Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
Znači naučno je dokazano da je Spahić za sve kriv. Sada Papeta ništa ne spriječava na novi dvogodišnji ugovor. Kakav gigant. 

Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
- 1988risha
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?
Bolna mi ne bila.
imam ga i ja na laptopu, al nema potrebe da ga opet uploadam jer su još neki likovi uploadali ono na svoj kanal a još im nije izbrisanoDooVe je napisao/la:Ima nas koji smo spasili video na kompjuter, ako treba ponovo će na youtubeKaunas je napisao/la:uklonili su onaj snimak sa youtubea

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Henderson je napisao/la:Znači naučno je dokazano da je Spahić za sve kriv. Sada Papeta ništa ne spriječava na novi dvogodišnji ugovor. Kakav gigant.
Dvogodisnji ugovor kao nagrada sto nije sprijecio i sto nije izbacio govedo iz ekipe......Pape je jos vise kriv jer on snosi odgovornost igara, sasatava, ponasanja i taktike ekipe...
- 1988risha
- Kontakt:
Pusti Henderesona,on jos ne zna da je Papetu ugovor istek'o.... Pape ide u Tursku u neki spor,samo se ne zna koji tačno... za 10 dana ce se znati,ili mozda u Francusku...Batko je napisao/la:Henderson je napisao/la:Znači naučno je dokazano da je Spahić za sve kriv. Sada Papeta ništa ne spriječava na novi dvogodišnji ugovor. Kakav gigant.
Dvogodisnji ugovor kao nagrada sto nije sprijecio i sto nije izbacio govedo iz ekipe......Pape je jos vise kriv jer on snosi odgovornost igara, sasatava, ponasanja i taktike ekipe...
Ti nisi više san.
Bolna mi ne bila.
Bolna mi ne bila.
-
- Kontakt:
I nakon svih ovih dešavanja, moja jedina nejasnoća je Sušićeva taktika protiv Nigerije..
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Kolašinac nije dovoljno spreman da igra štopera u velikim utakmicama. Ne znam zašto je ljudima potrebno bolje objašnjenje.Amar Dzeko je napisao/la:I nakon svih ovih dešavanja, moja jedina nejasnoća je Sušićeva taktika protiv Nigerije..
Pa i gdje ce biti spreman pored kabadahije koji dominira u velikim utakmicama...Donnie Darko je napisao/la:Kolašinac nije dovoljno spreman da igra štopera u velikim utakmicama. Ne znam zašto je ljudima potrebno bolje objašnjenje.Amar Dzeko je napisao/la:I nakon svih ovih dešavanja, moja jedina nejasnoća je Sušićeva taktika protiv Nigerije..

a s obzirom da nam bek nije bio potreban , logicno da ostane na klupi xDDonnie Darko je napisao/la:Kolašinac nije dovoljno spreman da igra štopera u velikim utakmicama. Ne znam zašto je ljudima potrebno bolje objašnjenje.Amar Dzeko je napisao/la:I nakon svih ovih dešavanja, moja jedina nejasnoća je Sušićeva taktika protiv Nigerije..
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
To je prvo sto sam uradio, znao sam da ce ga uklonitiDooVe je napisao/la:Ima nas koji smo spasili video na kompjuter, ako treba ponovo će na youtubeKaunas je napisao/la:uklonili su onaj snimak sa youtubea
-
- Kontakt:
Ne soli mi ranuDonnie Darko je napisao/la:Kolašinac nije dovoljno spreman da igra štopera u velikim utakmicama. Ne znam zašto je ljudima potrebno bolje objašnjenje.Amar Dzeko je napisao/la:I nakon svih ovih dešavanja, moja jedina nejasnoća je Sušićeva taktika protiv Nigerije..

Ronaldo - Isco - Bale
- OnlyUnited
- Kontakt:
U normalnim okolnostima, selektor je taj koji snosi punu odgovornost, te nakon njegove smjene moze izaci u javnost ova ili ona analiza pojedinaca. Znaci glavni cilj bio je kvalifikacija na veliki turnir. Cilj je uspjesno realizovan. Nakon sto smo dobili grupu, te vidili da imamo ambicioznu repku, naravno da su postavljeni novi ciljevi, jer j.ebo repku bez ciljeva, a to je bio naredni krug takmicenja. Cilj nije ispunjen ni rezultatski niti dovoljnim zalaganjem, u mecu protiv Nigerije (selektor opet krivac). Znaci njegova duznost podnjeti ostavku. Ne branim igrace uopce, jer nakon smjene Susica ostaje mjesta i vremena za analizu i rekonstrukciju reprezentacije. Dat posao kompetentnom covjeku, postaviti neke ciljeve i krenuti dalje.
- Ed Woodward for Prime Minister !
-
- Kontakt:
ja sam podrzavao safeta pred sp samo zbog toga sto volim reprezentaciju a ne zbog papeta i nadao se da ce to sve biti uredu .nema tu niko nista licno niti radi bijeli bubrega jednostavno sam ga podrzavao i jedini je razlog bio SP .isto tako sad mislim da safet treba otici ,on je selektor i krivac zbog lose atmosfere u reprezentaciji i oko nje .ja ovdje kad pisem o reprezentaciji pisem zato sto volim reprezentaciju i da sa nekim normalno pricam o tome a ne radi nekog licnog stava ili da bi nekog ubjedio da on nije upravu .isto tako cu podrzati novog selektora i nadati se da cemo se plasirati na ep ,a ovi sto pljuju i sto su uvijek nezadovoljni opet ce traziti mane i novom selektoru .1988risha je napisao/la:Važno je bilo napisat da je 90% forumaša bilo plaćeno na ovom forumu,da blati Papeta,da mrzi reprezentaciju... I to su pisali Virtual i kompanija... A raja samo pisala ono o cemu danas svi pisu... Odavno nije bilo mira u repki niti reda,al jok,bijeli bubrezi su bili najvažniji...
Eh eto sad,izgubili smo 1/8 finala radi nesposobnog selektora koji od 10-og mjeseca prošle godine pa do juna ove godine,nije uspio da sredi svlačionicu a **** se preko Avaza i na presicama kako je on glavni...
Eto sad svi troleri nek stave logo Germanije kao avatar i nek se pridruže svom vođi Virtualu... Mi ostajemo plaćenici, a vi ćete biti zapamćeni kao nešto najbolje što se moglo desiti ovom forumu od postanka pa do danas!!!
- Ponos Torina
- Kontakt:
Tako to rade prave mudonje,poput Prandelija i ovog covjeka
http://sportsport.ba/ino_fudbal/de-ross ... ovi/134407
Safet Susic Pape Papak-Covjek bez Muda i Casti!

http://sportsport.ba/ino_fudbal/de-ross ... ovi/134407
Safet Susic Pape Papak-Covjek bez Muda i Casti!

Zadnja izmjena: Ponos Torina, dana/u 25 jun 2014, 14:13, ukupno mijenjano 1 put.
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Ovo bas postaje gore od sapunice...kakva slucajnost da bas poslije poraza od Nigerije i ovakve igre Spahica V.Spaho ne skonta da je u programu i kaze sve ovo...postaje bas mucno pratiti ovu reprezentaciju koja s fudbalom nema skoro nista zajednicko 

Evo vam i vimeo

Bez dlake na jeziku dok su cure depilirane.
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D
Ovako samo da se osvrnem na novonastalu situaciju. Sve mi vise u oci upadaju novi momenti. Jos prije 6 mjeseci bilo mi je jasno kao dan sta nas ceka sa Safetom Susicem. Nisam se bojao ispadanja iz grupe nego raspada reprezentacije. Izgleda da je to bas sada u toku. Dio nas forumasa se sada u nemogucnosti da obrane svog idola uprlo svim snagama da optuze Spahica za glavnog i odgovornog rezisera propasti. U mog gradu su stari ljudi davno rekli da riba uvijek smrdi od glave. Ova nasa riba ima veliku glavu ali nazalost i potpuno praznu. Sve smo vec rekli o Susicu i jos jednom da ponovim daleko mu bila lijepa kuca i treba ga protjerat sto dalje od nase repke. Dosta joj je zla nanio i nijedna vojska pa taman u njoj i najveci lavovi bili nije uspjela predvodjena ovcom.
E sad Emir Spahic, poznam ga od kad se rodio. Znam mu oca, majku, bracu. Sto puta su bili u mene na kafi i niti jednu osobinu koju pokazuje u repki Emir Spahic ne pokazuje u normalnom zivotu u mjestu gdje se rodio. Ipak niti hocu niti mogu braniti ovakve pojave u repki. Pogotovo ako su istinite. Pa i da je dio dodat, Emir ocito pravi puno problema u reprezentaciji jer inace ne bi ovako cesto bio u zizi dogadjaja. Zato podhitno i on aut i ne zelim ga braniti niti jednim svojim postom. Dalje Safet Susic je kao jedna nemoralna gnj... uveo ono najlosije moguce u nasu ekipu. Dovodio poluigrace,ponizavao potencijale,izrugivao se sa nasom inteligencijom i na kraju svega unistio nam jedinu radost koju smo imali. Ne postoji osoba koja i dalje zeli Susica a da joj ja vjerujem da Bosni zeli dobro. Zato aut agencija,Spahic,Ibricic,Misimovic,Medunjanin ako misli biti veci od ostalih i Dzeko. Ali preduvjet da se moze ista napraviti je da se otjera vrhovno zlo i s njim sve sto je on od svog brata uzeo i nama podvalio.
E sad Emir Spahic, poznam ga od kad se rodio. Znam mu oca, majku, bracu. Sto puta su bili u mene na kafi i niti jednu osobinu koju pokazuje u repki Emir Spahic ne pokazuje u normalnom zivotu u mjestu gdje se rodio. Ipak niti hocu niti mogu braniti ovakve pojave u repki. Pogotovo ako su istinite. Pa i da je dio dodat, Emir ocito pravi puno problema u reprezentaciji jer inace ne bi ovako cesto bio u zizi dogadjaja. Zato podhitno i on aut i ne zelim ga braniti niti jednim svojim postom. Dalje Safet Susic je kao jedna nemoralna gnj... uveo ono najlosije moguce u nasu ekipu. Dovodio poluigrace,ponizavao potencijale,izrugivao se sa nasom inteligencijom i na kraju svega unistio nam jedinu radost koju smo imali. Ne postoji osoba koja i dalje zeli Susica a da joj ja vjerujem da Bosni zeli dobro. Zato aut agencija,Spahic,Ibricic,Misimovic,Medunjanin ako misli biti veci od ostalih i Dzeko. Ali preduvjet da se moze ista napraviti je da se otjera vrhovno zlo i s njim sve sto je on od svog brata uzeo i nama podvalio.
hroni je napisao/la:Pazi, njemu je Kolasinac kriv za onaj gol protiv ARG i ovo je kazna Kolasincu izgledaDonCorleone je napisao/la:ovo je bezobrazluk veliki, ako se desi naravnolegenda reala je napisao/la:![]()
. Covjek je teski moron.

Pjanic povrijedjen nece igrati sigurno.
Mujdza umoran nece igrati HOP evo Avdije

Kolasinac

Teleca formacija

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.