FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

16022019
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la 16022019 » 13 avg 2019, 15:04

Pa sutili su i prije dva mjeseca pa su problemi isplivali pred pripreme u Sloveniji ?! Jesu li i tad sutili jer je sve uredu bilo...
Ne mogu ja brate potpisati ugovor, a da u njemu nema klauzule da mi moraju sve isplatiti. Sta cu volim Sarajevo...

tm01hzne
Kontakt:

Post Postao/la tm01hzne » 13 avg 2019, 15:04

Valja u ponedjeljak protiv tvrdog Radnika na AFH pa u četvrtak u Kazahstanu na umjetnoj :mrgreen:

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 13 avg 2019, 15:07

tm01hzne je napisao/la:Valja u ponedjeljak protiv tvrdog Radnika na AFH pa u četvrtak u Kazahstanu na umjetnoj :mrgreen:
Imamo sirok roster da sve mozemo iznijeti na najkvalitetniji moguci nacin :kafa:

thebosniak
Kontakt:

Post Postao/la thebosniak » 13 avg 2019, 15:08

BordoSarajevo je napisao/la:
Lecler je napisao/la:Tako je Ima i do toga pogledajte kako se povrijedio Alisson Becker golman Liverpoola jednostavno prilikom izbijanja lopte ga loža sastavila i nema ga 4-8 sedmica. I opet kad jedan Liverpool ne može da procjeni tačan povratak kako će to moći Sarajevo. Zato moramo biti strpljivi i nadati se najboljem.
Vamos Sarajevo!
Navijači sumnjaju u te povrede iz milion razloga s razlogom.
Navijači uopšte ni ne znaju gdje je i jel živ Oremuš, šta je povrijedio, jel moro pod nož...
Rahmanović vjerovatno nije povrijeđen a napisali su da jest.
Hodžića najaviše da se vraća i nakon toga momak nesto', ni riječi o njemu.

Za Ahmetovića u redu, za Pidru uredu, za Stanojevića bi mogli češće obavjestiti navijače kako teče oporavak jer su prije par mjeseci rekli da se vraća za par mjeseci.

Pored njih bili su povrijeđeni i Handžić, Cruz, Velkoski je imo nekih problema, skoro se Šišić žalio na povredu pa nije bio u konkurenciji protiv Slobode.

Sad se piše da ss povrijedio i Tatar i Marković.

PREVIŠE, A ONI ŠUTE!!
Ne lažite navijače i izađite u javnost, budite transparentni a ne sjeverna koreja. Više štete nanosite ovom šutnjom.
oremus i rahmanovic su povrijedjeni, oremus skocni zglob, napuknuce a rahmanovic ima hronicnih problema sa donjim dijelom ledja, karlicom itd. na terapijama je.

jel dosta vise. :kafa:

Kamuflazn
Kontakt:

Post Postao/la Kamuflazn » 13 avg 2019, 15:10

Mirko Oremuš bit će van trenažnog procesa najmanje naredna dva mjeseca. Preliminarno riječ je prelomu jednog dijela kosti potkoljenice.
Treba nekad nesto i procitati a da nisu ****
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić

LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 13 avg 2019, 15:12

Jel to tako teško napisati za te povrede? NIJE! A što ne napišu??

Za Rahmanovića su napisali davno da se vraća za 2 sedmice? DAVNO PROŠLO
Hodžić se vratio, trener rekao. NIGDJE GA

Što, kako?? Kako to objašnjavaš.
A da ti pravo kažem, ne vjerujem ti.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 13 avg 2019, 15:13

Kamuflazn je napisao/la:
Zip je napisao/la:
Kamuflazn je napisao/la:Oremus ko jure, samo ga inteligentni mogu vidjeti i sresti.
"Hvalisanje je početak sramote." ~ japanska poslovica

To je utjeha za one sto su glupi ko ****. Marokanska poslovica.
Dobro si to rekao :lol: :lol:

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 13 avg 2019, 15:22

Zip je napisao/la:
Kamuflazn je napisao/la:Oremus ko jure, samo ga inteligentni mogu vidjeti i sresti.
"Hvalisanje je početak sramote." ~ japanska poslovica
Pusti ba, lik je klasicni intelektualno limitirani troll, samo ga ignorisati

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 13 avg 2019, 15:28

Steta sto nismo kompletni, da imamo vise nade, nego sto sad imamo, u prolaz u Bjelorusiji.
Volio bih da ne budu 4 poraza u Evropi, a naravno da je prolaz u PO nesto sto bi nas sve skupa najvise obradovalo.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 13 avg 2019, 15:30

Na svakog @16022019, koji se prijavi da "pljuje", u paketu dolazi jedan @thebosniak koji sve redom brani i vrijeđa ostale. Šta vam je ljudi, je l' jedna osoba pravi duple profile pa se svađa sama sa sobom, da zakuha na temi? Furate se na @panteliju i njegova tri profila?

Sad problem reć' i to da nam je krivo što ne znamo ništa. Bravo, to je taj način rasprave. Vratite forum na decembar 2018., kad je Mujakić otišao. Vanja napisao da Nihad odlazi, javilo se 100 profila sa uvredama i postovima tipa "evo ja ću vam reći 100%, moj punac je muž od jetrve Mersine žene, Nihad ostaje!". Pa se povukoše par dana kasnije. Zar je toliko teško izbacit saopštenje na oficijalnoj stranici kluba? Neku sliku s treninga? Oremuš k'o Gospa jbt, ukazao se Kamuflaznu u Zenici, mi ostali ćoravi.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

thebosniak
Kontakt:

Post Postao/la thebosniak » 13 avg 2019, 15:43

skoroalen je napisao/la:Na svakog @16022019, koji se prijavi da "pljuje", u paketu dolazi jedan @thebosniak koji sve redom brani i vrijeđa ostale. Šta vam je ljudi, je l' jedna osoba pravi duple profile pa se svađa sama sa sobom, da zakuha na temi? Furate se na @panteliju i njegova tri profila?

Sad problem reć' i to da nam je krivo što ne znamo ništa. Bravo, to je taj način rasprave. Vratite forum na decembar 2018., kad je Mujakić otišao. Vanja napisao da Nihad odlazi, javilo se 100 profila sa uvredama i postovima tipa "evo ja ću vam reći 100%, moj punac je muž od jetrve Mersine žene, Nihad ostaje!". Pa se povukoše par dana kasnije. Zar je toliko teško izbacit saopštenje na oficijalnoj stranici kluba? Neku sliku s treninga? Oremuš k'o Gospa jbt, ukazao se Kamuflaznu u Zenici, mi ostali ćoravi.
los rezon, znaci ako ne pljujemo po svemu, onda smo podvojene licnosti sa duplim profilima koje se svadjaju same sa sobom. nisi upravu druze, ja govorim ono sto znam a i da ne znam, i dalje nebi se usudio pljuvati po svemu nakon malo vise od 80 dana kada smo bili najveci na svijetu. saopstenja i komunikacija s javnoscu jesu nesto na cemu se mora raditi ali takodjer sjeti se prethodnih godina kako nam je mahala krojila saopstenja, transfere, upravu i sve sto se desilo, nije se desilo i trebalo se desiti. ova tisina mi je spokojnija, niko ne prica, drugi se nama bave, zar moramo i mi sami sebi lazi i potvore gurat u usta i usi, ja ne!
Zadnja izmjena: thebosniak, dana/u 13 avg 2019, 15:44, ukupno mijenjano 1 put.

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 13 avg 2019, 15:43

Da udjemo nekim slucajem u grupe EL pa mi ovu sezonu zavrsili 2022god.....bilo bi samo odgodjena utakmica....odgodjena utakmica

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 13 avg 2019, 15:49

ado-hz je napisao/la:Da udjemo nekim slucajem u grupe EL pa mi ovu sezonu zavrsili 2022god.....bilo bi samo odgodjena utakmica....odgodjena utakmica
pa ova protiv Radnika je samo jedan dan pomjerena
Pyro is not a crime !

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 13 avg 2019, 15:55

THEC je napisao/la:
ado-hz je napisao/la:Da udjemo nekim slucajem u grupe EL pa mi ovu sezonu zavrsili 2022god.....bilo bi samo odgodjena utakmica....odgodjena utakmica[/7quote]

pa ova protiv Radnika je samo jedan dan pomjerena
Znam brate al zamisli da udjemo...zadnje kolo bi igrali juniori od silnih povreda.
Nismo mi jos spremni za nikakve grupe.

Kamuflazn
Kontakt:

Post Postao/la Kamuflazn » 13 avg 2019, 16:06

Odgadjamo utakmice jer nemamo para da ih organizujemo.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 13 avg 2019, 16:25

Husref odlazi jer nemamo da ga plaćamo više.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

pitara
Kontakt:

Post Postao/la pitara » 13 avg 2019, 16:31

Grob te **** udje lik na forum napiše Tatar povrijeđen, odma ide **** majki, familije svima hahahaha
Kakav smo mi cirkus majke mi moje hahahaha
Eto bila je i mahalska da Đokanović neće produžiti zbog menadzera, roditelja pa kad ga šarnu sad odma druga ublehe ide. Tačno da zaigra sad Rahman, iste sekunde bi krenula priča kako su se Guzina i Šišić pobili na.
Al to bi voli vidjet od njih dvojice fakat hahahahahha
Zadnja izmjena: pitara, dana/u 13 avg 2019, 16:53, ukupno mijenjano 1 put.

Kamuflazn
Kontakt:

Post Postao/la Kamuflazn » 13 avg 2019, 16:33

Denchi je napisao/la:Husref odlazi jer nemamo da ga plaćamo više.

Svi odlaze sem juniora. Egzodus.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!

Kockoglavi

Post Postao/la Kockoglavi » 13 avg 2019, 16:47

Boze ti sacuvaj na sta nam tema spade. Ovo kljucati treba pod hitno.

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 13 avg 2019, 16:56

Kamuflazn je napisao/la:
Denchi je napisao/la:Husref odlazi jer nemamo da ga plaćamo više.

Svi odlaze sem juniora. Egzodus.
Husref prvi jer mu je najveća plata, krišom učio kineski naučio je svoju uzrečicu 有什麼
sin neutješan jer neće vozit Seata, mora se patit u Mercedesu C :facepalm: :damn:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Vanja8 i 7 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []