KK Partizan

Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan

djoleprijedor
Kontakt:

Re: KK Partizan

Post Postao/la djoleprijedor » 19 apr 2015, 12:44

Loša odbrana Partizana u ta se uklapa to loe branjenje skoka i deficit od 16 skokova ,kao i glupost Pavlovića te njegovo odsustvo u odbrani i napadu u dobrom dijelu meča,su glavni razlozi poraza.
Zvezda zasluženo slavila sinoć,ali još ništa nije gotovo.
Večeras novi meč,mislim da se ide na 2-2,a onda majstorica.
Mens sana in corpore sano.

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 19 apr 2015, 13:04

DANTES je napisao/la:@magica da li se na svakoj utakmici svira baš svaki faul?
Naravno da se ne svira svaki faul, ali glupo je praviti se da je Milutinov Hakeem i da je ushtopovao Bobija poshteno - kad to nije bio sluchaj. Na snimku se vidi 12, ej 12 situacija u kojima su radile ruke na telu protivnika, grchko-rimski stil, whatsoever...a vinovnik svega toga dobi 2 ili 3 faula. Ajd, nemoj me zayebavat.

Gledaj ovo:

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

slika

slika

I rezultat svega ovoga bude 1 nesportska za Pavlovica i obostrana za Kalinica&Pavlovica. :facepalm: :facepalm: :facepalm:

Vujosheviceve nastupe vishe i ne rachunam u one koji se mogu kazhnjavati. Chovek prekucao igricu. :facepalm:

A onda se po tegigardi, vippu i gde sve ne pricha o tome da su sudije gruvale za Zvezdu. :tokralju:

Interista
Kontakt:

Post Postao/la Interista » 19 apr 2015, 15:57

I Edo poco glumiti budalu dok ne naleti jedan Rawle Marshall.. Jenkins pokazuje sta znaci ne biti balkanac

dscile
Kontakt:

Post Postao/la dscile » 19 apr 2015, 16:10

Ima vala i Amerikanaca u gangsta fazonu, no nebitno.. Muric bi mogao kod Djenke na casove kosarke i ponasanja. Ovakav debilizam dugo nisam vidio.. Da trci za igracem da bi ga udario sa ledja.

Ocigledno da imaju neki pik na Dzenkinsa, jer se vidi situacija kad ga i Pavlovic pokusava udariti.. samo sto ne znam zasto.

Papalukas
Kontakt:

Post Postao/la Papalukas » 19 apr 2015, 18:00

Ocigledno da imaju neki pik na Dzenkinsa, jer se vidi situacija kad ga i Pavlovic pokusava udariti.. samo sto ne znam zasto.
Mozda je razlog sto ih je silovao u 3 utakmice :).

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 19 apr 2015, 18:10

Evo gledajući ove klipove i prisjećajući se onih prethodnih utakmica, nikako mi nije jasno ovakvo ponašanje Pavlovića :shock: Da je u pitanju neki indijanac tipa Murića koji nikad ništa značajno nije napravio u karijeri, možda bih i shvatio, a igrač koji je godinama igrao u NBA, koji je igrao finale tamo, bio u ekipi sa jednim Lebronom, koji je jedan od najiskusnijih u Partizanu i koji bi trebao da bude nosilac igre, da onako nasrće na naše igrače... neshvatljivo. Pola minute prije onog udaranja Lazića za koje je trebao da automatski fasuje isključenje, ostavio mu je i lakat u visini glave, odgurivanje Dženkinsa, situacija sa Kalinićem, povlačenje Lazića za nogu u prošloj utakmici...

Najsmješnija situacija sinoć Murić preko pola hale prati Dženkinsa da bi ga odgurnuo sa leđa :lol:, iako mu lik baš ništa nije uradio.

Dulo po običaju, ali nije da nismo navikli :cool:
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 19 apr 2015, 23:08

i tako ode još jedna sezona u qrac... pavlović bez komentara....igrač manje na terenu..
ajfon ah ajfon, ali dule je kriv, umjesto da ga stavi na 2 i da mu da prangija on ga gura na keca.. svaka čast muriću za večerašnju partiju... dogodine ko zna šta će biti sa nama... mi ne dobijamo pare ni kad igramo EL, a kamoli ovako... ipak za sve sami krivi, poraz u podgorici je značio ovo... umjesto da imamo prednost domaćeg terena mi idemo na najjaču ekipu...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 19 apr 2015, 23:20

DANTES je napisao/la:i tako ode još jedna sezona u qrac... pavlović bez komentara....igrač manje na terenu..
ajfon ah ajfon, ali dule je kriv, umjesto da ga stavi na 2 i da mu da prangija on ga gura na keca.. svaka čast muriću za večerašnju partiju... dogodine ko zna šta će biti sa nama... mi ne dobijamo pare ni kad igramo EL, a kamoli ovako... ipak za sve sami krivi, poraz u podgorici je značio ovo... umjesto da imamo prednost domaćeg terena mi idemo na najjaču ekipu...
Koliko ste prozivali Pavlovića sa pecanja i čekali playa (mada su neki govorili da previše očekujete) bolje je bilo da ste u startu doveli nekog solidnog playa i prihvatili kompletnu platu todorovića i da ste platili koju platu gagicu, imali bi daleko uigraniji i požrtvovaniji tim od ovoga
E sada ćemo vidjeti časove ljubavi
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

DANTES
Kontakt:

Re: KK Partizane

Post Postao/la DANTES » 19 apr 2015, 23:24

nažalost nisam se pitao ja, ni peti ni deveti... dule se pogubio samo tako.. mi prije svega nismo imali akcije u napadu, sve se svodilo na individualna rješenja...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 19 apr 2015, 23:25

DANTES je napisao/la:i tako ode još jedna sezona u qrac... pavlović bez komentara....igrač manje na terenu..

Nemoj da brigash, @DANTES.

Bit ce bolje SLEDECE SEZONE.

:zviz:
Zadnja izmjena: MaGiCa, dana/u 19 apr 2015, 23:25, ukupno mijenjano 1 put.

Interista
Kontakt:

Post Postao/la Interista » 19 apr 2015, 23:25

nerminh74 je napisao/la:
Koliko ste prozivali Pavlovića sa pecanja i čekali playa (mada su neki govorili da previše očekujete) bolje je bilo da ste u startu doveli nekog solidnog playa i prihvatili kompletnu platu todorovića i da ste platili koju platu gagicu, imali bi daleko uigraniji i požrtvovaniji tim od ovoga
E sada ćemo vidjeti časove ljubavi
@nerminh74 uze mi post sa tastature :) toliko je prizivan Pavlovic da dodje babysitati da je skoro bilo u emisiji sve za ljubav na kraju babysiter presudi

[youtube][/youtube]

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 19 apr 2015, 23:27

MaGiCa je napisao/la:

Nemoj da brigash, @DANTES.

Bit ce bolje SLEDECE SEZONE.

:zviz:
pobrkao si me sa delijama... jer ipak jedna lasta ne čini proljeće...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 19 apr 2015, 23:32

DANTES je napisao/la:pobrkao si me sa delijama... jer ipak jedna lasta ne čini proljeće...
Ni sa kim te nisam pobrkao.
Danas se dogodio obrt. Iscurio je sav pesak u crno-belom peshchanom satu. Znash to i sam.
EL donosi finansije, donosi mlade igrache, donosi kakvu-takvu stabilnost.
Eurocup donosi dugove.
KKP ce morati da se ponovo pronadje, jer je drugi klub iz susedstva postao jachi i bolji.

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 19 apr 2015, 23:38

Ovo je sramota sta Dule radi, stvarno bruka i sramota. Ne mozes da prihvatis poraz kao svi ostali, pa to ti je.
Duboko sam razocaran Sasom Pavlovicem.

Daleko bolja Zvezda, zasluzeno u finale idu i treba ljudima cestitati. Proslo je vreme KKP izgleda, ni sam ne znam na sta ce klub liciti sledece godine.

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 19 apr 2015, 23:42

Pavlovic je igrao povrijedjen.
Dule nije udario Mirka Pavlovica.

Akojon , radije ne bi..
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 19 apr 2015, 23:45

ništa sve jovo nanovo... možda da se fuzionišemo sa nekim, ko zna.. ali dule polako treba da ode... mislim da danilović već radi na tome
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

sekretar
Kontakt:

Post Postao/la sekretar » 19 apr 2015, 23:46

Opet kup Liliane Ronchetti. Svinjosevic i Partizan.

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 19 apr 2015, 23:49

Mozda bi sad @nermine mogao biti moderator , sta mislis..
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 19 apr 2015, 23:49

DANTES je napisao/la:ništa sve jovo nanovo... možda da se fuzionišemo sa nekim, ko zna.. ali dule polako treba da ode... mislim da danilović već radi na tome

Ajd sad ozbiljno: kako da Vujoshevic ode, kad je najveci poverilac KKPa :?:
Na ime plata mu se duguje brdo para - i on te rachune garant chuva, a sve shto je radio za procente - to nije verifikovano. Vujoshevic je sushtinski (ne i formalno) vlasnik KKP.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 19 apr 2015, 23:51

Raul_64 je napisao/la:Mozda bi sad @nermine mogao biti moderator , sta mislis..
ma jok... ljudima treba dati šansu da se ispušu... traume su duboke, neka ih, imaju pravo...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Odgovori

Natrag na “Evropska košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []