FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Bravo andrej, ispravno razmisljas. neka te zdravlje posluzi.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Bolje pojačanje nismo mogli dobiti. 
ODLICNO pojacanje mali je extra, bravo Hadzija i upravaamypitar je napisao/la:Boje pojačanje nismo mogli dobiti.
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
- BordoSarajevo
- Kontakt:
E sad se može faliti 
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Po meni uz produzenje saradnje sa Šefom, najbolji potez uprave ovo ljeto.
Čestitam mali, sad još jače¡¡¡
Čestitam mali, sad još jače¡¡¡
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
-
Historicar
- Kontakt:
To cemo saznati u četvrtak oko 18:00, nekih sat prije utakmiceSuki46 je napisao/la:Za četvrtak mogu li biti spremni Ahmet,Rahman i Hodžić ?
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Najvece pojacanje svakog prelaznog roka je ugovor sa omladincem iz akademije.
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
-
belosevic28
- Kontakt:
Najvece pokacanje ovog prelaznog roka.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Do kad Salcin mali ima ugovor? Hocel bit sta od njega il ce napraviti veliki korak u karijeri i potpisat za Velez?
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
po TM do 30.06.2021FrancescoTotti je napisao/la:Do kad Salcin mali ima ugovor? Hocel bit sta od njega il ce napraviti veliki korak u karijeri i potpisat za Velez?
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Ja sam Rahmana prezalio.Imamo momke iz akademije Djokanovica ,Mustafica ne vidim da bi Rahman nešto više uradio u Zenici.Sigurno da bi više sudiji pregovarao, I sa nekim igračem Batea se posvađao,i bez žutog kartona ne bih prošao.Historicar je napisao/la:To cemo saznati u četvrtak oko 18:00, nekih sat prije utakmiceSuki46 je napisao/la:Za četvrtak mogu li biti spremni Ahmet,Rahman i Hodžić ?
Ja predvidjam na ljeto, sampdoria 2.5 mil eura
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Zamislite iduce sezone vezni red Đokanovic-Mustafic-Salcin.
A sto se tice mustafica, osim mene mozda jos jedan ili dva forumasa da su ga branila, svi ga ishrakali... bravo mali, pokazao si u nicaze koliko mozes...samo minuta i ti si u prvih 11 next season
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Veruj mi top, a sve trojica tek mogu da napreduju.Na njima imaš lovu za lokaciju za stadion. Još kad dodaš Pidru, Sabanovica, Kovačevića,pa I Kurdica imaš bosanski Ajakszagorski je napisao/la:Zamislite iduce sezone vezni red Đokanovic-Mustafic-Salcin.
Ima i onaj mali Šuvalija iz Akademije igra veznog centralnog i ofanzivnog. Strasnu ljevicu ima i veliki potencijal. Ne znam jel jos neko od raje pratio.
-
Historicar
- Kontakt:
Ako sa njima možemo napasti domace trofeje i evropski iskorak, superzagorski je napisao/la:Zamislite iduce sezone vezni red Đokanovic-Mustafic-Salcin.
Andrej potpisao, jos samo da mu Husref nadje poziciju gdje ce da igra i na konju smo 
Ja vjerujem da mozemo, samo momcima davati sansu i minute, do iduce sezone su to vec kvalitetni i afirmisani igraci, bolji od 99% polovnjaka koje dovode nasi klubovi kao pojacanja.Historicar je napisao/la:Ako sa njima možemo napasti domace trofeje i evropski iskorak, superzagorski je napisao/la:Zamislite iduce sezone vezni red Đokanovic-Mustafic-Salcin.
Jos da smo zadrzali Catakovica i Herica i da je mali Hadzic imao pametnijeg menadzera i roditelje, pa bili bi bosanski Ajax vec sada
Sto bi rekao @samozdravlje 'rahmetli': AKADEMIJA!!!
Tacno dok neko ne popie trajni ban vi necete prestati sve pozitivno kvariti sa svojim kompleksima.Zip je napisao/la:Andrej potpisao, jos samo da mu Husref nadje poziciju gdje ce da igra i na konju smo
Ko papagaji vise, ne znas jesu li se pokvarili pa ponavljaju samo jedno te isto il su retardirani...
Dok ste vi zaštopali u mjestu i vremenu husref i sarajevo napreduju a vi ostajete iskompleksirani levati koji ne da ne mogu ni u cemu uzivati nego kvare raspolozenje svima oko sebe.
Nabijem vas sve na **** i tebe i ovog "novog" a i one stare pljuvace opsovao bi i onog ko vam je dozvolio da lijecite svoje komplekse i retardacije ovdje al necu mortem je fin covjek a sad nek me slobodno banuje nakon ovoliko godina na forumu prvi ce mi ban biti kad sam dopustio da me zlonamjerni debili koji pisu stalno jedno te isto po necijoj naredbi iznerviraju.
You are someone else I am still right here
Ismire odlazi!!!
Ismire odlazi!!!
Trenutno korisnika/ca: OzmoodPinglewood i 6 gostiju.