I BBC, ESPN, Guardian...Sky
Arsenal - Transferi
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal - Transferi
Kad vidim koliko traže za neke igrače 20 miliona je ništa .JoseeMourinho je napisao/la:eh sad je sve na vardyu vise se lisice nista ne pitaju![]()
da li je moguce da ce wenger dati tolike pare na 29-togodisnjaka![]()
nece ovo na dobro
![]()
![]()
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
- JoseeMourinho
- Kontakt:
ma ne to nije skup vardy u danasnjim cijenama ovo je sica za covjeka koji ako ponovi ovakvu sezonu te lansira u sigurnu borbu za titulu, ali za wengera da da ovolike pare za ovako starog igraca me iznenadjuje 
Počeo se profa rasipatiJoseeMourinho je napisao/la:ma ne to nije skup vardy u danasnjim cijenama ovo je sica za covjeka koji ako ponovi ovakvu sezonu te lansira u sigurnu borbu za titulu, ali za wengera da da ovolike pare za ovako starog igraca me iznenadjuje
Mada se meni nešto i ne sviđa ovaj transfer, ako se uopšte desi.
Zadnja izmjena: anell, dana/u 03 jun 2016, 22:14, ukupno mijenjano 1 put.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Vardy

- JoseeMourinho
- Kontakt:
ja sam nesto konto da ce krhnut 50/60 na lukakua, ali eto izgleda da ce vardya dovestanell je napisao/la:Počeo se profa rasipatiJoseeMourinho je napisao/la:ma ne to nije skup vardy u danasnjim cijenama ovo je sica za covjeka koji ako ponovi ovakvu sezonu te lansira u sigurnu borbu za titulu, ali za wengera da da ovolike pare za ovako starog igraca me iznenadjuje![]()
Mada se meni nešto i ne sviđa ovaj transfer, ako se uopšte desi,
ma super ovo vam je transfer, realno nemas bas nekih napadaca da sad mozes birati da sad dovedes, imas mozda 5 mogucnosti et lukaku, lacazet, PEA i higuain, a ova budala ako ponovi ovakvu sezonu za ove pare ce ispast najbolja opcija, jer za ove ostale kakvo je vrijeme doslo treba ti 50+ miliona (osim lacazzeta)
- JoseeMourinho
- Kontakt:
ma ibra ode kod dzavola ima i wenger neke principe nema sanse da bi mu dao platu toliku
ode koncepcija platne liste skroz
e vidis ima kriminalac njega sam zaboravio, ali opet ne vjerujem da ce njega real pustit, mozda ako dovedu lewu (a njega bayern nece pustit
)
kako god moguce da se opametio malo wenger, jos ako dovede stopera i lijevog beka napokon nece jedan prelazni rok zabroraviti neku poziciju
e vidis ima kriminalac njega sam zaboravio, ali opet ne vjerujem da ce njega real pustit, mozda ako dovedu lewu (a njega bayern nece pustit
kako god moguce da se opametio malo wenger, jos ako dovede stopera i lijevog beka napokon nece jedan prelazni rok zabroraviti neku poziciju
Nije lijevi bek nikako kritican, ali super bi bilo kad bi se Rodriguez iz Wolf-a doveo. Kako bi voli da Van Dijk-a dovedemo paklen stoper.JoseeMourinho je napisao/la:ma ibra ode kod dzavola ima i wenger neke principe nema sanse da bi mu dao platu tolikuode koncepcija platne liste skroz
![]()
e vidis ima kriminalac njega sam zaboravio, ali opet ne vjerujem da ce njega real pustit, mozda ako dovedu lewu (a njega bayern nece pustit)
![]()
Uvijek smo se slagalianell je napisao/la: Mada se meni nešto i ne sviđa ovaj transfer, ako se uopšte desi.
A.F.C. Bournemouth!
Paja i Seamen v 2.0rambo16 je napisao/la:Uvijek smo se slagalianell je napisao/la: Mada se meni nešto i ne sviđa ovaj transfer, ako se uopšte desi.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
- Marsal
- Kontakt:
Vardy ima u sebi kuveta za 3 fantastične sezone. Veliki plus mu je što je kasno došao u profesionalni fudbal i nije istrošen kao igrač.

Kako bi samo Mesutu odgovarao brz napadač poput njega koji zabija svoje prilike. Pa samo pokušajte zamisliti taj tandem, sve one lopte što Giroud isprati pogledom i isplazi jezikom ovaj lav bi stizao.Vardy's release clause is LESS than £20m and deal could be concluded this weekend.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Ne možemo se poredit s njima,oni imaju ženeanell je napisao/la:Paja i Seamen v 2.0rambo16 je napisao/la:Uvijek smo se slagalianell je napisao/la: Mada se meni nešto i ne sviđa ovaj transfer, ako se uopšte desi.
United Ibru,mi Vardya. Ee moj Wengeru,naivniji si od mene
Marsale,pa ode Turčin za koji dan.
A.F.C. Bournemouth!
- Marsal
- Kontakt:
A gdje će?rambo16 je napisao/la:
Ode nedje dje je kraci dan da lakse postiMarsal je napisao/la:A gdje će?rambo16 je napisao/la:
- Marsal
- Kontakt:
U ArgentinuRamsey16 je napisao/la: Ode nedje dje je kraci dan da lakse posti
Joj Vardy
Fuck Vardy, we've got Sanogo. 
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Ej imaju žene ?rambo16 je napisao/la:
Ne možemo se poredit s njima,oni imaju žene![]()
United Ibru,mi Vardya. Ee moj Wengeru,naivniji si od mene
Nego šta ćete vi za te nickove, ramsey promjeno broj, valja vam mjenjati
bega_afc je napisao/la:Fuck Vardy, we've got Sanogo.
Ne znaju oni šta je pravi kvalitet
[youtube][/youtube]
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Meni Vardy miriše na još jedan flop al eto šta ja znam 
Arsenal All The Way !
Al' hajd bitno je da se nešto dešava. Vardy je gotiva,zna simulirat,boli ga kita šta će ko reć,zna provocirat,zna Bogme i zabit....
Dobrodošao Robijo!
Kad je to Ramiz promijenio broj? Koji je sad,poljubim mu ženu?
Dobrodošao Robijo!
Kad je to Ramiz promijenio broj? Koji je sad,poljubim mu ženu?
A.F.C. Bournemouth!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.