » 02 jan 2010, 23:33

amerosm je napisao/la:Sve mi je jasno i da navijaci Reala se raduju i da trpim neke provokacije, ali mi nije jasno kako neki "navijaci" Barcelone nakon jedne lose utakmice mogu pljuvati po igracima koji su nam donijeli ovoliku radost. Barca je ove godine osvojila sve sto se moze osvojiti, igrala najljepsi fudbal na svijetu, i nakon sto odigraju jednu losu utakmicu odmah nista ne valja, pa Pep ne postavlja taktiku kako treba, Ibrahimovic je kloc, Henry pojma nema itd itd. Pa ljudi sta vi ocekujete nije ovo manager pa da mozete da napravite sve kako vama odgovara, i oni su isto ljudi imaju pravo da nekad i zakazu, nisu roboti koji su programirani da nemaju slabosti da unistavaju protivnike itd itd. Kad je Ibrahimovic dao gol protiv Reala vecina je govorila da je majstor, ali kad odigra jednu losu utakmicu odmah nevalja. Izgleda neki su poceli pratiti Barcu od Oktobra 2008.godine, pa sada kada odigraju jednu losu utakmicu koju cak nisu ni izgubili odmah je smak svijeta i odmah sve treba protjerati jer su to sve klocevi. Kad se voli neki klub treba uz njega biti i kad mu ide dobro i kad mu ide lose. Neki trebaju da shvate da sezona traje do pocetka maja i da je tek tada vazno biti na prvoj poziciji, a ne sta ce biti 2.01.Sjeca li se neko mozda od vas sezone 2006/07 kada smo Realu bjezali ja mislim 10 bodova i bili prvi tokom cijele sezone i u predzadnjem kolu tu poziciju perpustili Realu.
potpisujem,samo ovo za henriya ne kazem ja da je smotan il tako nesto vec samo covjek se izgleda zasitio nogometa i nije to onaj vise stari henry,jednostavno nije dovoljno dobar(konstantno) za barce,zato kazem da bi nam trebao jedan krilni napadac,vjerujem da se svi slazemo oko toga.............
DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 02 jan 2010, 23:36

amerosm je napisao/la:Sve mi je jasno i da navijaci Reala se raduju i da trpim neke provokacije, ali mi nije jasno kako neki "navijaci" Barcelone nakon jedne lose utakmice mogu pljuvati po igracima koji su nam donijeli ovoliku radost. Barca je ove godine osvojila sve sto se moze osvojiti, igrala najljepsi fudbal na svijetu, i nakon sto odigraju jednu losu utakmicu odmah nista ne valja, pa Pep ne postavlja taktiku kako treba, Ibrahimovic je kloc, Henry pojma nema itd itd. Pa ljudi sta vi ocekujete nije ovo manager pa da mozete da napravite sve kako vama odgovara, i oni su isto ljudi imaju pravo da nekad i zakazu, nisu roboti koji su programirani da nemaju slabosti da unistavaju protivnike itd itd. Kad je Ibrahimovic dao gol protiv Reala vecina je govorila da je majstor, ali kad odigra jednu losu utakmicu odmah nevalja. Izgleda neki su poceli pratiti Barcu od Oktobra 2008.godine, pa sada kada odigraju jednu losu utakmicu koju cak nisu ni izgubili odmah je smak svijeta i odmah sve treba protjerati jer su to sve klocevi. Kad se voli neki klub treba uz njega biti i kad mu ide dobro i kad mu ide lose. Neki trebaju da shvate da sezona traje do pocetka maja i da je tek tada vazno biti na prvoj poziciji, a ne sta ce biti 2.01.Sjeca li se neko mozda od vas sezone 2006/07 kada smo Realu bjezali ja mislim 10 bodova i bili prvi tokom cijele sezone i u predzadnjem kolu tu poziciju perpustili Realu.
Odlican post.Nesto slicno sam htio napisat.Toliko radosti su nam donijeli ovi igraci,nema sanse da ja sad pisem nesto protiv njih i da govorim da lose igraju...Jednu utakmicu zakazemo,pa Boze moj idemo dalje.Uostalom sve si rekao. 8-)
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 02 jan 2010, 23:38

-Barcelona- je napisao/la:
potpisujem,samo ovo za henriya ne kazem ja da je smotan il tako nesto vec samo covjek se izgleda zasitio nogometa i nije to onaj vise stari henry,jednostavno nije dovoljno dobar(konstantno) za barce,zato kazem da bi nam trebao jedan krilni napadac,vjerujem da se svi slazemo oko toga.............
To sam ja davno napisao da Henry-u se treba zahvaliti na svemu sto je uradio za Barcu, ali ja kod njega imam osjecaj da se zasitio fudbala, jer je covijek sve osvojio sto se moze osvojiti. Najbolje bi bilo dovesti Matu na tu poziciju a Henry i onako zeli u SAD da zavrsi karijeru i svima dobro.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

JameS
Kontakt:

Post Postao/la JameS » 02 jan 2010, 23:40

@the scouser
dao sam ti ga na pocetku nase rasprave,a ti opet udaras po svom...zelio sam ti objasniti da napravljenih 300 mil. i ulozenih 300 mil. imaju istu vrjednost i da zbog toga ne mozes ocekivati da ova ekipa koja je ulozila 300mil. bude bolja tj. 10 bodova ispred one ekipe koja je vec sebi napravila igrace od 300 mil. 8-)

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 02 jan 2010, 23:48

JameS je napisao/la:@the scouser
dao sam ti ga na pocetku nase rasprave,a ti opet udaras po svom...zelio sam ti objasniti da napravljenih 300 mil. i ulozenih 300 mil. imaju istu vrjednost i da zbog toga ne mozes ocekivati da ova ekipa koja je ulozila 300mil. bude bolja tj. 10 bodova ispred one ekipe koja je vec sebi napravila igrace od 300 mil. 8-)
Pa onda ste bruka.Onda i ne zasluzujete da budete prvi.
Prvo silujete fudbal bezumnim trosenjem novca da pokusate biti bolji od najboljih na svijetu,znaci potrosite k'o ostatak svijeta,i onda kazete "eh,ako smo potrosili ovoliko para,nije za ocekivat' da budemo bolji".
Ispade na kraju da ti je potrebno bar 500M da budes bolji od Barce.

amadeus21
Kontakt:

Post Postao/la amadeus21 » 02 jan 2010, 23:53

uzivam kad barcelona ne pobijedi...jest da je rijetko, al stvarno uzivam u tom...
AMUNT VALENCIA!
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 02 jan 2010, 23:56

amadeus21 je napisao/la:uzivam kad barcelona ne pobijedi...jest da je rijetko, al stvarno uzivam u tom...
Stvarno rijetko uzivas.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

JameS
Kontakt:

Post Postao/la JameS » 02 jan 2010, 23:57

Prvo silujete fudbal bezumnim trosenjem novca da pokusate biti bolji od najboljih na svijetu,znaci potrosite k'o ostatak svijeta,i onda kazete "eh,ako smo potrosili ovoliko para,nije za ocekivat' da budemo bolji".
pa mi se nadamo i vjerujemo da cemo ove god. biti bolji od Barce,ali nerealno je ocekivati da vec sad budemo 10 bodova ispred njih,a razloge sam vec naveo...samo ces ti opet spomenuti tih **** 300 mil. i opet i opet i opet i dok ti tako mozda jednom ne dopizdi...a ne znam ako smo mi bruka u ovoj sezoni,sta ste onda vi :lol:

Pipita
Kontakt:

Post Postao/la Pipita » 02 jan 2010, 23:59

nidjo_barca je napisao/la:
amadeus21 je napisao/la:uzivam kad barcelona ne pobijedi...jest da je rijetko, al stvarno uzivam u tom...
Stvarno rijetko uzivas.
nije bas rijetko ali hajd :D
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, hoy tenemos que ganar,
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, hoy tu tienes que marcar.

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 03 jan 2010, 00:00

JameS je napisao/la:

pa mi se nadamo i vjerujemo da cemo ove god. biti bolji od Barce,ali nerealno je ocekivati da vec sad budemo 10 bodova ispred njih,a razloge sam vec naveo...samo ces ti opet spomenuti tih **** 300 mil. i opet i opet i opet i dok ti tako mozda jednom ne dopizdi...a ne znam ako smo mi bruka u ovoj sezoni,sta ste onda vi :lol:
Normalno da cu spominjat' tih 300M kad ste opet slabiji.Mislim sta hoces da svi presute potrosene pare,i to sto ste opet slabiji?
Mi da smo potrosili 300M ne bi imali nikog ispred nas vjeruj mi 8-)

Pipita
Kontakt:

Post Postao/la Pipita » 03 jan 2010, 00:01

ma niste ni zasluzili vise od boda...

kakav penal im nisu sudili to je nevjerovatno,.. jos jedna utakmica u korist barce zbog sudija
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, Mágico Raúl

Pipita
Kontakt:

Post Postao/la Pipita » 03 jan 2010, 00:04

the scouser je napisao/la: Mi da smo potrosili 300M ne bi imali nikog ispred nas vjeruj mi 8-)
ali niste zato stfu :!:
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, Mágico Raúl

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 03 jan 2010, 00:05

Pipita je napisao/la:ma niste ni zasluzili vise od boda...

kakav penal im nisu sudili to je nevjerovatno,.. jos jedna utakmica u korist barce zbog sudija
To stoji,realan ishod utakmice je podjela bodova.

A i za penal,pa sad...i da je dosudio ne bi pogrijesio.

I za ovo gore sto ovaj rijetko uziva :mrgreen: Zadnji put je moj Pipita uzivo tamo negdje u novembru kad smo remizirali za Bilbaom. :mrgreen:

Blaugrana

Mes Que Un Club

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 03 jan 2010, 00:12

citam ove zadnje dvije stranice i smijem se. pa kako neki navijaci barce mogu pljuvat po ibri nikad mi nece biti jasno. jel eto bio bolji od njega kad je ovaj dao go realu. covjek igra odlicno, i jednu tekmu odigra lose odma ne valja. dajte ba. sljedece sedmice ce opet dati go, i onda ce ovi opet da ga dizu u nebesa. zivi bili pa vidjeli.

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 03 jan 2010, 00:13

koji ste vi lesinari ,nemozete vilareal pobjediti :o

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 03 jan 2010, 00:22

Wolverine je napisao/la:citam ove zadnje dvije stranice i smijem se. pa kako neki navijaci barce mogu pljuvat po ibri nikad mi nece biti jasno. jel eto bio bolji od njega kad je ovaj dao go realu. covjek igra odlicno, i jednu tekmu odigra lose odma ne valja. dajte ba. sljedece sedmice ce opet dati go, i onda ce ovi opet da ga dizu u nebesa. zivi bili pa vidjeli.
Ni meni.

Blaugrana

Mes Que Un Club

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.