NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Uprava radi svoj posao svaka cast lagano pristizu nova pojacanja... ide plastika napokon bolji dani...
Sasa Maksimovic sto vam je dosao iz Slobode je odlican igrac.
Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
Evo dominantni nam uvaljo nikog Stefana iz prve lige rsa... pa vidicemo valjal sta
-
Dominantan
- Kontakt:
combe80 je napisao/la:Evo dominantni nam uvaljo nikog Stefana iz prve lige rsa... pa vidicemo valjal sta
Nista to druze,
zimski prelazni rok sa klubom nisam radio niti nudio...tako da zasluge ima neko treci.
Dobar je klub i to ne osporavam i pratim ali moje misljenje da osim Maksimovica sve prinove...a otislo stvarno dosta dobrih ali u ovom trenutku je to max jer nemas u rosteru izbora igraca...
A mozda se mladji dovode da polazu vozacki
- ASD
- Kontakt:
Ovaj igra stopera.combe80 je napisao/la:Evo dominantni nam uvaljo nikog Stefana iz prve lige rsa... pa vidicemo valjal sta
-
desetkamarakane
- Kontakt:
da vidjet cemo toga treceg obecao je jos 2 igraca topDominantan je napisao/la:combe80 je napisao/la:Evo dominantni nam uvaljo nikog Stefana iz prve lige rsa... pa vidicemo valjal sta
Nista to druze,
zimski prelazni rok sa klubom nisam radio niti nudio...tako da zasluge ima neko treci.
Dobar je klub i to ne osporavam i pratim ali moje misljenje da osim Maksimovica sve prinove...a otislo stvarno dosta dobrih ali u ovom trenutku je to max jer nemas u rosteru izbora igraca...
A mozda se mladji dovode da polazu vozacki
Sutra potpis 6 novi igrača

Uhh fino daj imena jaro... fina dernjava ide izgleda na proljece.... jare combeta nema cim se fino sta oko kluba desava ha ja...
-
nekoIzMostara
- Kontakt:
Cestitam, drago mi je da stvari idu naprijed i kod Vas.combe80 je napisao/la:Uhh fino daj imena jaro... fina dernjava ide izgleda na proljece.... jare combeta nema cim se fino sta oko kluba desava ha ja...
All-Time First Yugoslav League table
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
Hvala hvala sretno vama u PLnekoIzMostara je napisao/la:Cestitam, drago mi je da stvari idu naprijed i kod Vas.combe80 je napisao/la:Uhh fino daj imena jaro... fina dernjava ide izgleda na proljece.... jare combeta nema cim se fino sta oko kluba desava ha ja...![]()
![]()
Nije ni krenuo prelazni rok, ni pripreme kako treba a piska zasrao vec sa cijelim Mostarom.Tu kukas sto su zabili 7 golova, pa ti uprava ne valja pa valja, sad cemo opet kao Barcelona biti, a vec neki menadzercici ubacuju svoje igrace na fine pozicije u tim gdje se sa dvije solidne greske gubi utakmica a kojima predpostavljam necemo imati zamjene, eventualno neko djete... Sad nije dominantni, neki je novi lik koji ce u nasem timu sa 2-3 svoja igraca moci prodati kome hoce utakmicu. Jesul to bolji dani?
Daj kreteni jedni u klubu saljite Esefa Jasarevica po BiH neka gleda djecu u renomiranijim klubovima a vi idite molite da dodu na kaljenje i posudbu. Jest mac sa dvije ostrice al zar ne postoji jos djece u Tuzli Sarajevu koja bi dosla u Gr igrati i pokazati se svome klubu? Zar nemaju te akademije djece za 1.lige federalne? Gradacac je idealan za takve. Recimo dva igraca na krilnim pozicijama. Zar nema neki talenat koji bi dosao iz juniora recimo Zelje kod nas?
Piska nije glas gradačca, samo je klasicna iskompleksirana carsijska seljacina. Nista vise.
Daj kreteni jedni u klubu saljite Esefa Jasarevica po BiH neka gleda djecu u renomiranijim klubovima a vi idite molite da dodu na kaljenje i posudbu. Jest mac sa dvije ostrice al zar ne postoji jos djece u Tuzli Sarajevu koja bi dosla u Gr igrati i pokazati se svome klubu? Zar nemaju te akademije djece za 1.lige federalne? Gradacac je idealan za takve. Recimo dva igraca na krilnim pozicijama. Zar nema neki talenat koji bi dosao iz juniora recimo Zelje kod nas?
Piska nije glas gradačca, samo je klasicna iskompleksirana carsijska seljacina. Nista vise.
Istok pjeva GRADU najljepsu BALADU! RD
Dugo te Nahide nije bilo ono standardno dodjes lajes, ti možeš pričati sta hoćeš al samo na forumu, valjda bude situacija pa da mi u lice sta kažeš?! Al hajd ti si najpametniji kao i combe predajem se!
Svi ce te vi jednog dana stjet bit jaranosi sa piskijem jarom starim kad se vrati iz Njemacke pun kofer para i hoce da preuzme Zvijezdu po stare dane... samo lagano.... combe vodu ima da nosas... hehe
Gdje jarugo zapese svi ti igraci? Ili se vise neobjavljuje kad igrac potpise?zvijezda1 je napisao/la:Combe ima još hehe
SAZNAJEMO
Slađan Antić novi igrač Zvijezde objavila prva liga ako je istina svaka cast upravi igračina je stigo

Slađan Antić novi igrač Zvijezde objavila prva liga ako je istina svaka cast upravi igračina je stigo
Vučić i Jazvin trenirali danas sa ekipom Antić 
E moj combe nemas ti blage veze o životu
Pa nemam. Zato i pitam tebe. I to te lijepo pitam. I kad normalno pises nestima. Mozes i u pp ako neces ovako.
Extra igrac... jaro dominantni mislio samo on ima igraca... e moj jaro....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.