FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

krcko
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la krcko » 19 avg 2009, 08:23

Unica_Liverpool_ je napisao/la:Za 48 sati cemo se aBd negdje vec spremati za slavlje :D
Bog te cuo.SvI na kosevo.SAMO ZA NASU LJUBAV NAJVECU.

Unica_Liverpool_
Kontakt:

Post Postao/la Unica_Liverpool_ » 19 avg 2009, 08:28

krcko je napisao/la:
Unica_Liverpool_ je napisao/la:Za 48 sati cemo se aBd negdje vec spremati za slavlje :D
Bog te cuo.SvI na kosevo.SAMO ZA NASU LJUBAV NAJVECU.
Nadam se da jeste... Saaaarajeeevoooooooooooo, Saaaarajeeevoooooooooooo 8-) 8-)

WooDoo
Kontakt:

Post Postao/la WooDoo » 19 avg 2009, 08:32

Cartman je napisao/la:Hayat ce prenosit utakmicu.
Hayat ce prenositi al samo ide na satelitu za raju iz dijaspore!Komentator je Marijan.

Unica_Liverpool_
Kontakt:

Post Postao/la Unica_Liverpool_ » 19 avg 2009, 08:34

Jooj sto nece i BiH

Unica_Liverpool_
Kontakt:

Post Postao/la Unica_Liverpool_ » 19 avg 2009, 08:45

Pa sta da poduzmemo da napravimo i na BiH prijenos, ja sam pisao na forumu, slao e-mail sportskoj redakciji no niko ne odgovara, evo sad ptam na chat na Hayatu, ali nema nikoga... :cry:

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 19 avg 2009, 09:07

Eto bit će tekma na Hayatu, al samo na satelitu. Znači gledat će se prvih deset minuta, a onda će se pojaviti mali prozor na kome će pisati kodiran kanal. Pa onda traži šifre, otključaji. Stvarno mi je žao što neću moći doći na Koševo da gledam ovu utakmicu historijske važnosti za Sarajevo. Naravno nisam navijač ovog kluba, ali uvijek je lijepo vidjeti da jedan naš klub napreduje i da pruža dobre partije u Evropi.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 19 avg 2009, 10:21

Alaim: Zajedništvom do uspjeha

Nogometaše Sarajeva u četvrtak očekuje prva utakmica četvrtog pretkola Europske lige…
U Sarajevo dolazi Cluj, a u bordo timu vjeruju da mogu ponoviti dobru igru kao što je bio slučaj protiv Trnave i Helsingborga, te sa dobrim rezultatom otputovati u Rumunjsku.

Pred nama je velika prilika i svi smo toga svjesni, kaže za Muhamed Alaim za Oslobođenje i nastavlja: Znamo da je Cluj dobra momčad i biti će puno teže već protiv Slovaka i Šveđana, ali znamo koliko možemo i spremni smo ispisati novu stranicu u historiji kluba.

Sarajevu u prvenstvu ide jako loše…

Izvukli smo pouke iz prva tri kola i neke stvari smo raščistili sami sa sobom. Protiv Rumunja ćemo ostaviti srce na terenu i pokazati da naše zajedništvo može donijeti dobar rezultat, smatra Alaim.

Inače, Horde zla, njih oko 200, posjetile su trening u ponedjeljak i porazgovarali sa stručnim štabom i igračima.

Momci sa sjevera pružili su nam punu podršku, te poručili da se njihova borba protiv uprave ne smije odraziti na dešavanja na terenu i da su zadovoljni zalaganjem igrača. Mi smo im obećali bespoštednu borbu i uvjeren sam da ih u četvrtak nećemo iznevjeriti, rekao je Alaim.

Utakmica između Sarajeva i Cluja igra se u četvrtak na stadionu Asim Ferhatović Hase s početkom u 20.15 sati. Poljsku sudačku trojku predvodit će Robert Malek.
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

Semirr
Kontakt:

Post Postao/la Semirr » 19 avg 2009, 10:42

HAYAT TV SAT 20:15 IV. pretkolo Evropa Lige :F.K. Sarajevo – F.C.Cluj, direktan prijenos
Evo na Hayatu utakmice,al bolje je uzivo zato pozivam sve navijace Sarajeva da dodzu na Kosevo i bodre svoj voljeni klub do pobjede.
NASA PRICA SE NASTAVLJA...........
NEMA IZGOVORA
SVI NA SJEVER

WooDoo
Kontakt:

Post Postao/la WooDoo » 19 avg 2009, 10:54

Ma ovo je i napravljeno tako da sto vise raje dodje na Kosevo pa zato i nevjerujem da ce biti i na jednoj tv utakmica.Hayat je uzeo al samo za satelit a za ostalo samo ostaje ono:Dodjite na kosevo gledajte i navijejte i karte nisu bas skue.

Unica_Liverpool_
Kontakt:

Post Postao/la Unica_Liverpool_ » 19 avg 2009, 13:34

Ja ne mogu ni doc jer sam bolestan a ne mogu ni gledat

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 19 avg 2009, 13:35

Unica_Liverpool_ je napisao/la:Ja ne mogu ni doc jer sam bolestan a ne mogu ni gledat
Hajde ba ozdravices ti, samo polahko.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 19 avg 2009, 15:27

Sutra svi na Koševo i da aBd prođemo i ovaj Kluž......

lolo d pitar
Kontakt:

Post Postao/la lolo d pitar » 19 avg 2009, 15:31

Unica_Liverpool_ je napisao/la:Ja ne mogu ni doc jer sam bolestan a ne mogu ni gledat
moras ba ozdraviti,kljukaj se tabletama,i sutra na kosevo ;)

hamid
Kontakt:

Post Postao/la hamid » 19 avg 2009, 16:09

svi na kosevo i aBd da nas bude vise nego struphova protiv newcaslea ;) :D

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 19 avg 2009, 17:23

Janjoš: Rumuni su veliki provokatori

Fu­dba­le­ri Sa­ra­je­va, na­kon slo­bo­dne ne­dje­lje, si­noć su oba­vi­li tre­ning, a še­fu stru­čnog šta­ba bor­do ti­ma Me­hme­du Ja­njo­šu gla­vni za­da­tak bio je po­ku­ša­ti vra­ti­ti me­đu igra­če po­zi­ti­vnu atmo­sfe­ru ko­ja je po­slje­dnjih mje­sec da­na u svla­či­oni­ci bi­la na naj­vi­šem mo­gu­ćem ni­vou.

- Po­ku­šat će­mo za­bo­ra­vi­ti Ve­lež i okre­nu­ti se Klu­žu. Atmo­sfe­ra je po­lju­lja­na, ali po­zna­va­ju­ći mo­je igra­če, ne su­mnjam da će­mo još je­dnom udru­ži­ti sna­ge i odi­gra­ti još je­dnu bi­ljan­tnu par­ti­ju - ka­že Ja­njoš.

Nje­go­va izja­va u me­di­ji­ma o mo­gu­ćem po­dno­še­nju os­tav­ke iza­zva­la je mno­go­broj­ne ko­men­ta­re i po­le­mi­ke me­đu na­vi­ja­či­ma Sa­ra­je­va, ko­ji ima­ju ra­zli­či­ta miš­lje­nja o sta­tu­su Ja­njo­ša. Ipak, ve­ći­na njih sla­že se u je­dnoj stva­ri, a to je da stra­teg Sa­ra­je­va ni­je je­di­ni kri­vac za ka­tas­tro­fa­lan start se­zo­ne, ne­go je za to do­brim di­je­lom za­slu­žna i Upra­va. Bez ob­zi­ra na sve, Ja­njoš os­ta­je pri svom sta­vu.

- Ja sam svo­je re­kao i čvrsto sto­jim iza to­ga. Po­sli­je me­če­va Euro­li­ge i uta­kmi­ce pe­tog ko­la Pre­mi­jer li­ge BiH pro­tiv Tra­vni­ka, ka­da nas­tu­pa pa­uza u prven­stvu, ja ću sjes­ti sa lju­di­ma iz Upra­ve da vi­di­mo šta da­lje, jer ova do­sa­daš­nja de­ša­va­nja Sa­ra­je­vo ne vo­de ni­gdje - is­ti­če po­pu­lar­ni Čala.

Stra­teg Sa­ra­je­va ovih da­na je ana­li­zi­rao igru Klu­ža gle­da­ju­ći snim­ke ne­ko­li­ko me­če­va ru­mun­skog ti­ma do ko­jih je do­šao.

- Naj­svje­ži­je snim­ke upra­vo tre­ba da mi do­ne­su Agim Ni­ko­lić i Emir Ali­ho­džić ko­ji su bi­li na po­slje­dnjoj do­ma­ćoj uta­kmi­ci Klu­ža. Ono što sam prvo pri­mje­tio jes­te da su Ru­mu­ni po tra­di­ci­ji ve­li­ki pro­vo­ka­to­ri i prga­vi igra­či. A s dru­ge stra­ne, u eki­pim ima­ju naj­ma­nje Ru­mu­na. Vi­še li­če na ne­ki la­ti­no­ame­ri­čki tim - ka­zao nam je Ja­njoš ko­ji će u čet­vrtak, ka­ko sad stva­ri sto­je, mo­ći ra­ču­na­ti na sve igra­če osim od ra­ni­je po­vri­je­đe­nog Ale­na Ško­re i kar­to­ni­ra­nog Aj­di­na Ma­ksu­mi­ća.

Uta­kmi­ca u 20.15 sa­ti

Sa­ra­je­vo će uta­kmi­cu doi­gra­va­nja za Euro­li­gu na­re­dnog čet­vrtka pro­tiv ru­mun­skog Klu­ža igra­ti po već us­ta­lje­nom UEFA-inom ter­mi­nu (bar ka­da je Sa­ra­je­vo u pi­ta­nju) u 20.15 sa­ti, a to nam je pot­vrdio i pred­sje­dnik Sa­ra­je­va, Haj­ru­din Šu­man.

- Već smo os­tva­ri­li kon­takt sa Klu­žom. Oni će vje­ro­va­tno po do­las­ku u Sa­ra­je­vo od­sjes­ti u Ho­li­day Inn-u. Na re­vanš su­sret u Ru­mu­ni­ju mi će­mo ići di­rek­tnim čar­ter le­tom, baš kao što je bio slu­čaj ka­da smo igra­li pro­tiv šved­skog Hel­sin­gbor­ga - ka­zao je Šu­man.

Kluž na vrhu ta­be­le

Pro­ti­vnik Sa­ra­je­va u doi­gra­va­nju Euro­li­ge, ru­mun­ski Kluž, os­tva­rio je dru­gu po­bje­du u uku­pno tri odi­gra­na ko­la ru­mun­skog eli­tnog fu­dbal­skog ta­kmi­če­nja za­uzev­ši ta­ko sam vrh ta­be­le. U tre­ćem ko­lu bi­li su bo­lji od Ote­lu­la sla­viv­ši mi­ni­mal­no 1:0. Gol je pos­ti­gao L. Tra­ore u 70. mi­nu­ti me­ča. Tre­ner Klu­ža An­to­nio Kon­se­isao pro­tiv Ote­lu­la na te­ren je izveo slje­de­ći sas­tav; Kla­ro na go­lu, u od­bra­ni su igra­li Pa­nin, Sil­va, Al­kan­ta­ra i Edi­mar, sre­di­nu te­re­na su drža­li Mu­re­san, Da­ni, Leao i Pe­ral­ta dok su u na­pa­du igra­li Ko­ne i Ma­ra. Još su igra­li Tra­ore, Nei i Flo­res.
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

High

Post Postao/la High » 19 avg 2009, 17:41

Kao sto vec znate igracima je dato do znanja da ce podrska biti prisutna i sutra,bez obzira na stanje u klubu,odnosno na lose rezultate u Premijer Ligi.Samo da ne primimo gol,kao recimo protiv svedjana.Skoro ce nazalost propustiti sutrasnju utakmicu,ali ce protiv travnika (kuci) biti spreman.Iako je situacija malo i narusena zbog ovih kikseva kuci,sutra ce biti veliki dan za sve nas.Ocekujem pobjedu sutra,ja sam zadovoljan i minimalnom pobjedom za nas,opet kazem samo da ne primimo gol,jer je prva utakmica kao i uvijek velikog znacaja te se ista mora iskoristiti najbolje,da momci otvore utakmicu kako se to i ocekuje od njih.Sutra pobijediti,ostvariti povoljan rezultat u rumuniji,proci dalje i upravu smijeniti.Istrajali smo u mnogim stvarima,uspjecemo i u ovim.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

ultra@rajvosa
Kontakt:

Post Postao/la ultra@rajvosa » 19 avg 2009, 19:11

High je napisao/la:Kao sto vec znate igracima je dato do znanja da ce podrska biti prisutna i sutra,bez obzira na stanje u klubu,odnosno na lose rezultate u Premijer Ligi.Samo da ne primimo gol,kao recimo protiv svedjana.Skoro ce nazalost propustiti sutrasnju utakmicu,ali ce protiv travnika (kuci) biti spreman.Iako je situacija malo i narusena zbog ovih kikseva kuci,sutra ce biti veliki dan za sve nas.Ocekujem pobjedu sutra,ja sam zadovoljan i minimalnom pobjedom za nas,opet kazem samo da ne primimo gol,jer je prva utakmica kao i uvijek velikog znacaja te se ista mora iskoristiti najbolje,da momci otvore utakmicu kako se to i ocekuje od njih.Sutra pobijediti,ostvariti povoljan rezultat u rumuniji,proci dalje i upravu smijeniti.Istrajali smo u mnogim stvarima,uspjecemo i u ovim.
Tako je,fakat momcima je potrebna podrska,ja vjerujem u njih,znam da ce poginuti na terenu,a to nam je protiv spartaka i helsinborga pomoglo da dodjemo do konacnog cilja,sutra svi na kosevo,imam neki osjecaj da cemo pobjediti 2-0,bdw cini mi se da sam danas vidio 3 navijaca cluja na ciglanama,jedan je imao dres bordo,pricali su nekim cudnim jezikom,vjerovatno rumunjskim :D

R_Quaresma
Kontakt:

Post Postao/la R_Quaresma » 19 avg 2009, 19:11

SAMO ZA NAŠU LJUBAV NAJVEČU :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Neka nam zavide neka nas ne vole
mali Borac mali Željo malo Posušje
jer ja sam Hordaš ja imam san
i čvrsto spavam zbog Saraj'va!

ultra@rajvosa
Kontakt:

Post Postao/la ultra@rajvosa » 19 avg 2009, 20:00

Zna li neko oficijelnu stranicu cluja i njihovih navijaca :?:

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 19 avg 2009, 20:01

ultra@rajvosa je napisao/la:Zna li neko oficijelnu stranicu cluja i njihovih navijaca :?:
http://www.cfr1907.ro/en/
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, benko21, enzo1, Google Adsense [Bot], HyperOS, johntravolta123, MSOZ101, nedimmmm1337, PeppermintSA, Rule_hz, skoJaa i 112 gostiju.