Nisam druže ni mislio na tebe... Nego na onu ekipu Virtual,Calcio,harishp i jos par njih,koji su nas handrili ovdje 6 mjeseci... I ja sam mislio da se spametovao u onim tekmama na turneji po U.S.A. i podržavao sam repku bas zbog repke,NIKAKO zbog Papeta,jer mi je ogadio SP 3 mjeseca prije pocetka... i nekako sam ajd prebolio i to što Zukanović ispade...bordobijeli je napisao/la:ja sam podrzavao safeta pred sp samo zbog toga sto volim reprezentaciju a ne zbog papeta i nadao se da ce to sve biti uredu .nema tu niko nista licno niti radi bijeli bubrega jednostavno sam ga podrzavao i jedini je razlog bio SP .isto tako sad mislim da safet treba otici ,on je selektor i krivac zbog lose atmosfere u reprezentaciji i oko nje .ja ovdje kad pisem o reprezentaciji pisem zato sto volim reprezentaciju i da sa nekim normalno pricam o tome a ne radi nekog licnog stava ili da bi nekog ubjedio da on nije upravu .isto tako cu podrzati novog selektora i nadati se da cemo se plasirati na ep ,a ovi sto pljuju i sto su uvijek nezadovoljni opet ce traziti mane i novom selektoru .1988risha je napisao/la:Važno je bilo napisat da je 90% forumaša bilo plaćeno na ovom forumu,da blati Papeta,da mrzi reprezentaciju... I to su pisali Virtual i kompanija... A raja samo pisala ono o cemu danas svi pisu... Odavno nije bilo mira u repki niti reda,al jok,bijeli bubrezi su bili najvažniji...
Eh eto sad,izgubili smo 1/8 finala radi nesposobnog selektora koji od 10-og mjeseca prošle godine pa do juna ove godine,nije uspio da sredi svlačionicu a **** se preko Avaza i na presicama kako je on glavni...
Eto sad svi troleri nek stave logo Germanije kao avatar i nek se pridruže svom vođi Virtualu... Mi ostajemo plaćenici, a vi ćete biti zapamćeni kao nešto najbolje što se moglo desiti ovom forumu od postanka pa do danas!!!
suhi je napisao/la:
Realno, **** ja sebe što sam blatio momka. Možda nema neki stalni kvalitet za reprezentaciju, možda nije kapacitet, al' fkt se bar trudio! I kapa do poda za tocalcio je napisao/la:Taj bratic koga ste pljuvali je na prventsvu pokazao vise nego nas kapiten.
DonCorleone je napisao/la:Odbrojavaju se sati propalog pokusaja od selektora. Mars nazad u tursku odakle si i dosao, kukuruzspor ceka na tebe, tamo igraj bez ljevog beka i sa 5 kreativaca boli me cuna, ali neces uhakati BiH nikada vise! Auf WIEDERSEHEN KRETENCINO!
Momka niko u biti nije ni "blatio" on se tu nebi nasao da nije amidze i u biti je kolateralna steta u citavoj prici...ZahaKING je napisao/la:Realno, **** ja sebe što sam blatio momka. Možda nema neki stalni kvalitet za reprezentaciju, možda nije kapacitet, al' fkt se bar trudio! I kapa do poda za tocalcio je napisao/la:Taj bratic koga ste pljuvali je na prventsvu pokazao vise nego nas kapiten.Eto Tinu niko ništa sad ne govori, što znači da naš narod ipak cijeni borbenost..
gringobih je napisao/la:Target zapamti da Besicu nije trebao nastup u repci zbog transfera, nikada ga Opancic Fadil ne bi pozvao...Naravno uz procenat od transfera preko brace Sejada uvezanog kriminalca....
Muha je na ovom nivou igrao i prije 2-3 godine pa nije dobivao pozive!!!!
Jednostavno ne kaze se djaba da riba smrdi od glave...
tacno te podrzavam u svemu,i samo nastavi tako.imas pravo na svoje misljenje,kao sto drugi imaju svoje.pored svega toga je jako bitno da ne vlada jednoumlje i da ce se neke stvari promijeniti.prije svega mediji trebaju poceti,a sve ostalo ce samo doci.The_Target je napisao/la:Kako da pazim covjece, kako pa jesi vidio kako druge repke , kako igraci drugih reprezentacija se bore, kako igraju, svi se supaju sa trenerom Mexica i njegovim temperamentom al q... ode on dalje, a mi svi ko popisani, zbog jednog levata, sasvim je nevazno da li sam samo forumas, admin, mod, imam pravo da kazem svoje misljenja a isto tako po pravilu postoji neko ko me moze, treba ili ne treba sankcionisati za moje greske ili poruke koje sam napisao. Nista mi ne predstavlja funkcija moderatora, vjeruj to je samo obaveza vise, plus sto se trebas zamjerati sa svakakvim likovima...jos uvijek ne vjerujem da smo ispali samo zbog jednog lika ( cak sam na momente se nadao da ce mu Ivica Osim dati smjernice, sta i kako da radi, al jok on po svom navalio ), slazem se da uloga moderatora ne bi trebala biti ovakva kakvu sam je sam demonstrirao ali sama pomisao da ne moras simpatisati neku reprezentaciju jer nasa ne nastupa na prvenstvu, prvi put nakon toliko godina cekanja dobijes priliku da bodris najbolje igrace svoje repke ( bar su trebali otici najbolji )i jedan covjek sve to pokvari...Safete odlazi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.