...A idi levatino nepismena, mrš u ćošak !
Bh. klubovi u Europi - 2021/22
- OldFashioned
- Kontakt:
Re: Bh. klubovi u Europi - 2021/22
...A idi levatino nepismena, mrš u ćošak !
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Re: Rođeni u Europi - 2021/22
Elfsborg će biti jako yeben, vjerovatno puno teži protivnik od AEK-a. Grci jesu kvalitetniji, ali su spori, bez energije i bez ideje. Ovi su fizički dominantniji, a to definitivno nije najsretnija opcija za naše timove.
U ponedjeljak ćemo znati potencijalnog protivnika u play offu.
Ako odigraju opusteno i rastereceno protiv svedjana, disciplinovano kao i do sada sanse su 50-50.
Ybt koja mentalna snaga ekipe sinoc,primis gol u zadnjim sekundama i yebes im majku, a znas nas mentalitet i raspad sistema neko bi primio tricu u produzetku.
U playoff ima ekipa sa kojima zaista se moze igrati vidjecemo hoce li biti srece.
Imaju recimo oni finci, i td....Samo izbjeci ove "gigante "Romu, Totenham i td.
Šveđani profesionalci, nema zafrkancije. Valjda bude opet 40 stepeni, nisu oni navikli na ovakve abnormalne temperature.Baader je napisao/la: ↑30 jul 2021, 09:21Elfsborg će biti jako yeben, vjerovatno puno teži protivnik od AEK-a. Grci jesu kvalitetniji, ali su spori, bez energije i bez ideje. Ovi su fizički dominantniji, a to definitivno nije najsretnija opcija za naše timove.
Šta je sa Brandaom, hvata se za preponu nakon utakmice, a nije je ni započeo.
Prva utakmica je u Švedskoj, što je jako dobro.
Mislim da će naši pokupovat pola ulaznica.
Brandao je imao problema sa leđima, zato je sinoć bio loš.
Mislim da će naši pokupovat pola ulaznica.
Brandao je imao problema sa leđima, zato je sinoć bio loš.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
- Shategabri
- Kontakt:
Mislim da bi puno bilo Veležu da upadne u grupnu fazu. Mislim fino bi bilo, dobra lova, imaš 6 utakmica Evrope, međutim hajmo realno, koliko je ekipa spremna da gura na tri fronta? Ok, halališ kup, ali ligu moraš igrati, ne možeš ni odgađati sve.
Zato bi dobro bilo da prođu Švede i da u play offu dobiju tako neko zvučno ime tipa Rome ili Tottaša, da bar znaš od koga si ispao u playoffu.
Najgora varijanta su neki jaki istočnjaci koji su neatraktivni, a nemaš šanse za prolaz.
Zato bi dobro bilo da prođu Švede i da u play offu dobiju tako neko zvučno ime tipa Rome ili Tottaša, da bar znaš od koga si ispao u playoffu.
Najgora varijanta su neki jaki istočnjaci koji su neatraktivni, a nemaš šanse za prolaz.
Koševo Zapad
Da, stvarno bi bilo grozno da uđemo u grupnu fazu. Bio bi to još jedan poraz BH fudbala, a evo jedva se oporavljamo od ovoga sinoć, takav ne znam bi li izdržali.
- Shategabri
- Kontakt:
Jbg šta ću ti ja kad ne kontaš.
Dabogda igrali finale KL što se mene tiče.
Koševo Zapad
Odgodićemo sve utakmice u ligi dok traje grupna faza i gotovo.
- FaustinoAsprilla
- Kontakt:
prvenstvo u grckoj pocinje nekad za mjesec dana i odlicno ste to iskoristili . svedska liga u punom zamahu , elfsborg se nasali s ovima sto su sarajevo izbacili vec vidis da ce bit zajebanije .Baader je napisao/la: ↑30 jul 2021, 09:21Elfsborg će biti jako yeben, vjerovatno puno teži protivnik od AEK-a. Grci jesu kvalitetniji, ali su spori, bez energije i bez ideje. Ovi su fizički dominantniji, a to definitivno nije najsretnija opcija za naše timove.
nego svratio sam da cestitam ' pastrmki ' ako je covjek ziv i cita .

ovo za odgodu ne bi me cudilo , konkurenti placaju premije sta je jos koja odgoda

- Shategabri
- Kontakt:
Poništiti sezonu svakako će biti neregularna.
Dobra lova.Velež "u džepu" već ima i dodatnih 550.000 eura, koje će dobiti ukoliko ispadne u trećem pretkolu od Elfsborga, što znači da će se kasa Rođenih u najgorem slučaju "podebljati" za 1.050.000 eura.
Ukoliko Mostarci izbace Šveđane i prođu u play-off, to će im donijeti još 750.000 eura. Ukoliko pak prođu i play-off i uđu u grupnu fazu, na račun bi im leglo još 2.940.000 eura.
Koševo Zapad
Jel se ovi zafrkavaju da bi bilo bolje da ne udju u grupnu fazu?!
Pa ne igraju se evropske utakmice svake sedmice već svakih 15 dana plus pauze zbog reprezentativnih utakmica.
U Europi s prvim sastavom a svaku drugu u domaćem prvenstvu s drugim ili izmijenjenim sastavom...a u tom slučaju sigurno bi bilo par pojačanja.
Ali daleko je ta priča još uvijek.
Pa ne igraju se evropske utakmice svake sedmice već svakih 15 dana plus pauze zbog reprezentativnih utakmica.
U Europi s prvim sastavom a svaku drugu u domaćem prvenstvu s drugim ili izmijenjenim sastavom...a u tom slučaju sigurno bi bilo par pojačanja.
- ElCartel11
- Kontakt:
Ove pare od Evrope ce Velez najbolje iskoristiti za jacanje igračkog kadra. Mi, Zrinjski, Željezničar, Borac, Široki niko nista, kako dodju tako i odu.
Mi lani dobili preko milion eura, da bi nas na zimu napustila 2 najbolja igraca, a doveli odrone
Mi lani dobili preko milion eura, da bi nas na zimu napustila 2 najbolja igraca, a doveli odrone

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- Shategabri
- Kontakt:
Nisam rekao da bi bilo bolje da ne uđu zbog toga nego je pitanje da li su spremni za to.hurem je napisao/la: ↑30 jul 2021, 09:41Jel se ovi zafrkavaju da bi bilo bolje da ne udju u grupnu fazu?! Svašta!
Uglavnom govoriti tako nesto je krajnje besmisleno!!!
Jašta...pa to ne rade ni Real Barsa Bayern...čuj dva sastava...ljudi pričamo o bhpl.
Kako rano eno Hasić je već najavio grupnu.
Koševo Zapad
Ko se sjeca veleza iz sfrj, pa onda poraza od Lukavca s 13 golova, i ima uvidu da ne igraju na svom pravom i prvom domu, da ih niko nije sljivio ni s glave, i u situaciji kakvoj je bio, a onda se vrate u pl nakon ispadanja i prodju u 3.pretkolo, ma to je ravno osvajanju svjetskog prvenstva.
Ovi sto govore da se ne treba zanositi, samo zele umanjiti uspjeh veleza, al to je njihov licni problem.
Kako ce bolan sad igrat celavi po ovom celopeku , jos dole sad gori i idena 50 stepeni?????
Ovi sto govore da se ne treba zanositi, samo zele umanjiti uspjeh veleza, al to je njihov licni problem.
Kako ce bolan sad igrat celavi po ovom celopeku , jos dole sad gori i idena 50 stepeni?????
We are Liverpool - This means more!
#20 DJ
#20 DJ
- Shategabri
- Kontakt:
Šta ćeš sa dva miliona? Realno?! Možeš ponuditi bolju platu nekom slobodnom igraču, neće puno dobiti s tim, tj. dobiće igrača koji je u rangu s ovim koje već imaju, a više ga plaćati.ElCartel11 je napisao/la: ↑30 jul 2021, 09:42Ove pare od Evrope ce Velez najbolje iskoristiti za jacanje igračkog kadra. Mi, Zrinjski, Željezničar, Borac, Široki niko nista, kako dodju tako i odu.
Mi lani dobili preko milion eura, da bi nas na zimu napustila 2 najbolja igraca, a doveli odrone![]()
Fin sastav ima Velež sasvim konkretan za bhpl.
Pa eto mi najbolje znamo kako to ide, ne dovode se svaki dan Rahmani i Tatari. Najviše je prolaznika.
Koševo Zapad
Ja bi zabranio te odgode utakmica. Razlog odgode, pa eto igramo evropu.
Ako tako nastavimo necemo nikada doci na nivo fizicki da nam playoff bude normala, a plasman u grupe ne bude nesto wauuu.
Neka odmaraju 4 ili 5 igraca, neka izmjesa postavu ali jbg igrat se mora.
Da se plasiraju u grupe sta ce, odgodit sebi jesenji dio lige...Ozbiljno ne ide to.
Ako tako nastavimo necemo nikada doci na nivo fizicki da nam playoff bude normala, a plasman u grupe ne bude nesto wauuu.
Da se plasiraju u grupe sta ce, odgodit sebi jesenji dio lige...Ozbiljno ne ide to.
- OldFashioned
- Kontakt:
+1
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Čuj bilo bi bolje da ne uđu u grupnu fazu

"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
- FaustinoAsprilla
- Kontakt:
ovu utakmicu za vikend ( ne znam s kim igraju ) treba odgoditi jer je izmedju 2 europska gostovanja . ali odgoda prosle je smijurija . HNL ima pravilo da mozes trazit najvise 2 odgode u sezoni i to je ferFKBilder je napisao/la: ↑30 jul 2021, 09:48Ja bi zabranio te odgode utakmica. Razlog odgode, pa eto igramo evropu.
Zadnja izmjena: FaustinoAsprilla, dana/u 30 jul 2021, 09:51, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Bing [Bot], feniksptica, Giuseppe1, MElloo, OsmanhodzicBuco, Paromlinac, Vanja8 i 73 gosta.