Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Od pet tekmi Libertadoresa i Sudamericane, ja izabrao jedinu bez gola u prvom. 
Genius, outrageous, the best ever! RF!
Kako mi se zgadila NBA, cekam Embiida i Anthonya iz Orlanda koji nece ni ulaziti u zadnjoj a fali im po kos... Mrtvi BO
7 1 2 1 0
Ono kad se pravš glup i igraš over na tiketu gdje si se usmjerio na undere. naravno, bookera se omišljam pet minuta, stavio under i u zadnji čas prije uplate ga promijenim u over. 

Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
- kladionicar03
- kladionicar03
@insider steta brate, ovaj booker neznam kad je prebacio zadnji put ovu marginu, a kladionice i dalje nece da spuste marginu.
De Colo 18,5 + (Premier). CSKA protiv Fenera, De Colo jednostavno ima najviše moguće motive da trpa koš Moskovljana. Prošlu tekmu im je dao 27, vjerujem da će ići na 20+ i večeras u Moskvi.
N. Mirotić 16,5 over. Barca večeras mora dobiti, Mirotić je čovjek odluke. Nadam se njegovih 20+ poena.
N. Mirotić 16,5 over. Barca večeras mora dobiti, Mirotić je čovjek odluke. Nadam se njegovih 20+ poena.
Davaj Svitolina. 
De Colu razbise nos, ode u svlacionicu. Bem ti zivot.
D. Robinson 11.5 +
B. Bogdanovic 17.5 +
K. Irving 29.5 +
J. Tatum 29.5 +
S. Curry 32.5 +
J. Nurkic 11.5 +
R. Neto 11.5 -
B. Bogdanovic 17.5 +
K. Irving 29.5 +
J. Tatum 29.5 +
S. Curry 32.5 +
J. Nurkic 11.5 +
R. Neto 11.5 -
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
-
footballfan1921
- Kontakt:
Ekipa pozdrav, jedno kratko pitanje. S obzirom da mi se ovaj premier zgadio sa svojim uslovima i sa mogu reći šturom ponudom na pojedine mečeve. Gdje se kladite i koju biste kladionicu preporučili. Može biti i strana, svakako vršim transakcije preko kartice.
- tutankamon1905
- Kontakt:
bet365 apsolutno. Sad ne znam sta igras, ne znam kakva im je ponuda za kosarkase..al sto se tice nogometa mislim da nema jacefootballfan1921 je napisao/la: ↑23 apr 2021, 23:42Ekipa pozdrav, jedno kratko pitanje. S obzirom da mi se ovaj premier zgadio sa svojim uslovima i sa mogu reći šturom ponudom na pojedine mečeve. Gdje se kladite i koju biste kladionicu preporučili. Može biti i strana, svakako vršim transakcije preko kartice.
-
footballfan1921
- Kontakt:
Ma fudbal mi je 80% listica, ponekad dodam tenis. A kosarkase svakako igram u meridianu jer mi se puno vise svidja njihova ponuda od premierove koja postavlja uslove od 5 parova.tutankamon1905 je napisao/la: ↑23 apr 2021, 23:48bet365 apsolutno. Sad ne znam sta igras, ne znam kakva im je ponuda za kosarkase..al sto se tice nogometa mislim da nema jacefootballfan1921 je napisao/la: ↑23 apr 2021, 23:42Ekipa pozdrav, jedno kratko pitanje. S obzirom da mi se ovaj premier zgadio sa svojim uslovima i sa mogu reći šturom ponudom na pojedine mečeve. Gdje se kladite i koju biste kladionicu preporučili. Može biti i strana, svakako vršim transakcije preko kartice.
Hvala na savjetu
- akisarajevo92
- Kontakt:
uplatim 200KM na gol u 1. poluvremenu na Kansas - Orlando i iskoci big chance u 13. minuti na flashscore, upisu gol - odem na stream VAR - offside, onda u 36' iskace big chance, idem na stream opet offside i u zadnjoj minuti opet iskace big chance i ovaj put cist gol, stres na max

Don't believe the hype.
Prati na Bet365 
- akisarajevo92
- Kontakt:
da se nerviram jos vise kad se nista ne desi iz milion dangerous attacksa 
Don't believe the hype.
- tutankamon1905
- Kontakt:
Ili nestanu kvote, kontas evo ga..a ono crveni karton il jos bolje nista se ne desi, samo ih vrate za par sekundiakisarajevo92 je napisao/la: ↑24 apr 2021, 03:01da se nerviram jos vise kad se nista ne desi iz milion dangerous attacksa![]()
desavalo mi se da je dangerous attack za moj tim, nestanu kvote, a ono sijevne ona lopta u mrezi, kad ono na suprotnoj strani, pa da umres od muke.tutankamon1905 je napisao/la: ↑24 apr 2021, 03:15Ili nestanu kvote, kontas evo ga..a ono crveni karton il jos bolje nista se ne desi, samo ih vrate za par sekundiakisarajevo92 je napisao/la: ↑24 apr 2021, 03:01da se nerviram jos vise kad se nista ne desi iz milion dangerous attacksa![]()
![]()
Wow, VAR ispoštovao jednom

Zato Irvingu J*** djeda ravnozemljaškog
4-19
Zato Irvingu J*** djeda ravnozemljaškog
4-19
- kladionicar03
ovaj irving ne bi prebacio da igraju do iftara.
Evo i Kari se povrijedi i ode i popravni 
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 4 gosta.