Melo15 je napisao/la:mirzza je napisao/la:Melo15 je napisao/la:
Sta treba ?? Ako nosi povredu mozda da ga zena vozi ... smjesan komentar .,ili da ne izlazi u saobracaj dok mu se loza neoporavi...
u ovom svom saobracajnom haosu, najmanje sto treba je da kapiten bosne, sat pred utakmicu, ide preko 100 km/h po cesti pri tom se trkajuci sa nekim likovima i ugrozavajuci ostale,
ocito si i ti jedan od hajvana kojima je glavni cilj proci kroz grad sa preko 100 km/h,
debilan komentar
Uz dozno postovanje poznavaoca kosarke koje posjedujes ,mislim nemoj se naci uvrijedjen : nit si saobracajac nit si imao RADAR ,pa da TI ocjenis da je on u ovom saobracajnom haosu vozio 100 na sat .Jer neznam gdje je u GUZVI mogao razviti tu brzinu . I ako si ga mjerio ODOKATIVNO ,NIJE MI JASNO STA SI STIM HTIO DA DOKAZES . iKONA KAPITEN VOZIO 100 na sat .... PA STA ocito hajvan ,mora da si ti PJESAK ..
Kao prvo nisi bio tu, dok sam ja bio i vidio sam sta je radio i on i taj lik sa kojim se trkao, iz krajnje lijeve trake na sine, sekunda da izazove 2 sudara. Radar nisam imao ali sasvim znam procjeniti kad ja idem 60 a neko raste u retrovizoru nevjerovatnom brzinom. Posto vidim da ti nista ne shvacas i trudis se da dokazes nesto sto nisi ni vidio nacrtat cu ti:
OGRANICENJE U GRADU JE 60 km/h, a IKONA kao kapiten KK BOSNE i IDOL MLADJIH NARASTAJA NE TREBA DA DAJE TAKAV PRIMJER.
Nisam htio nista da DOKAZEM, nego da POKAZEM za tvoju informaciju. A sad sto ti ne shvatas da je to lose to je tvoj problem kao pojedinca.
Sportisti treba da su ponos drustva i reprezentativci, sto je Ikonic, takvo ponasanje mu ne treba.
E sad da ovo ne bi bio spam, danas ocekujem pobjedu u mostaru za ovjeru prve pozicije.