Majke mi evo dva dana o tome razmisljam , znam da smo zeljni Titule i nekoh uspjeha ali tako bi volio da se bar jedan od njih pocne maksimalno gurati
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
- PravacPlavo
- Kontakt:
Vlastito mišljenje je ono završno što imaš nakon niza informacija, saznanja... A ne rekla kazala vijest. Koje su namjere toga, malicioznost ili je to neka senzacionalistička narav današnjeg vremena., ne znam. Imam i ja dosta, što provjerenih, što ovih rekla kazala vijesti, al treba se znati red. Ipak je ovo javni forum. Ono sutra što će biti u 17 sati, to je najvažnije.
Vratia nam se baksuz
Ne kontam te ,ako kazes npr.da je neko slabo odigrao utakmicu ti si bot i dajes sebi za pravo da nekoga nazoves laznim navijacem.Mozes me smatrati kretenom,budalom kako hoces a da sam lazni navijac to ne mozes.Ako nista imam dvoje djece koji su u omladinskom pogonu Zelje i svaki mjesec odvojim za clanarinu 120-160 KM plus svaku godinu 700-800 KM za opremu plus turniri.Ja da se pitam Osim bi bio dozivotno trener Zelje a sutra da se vrati Misimovic ja bi opet isao na tekme i navijao za Zelju.1921boy je napisao/la: ↑06 avg 2020, 19:32Zamolio bih @irfo kao moderatora da ispred strane navijača FK Željezničara pregledaš ove postove i banuješ dotične koji samo ulaze,pljuju,seru i kvare atmosferu koja je super dan prije utakmice !
Hvala
I ovakvi se smatraju navijačima Željezničara iznose neistine i ostale gluposti a zajedno slave pobjede"lažnim navijačima"
Imate tamo onaj forum pa pljujte i radite šta hoćete ovo je forum "NAVIJAČA FK ŽELJEZNIČARA" a ne navijača Amara,Misimovića,Gredića,Zubanovića ni 5 ni 10og
Absolutno. Slazem se. Tako i treba biti. Barem sto se mene tice, to odma na ban ili skloniti privremeno s foruma.. kad se vidi da je bez potrebe neka provokavija. Jer dosta je vise sto kazes ovi neistina mnogih a vala i gasenja kluba i ostalih sranja. Medjutim kao i za ove, mislim da se treba ocitat bukvica i mnogim pametnjakovicima koji odma cekaju da provociraju i stavljaju epitete na forumase zato sto se ne slazu. Postoje biti degutantno.irfo je napisao/la: ↑06 avg 2020, 19:09Nema nista negativno u raspravama, ali hajde da te rasprave budu o pravim stvarima, ima bruku stvari koje se ne rade dobro u klubu i treba raspravljati o njima, cak i u klubu nekad uzimaju primjedbe i sugestije.
Ali kad neko izmislja informacije i laze, eh to je vec maliciozno.
Ja sam priznam da ponekad poletim ali to je sve u ”zaru borbe” haha.. Svako dobro svima!
Zadnja izmjena: ReX, dana/u 06 avg 2020, 19:52, ukupno mijenjano 1 put.
@igrajlopte 🐦
Nisam tebe prozvao uopste vec ima par njih koji su se registrirali skoro a samo pljuju i seruKometa je napisao/la: ↑06 avg 2020, 19:47Ne kontam te ,ako kazes npr.da je neko slabo odigrao utakmicu ti si bot i dajes sebi za pravo da nekoga nazoves laznim navijacem.Mozes me smatrati kretenom,budalom kako hoces a da sam lazni navijac to ne mozes.Ako nista imam dvoje djece koji su u omladinskom pogonu Zelje i svaki mjesec odvojim za clanarinu 120-160 KM plus svaku godinu 700-800 KM za opremu plus turniri.Ja da se pitam Osim bi bio dozivotno trener Zelje a sutra da se vrati Misimovic ja bi opet isao na tekme i navijao za Zelju.1921boy je napisao/la: ↑06 avg 2020, 19:32Zamolio bih @irfo kao moderatora da ispred strane navijača FK Željezničara pregledaš ove postove i banuješ dotične koji samo ulaze,pljuju,seru i kvare atmosferu koja je super dan prije utakmice !
Hvala
I ovakvi se smatraju navijačima Željezničara iznose neistine i ostale gluposti a zajedno slave pobjede"lažnim navijačima"
Imate tamo onaj forum pa pljujte i radite šta hoćete ovo je forum "NAVIJAČA FK ŽELJEZNIČARA" a ne navijača Amara,Misimovića,Gredića,Zubanovića ni 5 ni 10og
Još danas sam reko čast Frani i jos par momaka koji su se registrirali da pricaju o normalnim temama a ostalo ban
Brko iz druge galaksije!
Koliko kod nas fali igrača iz te utakmice?1921boy je napisao/la: ↑06 avg 2020, 19:27Željezničar je u prvom kolu pobijedio Velež s 3:0 te gosti dolazi puni samopouzdanja, dok su Bijeljinci osvojili vrijedan bod na gostovanju kod Slobode (1:1).
Tokom pauze između dvije sezone obje ekipe su pretpile određene promjene u igračkom kadru, a trenera domaćih Slavka Petrovića će jedna stvar da bode u oči u odnosu na posljednji ligaški duel ova dva tima.
Naime, čak šest igrača u odnosu na utakmicu iz februara sutra neće nastupiti za Radnik što najbolje govori kakve promjene je doživio radnik.
U remiju (0:0) protiv Željezničara za Radnik su tada igrali Luka Bilobrk, Slaviša Radović, Srđan Bečelić, Miloš Plavšić, Demir Peco i Ševko Okić, a sutra neće nastupiti jer su suspendovani ili su napustili klub.
Sutrašnja utakmica Radnik - Željezničar počinje u 17 sati uz direktan prijenos na kanalu Arena Sport.
Mekicu mozes i kurcem igrat samo pazi da nedadnes auto go bilo bi bolno.
-
Manijakdolopate
- Kontakt:
Ermin Zec je registrovan u FK Željezničar 15.02 2019.
Danas je 06.08.2020.
Za koji dan to je 18 mjeseci
Klub sa porezima i doprinosima nema šanse da košta ispod 5 milja mjesečno.
Što znači da je to najmanje 90 milja maraka.
Za 90 milja smo dobili 5 golova.
U prosloj sezoni je odigrao 694 minute, kad je dosao oko 250
Kad se sve to sračuna, jedan gol nas je koštao 18 hiljada
A utakmica od 90 minuta najmanje 9 hiljada.
Danas je 06.08.2020.
Za koji dan to je 18 mjeseci
Klub sa porezima i doprinosima nema šanse da košta ispod 5 milja mjesečno.
Što znači da je to najmanje 90 milja maraka.
Za 90 milja smo dobili 5 golova.
U prosloj sezoni je odigrao 694 minute, kad je dosao oko 250
Kad se sve to sračuna, jedan gol nas je koštao 18 hiljada
A utakmica od 90 minuta najmanje 9 hiljada.
Ma kakav strah. Napraviti blitkrig a la Velez prvih 15-20 minuta i utrpat gol. Vidjetces ti kasnije kako ce domacini leprsavo igrati. Samo se nadam da nasi nece igrat na kontru i possession fudbal, vec silovito od pocetka.
@igrajlopte 🐦
-
Walterrorist
- Kontakt:
Slazem se druze 100%1921boy je napisao/la: ↑06 avg 2020, 19:32Zamolio bih @irfo kao moderatora da ispred strane navijača FK Željezničara pregledaš ove postove i banuješ dotične koji samo ulaze,pljuju,seru i kvare atmosferu koja je super dan prije utakmice !
Hvala
-
Walterrorist
- Kontakt:
Smatramo da bi bila nepravda i grijeh zaboraviti ono čemu smo svjedočili u zadnjih pet mjeseci, ali to ne znači da trebamo stati u toj bliskoj prošlosti i ne dati životu (fudbalu) da ide dalje. Dobra izdanja na prijateljskim utakmicama, te i sama pobjeda u prvom kolu protiv Veleža, unijela je određenu dozu mira među navijače Željezničara, ali sigurno i među igrače i druge u Klubu. Žal ostaje, gorak ukus ostaje, ali ključno je sve to konvertirati u veću želju, veće zalaganje i veći inat. Osim u same sebe ni u koga se ne možemo pouzdati. Stoga moramo vjerovati u nas.
https://1921.ba/najava-radnik-zeljeznicar-7622
Procitajte tekst, predobro. Bravo, 1921
https://1921.ba/najava-radnik-zeljeznicar-7622
Procitajte tekst, predobro. Bravo, 1921
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Popularni Rama pronašao klub. Sretno stakleni.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Tad je sastav bio po brojevima 13-3-5-15-2-23-19-14-9-18-24VeteranSA je napisao/la: ↑06 avg 2020, 19:51Koliko kod nas fali igrača iz te utakmice?1921boy je napisao/la: ↑06 avg 2020, 19:27Željezničar je u prvom kolu pobijedio Velež s 3:0 te gosti dolazi puni samopouzdanja, dok su Bijeljinci osvojili vrijedan bod na gostovanju kod Slobode (1:1).
Tokom pauze između dvije sezone obje ekipe su pretpile određene promjene u igračkom kadru, a trenera domaćih Slavka Petrovića će jedna stvar da bode u oči u odnosu na posljednji ligaški duel ova dva tima.
Naime, čak šest igrača u odnosu na utakmicu iz februara sutra neće nastupiti za Radnik što najbolje govori kakve promjene je doživio radnik.
U remiju (0:0) protiv Željezničara za Radnik su tada igrali Luka Bilobrk, Slaviša Radović, Srđan Bečelić, Miloš Plavšić, Demir Peco i Ševko Okić, a sutra neće nastupiti jer su suspendovani ili su napustili klub.
Sutrašnja utakmica Radnik - Željezničar počinje u 17 sati uz direktan prijenos na kanalu Arena Sport.
Na klupi su bili 1-8-11-22-25-33-7
Dakle 13-3-15-9-18 više nisu naši igrači (Veca,Pavić,Jovanov,Rama i Zajim )
Dok je klupa ostala kompletna koji su bili na toj utakmici sad ne znamo sta je sa Srđanom ?
Dok je kod Radnika Radović,Bečelić,Bilobrk,Plavšić,Peco (suspendovan od strane kluba) iz prvog sastava
Dok na klupi Okić i Merajić
Kod njih je to 7 igrača (5 iz prvog sastava)
A kod nas 5 igrača ( i to 5 iz prvog sastava klupa koja je bila jos je u klubu)
Ali sigurno je da smo mi doveli bolje zamjene ili ubacili igrače u prvi sastav na tim pozicijama na tim pozicijama nego Radnik
OUT - IN
Vedran - Erić
Pavić - Šehić
Jovanović - Ikić
Ramović - Juričić
Zajmović - Mujezinović
Ovo je gledajući na zadnju tekmu
Kod Radnika
Protiv Slobode i sastav što je protiv nas igro 0-0
OUT - IN
Bilobrk - Kozić (Znamo Bilobrka svi veliki razlika po meni )
Bečelić - Vasić
Radović - Koraksić ( kažu da je dobar mali bio u timu sezone u drugoj ligi SRB)
Plavšić - Gogić (Mislim da imamo prednost na ovoj poziciji jer je ovaj dosta mlad dok je Plavsic bio iskusan sa igranjem vani )
Peco - Motika ( Peco je dosta dosta bolji od Motike )
Na klupi su dobili igrače u vidu VišinskI (RB),Sarić (LW),Huseinbašić (RW),Babić (CB),Kačavenda (GK)
Moje mišljenje da se treba paziti Đurića i Karića ali i to da smo dosta kvalitetnija ekipa i puno manje smo mijenjali nego oni gotovo cijelu klupu su promijenili nadam se da ćemo riješiti utakmicu u prvom dijelu i da ne bi morali napadat bunker od drugog poluvremena što prije gol to bolje
Najveća opasnost nam dolazi od Đurića i Karića pogotovo prvog iako ima 37 godina može jednim potezom utakmicu okrenut
Ali ne sekiramo se imamo Osima,spremni su Štila,Veseli samo jako nema labavo !
Nadam se da vam se dopada analiza !!!
PO POBJEDUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Zadnja izmjena: 1921boy, dana/u 06 avg 2020, 20:30, ukupno mijenjano 1 put.
Brko iz druge galaksije!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 34 gosta.