Bog te cuo.SvI na kosevo.SAMO ZA NASU LJUBAV NAJVECU.Unica_Liverpool_ je napisao/la:Za 48 sati cemo se aBd negdje vec spremati za slavlje
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Nadam se da jeste... Saaaarajeeevoooooooooooo, Saaaarajeeevooooooooooookrcko je napisao/la:Bog te cuo.SvI na kosevo.SAMO ZA NASU LJUBAV NAJVECU.Unica_Liverpool_ je napisao/la:Za 48 sati cemo se aBd negdje vec spremati za slavlje

Hayat ce prenositi al samo ide na satelitu za raju iz dijaspore!Komentator je Marijan.Cartman je napisao/la:Hayat ce prenosit utakmicu.
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Jooj sto nece i BiH
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Pa sta da poduzmemo da napravimo i na BiH prijenos, ja sam pisao na forumu, slao e-mail sportskoj redakciji no niko ne odgovara, evo sad ptam na chat na Hayatu, ali nema nikoga... 

- el-fighter
- Kontakt:
Eto bit će tekma na Hayatu, al samo na satelitu. Znači gledat će se prvih deset minuta, a onda će se pojaviti mali prozor na kome će pisati kodiran kanal. Pa onda traži šifre, otključaji. Stvarno mi je žao što neću moći doći na Koševo da gledam ovu utakmicu historijske važnosti za Sarajevo. Naravno nisam navijač ovog kluba, ali uvijek je lijepo vidjeti da jedan naš klub napreduje i da pruža dobre partije u Evropi.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
Alaim: Zajedništvom do uspjeha
Nogometaše Sarajeva u četvrtak očekuje prva utakmica četvrtog pretkola Europske lige…
U Sarajevo dolazi Cluj, a u bordo timu vjeruju da mogu ponoviti dobru igru kao što je bio slučaj protiv Trnave i Helsingborga, te sa dobrim rezultatom otputovati u Rumunjsku.
Pred nama je velika prilika i svi smo toga svjesni, kaže za Muhamed Alaim za Oslobođenje i nastavlja: Znamo da je Cluj dobra momčad i biti će puno teže već protiv Slovaka i Šveđana, ali znamo koliko možemo i spremni smo ispisati novu stranicu u historiji kluba.
Sarajevu u prvenstvu ide jako loše…
Izvukli smo pouke iz prva tri kola i neke stvari smo raščistili sami sa sobom. Protiv Rumunja ćemo ostaviti srce na terenu i pokazati da naše zajedništvo može donijeti dobar rezultat, smatra Alaim.
Inače, Horde zla, njih oko 200, posjetile su trening u ponedjeljak i porazgovarali sa stručnim štabom i igračima.
Momci sa sjevera pružili su nam punu podršku, te poručili da se njihova borba protiv uprave ne smije odraziti na dešavanja na terenu i da su zadovoljni zalaganjem igrača. Mi smo im obećali bespoštednu borbu i uvjeren sam da ih u četvrtak nećemo iznevjeriti, rekao je Alaim.
Utakmica između Sarajeva i Cluja igra se u četvrtak na stadionu Asim Ferhatović Hase s početkom u 20.15 sati. Poljsku sudačku trojku predvodit će Robert Malek.
Nogometaše Sarajeva u četvrtak očekuje prva utakmica četvrtog pretkola Europske lige…
U Sarajevo dolazi Cluj, a u bordo timu vjeruju da mogu ponoviti dobru igru kao što je bio slučaj protiv Trnave i Helsingborga, te sa dobrim rezultatom otputovati u Rumunjsku.
Pred nama je velika prilika i svi smo toga svjesni, kaže za Muhamed Alaim za Oslobođenje i nastavlja: Znamo da je Cluj dobra momčad i biti će puno teže već protiv Slovaka i Šveđana, ali znamo koliko možemo i spremni smo ispisati novu stranicu u historiji kluba.
Sarajevu u prvenstvu ide jako loše…
Izvukli smo pouke iz prva tri kola i neke stvari smo raščistili sami sa sobom. Protiv Rumunja ćemo ostaviti srce na terenu i pokazati da naše zajedništvo može donijeti dobar rezultat, smatra Alaim.
Inače, Horde zla, njih oko 200, posjetile su trening u ponedjeljak i porazgovarali sa stručnim štabom i igračima.
Momci sa sjevera pružili su nam punu podršku, te poručili da se njihova borba protiv uprave ne smije odraziti na dešavanja na terenu i da su zadovoljni zalaganjem igrača. Mi smo im obećali bespoštednu borbu i uvjeren sam da ih u četvrtak nećemo iznevjeriti, rekao je Alaim.
Utakmica između Sarajeva i Cluja igra se u četvrtak na stadionu Asim Ferhatović Hase s početkom u 20.15 sati. Poljsku sudačku trojku predvodit će Robert Malek.
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
HAYAT TV SAT 20:15 IV. pretkolo Evropa Lige :F.K. Sarajevo – F.C.Cluj, direktan prijenos
Evo na Hayatu utakmice,al bolje je uzivo zato pozivam sve navijace Sarajeva da dodzu na Kosevo i bodre svoj voljeni klub do pobjede.
NASA PRICA SE NASTAVLJA...........
NEMA IZGOVORA
SVI NA SJEVER
Evo na Hayatu utakmice,al bolje je uzivo zato pozivam sve navijace Sarajeva da dodzu na Kosevo i bodre svoj voljeni klub do pobjede.
NASA PRICA SE NASTAVLJA...........
NEMA IZGOVORA
SVI NA SJEVER
Ma ovo je i napravljeno tako da sto vise raje dodje na Kosevo pa zato i nevjerujem da ce biti i na jednoj tv utakmica.Hayat je uzeo al samo za satelit a za ostalo samo ostaje ono:Dodjite na kosevo gledajte i navijejte i karte nisu bas skue.
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Ja ne mogu ni doc jer sam bolestan a ne mogu ni gledat
Hajde ba ozdravices ti, samo polahko.Unica_Liverpool_ je napisao/la:Ja ne mogu ni doc jer sam bolestan a ne mogu ni gledat
Sutra svi na Koševo i da aBd prođemo i ovaj Kluž......
- lolo d pitar
- Kontakt:
moras ba ozdraviti,kljukaj se tabletama,i sutra na kosevoUnica_Liverpool_ je napisao/la:Ja ne mogu ni doc jer sam bolestan a ne mogu ni gledat

svi na kosevo i aBd da nas bude vise nego struphova protiv newcaslea

- Mirza_Hordas
- Kontakt:
Janjoš: Rumuni su veliki provokatori
Fudbaleri Sarajeva, nakon slobodne nedjelje, sinoć su obavili trening, a šefu stručnog štaba bordo tima Mehmedu Janjošu glavni zadatak bio je pokušati vratiti među igrače pozitivnu atmosferu koja je posljednjih mjesec dana u svlačionici bila na najvišem mogućem nivou.
- Pokušat ćemo zaboraviti Velež i okrenuti se Klužu. Atmosfera je poljuljana, ali poznavajući moje igrače, ne sumnjam da ćemo još jednom udružiti snage i odigrati još jednu biljantnu partiju - kaže Janjoš.
Njegova izjava u medijima o mogućem podnošenju ostavke izazvala je mnogobrojne komentare i polemike među navijačima Sarajeva, koji imaju različita mišljenja o statusu Janjoša. Ipak, većina njih slaže se u jednoj stvari, a to je da strateg Sarajeva nije jedini krivac za katastrofalan start sezone, nego je za to dobrim dijelom zaslužna i Uprava. Bez obzira na sve, Janjoš ostaje pri svom stavu.
- Ja sam svoje rekao i čvrsto stojim iza toga. Poslije mečeva Eurolige i utakmice petog kola Premijer lige BiH protiv Travnika, kada nastupa pauza u prvenstvu, ja ću sjesti sa ljudima iz Uprave da vidimo šta dalje, jer ova dosadašnja dešavanja Sarajevo ne vode nigdje - ističe popularni Čala.
Strateg Sarajeva ovih dana je analizirao igru Kluža gledajući snimke nekoliko mečeva rumunskog tima do kojih je došao.
- Najsvježije snimke upravo treba da mi donesu Agim Nikolić i Emir Alihodžić koji su bili na posljednjoj domaćoj utakmici Kluža. Ono što sam prvo primjetio jeste da su Rumuni po tradiciji veliki provokatori i prgavi igrači. A s druge strane, u ekipim imaju najmanje Rumuna. Više liče na neki latinoamerički tim - kazao nam je Janjoš koji će u četvrtak, kako sad stvari stoje, moći računati na sve igrače osim od ranije povrijeđenog Alena Škore i kartoniranog Ajdina Maksumića.
Utakmica u 20.15 sati
Sarajevo će utakmicu doigravanja za Euroligu narednog četvrtka protiv rumunskog Kluža igrati po već ustaljenom UEFA-inom terminu (bar kada je Sarajevo u pitanju) u 20.15 sati, a to nam je potvrdio i predsjednik Sarajeva, Hajrudin Šuman.
- Već smo ostvarili kontakt sa Klužom. Oni će vjerovatno po dolasku u Sarajevo odsjesti u Holiday Inn-u. Na revanš susret u Rumuniju mi ćemo ići direktnim čarter letom, baš kao što je bio slučaj kada smo igrali protiv švedskog Helsingborga - kazao je Šuman.
Kluž na vrhu tabele
Protivnik Sarajeva u doigravanju Eurolige, rumunski Kluž, ostvario je drugu pobjedu u ukupno tri odigrana kola rumunskog elitnog fudbalskog takmičenja zauzevši tako sam vrh tabele. U trećem kolu bili su bolji od Otelula slavivši minimalno 1:0. Gol je postigao L. Traore u 70. minuti meča. Trener Kluža Antonio Konseisao protiv Otelula na teren je izveo sljedeći sastav; Klaro na golu, u odbrani su igrali Panin, Silva, Alkantara i Edimar, sredinu terena su držali Muresan, Dani, Leao i Peralta dok su u napadu igrali Kone i Mara. Još su igrali Traore, Nei i Flores.
Fudbaleri Sarajeva, nakon slobodne nedjelje, sinoć su obavili trening, a šefu stručnog štaba bordo tima Mehmedu Janjošu glavni zadatak bio je pokušati vratiti među igrače pozitivnu atmosferu koja je posljednjih mjesec dana u svlačionici bila na najvišem mogućem nivou.
- Pokušat ćemo zaboraviti Velež i okrenuti se Klužu. Atmosfera je poljuljana, ali poznavajući moje igrače, ne sumnjam da ćemo još jednom udružiti snage i odigrati još jednu biljantnu partiju - kaže Janjoš.
Njegova izjava u medijima o mogućem podnošenju ostavke izazvala je mnogobrojne komentare i polemike među navijačima Sarajeva, koji imaju različita mišljenja o statusu Janjoša. Ipak, većina njih slaže se u jednoj stvari, a to je da strateg Sarajeva nije jedini krivac za katastrofalan start sezone, nego je za to dobrim dijelom zaslužna i Uprava. Bez obzira na sve, Janjoš ostaje pri svom stavu.
- Ja sam svoje rekao i čvrsto stojim iza toga. Poslije mečeva Eurolige i utakmice petog kola Premijer lige BiH protiv Travnika, kada nastupa pauza u prvenstvu, ja ću sjesti sa ljudima iz Uprave da vidimo šta dalje, jer ova dosadašnja dešavanja Sarajevo ne vode nigdje - ističe popularni Čala.
Strateg Sarajeva ovih dana je analizirao igru Kluža gledajući snimke nekoliko mečeva rumunskog tima do kojih je došao.
- Najsvježije snimke upravo treba da mi donesu Agim Nikolić i Emir Alihodžić koji su bili na posljednjoj domaćoj utakmici Kluža. Ono što sam prvo primjetio jeste da su Rumuni po tradiciji veliki provokatori i prgavi igrači. A s druge strane, u ekipim imaju najmanje Rumuna. Više liče na neki latinoamerički tim - kazao nam je Janjoš koji će u četvrtak, kako sad stvari stoje, moći računati na sve igrače osim od ranije povrijeđenog Alena Škore i kartoniranog Ajdina Maksumića.
Utakmica u 20.15 sati
Sarajevo će utakmicu doigravanja za Euroligu narednog četvrtka protiv rumunskog Kluža igrati po već ustaljenom UEFA-inom terminu (bar kada je Sarajevo u pitanju) u 20.15 sati, a to nam je potvrdio i predsjednik Sarajeva, Hajrudin Šuman.
- Već smo ostvarili kontakt sa Klužom. Oni će vjerovatno po dolasku u Sarajevo odsjesti u Holiday Inn-u. Na revanš susret u Rumuniju mi ćemo ići direktnim čarter letom, baš kao što je bio slučaj kada smo igrali protiv švedskog Helsingborga - kazao je Šuman.
Kluž na vrhu tabele
Protivnik Sarajeva u doigravanju Eurolige, rumunski Kluž, ostvario je drugu pobjedu u ukupno tri odigrana kola rumunskog elitnog fudbalskog takmičenja zauzevši tako sam vrh tabele. U trećem kolu bili su bolji od Otelula slavivši minimalno 1:0. Gol je postigao L. Traore u 70. minuti meča. Trener Kluža Antonio Konseisao protiv Otelula na teren je izveo sljedeći sastav; Klaro na golu, u odbrani su igrali Panin, Silva, Alkantara i Edimar, sredinu terena su držali Muresan, Dani, Leao i Peralta dok su u napadu igrali Kone i Mara. Još su igrali Traore, Nei i Flores.
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
Kao sto vec znate igracima je dato do znanja da ce podrska biti prisutna i sutra,bez obzira na stanje u klubu,odnosno na lose rezultate u Premijer Ligi.Samo da ne primimo gol,kao recimo protiv svedjana.Skoro ce nazalost propustiti sutrasnju utakmicu,ali ce protiv travnika (kuci) biti spreman.Iako je situacija malo i narusena zbog ovih kikseva kuci,sutra ce biti veliki dan za sve nas.Ocekujem pobjedu sutra,ja sam zadovoljan i minimalnom pobjedom za nas,opet kazem samo da ne primimo gol,jer je prva utakmica kao i uvijek velikog znacaja te se ista mora iskoristiti najbolje,da momci otvore utakmicu kako se to i ocekuje od njih.Sutra pobijediti,ostvariti povoljan rezultat u rumuniji,proci dalje i upravu smijeniti.Istrajali smo u mnogim stvarima,uspjecemo i u ovim.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
-
- Kontakt:
Tako je,fakat momcima je potrebna podrska,ja vjerujem u njih,znam da ce poginuti na terenu,a to nam je protiv spartaka i helsinborga pomoglo da dodjemo do konacnog cilja,sutra svi na kosevo,imam neki osjecaj da cemo pobjediti 2-0,bdw cini mi se da sam danas vidio 3 navijaca cluja na ciglanama,jedan je imao dres bordo,pricali su nekim cudnim jezikom,vjerovatno rumunjskimHigh je napisao/la:Kao sto vec znate igracima je dato do znanja da ce podrska biti prisutna i sutra,bez obzira na stanje u klubu,odnosno na lose rezultate u Premijer Ligi.Samo da ne primimo gol,kao recimo protiv svedjana.Skoro ce nazalost propustiti sutrasnju utakmicu,ali ce protiv travnika (kuci) biti spreman.Iako je situacija malo i narusena zbog ovih kikseva kuci,sutra ce biti veliki dan za sve nas.Ocekujem pobjedu sutra,ja sam zadovoljan i minimalnom pobjedom za nas,opet kazem samo da ne primimo gol,jer je prva utakmica kao i uvijek velikog znacaja te se ista mora iskoristiti najbolje,da momci otvore utakmicu kako se to i ocekuje od njih.Sutra pobijediti,ostvariti povoljan rezultat u rumuniji,proci dalje i upravu smijeniti.Istrajali smo u mnogim stvarima,uspjecemo i u ovim.

-
- Kontakt:
SAMO ZA NAŠU LJUBAV NAJVEČU

Neka nam zavide neka nas ne vole
mali Borac mali Željo malo Posušje
jer ja sam Hordaš ja imam san
i čvrsto spavam zbog Saraj'va!
mali Borac mali Željo malo Posušje
jer ja sam Hordaš ja imam san
i čvrsto spavam zbog Saraj'va!
-
- Kontakt:
Zna li neko oficijelnu stranicu cluja i njihovih navijaca 

http://www.cfr1907.ro/en/ultra@rajvosa je napisao/la:Zna li neko oficijelnu stranicu cluja i njihovih navijaca
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, benko21, enzo1, Google Adsense [Bot], HyperOS, johntravolta123, MSOZ101, nedimmmm1337, PeppermintSA, Rule_hz, skoJaa i 112 gostiju.