Zizu1981 je napisao/la: ↑18 jun 2022, 16:10
emil02in je napisao/la: ↑18 jun 2022, 15:35
Čekaj malo,uprava dovede igraca koji je prošle sezone od 33 kola Prve Mađarske lige odigrao 30 i ne valja nam?Golemo majke mi.
Cuo sam da je jedan navijac Besiktasa bio nezadovoljan sto su doveli Pjanica, jer to vise nije onaj Pjanic iz najboljih godina, ali mu se onda smijali i govorili, "Mi doveli igraca iz Barcelone i tebi ne valja"
Nakon godinu dana, Pjanic se vraca u Barcelonu. U Besiktasu je sjedio vecinu vremena na klupi. Besiktas ga je masno placao. neko bi rekao da je Pjanic bio velika greska.
Samo ti govorim koliko tvoja logika moze biti pogresna.
Nisi napravio najbolju usporedbu.
Čovjek ti govori da dovodimo igrača koji je igrao za razliku od Pjanića koji je jedino na treningu igrao fudbala prije dolaska u Bešiktaš.
Nama ovi igrači neće smetati i bit će odlično imati tu širinu u veznom redu.
Ja sam mišljenja da će Halilović svemenom biti zakucan u prvih 11..ali hajmo sačekat.
Ovaj Dox je čudan navijač, je li Velež izgubio ili neka druga loša inf iz kluba..eto ga ovdje prvog da napiše komentar.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...