Meni se Rafina igra uopste nije svidjela i pisao sam stalno o tome, ti takodjer. Meni svaki izgubljen set daje mnogo na znacaju kad je u pitanju sam turnir i igra, jer sto vise gubi setove znaj da nije konstantan i stabilan.bodi123 je napisao/la: ↑24 jan 2020, 15:42To mi ne ide u glavu. Rafu smo oprali protiv Delbonisa, svašta nešto ispisali, kritike nikad dosta, i sve zasluzeno, a lik je dobio 3-0 meč.NadalRafa je napisao/la: ↑24 jan 2020, 15:32Mene je malo sramota bilo kad Rafa onomad dobi nekog u 5 setova, nisam siguran al mozda je i tad Millman bio u pitanju al nmvz. Kontam ono jbt pa ko njeg dovede u peti set. Stoga ne znam cemu toliko radovanje lik je odron realno. Al opet ako su braca Fedovci sretni i ja sam **** ga![]()
A sad ne vidim uopšte dovoljno kritike na igru Feda koja je bila sve osim dobre, većinom slava i veličanje njegove ličnosti, još iskočiše neki random likovi iz čista mira, smiješno baš za čitat.
Niko da napiše o problemima, počevši od forhenda pa preko servisa i sve do loše selekcije udaraca, i srljanja na mrezu kako samo Fed zna.
Ja ti kazem, vec sam napisao stotinu puta, da je sad takav trend, tj situacija da se Rogerovci jednostavno moraju radovat ovakvim pobjedama i manjim turnirima jer im nista drugo ne preostaje. I necu to spomenuti kao prozivku neku vec cu se sjetiti 2015 godine kad smo mi Rafanovci bili u istoj situaciji.
Malo je reci da je los bio, totalno nezasluzena pobjeda realno. Mislim da je Millman jedan od 10 tenisera koja ne bi pretvorila 8-4 u TB u pobjedu. Sto je najgore oni misle da je nama krivo zbog te pobjede kao eto nama Roger stvara problem. Zar nije bilo bolje da sad leti nego da se Nolo izivljava