FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
bice postavljeno izvini.
zahvaljujem unaprijedherbion je napisao/la:bice postavljeno izvini.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
- BlueIsTheColor
- Kontakt:
Jooj HAJDI, ne zajebaji... jelde da ČE? E nek si nam rekao Huso nas, samo da te upozorim, ako budes dolazio na tekmu, na ulazu ce ispitivat gramatiku i pravopis, pa... samo da znas...husein veličanstveni je napisao/la:Hajdi štrumfovi šta kakite ZV IJEZDA če vas marnuti 2:0
...ni države, ni vlasti sve, nisu mogle da te ugase, jer stojimo, prkosimo, u srcima te našim nosimo..
Mojne tako. Doveli su Argentince, Brazilce, potrošiti 200 hiljada tisuća i to EURA na pojačanja, ovo ono.forza je napisao/la:Gledao sam danas naseg sljedeceg protivnika Olimpika na treningu ...... nisu vala nesto posebno ... cak im dvojica igraca kasnila 20 minuta na trening- neozbiljnost ..... i sto je glavno ... trenirali su na Butmiru .... na terenima na kojima se i pjetlici zale kako ne valja teren ..... kaze covjek koji je blizak klubu da su skroz u zadnje vrijeme propali .... e na sta je mislio prosudite sami ...
Ma kako nije tragedija izgubit prvo kolo?!nick je napisao/la:ma i izgubit nije tragedija prvo kolo,ali kontam da bi trebali uzet ako nista ova ekipa nam igra vec desetak utakmica zajedno ne bi trebali kiksat
Najbitniji je start, ako na pocetku krenu, onda ide k'o u zahide
Ocekujem pobjedu, al ne bi bio nezadovoljan ni bodom!
Zeljeznicar za zivot cijeli !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
-
Admiral_TM87
- Kontakt:
Jesi li ti navijac olimpikaherbion je napisao/la:ma propali smo ti ko zetonsta dalje brate da radimo i koliko je to bitno za vas i vasu temu.
Glavni od njih četvorice.
-
amer_zeljoo
- Kontakt:
DOBAR!!!elSaik je napisao/la:Glavni od njih četvorice.
ma mi bi trebali bit najaci, haman nismo prestali trenirat, malu pauzicu imali. igrali dobre provjerene tekme, trebali bi bushit svakog sad samo da se trude i da igraju jako borbeno do kraja, da svakome zadamo bruku golova.
- nikad_izvini
- Kontakt:
Nigdje ne treba prije vremena uknjižiti tri bobe ali treba istaći da smo protiv djl Papka fovoriti. Djl Papak ima solidan tim i jedan remi protiv Želje(u Kupu kada smo već prošli).
Historija treba da bude učiteljica života
Neću biti nezadovoljan porazom ili remijem ako ostave srce na terenu. Ipak, ako se to desi, dobićemo ih
Više se plašim Zvijezde. S njima se vazda patimo 
ps sjećam se one Ninkovićeve Zvijezde, bilo mi drago smo odigrasmo 2:2

Historija treba da bude učiteljica života
Neću biti nezadovoljan porazom ili remijem ako ostave srce na terenu. Ipak, ako se to desi, dobićemo ih
ps sjećam se one Ninkovićeve Zvijezde, bilo mi drago smo odigrasmo 2:2
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna
Nas Prljaca poliglota,malo spanski,portugalski,njemacki a cekamo i crnju ne znamo sta sa njim,mozda ga zakoljemo ako ne bude valjao.elSaik je napisao/la:Mojne tako. Doveli su Argentince, Brazilce, potrošiti 200 hiljada tisuća i to EURA na pojačanja, ovo ono.forza je napisao/la:Gledao sam danas naseg sljedeceg protivnika Olimpika na treningu ...... nisu vala nesto posebno ... cak im dvojica igraca kasnila 20 minuta na trening- neozbiljnost ..... i sto je glavno ... trenirali su na Butmiru .... na terenima na kojima se i pjetlici zale kako ne valja teren ..... kaze covjek koji je blizak klubu da su skroz u zadnje vrijeme propali .... e na sta je mislio prosudite sami ...![]()
![]()
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
Moze jedno pitanje sta je sa Subasicem?herbion je napisao/la:Nas Prljaca poliglota,malo spanski,portugalski,njemacki a cekamo i crnju ne znamo sta sa njim,mozda ga zakoljemo ako ne bude valjao.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Izuzetak potvrdjuje pravilo.Imamo problem sa strancima nikako da im objasnimo da ste giganti,ne reaguju napaljeno,interesuju se za Siroki,cudan mentalitet.nikad_izvini je napisao/la:Nigdje ne treba prije vremena uknjižiti tri bobe ali treba istaći da smo protiv djl Papka fovoriti. Djl Papak ima solidan tim i jedan remi protiv Želje(u Kupu kada smo već prošli).
Historija treba da bude učiteljica života![]()
Neću biti nezadovoljan porazom ili remijem ako ostave srce na terenu. Ipak, ako se to desi, dobićemo ihViše se plašim Zvijezde. S njima se vazda patimo
ps sjećam se one Ninkovićeve Zvijezde, bilo mi drago smo odigrasmo 2:2![]()
Ubij me ako znam sta je sa Subasom,spakovao se i poslije vas kao ide a Gracic nista ne prica.Direktor Espanjola je gost Olimpika u srijedu ne znam razloge dolaska.
- nikad_izvini
- Kontakt:
Normalno da im ne možete objasniti da smo giganti kad im Gracić to objašnjava. Ljudi se sjebali, kontali da su došli kod pantomimičara koji koristi ruke i noge u performansuherbion je napisao/la:Izuzetak potvrdjuje pravilo.Imamo problem sa strancima nikako da im objasnimo da ste giganti,ne reaguju napaljeno,interesuju se za Siroki,cudan mentalitet.nikad_izvini je napisao/la:Nigdje ne treba prije vremena uknjižiti tri bobe ali treba istaći da smo protiv djl Papka fovoriti. Djl Papak ima solidan tim i jedan remi protiv Želje(u Kupu kada smo već prošli).
Historija treba da bude učiteljica života![]()
Neću biti nezadovoljan porazom ili remijem ako ostave srce na terenu. Ipak, ako se to desi, dobićemo ihViše se plašim Zvijezde. S njima se vazda patimo
ps sjećam se one Ninkovićeve Zvijezde, bilo mi drago smo odigrasmo 2:2![]()
Ubij me ako znam sta je sa Subasom,spakovao se i poslije vas kao ide a Gracic nista ne prica.Direktor Espanjola je gost Olimpika u srijedu ne znam razloge dolaska.
Neću opet međusobni omjer da potenciram, navlačim nam peh. To ću poslije utakmice
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna
Dodji i objasni im ti,masemo rukama,plazimo,pokazujemo plavo nebo,ne reaguju,daj te nam onog iz Fojnice. 
- nikad_izvini
- Kontakt:
Šta li su ljudi kontali kad su vidjeli likove predvođene Gracićem koji se ponašaju kao što opisuješ
"Đe dođosmo, valjda nisu kanibali" 
herbion je napisao/la:Dodji i objasni im ti,masemo rukama,plazimo,pokazujemo plavo nebo,ne reaguju,daj te nam onog iz Fojnice.
Sad stvarno vjerujem da Olimpik nema para, da plati organizaciju utakmice,Pa vidite li ljudi da nemaju para ni da plate prevodioca.Treba im kakvu sadaku dati.
Ove sto dovedete nek povedu i trebe sa sobom, da ne dizu hampu vec za tri dana da im neko nedostaje, stvarno je taj argentinac preludherbion je napisao/la:Dodji i objasni im ti,masemo rukama,plazimo,pokazujemo plavo nebo,ne reaguju,daj te nam onog iz Fojnice.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.