Tebra razumijes se u nogomet k'o Marica u krivi qrac. Sorry not sorry.hansbosna je napisao/la: ↑04 apr 2026, 13:25Ko je tebe, toaletnog dubokomorskog ronioca, uopšte šta pitao?baboedindzeko09 je napisao/la: ↑04 apr 2026, 13:19Molim sve forumaše da prestanu odgovarati kamenjaru iz Širokog brijega na postove. Hvala
Esmir Bajraktarević
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Esmir Bajraktarević
Nadam se da ce poslije svjetskog oreci u nekog bundesligasa koji se nece boriti za opstanak. Kljuc je da ga trener ne ugusi šablonom.
Hrvatski ekstremisti poput ovog hansa jedu sopstvena muda od muke, kaze mi drug koji radi u federalnoj instituciji u Mostaru, niko od njjih ni rijec da spomene o utakmici (svi inace isli na onog drekavca tompsona) toliko ih boli ovaj plasman. Život tupadzija poput rigoljeta i hansa prodje u mrznji dok im glavni poglavica stice milijarde
Hrvatski ekstremisti poput ovog hansa jedu sopstvena muda od muke, kaze mi drug koji radi u federalnoj instituciji u Mostaru, niko od njjih ni rijec da spomene o utakmici (svi inace isli na onog drekavca tompsona) toliko ih boli ovaj plasman. Život tupadzija poput rigoljeta i hansa prodje u mrznji dok im glavni poglavica stice milijarde
Braca, nije svako znalac ko ti, a jos imas kesovinuPSV je napisao/la: ↑04 apr 2026, 13:39Tebra razumijes se u nogomet k'o Marica u krivi qrac. Sorry not sorry.hansbosna je napisao/la: ↑04 apr 2026, 13:25Ko je tebe, toaletnog dubokomorskog ronioca, uopšte šta pitao?baboedindzeko09 je napisao/la: ↑04 apr 2026, 13:19Molim sve forumaše da prestanu odgovarati kamenjaru iz Širokog brijega na postove. Hvala![]()
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Hvala bogu na klupi, 240 minuta je odigrao u 2 utakmice. rizicno bi bilo da igra vise od 20-25 minuta, ne daj Boze povrede a dobro ga krenulllo
Iskreno, ja bi sad potpisao da ovi nasi glavni igraci sto manje igraju do okupljanja. Svakako je kraj sezone uskoro.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
Coolpanda24
- Kontakt:
PSV gubi 2 0 od Utrechta
-
Edincapitano
- Kontakt:
Ima jos dva mjeseca do SP i vi bi podpisali da niko ne igra za svoje klubove?
A svasta, ovdje fakat vrlo malo ljudi je igralo lopte. Jel vi znate sta znaci kad DVA mjeseca bez sekunde igre u pravim utakmicama?
Znaci svi bi ispali iz ritma i onda hajmo u vatru na SP, bas logicno
Pa ako im je suđeno da se povrijede mogu se povrijediti tokom spavanja, a ne samo kad igraju utakmice.
-
tuzlanskinacin
- Kontakt:
aBd nece biti povreda, jer to ni jedan momak nije zaslužio da propusti SP. Ali moraju igrati da bi ostali u formi.
#CarsijaOdjebi
Bruci, sto mislis o kecini na Canadi? Mogao bih dignuti dobar kesh.Edincapitano je napisao/la: ↑04 apr 2026, 16:58Ima jos dva mjeseca do SP i vi bi podpisali da niko ne igra za svoje klubove?
A svasta, ovdje fakat vrlo malo ljudi je igralo lopte. Jel vi znate sta znaci kad DVA mjeseca bez sekunde igre u pravim utakmicama?
Znaci svi bi ispali iz ritma i onda hajmo u vatru na SP, bas logicno![]()
KolikA je ovaj trener PSV K U R C INA, esmir je bolji od oba krila..
Esmire napustio ovo sranje od ekipe.
Mater im j e bem
Esmire napustio ovo sranje od ekipe.
Mater im j e bem
-
MiranGlasnic
- Kontakt:
Ma ne razumiju se ljudi u fudbalEdincapitano je napisao/la: ↑04 apr 2026, 16:58Ima jos dva mjeseca do SP i vi bi podpisali da niko ne igra za svoje klubove?
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
Nadam se da se samo zayebavaju i sale.....Madal je napisao/la: ↑04 apr 2026, 17:25Ma ne razumiju se ljudi u fudbalEdincapitano je napisao/la: ↑04 apr 2026, 16:58Ima jos dva mjeseca do SP i vi bi podpisali da niko ne igra za svoje klubove?
Ne kazem nikako, nego sto manje...Edincapitano je napisao/la: ↑04 apr 2026, 16:58Ima jos dva mjeseca do SP i vi bi podpisali da niko ne igra za svoje klubove?
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Evo ga ušao
Nedaju pick…. lopte.Evo još jedan povrjedjen.Bjezi necekaj ni sekunde.
Mislim da će startati sljedeću tekmu
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Blackwargreymon, D97, Goalgetter, HariTz, kovac, Mostarska, Sheyi, Shogun, Tekstilac1970 i 71 gost.