NK Čelik Zenica
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Čelik Zenica
Grad i savez su govorili da su uložili dosta miliona KM u BP. Ima li iko informaciju koliko i u šta se ulozilo? Čini mi se da ni stolice nisu sve nove. Ako me sjećanje dobro služi sa zapada su prebačene na jug i sjever,ostatak na teniske terene? Treba vidjeti da li je gradu,reprezentaciji u interesu moderan i dobar stadion,do kad ti ugovori sa NSBiH vaze,da se pokuša nešto uraditi u korist i stadiona i kluba?
-
- Kontakt:
Mislim da jr bolje zamjeniti stolice nego farbati ih, nije to neka cifra za savez, a moze se vala i zajednickim snagama odraditiCod je napisao/la: ↑07 apr 2022, 12:47Grad i savez su govorili da su uložili dosta miliona KM u BP. Ima li iko informaciju koliko i u šta se ulozilo? Čini mi se da ni stolice nisu sve nove. Ako me sjećanje dobro služi sa zapada su prebačene na jug i sjever,ostatak na teniske terene? Treba vidjeti da li je gradu,reprezentaciji u interesu moderan i dobar stadion,do kad ti ugovori sa NSBiH vaze,da se pokuša nešto uraditi u korist i stadiona i kluba?
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada
Re: Re: NK Čelik Zenica
Ma stolice treba zamjeniti skroz, stolice trebaju biti na preklop kao u areni.Opet iste ako stavis prvo one ptice posrase ljudi sjede po naslonjacima i samim tim razvaljuju stolice tako bi opet bilo sa novim, druga stvar opet ce izblijedit i brze se istrošiti.Barem postaviti na zapad i istok a na jugu i sjeveru ostaviti.Ne znam i onaj projekat sto je savez sa gradom bio dogovarao prije godinu dvije da se bilino prosiri, gradnja bi se izvrsavala u 3 faze meni se cini, prvo prosirenje sjevera.Al eto na to smo navikli najbolje stadione imamo na papiru.
Novi artikli u fan shopu
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Ne mogu da nadjem vise taj klip ali mislim da je u Austriji klub koji igra u nizem rangu doduse i manji je stadion. Klub je od sponzora nabavio ” Cerade” sa imenom sponzora koja je se samo razmota nakon utakmice i na taj nacin zastiti stolice. Stolice ko nove a sponzor se vidi cijelo vrijemeCelicni je napisao/la: ↑07 apr 2022, 13:11Ma stolice treba zamjeniti skroz, stolice trebaju biti na preklop kao u areni.Opet iste ako stavis prvo one ptice posrase ljudi sjede po naslonjacima i samim tim razvaljuju stolice tako bi opet bilo sa novim, druga stvar opet ce izblijedit i brze se istrošiti.Barem postaviti na zapad i istok a na jugu i sjeveru ostaviti.Ne znam i onaj projekat sto je savez sa gradom bio dogovarao prije godinu dvije da se bilino prosiri, gradnja bi se izvrsavala u 3 faze meni se cini, prvo prosirenje sjevera.Al eto na to smo navikli najbolje stadione imamo na papiru.
"Odključan račun NK Čelik Zenica i Fuad Kasumović nije više gradonačelnik je ono o cemu ja sanjam"
Klub je pokušao to uradili, ali nažalost su toliko stolice izblijedile da se ništa ne dobije s tim. Ista boja stolice bude..aeroms33 je napisao/la: ↑07 apr 2022, 12:35Da ne smetam puno a i bila je ta tema mada se izgleda nije nista poduzelo da probamo stolice spaliti radi boje.
Prvo pokusati jednu dvije da se vidi moze li a mislim da moze pa poslati gradu pismeno da odobre ili sta?
Kad moras na svom stadionu pitati za radove ali Boze moj.
Ako nema sredstava pokrenut cemo akciju a i za radnike naravno.
Život nema smisla ako teče bez tebe, mi smo ponos Zenice, Čelik ti si nama sve!
Svaka čast upravi na Mittalu.
Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!
Koliko para je u pitanju obzirom da se radi o podršci školi fudbala?
-
- Kontakt:
Nema tu love, tu je partnerstvo kroz projekte, koje Čelik pokrene a Mittal finansira. Mislim da su sad opremu neku kupili za sve selekcije ne znam samo kakvu
- limvolikce1945
- Kontakt:
Sad čekam da neko kaže "napadamo Premijer ligu", jer Mittal je tu.
Ali nema veze, kad budemo Premijer ligu igrali onda je stadion slobodan za repku, jer je tada pauza u tom rangu, tako da ova selidba na Kamber nije toliko strašna dok smo niže, osim što je lakše prekinuti tekmu utrčavanjem.

Ali nema veze, kad budemo Premijer ligu igrali onda je stadion slobodan za repku, jer je tada pauza u tom rangu, tako da ova selidba na Kamber nije toliko strašna dok smo niže, osim što je lakše prekinuti tekmu utrčavanjem.

Imam pitanje, gdje se moze clanstvo predati za Celik? Da bi mogao financiski pomagati Kluba.
Svaka cast da se nakon dosta dugo vremena opet ta prica zakotrljala. Mittal mora biti sponzor kluba koji predstavlja grad na koji oni ostavljaju ekoloske posljedice. Moraju vracati nesto zajednici, pa klub je ucinio sto je do njih da se prica opet pokrene. Dovoljan pokazatelj da bi i drugi privredni subjekti, koji jos uvijek nisu poceli saradjivati s klubom, trebali to uciniti. Ovo je veliki plus za klub, jer je u Premijer ligi godinama bio bez Mittala kao sponzora. Sad treba da to i drugi potencijalni sponzori osjete, ali i navijaci i simpatizeri tako sto ce se uclaniti u klub i kupovati karte.
Veličina, FK i šina,
Tradicija, suština
I kičme disciplina!
BAŠ ČELIK
Tradicija, suština
I kičme disciplina!
BAŠ ČELIK
dinodino2019 je napisao/la: ↑07 apr 2022, 16:40Nema tu love, tu je partnerstvo kroz projekte, koje Čelik pokrene a Mittal finansira. Mislim da su sad opremu neku kupili za sve selekcije ne znam samo kakvu
Znači nema vraćanja duga od tih para...
Al hajd, koliko god je- dobro je!
-
- Kontakt:
Naravno da nema, pise ti fino da ne sponzorisu prvu ekipu nego samo omlafinsku skoluZelten je napisao/la: ↑07 apr 2022, 17:15dinodino2019 je napisao/la: ↑07 apr 2022, 16:40Nema tu love, tu je partnerstvo kroz projekte, koje Čelik pokrene a Mittal finansira. Mislim da su sad opremu neku kupili za sve selekcije ne znam samo kakvu
Znači nema vraćanja duga od tih para...
Al hajd, koliko god je- dobro je!
Svaka cast za upravu, nije mala stvar vratiti mital u klub. Sad kad su tu, suradnja se samo moze poboljsavati. Nadam se da ce i ostale firme slijediti put mitala i prepoznati ovu dobru pricu kluba.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
- samoposteno
- Kontakt:
Svaka cast dobra stvar koja ce olaksati upravi rad tako sto ce im koliko toliko skinuti sa tereta omladinski klub koji je morao da se finansira od budjeta kluba tako cemo samim tim imati mogucnost vise dugove rjesavati
Upravi veliki naklon a Mittalu veliko hvala!!
"Odključan račun NK Čelik Zenica i Fuad Kasumović nije više gradonačelnik je ono o cemu ja sanjam"
Svaka cast upravi kluba! Vjerujem da je ovo samo pocetak sponzorstva od strane Mittala a ubuduce da ce saradnja biti prosirena i na prvi tim. Jos znacajnije da ovo moze biti znak i drugim sponzorima da klub ide dobrim putem te da pocnu saradnju s klubom i da to nije klub kakvim ga razni pulencici predstavljaju govereci da ulica vodi klub i da nam nema spasa..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.