FK Rudar Prijedor
-
- Kontakt:
Re: FK Rudar Prijedor
Po meni su rezultati jedino mjerilo svega... 

Mi smo iz Prijedora,iz grada ludaka
pijemo pivo ispred dragstora,
bodrimo naseg Rudara, Za njega pijemo,za njega bijemo
jer on je nama uvijek najbolji, Rudare moja ljubavi...ooooooo
- djoleprijedor
- Kontakt:
Kako god Kajkut je veoma dobar igrač što se tiče PL BiH i bilo bi mi drago da pojača konkurenciju u napadu našeg Rudara...
Mens sana in corpore sano.
-
- Kontakt:
Nego hoce li poceti postavljanje stolica? Sve stiglo , sve spremno al nikako da krenu... 

- djoleprijedor
- Kontakt:
Vastecija_GSE je napisao/la:Nego hoce li poceti postavljanje stolica? Sve stiglo , sve spremno al nikako da krenu...
Polako masjtore,znaš kako se to kod nas radi,sve u zadnji tren

"Sada je i to poznato, a gledaoci će na malim ekranima vidjeti kamere postavljene na stadionu Otoka, na kojem će novu sezonu naše lige otvoriti duel između sarajevskog Olimpica i Rudara iz Prijedora."

Auf, nije moglo bolje! Prva na TV-u, pa čekamo Sarajevo!
Aj Ruuudaaaaaaaaaaaaaar! 

- grad-na-rijeci-sani
- Kontakt:
Odlicno, da vidimo i tu nasu novu ekipu na djelu.
- djoleprijedor
- Kontakt:
Ljudi koje mjesto očekujete na polusezoni?
Ja bi bio zadovoljan plasamanom među 10,ali imam osjećaj da se može i bolji plasman ostavriti...4-7 mjesto možda... 

Ma borba za opstanak, sa još 10 timova, i na kraju 7-8 pozicija. 

-
- Kontakt:
Teska borba za opstanak 

Evropa.
Ma šalim se, prosječna sezona, i zlatna sredina. 7.-10. mjesta.

- djoleprijedor
- Kontakt:
I ja očekujem tako neštoK0MT je napisao/la:Evropa.Ma šalim se, prosječna sezona, i zlatna sredina. 7.-10. mjesta.

- djoleprijedor
- Kontakt:
Poslije 16 igrača koji su ranije potpisali saradnju s Rudar Prijedorom, plus kapiten Borislav Mikić, juče je spisak igrača s ugovorom zaokružen na 21 ime. Saradnju sa matičnim klubom produžili su defanzivci Goran Kotaran i Nebojša Šodić, dok je u grad na Sani stigao i desni bočni fudbaler, bivši mladi reprezentativac BiH Boris Savić. Ugovor treba da potpiše i Haris Handžić, fudbaler Sarajeva koji je minulu sezonu igrao kao pozajmljen fudabler u mostarskom Veležu.
Načelan dogovor je već postignut, ali se čeka ispisnica iz Sarajeva koja je za sada jedina prepreka.
- Rudar Prijedor je klub u kojem sam već 20 godina, u mom srcu ima posebno mesto. Imali smo određene razgovore oni su riješeni na obostrano zadovoljstvo i spreman sam, kao i do sada, da na svakoj utakmici, i treningu, dajem maksimum. Verujem da ćemo uspjeti da obezbijedimo mjesto u gornjem dijelu tabele – istakao je nekadašnji kapiten Prijedorčana Goran Kotaran.
Nebojša Šodić je takođe afirmaciju stekao na Gradskom stadionu u Prijedoru. Nekada je igrao za kulski Hajduk i banjalučki Borac, a već nekoliko sezona unazad igra uz desnu aut liniju u „zeleno-crnom“ dresu.
- Ostajem u Rudar Prijedoru, potpisao sam ugovor i sada mogu u potpunosti da se posvetim profesionalnim obavezama. Konkurencija za svako mjesto u timu je jaka što je dobro za sve nas, atmosfera je odlična i mislim da imamo izuzetno kvalitetan tim. Nastojaću da dam sve od sebe kako bi klub ostvario zacrtane ambicije u novoj sezoni – jasan je Šodić.
On je u subotu u Velikoj Gorici na generalnoj probi napustio igru već u 16. minutu zbog povrede tetive.
- Sva sreća povreda nije teže prirode. Bio sam se uplašio, bol je bio zaista jak i neugodan, ali evo dva dana poslije svega stanje se normalizovalo. Osjećam još malo mjesto gde sam primio udarac, ali verujem da ću biti spreman za jesenju premijeru protiv Olimpika u Sarajevu – dodao je Nebojša Šodić.
Boris Savić je stigao iz Srbije i trebalo bi da pojača konkurenciju, a Rudar Prijedor je idealna sredina da potvrdi svoj reprezentativni potencijal.
- Rudar Prijedor je za mene novi izazov. Došao sam da pomognem, brzo smo se dogovorili i vjerujem da ću biti uspješan i ja, ali i klub za koji nastupam. Motiva ima na pretek. Prijedor je fudbalski centar još u bivšoj zemlji, Rudar Prijedor klub bogate tradicije i ugleda i svakom igraču može da bude odskočna daska u daljoj karijeri – istakao je Boris Savić.
Šef stručnog štaba Velimir Baja Stojnić ima još nekoliko dilema kada je igrački kadar u pitanju. Ali do petka, kada je poslednji rok za registraciju igrača koji će igrati u Premijer ligi BiH sve treba da bude poznato.
- Do petka imamo dovoljno vremena da iskristališemo igrački kadar i popunimo mjesta na kojima je konkurencija najtanja. Blizu smo zatvaranja kruga za kandidate, polako kristalizujemo i prvi tim. Imamo određenih tehničkih problema, ali se nadam da će do subote i Olimpika sve biti na svom mjestu – optimističan je Velimir Baja Stojnić.
Topić raskinuo ugovor
Dijete Rudar Prijedora, Borislav Topić je raskinuo ugovor sa rumunskim Targu Murešom i vraća se u matični klub. On će danas ili najkasnije sutra sjesti sa ljudima u klubu i dogovoriti uslove.
- Čekamo još ispisnicu iz Rumunije, drago mi je da se vraćam u klub u kojem sam i počeo da igram fudbal. Tu sam da pomognem i daću sve od sebe da ostvarimo zacrtane ambicije. Još nisam potpisao ugovor, ali čim postignem dogovor stavljam paraf. Sa Rumunima sam se razišao tako što sam podnio tužbu i slučaj je u procesu – rekao je Topić.
Uprava do kraja sedmice
Po svemu sudeći Fudbalski klub Rudar Prijedor dobiće novu upravu i predsjednika do kraja ove sedmice kada bi trebalo da se održi Skupština. To je dogovor čelnika tri sponzora koji brinu o klubu, Novih rudnika „Mital“, Starih rudnika „RŽR Ljubija“ i Opštine Prijedor.
Još uvek traju konsultacije oko članova Upravnog odbora i budućeg predsjednika, a kako smo nezvanično saznali biće imenovan predsjednik i dva potpredsjednika koji će, zajedno sa saradnicima u Upravnom odboru voditi organizacionu politiku. O imenima kandidata se nije raspravljalo.
Načelan dogovor je već postignut, ali se čeka ispisnica iz Sarajeva koja je za sada jedina prepreka.
- Rudar Prijedor je klub u kojem sam već 20 godina, u mom srcu ima posebno mesto. Imali smo određene razgovore oni su riješeni na obostrano zadovoljstvo i spreman sam, kao i do sada, da na svakoj utakmici, i treningu, dajem maksimum. Verujem da ćemo uspjeti da obezbijedimo mjesto u gornjem dijelu tabele – istakao je nekadašnji kapiten Prijedorčana Goran Kotaran.
Nebojša Šodić je takođe afirmaciju stekao na Gradskom stadionu u Prijedoru. Nekada je igrao za kulski Hajduk i banjalučki Borac, a već nekoliko sezona unazad igra uz desnu aut liniju u „zeleno-crnom“ dresu.
- Ostajem u Rudar Prijedoru, potpisao sam ugovor i sada mogu u potpunosti da se posvetim profesionalnim obavezama. Konkurencija za svako mjesto u timu je jaka što je dobro za sve nas, atmosfera je odlična i mislim da imamo izuzetno kvalitetan tim. Nastojaću da dam sve od sebe kako bi klub ostvario zacrtane ambicije u novoj sezoni – jasan je Šodić.
On je u subotu u Velikoj Gorici na generalnoj probi napustio igru već u 16. minutu zbog povrede tetive.
- Sva sreća povreda nije teže prirode. Bio sam se uplašio, bol je bio zaista jak i neugodan, ali evo dva dana poslije svega stanje se normalizovalo. Osjećam još malo mjesto gde sam primio udarac, ali verujem da ću biti spreman za jesenju premijeru protiv Olimpika u Sarajevu – dodao je Nebojša Šodić.
Boris Savić je stigao iz Srbije i trebalo bi da pojača konkurenciju, a Rudar Prijedor je idealna sredina da potvrdi svoj reprezentativni potencijal.
- Rudar Prijedor je za mene novi izazov. Došao sam da pomognem, brzo smo se dogovorili i vjerujem da ću biti uspješan i ja, ali i klub za koji nastupam. Motiva ima na pretek. Prijedor je fudbalski centar još u bivšoj zemlji, Rudar Prijedor klub bogate tradicije i ugleda i svakom igraču može da bude odskočna daska u daljoj karijeri – istakao je Boris Savić.
Šef stručnog štaba Velimir Baja Stojnić ima još nekoliko dilema kada je igrački kadar u pitanju. Ali do petka, kada je poslednji rok za registraciju igrača koji će igrati u Premijer ligi BiH sve treba da bude poznato.
- Do petka imamo dovoljno vremena da iskristališemo igrački kadar i popunimo mjesta na kojima je konkurencija najtanja. Blizu smo zatvaranja kruga za kandidate, polako kristalizujemo i prvi tim. Imamo određenih tehničkih problema, ali se nadam da će do subote i Olimpika sve biti na svom mjestu – optimističan je Velimir Baja Stojnić.
Topić raskinuo ugovor
Dijete Rudar Prijedora, Borislav Topić je raskinuo ugovor sa rumunskim Targu Murešom i vraća se u matični klub. On će danas ili najkasnije sutra sjesti sa ljudima u klubu i dogovoriti uslove.
- Čekamo još ispisnicu iz Rumunije, drago mi je da se vraćam u klub u kojem sam i počeo da igram fudbal. Tu sam da pomognem i daću sve od sebe da ostvarimo zacrtane ambicije. Još nisam potpisao ugovor, ali čim postignem dogovor stavljam paraf. Sa Rumunima sam se razišao tako što sam podnio tužbu i slučaj je u procesu – rekao je Topić.
Uprava do kraja sedmice
Po svemu sudeći Fudbalski klub Rudar Prijedor dobiće novu upravu i predsjednika do kraja ove sedmice kada bi trebalo da se održi Skupština. To je dogovor čelnika tri sponzora koji brinu o klubu, Novih rudnika „Mital“, Starih rudnika „RŽR Ljubija“ i Opštine Prijedor.
Još uvek traju konsultacije oko članova Upravnog odbora i budućeg predsjednika, a kako smo nezvanično saznali biće imenovan predsjednik i dva potpredsjednika koji će, zajedno sa saradnicima u Upravnom odboru voditi organizacionu politiku. O imenima kandidata se nije raspravljalo.
Jedna ispravka o ovom Handzicu ..Neznam odakle dolazi taj info da je momak posudjen bio Velezu od strane FK Sarajevo ? To nije tacno,Handzic je raskinuo ugovor s Fk Sarajevo jos zimus pa presao u FK VELEZ tj.potpisao za njih na 6 mjeseci,sto je i taj ugovor istekao ! Tako da je u Rudar prijedor dosao CISTIH PAPIRA kao slobodan igrac..I nevidim razlog zbog cega momak nebi sad bio registrovan za FK Rudar prijedor??? Naravno nastupio kao svi ostali vec u nedjelju na Otoci protiv Olimpica toliko !
Hoće li moći Topić igrati? Ja se ipak nadam dobrom otvaranju sezone, ne bi se trebali obrukati pred kamerama, bar bod pa da pijemo cijelu noć 

-
- Kontakt:
Ovaj Savić je gola qurcina,bio je u Borcu skroz je loš.
Nego sretno vam u narednoj sezoni i vidimo se 5.kolo u Banja Luci ako bog da.
Nego sretno vam u narednoj sezoni i vidimo se 5.kolo u Banja Luci ako bog da.
-
- Kontakt:
Nije valjda onaj Savic sto je igrao proslu sezonu jesenji dio
On je voda ledena ako je to taj...

Izgleda da jeste taj, možda se bolje pokaže kod nas
Mala ispravka, čini mi se da je 7 kolo u BL. 

-
- Kontakt:
Viđeno da ovi naši poslije 3. kola neće imati kinte za kirije. 

Zeleni Zub, nije grub. Zeleni zub nema brata, Zeleni zub je kao stub,Zeleni zub jeste tata.
Počelo postavljanje.

Slika sa fesjbuka

Slika sa fesjbuka