Safet Sušić - Pape

suhi
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la suhi » 25 jun 2014, 14:30

slika

:D
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho

1988risha
Kontakt:

Post Postao/la 1988risha » 25 jun 2014, 14:39

bordobijeli je napisao/la:
1988risha je napisao/la:Važno je bilo napisat da je 90% forumaša bilo plaćeno na ovom forumu,da blati Papeta,da mrzi reprezentaciju... I to su pisali Virtual i kompanija... A raja samo pisala ono o cemu danas svi pisu... Odavno nije bilo mira u repki niti reda,al jok,bijeli bubrezi su bili najvažniji...

Eh eto sad,izgubili smo 1/8 finala radi nesposobnog selektora koji od 10-og mjeseca prošle godine pa do juna ove godine,nije uspio da sredi svlačionicu a **** se preko Avaza i na presicama kako je on glavni...

Eto sad svi troleri nek stave logo Germanije kao avatar i nek se pridruže svom vođi Virtualu... Mi ostajemo plaćenici, a vi ćete biti zapamćeni kao nešto najbolje što se moglo desiti ovom forumu od postanka pa do danas!!!
ja sam podrzavao safeta pred sp samo zbog toga sto volim reprezentaciju a ne zbog papeta i nadao se da ce to sve biti uredu .nema tu niko nista licno niti radi bijeli bubrega jednostavno sam ga podrzavao i jedini je razlog bio SP .isto tako sad mislim da safet treba otici ,on je selektor i krivac zbog lose atmosfere u reprezentaciji i oko nje .ja ovdje kad pisem o reprezentaciji pisem zato sto volim reprezentaciju i da sa nekim normalno pricam o tome a ne radi nekog licnog stava ili da bi nekog ubjedio da on nije upravu .isto tako cu podrzati novog selektora i nadati se da cemo se plasirati na ep ,a ovi sto pljuju i sto su uvijek nezadovoljni opet ce traziti mane i novom selektoru .
Nisam druže ni mislio na tebe... Nego na onu ekipu Virtual,Calcio,harishp i jos par njih,koji su nas handrili ovdje 6 mjeseci... I ja sam mislio da se spametovao u onim tekmama na turneji po U.S.A. i podržavao sam repku bas zbog repke,NIKAKO zbog Papeta,jer mi je ogadio SP 3 mjeseca prije pocetka... i nekako sam ajd prebolio i to što Zukanović ispade...
Kontam bice bolje,poceo je radit nešto,vratio Bešića,promijenio formaciju,stavio trenutno najbolje igrače... I bio sam ubijeđen da možemo proći grupu... I ono zadovoljan sam bio i protiv Argentine,kad ono poslije toga :facepalm:
Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?

Rios

Post Postao/la Rios » 25 jun 2014, 14:40

suhi je napisao/la:slika

:D
:lol: :lol:
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

hogarstrasni

Post Postao/la hogarstrasni » 25 jun 2014, 14:41

Moram primijetiti da je, nakon povlacenja Susicevih jurisnika , atmosfera na forumu konstruktivna i civilizovana.
Pljuvanje Susica, cemu se i sam pridruzujem, je posljedica dubokih trauma i opravdano je. :thumbup:
SAFET SUSIC, PROPAST BH REPREZENTACIJE - BOJKOT !!!

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 25 jun 2014, 15:24

SAFETE RUSILAC MORA IGRATI OD POCETKA !!!!
Nek je Salihovic igrao par godina standardno. Sada je dosao bolji igrac i :wave:
Jedino kako Salihovic moze da igra je: ili ako rusilac fizicki nemoze, ili da igra krilo umjesto Lulica ili ako rusioca prekomandujes na stopera. Ali kako god okrenes. RUSILAC MORA DA IGRA, MORA :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 25 jun 2014, 15:26, ukupno mijenjano 2 puta.

The_Target
Kontakt:

Post Postao/la The_Target » 25 jun 2014, 15:25

@Babayaro,adriano_leite, dr.van nostrand,storm_raider i ostala intelektualna masa ovog foruma su braneci Levata ( citaj Safeta Susica ), radili isto ono za sta su mene "optuzili" vrijeđali, još malo moderator će im biti kriv za atmosferu u repki i ispadanje ( s obzirom da su me vec neki optuzili za stanje u drzavi). Nego to nije tema naše današnje emisije...primjer prvi životna situacija na samom pocetku SP znaci malac želi dres našeg "dijamanta", majka radi u kineza, otac cijepa metar drva za 3 KM, mali sta ce place, i sta ce stari ode stisne nekako i kupi malcu dres njegovog heroja, primjer drugi covjek stariji sjedi na trotoaru nakon tekme sjedi i place kaze ne zna hoce li docekati iduce kvalifikacije... a ishod utakmica znamo, samo vidjeti te dvije zivotne siituacije kojih je u BH realnosti isuvise: promasaj u formaciji i postavki, bez autoriteta, sa dvostrukim arsinima Misimovic - Muslimovic isti klub jedan ima poziv drugi nema, Muslimovic ocajno potreban treci spic provjeren nema mjesto Tino Susic ide bez provjere jos se u facu smije cijeloj naciji i na presici kaze, na pitanje Tino Susic? on odgovara "ima fino prezime", sve reprezentacije povele na prvenstvo najmanje 3 spica mi ( vodimo 3 golmana )prvi put ucestvujemo krenuli sa 2, od ta 2 jedan mora igrati, a drugi dobije sansu da udje u igru. Sama izjava da Džeko igra i da dodje 10 minuta prije utakmice govori o karakteru onog levata sto u dalekom Brazilu bruka cijelu naciju, koja je u fudbalskoj reprezentaciji vidjela bar malo radosti, svjetla na kraju tunela. Jos jednom se vracam na gore navedene forumase, ako vam je tako dobar taj famozni Safet svi fino kupite po suskavac i vodite ga kuci, nemojte samo zaboraviti Tinkija, doba dana za trazenje ostavke lika koji se popi.s'o po cijeloj naciji nije bitno, uglavnom Safete odlazi
Rođeni brato

Babayaro
Kontakt:

Post Postao/la Babayaro » 25 jun 2014, 15:28

Ja sam prvi da Sušić leti, već danas poslijepodne. Samo, ako si pristao da budeš moderator, moraš da paziš šta pišeš.
Ko izgubi dobitak, dobije gubitak.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 25 jun 2014, 15:34

karcinom se mora odstraniti :bih:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

1988risha
Kontakt:

Post Postao/la 1988risha » 25 jun 2014, 15:37

slika
Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 25 jun 2014, 15:39

Ime novog selektora se nece znati sve do kraja SP-a, tako da sacekate 13. juli pa vjerovatno i malo duze sedmicu dana pa ce se znati.

A tek onda ide "ciscenje" ako uopste i bude kao i dovođenje novih igraca. Septembar ce brzo doci a kod nas sve radi brzinom kornjace.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

The_Target
Kontakt:

Post Postao/la The_Target » 25 jun 2014, 15:42

Kako da pazim covjece, kako pa jesi vidio kako druge repke , kako igraci drugih reprezentacija se bore, kako igraju, svi se supaju sa trenerom Mexica i njegovim temperamentom al q... ode on dalje, a mi svi ko popisani, zbog jednog levata, sasvim je nevazno da li sam samo forumas, admin, mod, imam pravo da kazem svoje misljenja a isto tako po pravilu postoji neko ko me moze, treba ili ne treba sankcionisati za moje greske ili poruke koje sam napisao. Nista mi ne predstavlja funkcija moderatora, vjeruj to je samo obaveza vise, plus sto se trebas zamjerati sa svakakvim likovima...jos uvijek ne vjerujem da smo ispali samo zbog jednog lika ( cak sam na momente se nadao da ce mu Ivica Osim dati smjernice, sta i kako da radi, al jok on po svom navalio ), slazem se da uloga moderatora ne bi trebala biti ovakva kakvu sam je sam demonstrirao ali sama pomisao da ne moras simpatisati neku reprezentaciju jer nasa ne nastupa na prvenstvu, prvi put nakon toliko godina cekanja dobijes priliku da bodris najbolje igrace svoje repke ( bar su trebali otici najbolji )i jedan covjek sve to pokvari...Safete odlazi
Rođeni brato

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 25 jun 2014, 15:49

Taj bratic koga ste pljuvali je na prventsvu pokazao vise nego nas kapiten.

MB7
Kontakt:

Post Postao/la MB7 » 25 jun 2014, 15:50

[youtube][/youtube]

Mrssss Safete.

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 25 jun 2014, 15:51

Target zapamti da Besicu nije trebao nastup u repci zbog transfera, nikada ga Opancic Fadil ne bi pozvao...Naravno uz procenat od transfera preko brace Sejada uvezanog kriminalca....
Muha je na ovom nivou igrao i prije 2-3 godine pa nije dobivao pozive!!!!
Jednostavno ne kaze se djaba da riba smrdi od glave...
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

ZahaKING
Kontakt:

Post Postao/la ZahaKING » 25 jun 2014, 15:52

calcio je napisao/la:Taj bratic koga ste pljuvali je na prventsvu pokazao vise nego nas kapiten.
Realno, **** ja sebe što sam blatio momka. Možda nema neki stalni kvalitet za reprezentaciju, možda nije kapacitet, al' fkt se bar trudio! I kapa do poda za to :) Eto Tinu niko ništa sad ne govori, što znači da naš narod ipak cijeni borbenost..
Bez dlake na jeziku dok su cure depilirane.
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 25 jun 2014, 15:54

Odbrojavaju se sati propalog pokusaja od selektora. Mars nazad u tursku odakle si i dosao, kukuruzspor ceka na tebe, tamo igraj bez ljevog beka i sa 5 kreativaca boli me cuna, ali neces uhakati BiH nikada vise! Auf WIEDERSEHEN KRETENCINO!
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 25 jun 2014, 15:56

DonCorleone je napisao/la:Odbrojavaju se sati propalog pokusaja od selektora. Mars nazad u tursku odakle si i dosao, kukuruzspor ceka na tebe, tamo igraj bez ljevog beka i sa 5 kreativaca boli me cuna, ali neces uhakati BiH nikada vise! Auf WIEDERSEHEN KRETENCINO!
:lol: :lol: :lol: :lol:
Je li Hibridspor ili je Bosanacspor?
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

propuh
Kontakt:

Post Postao/la propuh » 25 jun 2014, 15:56

ZahaKING je napisao/la:
calcio je napisao/la:Taj bratic koga ste pljuvali je na prventsvu pokazao vise nego nas kapiten.
Realno, **** ja sebe što sam blatio momka. Možda nema neki stalni kvalitet za reprezentaciju, možda nije kapacitet, al' fkt se bar trudio! I kapa do poda za to :) Eto Tinu niko ništa sad ne govori, što znači da naš narod ipak cijeni borbenost..
Momka niko u biti nije ni "blatio" on se tu nebi nasao da nije amidze i u biti je kolateralna steta u citavoj prici...
Licna greska u startu
Nadam se da je danas zadnji put da amidzu gledamo na klupi :salut:
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 25 jun 2014, 15:57

gringobih je napisao/la:Target zapamti da Besicu nije trebao nastup u repci zbog transfera, nikada ga Opancic Fadil ne bi pozvao...Naravno uz procenat od transfera preko brace Sejada uvezanog kriminalca....
Muha je na ovom nivou igrao i prije 2-3 godine pa nije dobivao pozive!!!!
Jednostavno ne kaze se djaba da riba smrdi od glave...

Oooo kako ti lazes.
Protiv Grcke u kvalifikacijama obje utakmice bio pozvan, protiv Velsa, Alzira bio pozvan, prijateljska protiv Grcke bio pozvan, protiv Portugala u barazu obje utakmice bio pozvan, protiv Slovacke i Meksika debitovao.
I smijesno je sto tvrdis da je isto igrao i prije 2-3 godine kada je ocigledno da je mnogo napredovao.

odjava
Kontakt:

Post Postao/la odjava » 25 jun 2014, 15:57

The_Target je napisao/la:Kako da pazim covjece, kako pa jesi vidio kako druge repke , kako igraci drugih reprezentacija se bore, kako igraju, svi se supaju sa trenerom Mexica i njegovim temperamentom al q... ode on dalje, a mi svi ko popisani, zbog jednog levata, sasvim je nevazno da li sam samo forumas, admin, mod, imam pravo da kazem svoje misljenja a isto tako po pravilu postoji neko ko me moze, treba ili ne treba sankcionisati za moje greske ili poruke koje sam napisao. Nista mi ne predstavlja funkcija moderatora, vjeruj to je samo obaveza vise, plus sto se trebas zamjerati sa svakakvim likovima...jos uvijek ne vjerujem da smo ispali samo zbog jednog lika ( cak sam na momente se nadao da ce mu Ivica Osim dati smjernice, sta i kako da radi, al jok on po svom navalio ), slazem se da uloga moderatora ne bi trebala biti ovakva kakvu sam je sam demonstrirao ali sama pomisao da ne moras simpatisati neku reprezentaciju jer nasa ne nastupa na prvenstvu, prvi put nakon toliko godina cekanja dobijes priliku da bodris najbolje igrace svoje repke ( bar su trebali otici najbolji )i jedan covjek sve to pokvari...Safete odlazi
tacno te podrzavam u svemu,i samo nastavi tako.imas pravo na svoje misljenje,kao sto drugi imaju svoje.pored svega toga je jako bitno da ne vlada jednoumlje i da ce se neke stvari promijeniti.prije svega mediji trebaju poceti,a sve ostalo ce samo doci.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.