Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
Au sto Marjan **** forumaše 

Je li te Boga strah?
Kolasinac,Hajrovic,Ibisevic,Besic klupa?
Pu,nek ti na cast ide.
Kolasinac,Hajrovic,Ibisevic,Besic klupa?
Pu,nek ti na cast ide.
1946
Opet nema momčiluka
#BIH line-up: Begović, Mujdža, Spahić, Bičakčić, Salihović, Pjanić, Sušić, Medunjanin, Lulić, Višća, Džeko"
**** li ti djecu
#BIH line-up: Begović, Mujdža, Spahić, Bičakčić, Salihović, Pjanić, Sušić, Medunjanin, Lulić, Višća, Džeko"
**** li ti djecu
- legenda reala
- Kontakt:
Jbm ti mater bezobraznu, ne ovaj čovjek nije lud, kao što smo mislili dosad, on je jedno đubre ispodmuklo, koje ne preza ni od čega da dođe do cilja

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
"@FIFAWorldCup: #BIH LINE-UP: Begovic, Vrsajevic, Spahic (c), Kolasinac, Besic, Pjanic, Ibisevic, Dzeko, Susic, Sunjic, Hadzic #BIHIRN #WorldCup #joinin"
Da te nijee Avdijaa
Da te nijee Avdijaa
Zadnja utakmica, umjesto da se izvede najjači sastav i razmontira Iran, da se malo osvjetla obraz...On gura svoga Tinki Vinkija i Svršajevića
Reprezentacija BiH je privatna prčija Safeta Sušića.
Što se mene tiče neka izgube.

Reprezentacija BiH je privatna prčija Safeta Sušića.
Što se mene tiče neka izgube.
Ni HajrovicaSheyi je napisao/la:Opet nema momčiluka
**** li ti djecu

Ovaj je prolupo skroz, Safet djeli pljuske

- NYKnicks Fan
- Kontakt:
e pape ubleho jedna, **** te otac da te **** retardirani.
Bravo Pape uzivaj jos 90 minuta,gledaj svoje pulene,probaj im nabit cijenu,mada ko god ih bude gledao moze im se samo smijat'..Nek si ih sve trojicu gurnuo,ali na tvoju zalost i njima i tebi ovo je zadnji nastup za svetinju
Hajde, Avdija se trudi, trči iako je slab, Tino je zaslužio posljednji put priliku, ali Hadžić, bravo Pape.
Posljednji trzaju trenerskog maga da Germania proda par igrača.
I kako da budemo normalna država kada nam je sport radi pojedinacaotišao u tri lijepe. Pa šta je tek sa ozbiljnijim stvarima. Zgadi mi utakmicu Sušiću, Safete.
Posljednji trzaju trenerskog maga da Germania proda par igrača.
I kako da budemo normalna država kada nam je sport radi pojedinacaotišao u tri lijepe. Pa šta je tek sa ozbiljnijim stvarima. Zgadi mi utakmicu Sušiću, Safete.
U redu sve to ali sto onda ne izostavi kabadahije kako ti kazes? Je li ih vidis na klupi ili su najavljeni u prvom sastavu?elMaChete je napisao/la:ako je ovo djelimicno istina sta rade kabadahije tamo , , neka igra Tino ,bas iz inata , a i kao sto rekose neki , momak se bar trudi jbg ,
Avdija, Sunjic, Hadzic, Susic ??????????Sheyi je napisao/la:"@FIFAWorldCup: #BIH LINE-UP: Begovic, Vrsajevic, Spahic (c), Kolasinac, Besic, Pjanic, Ibisevic, Dzeko, Susic, Sunjic, Hadzic #BIHIRN #WorldCup #joinin"
Da te nijee Avdijaa
Avdija, Sunjic, Hadzic, Susic ??????????
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 25 jun 2014, 17:10, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Begović, Vršajević, Spahić (k), Kolašinac, Bešić, Pjanić, Ibišević, Džeko, Sušić, Šunjić, Hadžić.
HAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHA
HAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHA
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Nije trebao ni Spahića ubacivati ali izgleda da je Velid Spaho u pravu kada kaze da je trebo imati muda Pape i otjerati ga
SUSICA TREBA UHAPSIT KAD DODJE U SARAJEVO. VELEIZDAJA, KORUPCIJA, NEPOTIZAM I KORISTENJE DRZAVNIH PARA ZA LICNI PROFIT. IZDAJICO!!!
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- 1988risha
- Kontakt:
GERMANIA

Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?
Anel Hadžić, momak koji se gubio protiv djece iz Santos-a
I poslije svega neka neko kaže da nema štele u reprezentaciji. Ovo je šlag na torti, smije nam se direktno Pape svima u lice.

I poslije svega neka neko kaže da nema štele u reprezentaciji. Ovo je šlag na torti, smije nam se direktno Pape svima u lice.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Je.bem li ti sve tvoje izdajnicko, pi.cko prodana.
Popeo si se na kosti cijeloj naciji sa ovim izmisljanjem i ubacivanjem polovnjaka.
Dabogda primio pet golova, pi.cko

Popeo si se na kosti cijeloj naciji sa ovim izmisljanjem i ubacivanjem polovnjaka.
Dabogda primio pet golova, pi.cko

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Očajnički pokušaji Sušića da uvali bratovog malog i ostale iz Germanije.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.