KK Bosna

Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz

bandit
Kontakt:

Re: KK Bosna

Post Postao/la bandit » 08 maj 2009, 13:32

Dragan-BL je napisao/la:
el-fighter je napisao/la:Ovaj mali Vučić me dosta iznenadio. Igrač je dosta dobar. Bit će nešto od njega. Ima još jednu godinu u juniorima i nadam se da ga Bosna neće lako pustiti.

? % " " пост је тај % се у " & " " " &.? '," у % ' " ? " са " ",а " ',& $ & ' & $ " ?.

I ja sam isto pomislio kad sam 1x procit'o komentar ... :)

matetaraba
Kontakt:

Post Postao/la matetaraba » 08 maj 2009, 14:01

molim vas pogledajte str eurobasket.com i pogledajte iz proslog kola siroki-zrinjski 2500 gledatelja a bosna-borac 700,sarajevo 300 000 st a široki 10 000,molim vas usporedite,a nemojte uvjek bezz pričati,košarka vam je u naglom opadanju i to morate priznat

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 08 maj 2009, 14:43

el-fighter je napisao/la:Ovaj mali Vučić me dosta iznenadio. Igrač je dosta dobar. Bit će nešto od njega. Ima još jednu godinu u juniorima i nadam se da ga Bosna neće lako pustiti.
Mislio sam na repku i na naš Savez. Znamo koliko su nam igrača "otele" naše komšije.
Zadnja izmjena: el-fighter, dana/u 08 maj 2009, 14:45, ukupno mijenjano 1 put.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

Sapce
Kontakt:

Post Postao/la Sapce » 08 maj 2009, 14:44

matetaraba je napisao/la:molim vas pogledajte str eurobasket.com i pogledajte iz proslog kola siroki-zrinjski 2500 gledatelja a bosna-borac 700,sarajevo 300 000 st a široki 10 000,molim vas usporedite,a nemojte uvjek bezz pričati,košarka vam je u naglom opadanju i to morate priznat
sta ces. kad je u sirokom kosarkaska utakmica, to ti je veliki dogadjaj... sta cete drugo raditi nego ici na tekme?
mada je definitivno steta sto se u sarajevu uglavnom ide na utakmice bosne, ako dolaze partizan, zvezda i sl. bosnu treba ici bodriti, bilo ko da dolazi..

bandit
Kontakt:

Post Postao/la bandit » 08 maj 2009, 15:13

el-fighter je napisao/la:
Mislio sam na repku i na naš Savez. Znamo koliko su nam igrača "otele" naše komšije.

E onda je u redu ... :)

ars01
Kontakt:

Post Postao/la ars01 » 08 maj 2009, 15:51

Sapce je napisao/la:
matetaraba je napisao/la:molim vas pogledajte str eurobasket.com i pogledajte iz proslog kola siroki-zrinjski 2500 gledatelja a bosna-borac 700,sarajevo 300 000 st a široki 10 000,molim vas usporedite,a nemojte uvjek bezz pričati,košarka vam je u naglom opadanju i to morate priznat
sta ces. kad je u sirokom kosarkaska utakmica, to ti je veliki dogadjaj... sta cete drugo raditi nego ici na tekme?
mada je definitivno steta sto se u sarajevu uglavnom ide na utakmice bosne, ako dolaze partizan, zvezda i sl. bosnu treba ici bodriti, bilo ko da dolazi..
Ovo se sa Lištičkog portala:
"U 12. kolu Lige 8 u dvorani na Pecari Široki je pred oko tisuću gledatelja ugostio ekipu Zrinjskog.

Zanimljiva utakmica u kojoj su protivnici igrali dosta izjednačeno, zapravo prva četvrtina je završila 11 koševa razlike za Široki dok je druga isto tako samo ovaj put za Zrinjski. Tek zadnja četvrtina pokazuje snagu momčadi Hrvoja Vlašića gdje domaći igrači prave razliku od 18 koševa da bi na kraju završilo sa 13 koševa prednosti za Široki Eronet.

Fantastični Ivan Grgat je bio neprikosnoven pod koševima i ubacio je 26 koševa. Vrbanc isto tako raspoložen a njegov skor je 15 ubačenih koševa. U ekipi Zrinjskog najbolji Vučković 20 koševa te Češković Matej 16 koševa.

Valja napomenuti da je u igru u par zadnjih minuta ušao i od gledatelja ovacijama burno pozdravljen Šime Špralja koji je već odavno zbog ozljede van parketa."

Po onim fotkama daj bože da je bilo i 500-600 gledatelja- :roll:

Nego taraba da ti nisi izvještavao za eurobasket.com. :lol: :lol: :lol:

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 08 maj 2009, 16:20

ars01 je napisao/la:
"
zvanični naziv bosanskohercegovačkog grada o kojem govoriš je "Široki brijeg". stari naziv koji koristiš vrijeđa mnoge, a ti ga upravo zato i koristiš. molim te da to ne radiš... ovo nije mjesto za provokacije, uvrede i kreiranje mržnje, već mjesto za diskusije o sportu.

ako ti se trenutno ime ne dopada, požali se nadležnim institucijama.

Melo15
Kontakt:

Post Postao/la Melo15 » 08 maj 2009, 21:58

mirzza je napisao/la:
Melo15 je napisao/la:
mirzza je napisao/la:ikona zato vozi ko divljak po gradu, tacka se sa nekim audijem juce oko pola 6
Sta treba ?? Ako nosi povredu mozda da ga zena vozi ... smjesan komentar .,ili da ne izlazi u saobracaj dok mu se loza neoporavi...
u ovom svom saobracajnom haosu, najmanje sto treba je da kapiten bosne, sat pred utakmicu, ide preko 100 km/h po cesti pri tom se trkajuci sa nekim likovima i ugrozavajuci ostale,

ocito si i ti jedan od hajvana kojima je glavni cilj proci kroz grad sa preko 100 km/h,

debilan komentar
Uz dozno postovanje poznavaoca kosarke koje posjedujes ,mislim nemoj se naci uvrijedjen : nit si saobracajac nit si imao RADAR ,pa da TI ocjenis da je on u ovom saobracajnom haosu vozio 100 na sat .Jer neznam gdje je u GUZVI mogao razviti tu brzinu . I ako si ga mjerio ODOKATIVNO ,NIJE MI JASNO STA SI STIM HTIO DA DOKAZES . iKONA KAPITEN VOZIO 100 na sat .... PA STA ocito hajvan ,mora da si ti PJESAK ..
>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing

mahalac
Kontakt:

Post Postao/la mahalac » 08 maj 2009, 22:23

ars01 je napisao/la:
"U 12. kolu Lige 8 u dvorani na Pecari Široki je pred oko tisuću gledatelja ugostio ekipu Zrinjskog.

Zanimljiva utakmica u kojoj su protivnici igrali dosta izjednačeno, zapravo prva četvrtina je završila 11 koševa razlike za Široki dok je druga isto tako samo ovaj put za Zrinjski. Tek zadnja četvrtina pokazuje snagu momčadi Hrvoja Vlašića gdje domaći igrači prave razliku od 18 koševa da bi na kraju završilo sa 13 koševa prednosti za Široki Eronet.

Fantastični Ivan Grgat je bio neprikosnoven pod koševima i ubacio je 26 koševa. Vrbanc isto tako raspoložen a njegov skor je 15 ubačenih koševa. U ekipi Zrinjskog najbolji Vučković 20 koševa te Češković Matej 16 koševa.

Valja napomenuti da je u igru u par zadnjih minuta ušao i od gledatelja ovacijama burno pozdravljen Šime Špralja koji je već odavno zbog ozljede van parketa."

Po onim fotkama daj bože da je bilo i 500-600 gledatelja- :roll:

Nego taraba da ti nisi izvještavao za eurobasket.com. :lol: :lol: :lol:
Sve u svemu da se zakljuciti da je tu noc u Sirokom bilo ludo, nezaboravno i neizvjesno do kraja :geek:
It's not about the shoes, it's about what you do in them!

elvir.vogosca
Kontakt:

Post Postao/la elvir.vogosca » 08 maj 2009, 22:23

Bosna - Igokea utorak 12.05. u 19:00
dakle, NEMA PRENOSA

Melo15
Kontakt:

Post Postao/la Melo15 » 08 maj 2009, 23:27

Ako je tekma u Skenderiji mozda je u neku ruku bolje da nema prenosa ...
Bice PUNIJA dvorana ... :lol: :lol: :lol:
>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 08 maj 2009, 23:55

u ovom svom saobracajnom haosu, najmanje sto treba je da kapiten bosne, sat pred utakmicu, ide preko 100 km/h po cesti pri tom se trkajuci sa nekim likovima i ugrozavajuci ostale,

ocito si i ti jedan od hajvana kojima je glavni cilj proci kroz grad sa preko 100 km/h,

debilan komentar[/quote]

Uz dozno postovanje poznavaoca kosarke koje posjedujes ,mislim nemoj se naci uvrijedjen : nit si saobracajac nit si imao RADAR ,pa da TI ocjenis da je on u ovom saobracajnom haosu vozio 100 na sat .Jer neznam gdje je u GUZVI mogao razviti tu brzinu . I ako si ga mjerio ODOKATIVNO ,NIJE MI JASNO STA SI STIM HTIO DA DOKAZES . iKONA KAPITEN VOZIO 100 na sat .... PA STA ocito hajvan ,mora da si ti PJESAK ..[/quote]

ja oko cega se vi raspravljate majko mila,e svasta nigdje veze...
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 09 maj 2009, 12:36

Melo15 je napisao/la:
mirzza je napisao/la:
Melo15 je napisao/la:
Sta treba ?? Ako nosi povredu mozda da ga zena vozi ... smjesan komentar .,ili da ne izlazi u saobracaj dok mu se loza neoporavi...

debilan komentar
Uz dozno postovanje poznavaoca kosarke koje posjedujes ,mislim nemoj se naci uvrijedjen : nit si saobracajac nit si imao RADAR ,pa da TI ocjenis da je on u ovom saobracajnom haosu vozio 100 na sat .Jer neznam gdje je u GUZVI mogao razviti tu brzinu . I ako si ga mjerio ODOKATIVNO ,NIJE MI JASNO STA SI STIM HTIO DA DOKAZES . iKONA KAPITEN VOZIO 100 na sat .... PA STA ocito hajvan ,mora da si ti PJESAK ..
Kao prvo nisi bio tu, dok sam ja bio i vidio sam sta je radio i on i taj lik sa kojim se trkao, iz krajnje lijeve trake na sine, sekunda da izazove 2 sudara. Radar nisam imao ali sasvim znam procjeniti kad ja idem 60 a neko raste u retrovizoru nevjerovatnom brzinom. Posto vidim da ti nista ne shvacas i trudis se da dokazes nesto sto nisi ni vidio nacrtat cu ti:

OGRANICENJE U GRADU JE 60 km/h, a IKONA kao kapiten KK BOSNE i IDOL MLADJIH NARASTAJA NE TREBA DA DAJE TAKAV PRIMJER.
Nisam htio nista da DOKAZEM, nego da POKAZEM za tvoju informaciju. A sad sto ti ne shvatas da je to lose to je tvoj problem kao pojedinca.

Sportisti treba da su ponos drustva i reprezentativci, sto je Ikonic, takvo ponasanje mu ne treba.

E sad da ovo ne bi bio spam, danas ocekujem pobjedu u mostaru za ovjeru prve pozicije.
Cuva Bog Zelju svog!

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 09 maj 2009, 21:45

jos jedna pobjeda i nlb osigurana, momci svaka vam cast jos jednom, ostala je jos jedna prepreka, da nije bilo onog nesretnog kiksa u BL, vec bi sada osigurali nlb i prvo mjesto, a ta titula imam osjecaj da nece biti neki motiv, ali mozda se grdno varam, trebalo bi i to uzeti i upotpuniti sezonu...
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 09 maj 2009, 21:52

Čestitke na pobjedi i osiguranoj NLB. Bravo momci, samo tako nastavite.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

lolo d pitar
Kontakt:

Post Postao/la lolo d pitar » 09 maj 2009, 21:54

gazi bosno gazi

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 09 maj 2009, 21:56

el-fighter je napisao/la:Čestitke na pobjedi i osiguranoj NLB. Bravo momci, samo tako nastavite.
nije jos osigurana..nek vas dobije Igokea popusili ste 1.mjesto..ali nadam se da nece..jer onda i Široki ode na 3.
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

ars01
Kontakt:

Post Postao/la ars01 » 09 maj 2009, 22:15

DOBRO JE JOŠ SAMO POBJEDA U UTORAK I PRVO MJESTO JE I NLB JE OSIGURANA.
Ne sumnjam u pobjedu u utorak, pred domaćom publikom ne možemo izgubiti iako je Igokea po kvalitetu u rangu sa nama.

Melo15
Kontakt:

Post Postao/la Melo15 » 09 maj 2009, 22:16

U utorak svi u SKENDERIJU bosnasima treba velika podrska,, pola sastava igosa Ameri ...
Dodik hoce u NLB ..

ipsa
Kontakt:

Post Postao/la ipsa » 09 maj 2009, 22:18

cestitke bosni na pobjedi....nadam se da se nisu puno trosili u Mo....u utorak je mnogo vaznija tekma...
I feel devotion!!

Odgovori

Natrag na “Bh. košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.