Nogometna reprezentacija Hrvatske

Ko je najbolji golman u povijesti reprezentacije

Ladić
10
17%
Pletikosa
18
31%
Subašić
31
53%

Ukupno glasova: 59

jozinho
Kontakt:

Re: Nogometna reprezentacija Hrvatske

Post Postao/la jozinho » 11 apr 2013, 22:43

belgijanci će negdje kiksati u to sam 100% uvjeren,pa će nam u ZG- biti dovoljan i x

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 11 apr 2013, 23:51

Belgijanci cele kvalifikacije igraju daleko ispod svojih maksimuma to sam i rekao davno. Pa mi smo ovako raspali imali gotovo egal utakmicu sa njima i onda nas rastavise za par minuta. :roll:
Nisu jos uvek sa ovakvim pojedincima ni priblizno maksimumu ekipe. ;)
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 12 apr 2013, 23:23

Ne igra samo Belgija ispod svoje razine, nego i Hrvatska, ali su i dalje kvalitetnije reprezentacije od ostatka i to se vidi na tabeli.

Gleda li itko gradski derbi Seville? Kako igra Rakitic. :shock: Ne samo ovu utakmicu, cijelu sezonu u Sevilli, ova dva gola su samo pokazatelj.
Hrvatska u Modricu, Rakiticu i Kovacicu ima tehnicki jednu od najpotentnijih veznih linija Europe u ovom momentu.
Naravno, drugu na Balkanu. :mrgreen:
...Život za Široki...

sock56
Kontakt:

Post Postao/la sock56 » 12 apr 2013, 23:58

ŠB_Fidelis je napisao/la: Naravno, drugu na Balkanu. :mrgreen:

:lol: :lol: :lol:

Razbojnik
Kontakt:

Post Postao/la Razbojnik » 13 apr 2013, 01:19

I jos ne zaboravimo Sammira 8-)

sock56
Kontakt:

Post Postao/la sock56 » 13 apr 2013, 08:58

Bolje zaboravi tog poluprofesionalca, lik stariji od Rakitića godinu dana (a Ivan igra već pet sezona u Ligama Petice), a još autobusom u Zadar, Vinkovce...

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 13 apr 2013, 10:29

Raketa 8-)

Izvrsna utakmica s njegove strane kao i cijela sezona. Nemam rijeci osim bravo majstore :!:
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 13 apr 2013, 12:21

KSIVLE
Kontakt:

Post Postao/la KSIVLE » 13 apr 2013, 13:17

ŠB_Fidelis je napisao/la: Hrvatska u Modricu, Rakiticu i Kovacicu ima tehnicki jednu od najpotentnijih veznih linija Europe u ovom momentu.
Ali tu postoji jedan "ALI", a taj je da su oni faktički isti kalibar igrača. Da je bar jedan od njih desni vezni/krilo... :roll:
"Zanimanje tako velikih klubova godi, ali ja neću napustiti Dortmund. Ovdje nogomet nikada nije bio sporedna stvar; oduvijek je bio glavna!"

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 13 apr 2013, 13:27

Bilo je jedno potencijalno WC desno krilo u Dinamu za kojeg je veliki Tomislav Ivic reka da ce bit prirodni nasljednik Srne, koje je unisteno konstantnim ignoriranjem. Naravno pricam o Tomecaku, nije ispunio ni trunku onoga sta je moga, zbilja steta. Sad su mu 23, i umjesto da igra u nekom klubu na zapadu lagano grije klupu u Dinamu.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 13 apr 2013, 14:32

KSIVLE je napisao/la:
ŠB_Fidelis je napisao/la: Hrvatska u Modricu, Rakiticu i Kovacicu ima tehnicki jednu od najpotentnijih veznih linija Europe u ovom momentu.
Ali tu postoji jedan "ALI", a taj je da su oni faktički isti kalibar igrača. Da je bar jedan od njih desni vezni/krilo... :roll:
Istina, Rakitic bi npr. bio duplo bolji i opasniji kao poluspica nego na desnom krilu, ali bolje imati i misliti se kako sve uklopiti i gdje, nego da nema i krpati se nedostatkom kvalitete.

Tomecak je bio najveci potencijal u Dinamu meni prije neko vrijeme, supermoderan i brz igrac, odlicnog osjecaja za prostor, nazalost danas samo stagnira, a bio je reprezentativni kalibar.
...Život za Široki...

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 13 apr 2013, 15:23

ŠB_Fidelis je napisao/la:
Hrvatska u Modricu, Rakiticu i Kovacicu ima tehnicki jednu od najpotentnijih veznih linija Europe u ovom momentu.
Bas je mocan taj trojac, ali u blizoj buducnosti bi vas cak mogli i prekucati sto se veznjaka tice... ;)

Ljajic, Djuricic i Markovic su jos "bebe", a vec imaju zapazene role u svojim klubovima i karijera im ide uzlaznom putanjom...+ Matic, Tadic, Sulejmani... koji su takodje relativno mladi! ;)
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 13 apr 2013, 15:35

marconato je napisao/la:
Bas je mocan taj trojac, ali u blizoj buducnosti bi vas cak mogli i prekucati sto se veznjaka tice... ;)

Ljajic, Djuricic i Markovic su jos "bebe", a vec imaju zapazene role u svojim klubovima i karijera im ide uzlaznom putanjom...+ Matic, Tadic, Sulejmani... koji su takodje relativno mladi! ;)
prekucali ste vi nas u obrani, ali opet :lol: :lol:

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 13 apr 2013, 15:40

Pa dobro, mi imamo (cemo imati) potencijal, al da li cemo ga znati i iskoristiti, to je drugo...

Sve zavisi da li ce doci do kavih drasticnih promjena u savezu, ali iz ove perspektive tesko... :(
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

sock56
Kontakt:

Post Postao/la sock56 » 13 apr 2013, 15:48

Samo čekam da sazrija ova u17 generacija. Tu smo definitivno jedni od najboljih na svijetu.
+ Kovačić, Radošević, Pavlović, Kelić, Čalušić, Jedvaj, Šimunović, Ademi, Kramarić, Čop, Rebić... Sa Modrićem, Ćorlukom, Rakitićem, Mandžom i ostalim kao vođama. 8-) 8-)

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 13 apr 2013, 15:53

marconato je napisao/la:

Istina, na njima je da pokazu talent kroz ogroman rad i stasanje, ali ima i Hrvatska nadolazecih kvalitetnih veznjaka, kolega iznad me pretekao s imenima, dobar pokazatelj toga su i dobre igre mladih reprezentacija protiv najboljih selekcija na svijetu. ;)
...Život za Široki...

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 13 apr 2013, 15:54

Sta je sa Kelicem iz Slovana? Prerasta je u21 ali ne vidim da ga Stico zove na okupljanja, pisalo se na veliko o njemu zadnjih par sezona, a i ono sta sam ga gleda u mlađim kategorijama redovito je bio jedan od najboljih.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

sock56
Kontakt:

Post Postao/la sock56 » 13 apr 2013, 16:01

Tritolone je napisao/la:Sta je sa Kelicem iz Slovana? Prerasta je u21 ali ne vidim da ga Stico zove na okupljanja, pisalo se na veliko o njemu zadnjih par sezona, a i ono sta sam ga gleda u mlađim kategorijama redovito je bio jedan od najboljih.
Standardan u Slovanu, nadam se da će brzo u neku jaču ligu. Spominjalo se nedavno da ga žele Roma, Sampdoria i Palermo, ali kod Talijana je ono ograničenje oko broja stranaca, a to se mijenja za par mjeseci ulaskom Hrvatske u EU.
Zadnju godinu dana je za talijanske klubove potpisalo masu mladih igrača iz hrvatskih klubova, više nego ukupno zadnjih 5-6 godina.

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 13 apr 2013, 16:10

sad ulazak u eu ce dodatno otezat klubovima zadrzat sve malde igrace i talente. treba ih vezat stipendijskim ugovorima.

gledao sam nedavno reportazu kako se isti egzodus dogodio u sloveniji. svi ti mladici su otisli u italiju, a jedan il i dvojica konkuriraju za a-vrstu.

KSIVLE
Kontakt:

Post Postao/la KSIVLE » 13 apr 2013, 16:31

ŠB_Fidelis je napisao/la: Istina, Rakitic bi npr. bio duplo bolji i opasniji kao poluspica nego na desnom krilu, ali bolje imati i misliti se kako sve uklopiti i gdje, nego da nema i krpati se nedostatkom kvalitete.

Tomecak je bio najveci potencijal u Dinamu meni prije neko vrijeme, supermoderan i brz igrac, odlicnog osjecaja za prostor, nazalost danas samo stagnira, a bio je reprezentativni kalibar.
Zanimljivo je da mi nikad nismo imali nekog top bočnog veznog/krilo. Najbolji koji mi trenutno pada na pamet je Stanić, a uz njega Miki Rapajk. 8-) Od ovih današnjih, nijednom ta pozicija nije prva, čak ni Periši koji je najbolje igrao kao "druga" špica u Bruggeu. Najbolje što trenutno imamo je Ivo Iličević, ali nažalost on je više ozljeđen nego sposoban za igru, pa kao da ga nemamo. A pošto je i on kao igrač stvoren u Njemačkoj, očito se kod nas ne zna napravit takav tip igrača. Pa i Tomečakova propast ide tome u prilog. :roll:
"Zanimanje tako velikih klubova godi, ali ja neću napustiti Dortmund. Ovdje nogomet nikada nije bio sporedna stvar; oduvijek je bio glavna!"

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []