eto vam tdLillard je napisao/la:2 i 14 ide Carsontuzlak1987 je napisao/la:Mozda ce ovako natjerati Seattle da predje svoju polovinu i ne ide na pobjedu tipa 9:3
3 i 14 opet Carson![]()
Schotenheimer je jbeni otpad
Hajde yebeni 49ersi
Moderator/ica: rio_Ferdy88
eto vam tdLillard je napisao/la:2 i 14 ide Carsontuzlak1987 je napisao/la:Mozda ce ovako natjerati Seattle da predje svoju polovinu i ne ide na pobjedu tipa 9:3
3 i 14 opet Carson![]()
Schotenheimer je jbeni otpad
Nemam neke nade, nadam se da grijesim, izgleda mi nekako mlitavo. Odbrana za sad odlicna, ali napad poprilicno tanak. Minkah dobar potez sigurno.S-Y-L-A-R je napisao/la:Minkah se već isplaćuje. Još da Mason proigra.
49ersi su zreli da budu ekipa za "preokret sezone". Ne očekujem ni ja ništa specijalno, ali za odbranu se znalo da može daleko bolje od prve dvije tekme, a Rudolphu je test za budućnost. Da vidimo od čega je.HongKong je napisao/la:Nemam neke nade, nadam se da grijesim, izgleda mi nekako mlitavo. Odbrana za sad odlicna, ali napad poprilicno tanak. Minkah dobar potez sigurno.S-Y-L-A-R je napisao/la:Minkah se već isplaćuje. Još da Mason proigra.
Mislim da mu planiraju dati novi ugovor, jos 2-3 godine.HongKong je napisao/la:Koji odron su Stilersi ove godine. Ne vjerujem da ce Tomlin dugo bez obzira na povredu Big Bena.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.