FK Crvena zvezda

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

Ko je Zvezdi u ovome trenutku najpotrebniji ?

Dragan Dzajic
16
10%
Nebojsa Covic
15
10%
Zoran Stojadinovic
9
6%
Gazprom
92
59%
Svi
23
15%

Ukupno glasova: 155

Tribalian
Kontakt:

Re: FK Crvena zvezda

Post Postao/la Tribalian » 18 jan 2012, 12:02

DANTES je napisao/la:@tribaliane zar ste vi stvarno protiv jednog piksija?
Dragan Stojkovic-Piksi je legenda,ali fudbalska,kao igrac naravno. Kao funkcioner je nula.I nije ovo izmedju nas i njega pocelo njegovim dolaskom u Zvezdu.Pocelo je jos dok je bio u FSJ ,ali to retko ko pamti,narocito ovi iz "****" ne pamte. Ne zelim da bilo ko uplice konobara i Lukica u ovu pricu jer oni nista protiv Piksija nemaju,sto se moglo i juce videti u slucaju aktuelnog predsednika Zvezde.Sta treba znati? Treba znati da je Dragan Stojkovic pokusavao da proda Zvezdu jednom tajkunu,treba znati da je Dragan Stojkovic potrosio brdo para koje Zvezda nema,treba biti posten i reci da je on dovodio najbolje strance u Zvezdu ,ali sa parama koje nemamo. :roll: I onda on lepog januarskog dana leta Gospodnjeg 2012. sasvim slucajno dodje u " Red caffee" da popije kaficu i kao sav zaprepascen ne zna sta ga je snaslo :roll: Gde je taj Piksi igrao oprostajnu utakmicu? ;) Na Topcideru? Jok ! Igrao je u Nisu ,toliko o njegovoj "ljubavi" prema Zvezdi. Reci cu samo da je jedan Paolo Maldini proveo citavu karijeru u Milanu pa je doziveo zvizduke na oprostajnoj utakmici ;)
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 18 jan 2012, 13:01

Samo da jos jednom pozdravim milu majku Sportskom zurnalu u nadi da ce sto pre da se ugase. :evil:
Vi ste nasli pisati ko je cija sramota. :evil: :oops:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 18 jan 2012, 13:05

Devil je napisao/la:Samo da jos jednom pozdravim milu majku Sportskom zurnalu u nadi da ce sto pre da se ugase. :evil:
Vi ste nasli pisati ko je cija sramota. :evil: :oops:
O njima tek ne zelim nista da pisem :!: Ti si pre rekao da ne citas ono sto pisu o JSL,a ja vise ne citam uopste :!: ONo je takva propast od sportskog lista da ja nemam reci,ja ne mogu da verujem da u ovoj zemlji ne postoji treci sportski list ,iza njih i "Sporta" ,a secas se 90-tih godina kad je standard bio mnoooogoooo nizi bilo je svega i svacega,pokusavali su ljudi da prave neke sportske listove ( dnevne) kao i nedeljne i mesecne, "Tempo" u onom drugom pokusaju nije bio dobar nikako, ali koliko sam voleo onaj "SuperSport" :) e to je bio list za svaku pohvalu.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 18 jan 2012, 13:12

Ma donese meni Zurnal sto cita na poslu,a ja ujutru na poslu ili kao ovih kada kada krenem do prodavnice kupim Sport tako da citam sve to.Ali fascinantno je koliko je Zurnal protiv Zvezde,a i davno sam rekao kada se vidi k'o im je zamenik glavnog urednika sve je jasno.Ali konstatntno kenjanje po jadnom papiru zarad "proverenih informacija" sto je uglavnom 95% laz,a 5% izmisljotina je stvarno previse.I to samo o Zvezdi,ne pamtim kada sam neki drugi klub procitao u losem kontekstu,ne samo Partizan da se ne pomisli da mislim na njega,nego Vosa,OFK,Rad,Radnicki u odbojci,Mega Vizura,Spartak,Manchester U,Liverpool,Barcelona.... nikada se ni o kome nije lose pisalo samo o Zvezdi. :roll:

Frantisek Planicka
Kontakt:

Post Postao/la Frantisek Planicka » 18 jan 2012, 14:36

Tribalian je napisao/la:
DANTES je napisao/la:@tribaliane zar ste vi stvarno protiv jednog piksija?
Dragan Stojkovic-Piksi je legenda,ali fudbalska,kao igrac naravno. Kao funkcioner je nula.I nije ovo izmedju nas i njega pocelo njegovim dolaskom u Zvezdu.Pocelo je jos dok je bio u FSJ ,ali to retko ko pamti,narocito ovi iz "****" ne pamte. Ne zelim da bilo ko uplice konobara i Lukica u ovu pricu jer oni nista protiv Piksija nemaju,sto se moglo i juce videti u slucaju aktuelnog predsednika Zvezde.Sta treba znati? Treba znati da je Dragan Stojkovic pokusavao da proda Zvezdu jednom tajkunu,treba znati da je Dragan Stojkovic potrosio brdo para koje Zvezda nema,treba biti posten i reci da je on dovodio najbolje strance u Zvezdu ,ali sa parama koje nemamo. :roll: I onda on lepog januarskog dana leta Gospodnjeg 2012. sasvim slucajno dodje u " Red caffee" da popije kaficu i kao sav zaprepascen ne zna sta ga je snaslo :roll: Gde je taj Piksi igrao oprostajnu utakmicu? ;) Na Topcideru? Jok ! Igrao je u Nisu ,toliko o njegovoj "ljubavi" prema Zvezdi. Reci cu samo da je jedan Paolo Maldini proveo citavu karijeru u Milanu pa je doziveo zvizduke na oprostajnoj utakmici ;)
Oprostio se od fudbala tamo gde je i zapoceo da ga igra,tako da je njegova odluka bila na mestu.

I kad si vec spomenuo Maldinija,nisam upucen pa me zanima zasto je doziveo zvizduke na oprostaju od fudbala?

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 18 jan 2012, 14:40

Zasto onda Rambo zeli da igra na Marakani,a ne u Nisu ? :?

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 18 jan 2012, 15:00

Frantisek Planicka je napisao/la: Oprostio se od fudbala tamo gde je i zapoceo da ga igra,tako da je njegova odluka bila na mestu.

I kad si vec spomenuo Maldinija,nisam upucen pa me zanima zasto je doziveo zvizduke na oprostaju od fudbala?
Na ovo prvo nemam sta da ti odgovorim,jer se svaka prica te vrste ,ukoliko kao diskutanta na suprotnoj strani imas navijaca Vojvodine,Radnickog KG ili Radnickog N,zavrsi nekim glupostima o "lokal patriotizmu" :roll:

A za ovo drugo najbolje da pitas one na temi AC Milana,ukoliko neko zna nesto o tome od njih.Ne mogu da se setim tacnog razloga zasto je izvizdan,ali mislim da su u pitanju bile neke izjave ili neka gestikulacija u toku neke tekme ka najvatrenijim pristalicama tog kluba. Maldini je izvizdan, a Franko Barezi je u svoje vreme npr. ispracen kao najveca legenda tog kluba,iako je u istom imao znatno manji staz.

EDIT : Iako je ovo tema Zvezde ,evo objasnjenja.

:arrow: Oproštajna utakmica legende Milana Paola Maldinija završila je gorčinom. Naime, najzagriženiji navijači Milana izviždali su ga i tako pokazali šta misle o njemu, ali oni tvrde da su mu samo vratili milo za drago.

Nakon završetka nedjeljne utakmice, Paolo Maldini otrčao je oproštajni krug na San Siru i vjerovatno niko nije očekivao da će biti izviždan od vlastitih navijača. Kad se približio dijelu gdje su smješteni najzagriženiji navijači Milana Curva Sud Ultras, Maldini je doživio zvižduke, a među ostalim je i istaknut transparent "samo je jedan kapiten Franco Baresi".

Takav stav Milanovih Ultrasa nije naišao na odobravanje, a nakon dosta kritika Ultrasi su se preko svog legendarnog vođe Giancarla Capellija, poznatijeg kao Il Barone, odlučili objasniti zašto su zviždali Maldiniju.

"Curva ima potpuno čistu savjest u vezi ovog što smo napravili i uopšte se ne odričemo tog što smo učinili. To nije bila uvreda za Maldinija kao igrača koji je veliki šampion i zahvaljujući njemu smo osvajali sve što se moglo osvojiti, Curva je izviždala Maldinija kao čovjeka. On jako dobro zna šta je govorio o nama proteklih godina. I nakon svega, zar on očekuje da ga slavimo? Prvi sukob sa nama dogodio se nakon utakmice Milan – Rosenborg 1996, a kulminiralo je kasnije u Istanbulu kada nas je proglasio plaćenicima i lopovima i propalicama", rekao je Capelli u razgovoru za Milanews.

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 18 jan 2012, 15:38

slika

Poslednji pozdrav .

Vlada Janjic (1933-2012)

Generalni sekretar naseg sportskog drustva.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 19 jan 2012, 14:11

Vlado pocivaj u miru. :cry:
Nadam se samo da se nece desiti stara srpska izreka,da gde dvoje napusti kucu,mora i trece u roku od mesec dana. :(

Jos jedna Zvezdina legenda je otisla,covek uz koga su svi Zvezdasi odrastali,covek koji je toliko toga doneo ovoj Crvenoj Zvezdi.Nije bio fudbaler,pokusao je u svojoj Zvezdi u pionirskoj selekciji ali video je da ne ide i ostavio se toga posla a svoj zivotni put usmerio kad administrativnim problemima.Pocetkom 50-ih godina vraca se u svoju Zvezdu kao amaterski radnik i kao savetnik u radu,gde je radio sve do 1964.godine kada seda u sekreterasku fotelju SD Crvena Zvezda,a zatim postaje i generalni sekretar drustva sve do 1980.godine kada se povlaci iz sportskog sveta i odlazi na radio Beograd.Uveo je u klub obelezavanje 4.marta kao dan osnivanja SD-a,uveo je Zvezdinu reviju ispostavice se kasnije najtirazniju i najstariju reviju nekog sportskog kolektiva u bivsojJugoslaviji.Izgradio je pratece sadrzaje za svoju Zvezdu....
Licnos koja je zasigurno mnogo zaduzila ovaj klub i red je da ga se secamo.

Cika Vlado pocivaj u miru ! :cry:

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 20 jan 2012, 00:38

Pored Ivanovica i Asamoaha i Radulovic pogadjate iz Zete na probi. :(
Pa zasto u svakom prelaznom roku Rajo mora progurati svoje pulene. :(

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 20 jan 2012, 01:10

Dok je samo proba u pitanju, dobro je. Nadam se samo da nije 'igrac koji pravi razliku' i da se ne sluzi 'podjednako dobro s obje noge'. :lol:

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 20 jan 2012, 02:11

kako me nervira to arogantno ismjevanje lokal patriotizma od strane delija i grobara. ako nije bitan zasto ne navijate za liverpul ili zasto se vidic ne oprosti na ot?
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Frantisek Planicka
Kontakt:

Post Postao/la Frantisek Planicka » 20 jan 2012, 11:59

Devil je napisao/la:Pored Ivanovica i Asamoaha i Radulovic pogadjate iz Zete na probi. :(
Pa zasto u svakom prelaznom roku Rajo mora progurati svoje pulene. :(
Pa i mi smo imali nekoliko Batinih zemljaka na probi... :mrgreen:

Jedan od njih je bio i Vladan Adzic iz Pljevljanskog Rudara,a tesko da on nije neki Adzin rodjak...

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 20 jan 2012, 12:38

DANTES je napisao/la:kako me nervira to arogantno ismjevanje lokal patriotizma od strane delija i grobara. ako nije bitan zasto ne navijate za liverpul ili zasto se vidic ne oprosti na ot?
Tvoja konstatacija nije na mestu. Ne ismejavamo mi nista,samo su u Srbiji predvodnici tog "lokal-patriotizma" obicne frustrasko-kompleksaske grupice koje deluju pod parolom " Mrzim Beograd" :roll: ,znaci mrze svoj glavni grad,ok. :roll: I kakve sad to veze ima sa tim sto mi ne navijamo za Liverpul? :? Navijam za klub iz svoje zemlje,i po toj logici ja sam neki saban sto ne navijam za klub iz svog kvarta ili neko iz seoske sredine je kloc sto ne navija za svoj seoski klub? :roll: "Lokal-patrtiotizam" navijaca koje sam u jednom od prethodnih postova naveo se ogleda u tome sto na dan utakimice svog kluba sa Zvezdom ili Partizanom presretnu simpatizere tog kluba koji dolaze na utakmicu sa vidljivim obelezjima i seku im ta ista obelezja nozevima i prebijaju ih kao da su u pitanju najgori zlocinci a ne simpatizeri izvesnog kluba :roll: Kod nas a i kod ovih iz Humske nije primetna nikakva "kampanja" tipa navijaj za ovog ili onog ,kao sto je primetna kod onih koji navijaju za klubove iz 2.,3. i 4. grada po velicini u Srbiji.Sta me briga ko ce za koga da navija ??!!! Ja znam ko sam i moji saborci znaju ko su ,a to sto neke kokosare iz Kragujevca,Nisa ili Novog Sada trese neka kriza identiteta to je vec njihov problem.

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 20 jan 2012, 12:43

To Trib reci mu :mrgreen:

Trenira li vam Asamoa ikako ? :mrgreen: :mrgreen: :lol:
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 20 jan 2012, 12:53

Sarajlijc@ je napisao/la:To Trib reci mu :mrgreen:

Trenira li vam Asamoa ikako ? :mrgreen: :mrgreen: :lol:
Ne znam brate,to kad udje kolega moderator,on to zna 100%,pa njega pitaj.

Jos jedna stvar :!: Drzava Srbija je nasla zrtvenog jarca medju navijacima Zvezde,i to ne bilo koga,nego najboljeg medju nama :!: Coveku se ime provlaci po novinama zato sto je rekao Draganu Stojkovicu da napusti " Red caffee". Danas sam saznao i jednu neverovatnu stvar,a to je da svi mi osvajanje LP-a 1991. (tj. KES-a) dugujemo nikom drugom do Draganu Stojkovicu :? Odbio je da sutira penal ( to sam znao) ,ali kazu da je mogao da uposli Papena u jednoj sansi koja bi resila utakmicu ali je on dodao loptu Jugovicu na 16 metara. Svaka cast.Ali svi oni zaboravljaju jednu stvar :!: Niko od nas nikada nije osporavao igracke kvalitete i zasluge Dragana Stojkovica Piksija kao igraca,vec samo kao coveka i kao bivseg predsednika Zvezde.Zurnalistiko na sta si spala? Gde skolujes buduce novinarske kadrove ??? Imaju li ti ljudi neke moralne skrupule?

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 20 jan 2012, 13:04

Skoluju se u raznim birtijama,eto gde.JEdva su docekali da se nesta lose desi u Crvenoj Zvezdi pa da mogu oplesti po njoj,samo jos cekam da zbog prevelike zainteresovanosti izbace specijalno izdanje u koloru sa masnim papirom. :roll:

I u inat njima P.P bravo majstore. :mrgreen: :lol:

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 20 jan 2012, 13:07

Devil je napisao/la:
I u inat njima P.P bravo majstore. :mrgreen: :lol:
8-) 8-) 8-) 8-) 8-)

Frantisek Planicka
Kontakt:

Post Postao/la Frantisek Planicka » 20 jan 2012, 14:15

Znaci Piksija je iz kafica izbacio izvesni Predrag Panić Peđa koji(kao sto sam i prepostavljao) je odranije poznat policiji, a u njegovom dosijeu ima više dela nasilničkog ponašanja na stadionima i remećenja javnog reda i mira.

Sta da kazem,takve tipove je lako prepoznati...

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 20 jan 2012, 14:17

uf kad god neko pomene novinare najezim se. skolovani NEMAJU POSLA, a neskolovani i cak nepismeni rade. eto uzroka krize zurnalizma
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []