NK Bratstvo Gračanica

Moderator/ica: GracanicaAA

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Re: NK Bratstvo Gračanica

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 05 mar 2014, 22:32

baltazar1 je napisao/la:
GracanicaAA je napisao/la:
baltazar1 je napisao/la:gledam golove iz Bugojna, Sulja je imao sreće ali je zato Karika zabio pravi gol - svaka čast mali
Da, Sulju je opalila sreca :)
nije da nije ni Sulja zaradio da mu se vrati nekad, kolko je samo pehova imao u prvom dijelu sezone i šta je sve fulao

idemo dalje, Gradina-u-štrajku mora pasti!!!
Nema štrajka više, to je još bolje za vas xD
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 06 mar 2014, 10:07

Jel idete na ulazak , imate ekipu podjednako jaku kao sloboda i jednistvo.

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 06 mar 2014, 10:25

terabajt je napisao/la:Jel idete na ulazak , imate ekipu podjednako jaku kao sloboda i jednistvo.
Ove godine je vec na pocetku sezone receno da se ide na ulazak sto mnogi vodeni prethodnim sezonama nisu mogli povjerovati. Tako i sada pred utakmicu sa Iskrom govorili su da cemo ubrzo odustati itd... A istina je zapravo drugacija momci za pobjedu dobili odlicne premije itd itd (da ne idem u detalje)..Imamo najbolji raspored ( u Gracanicu nam dolazi i Sloboda i Jedinstvo i Rudar ) Tako da cemo se boriti za PL... :D
www.nkbratstvogracanica.com

encco
Kontakt:

Post Postao/la encco » 07 mar 2014, 21:15

cesc4 je napisao/la:
terabajt je napisao/la:Jel idete na ulazak , imate ekipu podjednako jaku kao sloboda i jednistvo.
Ove godine je vec na pocetku sezone receno da se ide na ulazak sto mnogi vodeni prethodnim sezonama nisu mogli povjerovati. Tako i sada pred utakmicu sa Iskrom govorili su da cemo ubrzo odustati itd... A istina je zapravo drugacija momci za pobjedu dobili odlicne premije itd itd (da ne idem u detalje)..Imamo najbolji raspored ( u Gracanicu nam dolazi i Sloboda i Jedinstvo i Rudar ) Tako da cemo se boriti za PL... :D
samo ostaviti srce na terenu,a rezultat ja mislim nebi trebao biti upitan,pogotovu poslije onoga sto sam vidio od Gradine protiv trenutnog lidera. sretno momci i jako mi je zao sto sutra nemogu biti uz vas ,ipak firma je broj jedan

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 08 mar 2014, 09:32

aleksandar_veliki je napisao/la:Pozdrav. Molim one koji ce danas biti na utakmici, a koji nam zele pomoci oko live prenosa, da se jave u inboks.
Ne znam da li ti je dosla pp ali evo ja ti mogu pomoc sto se tice svih domacih utakmica Bratstva :D

KEC
Kontakt:

Post Postao/la KEC » 08 mar 2014, 16:09

Premier liga by by
Bolje imat jedan nov BMW nego dva polovna Golfa 2

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 08 mar 2014, 16:50

KEC je napisao/la:Premier liga by by
Zasto ?

1.Jedinstvo 40
2.Sloboda 37
3.Bratstvo 36
4.Rudar 36

Borba do samog kraja ;) :D

NKJ
Kontakt:

Post Postao/la NKJ » 08 mar 2014, 16:53

Sad će biti još zanimljivije.

poskok123
Kontakt:

Post Postao/la poskok123 » 08 mar 2014, 16:57

cesc4 je napisao/la:
KEC je napisao/la:Premier liga by by
Zasto ?

1.Jedinstvo 40
2.Sloboda 37
3.Bratstvo 36
4.Rudar 36

Borba do samog kraja ;) :D

Ako si gledo utakmicu znaš zašto,,,, :lol: :lol:

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 08 mar 2014, 16:59

Igra 0 :cry:

poskok123
Kontakt:

Post Postao/la poskok123 » 08 mar 2014, 17:06

GracanicaAA je napisao/la:Igra 0 :cry:
E zato... ;) ...i malog Husejnovića umjesto da nagradi za Bugojno on ga vadi u 30 minutu.. :oops:

7april
Kontakt:

Post Postao/la 7april » 08 mar 2014, 17:34

definitivno se opraštam od gledanja bratstva,ja koji sam jedva čekao utakmice bratstva,sad teška srca sam odlučio o prestanku,jako mi je žao ali to je to nemam više živaca za ovu predstavu,veliki pozzz svim navijačima.

bax08
Kontakt:

Post Postao/la bax08 » 08 mar 2014, 18:10

Danas je cijela ekipa BRATSTVA podbacila a najveći krivac je trener koji je unaprijed upisao tri boda i izveo preofanzivnu taktiku da nabije gol razliku ali se zaebo.Od novih pojačanja je ROMEO ono što vrijedi.Nezić,Šmigalović,Jahić to zaista nisu al eto :roll:

apach1986
Kontakt:

Post Postao/la apach1986 » 08 mar 2014, 18:14

baltazar1 je napisao/la:
GracanicaAA je napisao/la:
baltazar1 je napisao/la:gledam golove iz Bugojna, Sulja je imao sreće ali je zato Karika zabio pravi gol - svaka čast mali
Da, Sulju je opalila sreca :)
nije da nije ni Sulja zaradio da mu se vrati nekad, kolko je samo pehova imao u prvom dijelu sezone i šta je sve fulao

idemo dalje, Gradina-u-štrajku mora pasti!!!
Tako ste Vi gospodo ušli u PL protiv šampionske Gradine. Otpisali ste momke unaprijed pa Vam se desio raspad na Vašem terenu :D Očigledno je da još niste naučili da nas ne možete pobijedit :)
Ultras nema ime, samo dobri prijatelji ga poznaju. Ultras nema lice, mnogo puta mu kapuljača pokriva glavu, šal usta. Ultras se ne oblači poput ostalih, ne prati modu, ne voli novitete.Kad šeta ulicom, iako nema obilježja svoje ekipe, on je prepoznatljiv.

encco
Kontakt:

Post Postao/la encco » 08 mar 2014, 18:15

7april je napisao/la:definitivno se opraštam od gledanja bratstva,ja koji sam jedva čekao utakmice bratstva,sad teška srca sam odlučio o prestanku,jako mi je žao ali to je to nemam više živaca za ovu predstavu,veliki pozzz svim navijačima.
nemojte ljudi tako naglo odustajati,nisam bio na tekmi(radne obaveze)al sam cuo da su bili ko "rute uvrnute" zato bi predlozio onom ko im je prosli put dao premije da sad odbije duplo od plate pa bi oni zapeli ko i svi mi koji smo zaposleni kod privatnika. a nije ovo jos nista gotovo vise je Jedinstvo zijanilo

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 08 mar 2014, 18:18

Mislim da je Gradina i slavila danas da ne bi bilo nezasluženo.

Tri zicera, jedan realizovan. Bratstvo gol iz ofsajda vjerovatno, al bilo je poslije sumnjive situacije a i ranije penal onaj. Da smo pametni bili i 3 za 3 igrali, a ne ovako po bod svakome.

Lijep pozdrav
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

7aprildomemoj

Post Postao/la 7aprildomemoj » 08 mar 2014, 18:28

Na početku sezone ja sam napisao između 3 i 7 mjesta na kraju sezone. Mnogi su napadali al ipak iskustvo koje imam mi daje za pravo. Prošle sezone Brko je stavio u džep 20 hiljada od Jedinstva za 3 boda u Gračanici. Sad će bit licitacija između Slobode i Jedinstva, ko više ponudi Brki dobija 3 boda. Ja ću i dalje gledat Plave ne zbog furke ili trenda jer jednostavno kad 40 godina si komšija stadiona 7 April, odgledaš svaki trening, ideš na gostovanja itd. uđe ti je.....a pod kožu :mrgreen: Ljubav je to ;)
moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]

ado78
Kontakt:

Post Postao/la ado78 » 08 mar 2014, 19:36

7april je napisao/la:definitivno se opraštam od gledanja bratstva,ja koji sam jedva čekao utakmice bratstva,sad teška srca sam odlučio o prestanku,jako mi je žao ali to je to nemam više živaca za ovu predstavu,veliki pozzz svim navijačima.
Eto ne znam sta cemo bez tebe u pm sto vise nikad neces gledat bratstvo,ja volim bratstvo i gledo sam ga i prije 20 godina i gledat cu ga jos 20 god,ja nezzz sta vi hocete dobili smo iskru kiksali protiv gradine,sta ce bihac jos toliko ulzili i opet igman 2 2,sta je daso dao za ovaj rezultat do sad znas koliko samo 2-3 premije a ljudi budalo daju hiljade i opet nista,ja volim bratstvo i dodjem i PLATIM ulaznicu radi kluba a vi i takvi pametnjakovici kao ti ne bi dali marku za klub jer znam i siguran sam da nisi ni platio kartu i ti vise neces gledat batstvo,jos jednom puno mi je zao nezz sta cu sto neces dolazit.

7april
Kontakt:

Post Postao/la 7april » 08 mar 2014, 20:45

ado78 je napisao/la:
Eto ne znam sta cemo bez tebe u pm sto vise nikad neces gledat bratstvo,ja volim bratstvo i gledo sam ga i prije 20 godina i gledat cu ga jos 20 god,ja nezzz sta vi hocete dobili smo iskru kiksali protiv gradine,sta ce bihac jos toliko ulzili i opet igman 2 2,sta je daso dao za ovaj rezultat do sad znas koliko samo 2-3 premije a ljudi budalo daju hiljade i opet nista,ja volim bratstvo i dodjem i PLATIM ulaznicu radi kluba a vi i takvi pametnjakovici kao ti ne bi dali marku za klub jer znam i siguran sam da nisi ni platio kartu i ti vise neces gledat batstvo,jos jednom puno mi je zao nezz sta cu sto neces dolazit.
prvo da ti kažem da nemaš pojma o nekim dešavanjima,sad ko ti voliš bratstvo a prije neki dan pljuješ po igračima kad su sjedili i pili,ti to sebi daješ zapravo da ulaziš u privatne živote pojedinih igrača,to je tvoja kultura
mene što se tiče ja redovno plaćam ulaz,a pitaj igrače kad su ušli u prvu ligu,prije zadnje utakmice na jednom treningu ko im je dao 700KM da se počaste,nas 10-ak je skupilo taj novac i predali ga treneru,tu je bio i daso koji je ostao u pozitivnom šoku,ja i dalje volim bratstvo a miševi ko što si ti neznaju da se klub voli i kad pobjeđuje i kad gubi.zato te molim da sve prave navijače bratstva poštediš svojih komentara.

ado78
Kontakt:

Post Postao/la ado78 » 08 mar 2014, 20:57

7april je napisao/la:
ado78 je napisao/la:
prvo da ti kažem da nemaš pojma o nekim dešavanjima,sad ko ti voliš bratstvo a prije neki dan pljuješ po igračima kad su sjedili i pili,ti to sebi daješ zapravo da ulaziš u privatne živote pojedinih igrača,to je tvoja kultura
mene što se tiče ja redovno plaćam ulaz,a pitaj igrače kad su ušli u prvu ligu,prije zadnje utakmice na jednom treningu ko im je dao 700KM da se počaste,nas 10-ak je skupilo taj novac i predali ga treneru,tu je bio i daso koji je ostao u pozitivnom šoku,ja i dalje volim bratstvo a miševi ko što si ti neznaju da se klub voli i kad pobjeđuje i kad gubi.zato te molim da sve prave navijače bratstva poštediš svojih komentara.
Pa ja sam pljuvo po igracima opravdano jer sam ih vidio u tom stanju i Šušu i Pantica ali da je nama jos igraca kao ova dvojica i kad ne ide nista ekipi oni se bore i daju uvjek max i srce na terenu danas pantic dade gol a u šuša odigro normalnu tekmu sve sto je trebalo normalno ocistio,tako znaci da oni mogu piti i igrati i kapa im do poda,a ti mene nazivas misem a i kazes da se bratstvo voli i kad pobjedi i kad gubi a zasto vise neces dolazit gledat ako volis klub ja opet jedva cekam utkmicu ma kako bilo u konjicu a sad ti kazem necemo izgubit i da kazem za utakmicu ovu utakmicu je sadikovic **** a cjenim ga kao trenera izvadio je malog husejnovica koji je bio jedan od bolji,zasto nije izvadio smajlovica jer covjek duzi period ama bas nista,zasto suljic ne igra a ubjedljivo jaci od smajlovica,to su trenerove graske i on je krivac za danas,formcija sa 1 spicem katastrofa bezopasni smo,to vidi i onaj covjek sto se ne razumije u fudbal da ne moze sa 1 napadacem a kamoli kad je to smajlovic jedino ne vidi trener,po meni sastav najbolji mitrovic-salkic-šuša-kadic-pantic-jahic-delic-musa-husejnovic-suljic-smigalovic i to je to najbolje sto imamo i opet kazzem volim bratstvo i jedva cekam opet tekmu ali ovo sto sam ja primjetio to primjeti svako ko se imalo razumije u fudbal.

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.