New York Knicks

DejaNMG
Kontakt:

Re: New York Knicks

Post Postao/la DejaNMG » 31 jan 2013, 01:58

MElloo je napisao/la:
DejaNMG je napisao/la:Unistit ce nas Redick veceras.
slomit mu sutersku ruku :lol:pvako netko kao brewer ko nije bitan :lol:
Strpat ce nam 40 do kraja. :lol:
Tyson skoro do prosjeka vec sad. :mrgreen:
Blue is the colour, football is the game
We're all together and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name. KTBFFH <333

<333 CFC & NYK & CZBG <333

Velibor Dunjic 1985-2014

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 31 jan 2013, 02:06

Ne vjerujem da vjerujem da je ušao i ovaj zadnji šut Nelsona, sreća pa ga nije šutirao na vrijeme :)

Odlično igramo u ofanzivi, Amare sve bolji i bolji, samo da ga ne ureknemo :) Felton predobar, Smith počeo igrati kako treba, napokon.
Odbrana u tranziciji nam je preloša, dva puta su ostali Nelson i Redick sami na trici.
Također Chandler par puta uopšte ne ide na blokadu, odnosno ne želi skočiti jer vjerovatno čeka skok :?

Sin Marv Alberta, Kenny Albert je komentator na MSGu, prvi put mislim. Ne znam što nema Speroa, vjerovatno skonto i Dolan da čovjek ne zna :D
Frank Isola ‏@FisolaNYDN
The hat is a gift from J.R. Smith. I delivered it personally to Super Mario Balotelli. Forza Milan pic.twitter.com/XntFtgg1
slika

Novinar NY Daily Newsa :lol:
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

SheldonCooper
Kontakt:

Post Postao/la SheldonCooper » 31 jan 2013, 02:25

JR 100% tan :lol: :lol: šta će ovo biti, dosta čudno za sad, baš je utakmica u egalu u svim segmentima s tim da JJ rešeta a Melo se još nije zagrijao :D Chandler zaigrao u napadu još da zaigra u odbrani, Amare također solidan (nije mu trebao onaj jedan TO) dok felton igrao odlično, prstići mu došli sebi :mrgreen:

Balotelli i JR bi se pravo uklopili ko drugovi :mrgreen:
I'm not insane, my mother had me tested!

A neutron walks into a bar and asks how much for a drink. The bartender replies "for you, no charge".

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 31 jan 2013, 02:34

51-51

Malo bolja odbrana u drugoj četvrtini, dobar Chandler skroz. JR se ko popravio, vidjećemo kako će to izgledati u nastavku sezone.

MElloo
Kontakt:

Post Postao/la MElloo » 31 jan 2013, 02:44

sta je ovo Melo kao da se tek probudio iz zimskog sna :lol:

DejaNMG
Kontakt:

Post Postao/la DejaNMG » 31 jan 2013, 03:01

SheldonCooper je napisao/la:Balotelli i JR bi se pravo uklopili ko drugovi :mrgreen:
K'o braca rodjena. :mrgreen:

Hahahahah, vidi Shumpa i ovde djece, al' se ismijah. :lol:

Velibor Dunjic 1985-2014

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 31 jan 2013, 03:21

Puštaju Prigionija i čovjek ih kažnjava :D

Melu fali 5 poena do 20 i time bi postao jedini igrač u historiji Knicksa koji je 30 utakmica zaredom išao iznad 20 poena. Jedina utakmica ispod 20 poena ove sezone mu je ona protiv Spursa u kada je imao 9 poena.

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 31 jan 2013, 03:30

Rekord franšize: 30 UZASTOPNIH UTAKMICA S 20+ POENA!

Usput, treba napomenuti da Amare drži rekord s 10 uzastopnih utakmica s 30+ poena.

DejaNMG
Kontakt:

Post Postao/la DejaNMG » 31 jan 2013, 03:35

Cestitke za Mela preko ss.ba foruma! 8-) :mrgreen:

Odavno nisam uzivao ovako u jednom mecu Knicksa, u napadu mnogo rjesenja, STATS sjajan, Ray Ray takodje, sta reci za Tysona, Prigi ekstra, JR napokon nesto pogadja a da mu ne trepa vagon suteva, Melo ne siluje gleda dosta da asistira, evo i Novakine strpa trojku, jednostavno uzivanje! :)

Velibor Dunjic 1985-2014

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 31 jan 2013, 03:38

DejaNMG je napisao/la:Cestitke za Mela preko ss.ba foruma! 8-) :mrgreen:

Odavno nisam uzivao ovako u jednom mecu Knicksa, u napadu mnogo rjesenja, STATS sjajan, Ray Ray takodje, sta reci za Tysona, Prigi ekstra, JR napokon nesto pogadja a da mu ne trepa vagon suteva, Melo ne siluje gleda dosta da asistira, evo i Novakine strpa trojku, jednostavno uzivanje! :)
Ja se fakat ne sjećam kad smo zadnji put dobili utakmicu preko 10 razlike. Također, ne sjećam se kad su se starteri odmorili u zadnjoj četvrtini. Odlična utakmica :)

DejaNMG
Kontakt:

Post Postao/la DejaNMG » 31 jan 2013, 03:42

Carlo je napisao/la:Ja se fakat ne sjećam kad smo zadnji put dobili utakmicu preko 10 razlike. Također, ne sjećam se kad su se starteri odmorili u zadnjoj četvrtini. Odlična utakmica :)
Jest vala, uvjek nesto guravo, ne mozes rahat pogledat zadnju cetvrtinu. :)
Imamo 13 sistencija vise od Magica, samo Flight nije asistirao od ovih sto su igrali dvocifren broj minuta. :)

Velibor Dunjic 1985-2014

MElloo
Kontakt:

Post Postao/la MElloo » 31 jan 2013, 03:45

Ovaj Bewer ne moze pogodit obruca prilikom sutanja slobodnih :O pa bolje je Shaq izvodio :evil:

SheldonCooper
Kontakt:

Post Postao/la SheldonCooper » 31 jan 2013, 03:46

Carlo je napisao/la:

Ja se fakat ne sjećam kad smo zadnji put dobili utakmicu preko 10 razlike. Također, ne sjećam se kad su se starteri odmorili u zadnjoj četvrtini. Odlična utakmica :)
Gle samo kako izgleda napad, dosta kretnji,protok lopte, lopte nije u rukama samo jednog-dvojice. Čak 27 asistencija za sad :o magic je i nadskakan i nadasistiran :lol: ovo se ne sjećam kad sam zadnji puta vidio. Chandler i Amare odlični! Drago mi je vidjet da se Novak konačno odlučio da šuta, ušlo-neušlo barem da proba
I'm not insane, my mother had me tested!

A neutron walks into a bar and asks how much for a drink. The bartender replies "for you, no charge".

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 31 jan 2013, 03:54

SheldonCooper je napisao/la:
Carlo je napisao/la:

Gle samo kako izgleda napad, dosta kretnji,protok lopte, lopte nije u rukama samo jednog-dvojice. Čak 27 asistencija za sad :o magic je i nadskakan i nadasistiran :lol: ovo se ne sjećam kad sam zadnji puta vidio. Chandler i Amare odlični! Drago mi je vidjet da se Novak konačno odlučio da šuta, ušlo-neušlo barem da proba
Mene još više raduje to što je Woody dokazao da Melo, Amare i Tyson mogu igrati zajedno, dakle nema nikakvih problema s spacingom na terenu.
Ray, Chandler, Amare i Melo su odlični bili, a ne treba ni zaboraviti Prigionija. Ne znam kako nije dobio poziv za rookie showcase, za nadati se da će ga odabrati kao rezerve.

U petak protiv Bucksa u MSGu.
Tommy Beer ‏@TommyBeer
Steve Novak was 3-of-7 from downtown. NY has won 12 straight games in which Novak attempts at least 6 three-pointers (15-1 on the season)

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 31 jan 2013, 13:22

Prognoza "stručnjaka" ESPNa pred početak sezone:

slika

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 31 jan 2013, 13:27

Stucnjaci su ocigledno zaboravili vazan parametar. A to su povrede.
Boston je imao zaista mnogo problema sa povredama u zadnje vrijeme!
Prosle sezone sam cak i prebrojao povrede igraca Bostona. Sada mi zeludac ne dozvoljava isti posao.
Navijaci Bullsa ce skontati o cemu govorim!
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 31 jan 2013, 13:35

BernardBarnjak je napisao/la:Stucnjaci su ocigledno zaboravili vazan parametar. A to su povrede.
Prosle sezone sam cak i prebrojao povrede igraca Bostona. Sada mi zeludac ne dozvoljava isti posao.
Nisam želio pokazati nikakvo nepoštovanje prema Bostonu nego samo činjenicu da niko nije shvatio New York ozbiljno, a i mi imamo tonu povreda. Prva dva mjeseca Shump i Amare nisu igrali, onda povrede Feltona, Sheeda, Cambyja, Melo je propustio desetak utakmica i tako dalje.

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 31 jan 2013, 14:49

Carlo je napisao/la:
BernardBarnjak je napisao/la:Stucnjaci su ocigledno zaboravili vazan parametar. A to su povrede.
Nisam želio pokazati nikakvo nepoštovanje prema Bostonu nego samo činjenicu da niko nije shvatio New York ozbiljno, a i mi imamo tonu povreda. Prva dva mjeseca Shump i Amare nisu igrali, onda povrede Feltona, Sheeda, Cambyja, Melo je propustio desetak utakmica i tako dalje.

Ma ne, sve je OK! Da su mene pitali ja bih rekao Knicks :)
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 01 feb 2013, 11:35

BernardBarnjak je napisao/la: Ma ne, sve je OK! Da su mene pitali ja bih rekao Knicks :)
Mene čudi kako je raja čak mogla i pomisliti da će Netsi biti bolji Knicksa :D

[youtube][/youtube]

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 01 feb 2013, 11:44

Mi su Netsi totalno nesimpaticna ekipa. mali trener mi je bezveze, doduse on je otisao, dobio nogu. Deron je vrhunski igrac ali meni nije drag. Dresovi su totalna fula!
Sve osim Mirze mi je onako :?
Knicksi su fantasticni. Bas me zanima kako ce igati u PO.
Mogu daleko dogurati ali mogu i brzo ispasti. A da ne spominjem faktor povreda- gluo i daleko bilo!

Odgovori

Natrag na “New York Knicks”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.