Ermedin Demirović
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Ermedin Demirović
Briljirao bi u turskoj
-
- Kontakt:
Najavio sam ovo davno. Mislim da bi bio dobar posao za sve.
-
- Kontakt:
Ne znam šta bih rekao. Ruku na srce, nije sramota biti klupa u Štutgartu, ali jasno mi je da Ermedin vjerovatno želi da igra svaku utakmicu. Koliko je pametno vraćati se u Augsburg, ne znam. Možda bude i neka bolja opcija. Sad kad dođe nabrijan protiv Rumuna i Kipra, možda i prokine s golovima.

Ma kakav povratak u Augsburg, pokazao je vec da je igracki iznad tih ekipa. A nije ni za ekipu koja ganja Ligu Prvaka, sto je on za Augsburg to su za njega ove ekipe top 4-5 u Njemackoj. On je bas negdje izmedju, tipa Fenerbahce kako sam napisao i na prosloj stranici.
I danas protiv Kiela klupa.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
-
- Kontakt:
Ma joj, kakav Fenerbahče i turska liga, mislim da može više od toga.Kaunas je napisao/la: ↑08 mar 2025, 14:48Ma kakav povratak u Augsburg, pokazao je vec da je igracki iznad tih ekipa. A nije ni za ekipu koja ganja Ligu Prvaka, sto je on za Augsburg to su za njega ove ekipe top 4-5 u Njemackoj. On je bas negdje izmedju, tipa Fenerbahce kako sam napisao i na prosloj stranici.
Stutgart vode idioti ako su mislili da je Ermedin napadac koji ce trpati 20 golova po sezoni. Sta bi govorili da imaju Hojlunda koji nije 20 utakmica zabio. Ako ne cijene njegove pozitivne strane , onda su ga bezveze dovodili.
- Beduin
- Kontakt:
Sam je sebi kriv sto nerijetko usere dobru gol sansu gdje je mogao zacementirati sebi startnih 11.
Dugonogi Voltemade zato iskoristio sve pruzeno i na konju je. A i generalno Štule nije neka vrhunska ekipa, treba biti objektivan.
Dugonogi Voltemade zato iskoristio sve pruzeno i na konju je. A i generalno Štule nije neka vrhunska ekipa, treba biti objektivan.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Goool
1
2
3
Demirovic svjetski fudbaler
2
3
Demirovic svjetski fudbaler
- baboedindzeko09
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Bit ce starter protiv Levera zajedno sa dugonjom vjerovatno. Sad mu je prilika da uhvati zalet.
15.10.2013.
Već sam par puta pisao da je nažalost Demirović u raljama Ulijevog nećaka Sebastiama, kada bi imao trenera poput Thorupa iz Augsburga, ne bi nijednu gledao s klupe, s obzirom na zalaganje u utakmicama u kojima ne postigne gol.
- Beduin
- Kontakt:
Sta kazu iskompleksirani retardi i znalci koji ne gledaju utakmicu nego komentarisu nakon pogledamog rezultata na rezultati .com, Undav kako se vratio i igra Stuttgart i daju golove. 
Sad ih naravno nema otkako je Undav u prvih 11 i nema golova.
Sad ih naravno nema otkako je Undav u prvih 11 i nema golova.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Konačno

Nadam se da mu je ova tekma kupila mjesto startera protiv Leverkusena, vrijeme je da i Undav malo na klupu preseli.
P.S.- ne znam da postoji u svijetu fudbaler sa tanjim nogama od Woltemadea

Zadnja izmjena: fanatik19, dana/u 08 mar 2025, 18:20, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Ma kakav undav bolan. Svima je jasno da isti nema kvalitet da bude prvi spic ekipe koja se bori za LP. Prosralo ga par sretnih golova i onda poziv za Elf,a i to jer je konkurencija takva da bi i Demija zvali da ima njihov pasos,te se isti ufurao kao da je Rummenigge u najmanju ruku.
Svoj kvalitet je dokazao u Brighton gdje je brze prodan nego sto kazes keks.
Ni Demi nije za prvog napadaca ekipe koja se bori za LP ali uvijek bih prije u ekipi imao jednog igraca koji trci i radi za ekipu nego jednog koji izgubi loptu na 40 metara od gola i stane gleda kako mu se suigraci bore da vrate posjed.
Na Mogli ne obracaj paznju,on je pobjegao iz ludnice i nije dobar s glavom.
Zar te to cudi. Bukvalno nikad niko od njih ne dodje kad Demirovic da gol ili Undav odigra ocajno.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Sad ce mrtvi mongoloid kaunas doc da vam objasni par stvari
naprijed rejal
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.