Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
http://sportsport.ba/bh_fudbal/haris-du ... koj/244875
Evo za Duljevica govore da bi mogao u Legiu Warszawa. To bi bio dobar transfer.
Evo za Duljevica govore da bi mogao u Legiu Warszawa. To bi bio dobar transfer.
Rooney88 je napisao/la:Jao al su se kone unervozile.![]()
Odmah Skotska liga ne valja (kao da lik igra za Aberdeen) , Celtic nizerazredni klub, Osijek I Dinamo jaci....
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
“Znamo za njegovu odluku. Obavili smo razgovore sa njegovim roditeljima, razgovarali smo i sa NSBiH. Korenspodencija je trajala, ali Šimunović je odlučio da igra za BiH. Nije bilo načina da se nagovori da promijeni odluku. Ne vidi se u perspektivi reprezentacije Hrvatske i to je to. Nećemo sada praviti dramu oko toga”, rekao je Vrbanović, te dodao da je za Hrvatsku veća šteta što je ostala bez Ademija:
“Izbor je bio njegov. Ako se odlučio igrati za BiH, ok, ja se ne želim miješati u odluke selektora, je li trebao biti pozvan ili ne. Šimunović je dobar fudbaler, ali za mene je veća tragedija Arijan Ademi. Onaj pravi Ademi sigurno ima mjesta u reprezentaciji Hrvatske. Ako Šimunoviću reprezentacija Hrvatske nije izazov, nemamo šta dalje pričati”.
Pročitaj više na: http://sportsport.ba/bh_fudbal/iz-hns-a ... ica/244913
“Izbor je bio njegov. Ako se odlučio igrati za BiH, ok, ja se ne želim miješati u odluke selektora, je li trebao biti pozvan ili ne. Šimunović je dobar fudbaler, ali za mene je veća tragedija Arijan Ademi. Onaj pravi Ademi sigurno ima mjesta u reprezentaciji Hrvatske. Ako Šimunoviću reprezentacija Hrvatske nije izazov, nemamo šta dalje pričati”.
Pročitaj više na: http://sportsport.ba/bh_fudbal/iz-hns-a ... ica/244913
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
Sad je i zvanično. Sjajan potez Baždarevića, još jedan u nizu dobrih igrača koje je "doveo" u reprezentaciju.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
Bravo Mesa
mislim da smo dobili kvalitetnog igraca i pokazali da ga i mi znamo zabit! 
Jos po malog Burnica i dosta zasad.
- PrinceofVeresija
- Kontakt:
Arnela Jakupovića ne zaboraviti i probat naći desnog beka ako može...ovo ostalo što kao vaga ponude i na čekanju su godinu dana pri tom mislim na Hadžikića i slične,ako hoće nek igra za nas...ako neće zdravo i nek čeka povredu trećeg i četvrtog golmana Austrije za pozivDrFilgud je napisao/la:Bravo Mesa![]()
Znaci jos ne mogu da vjerujem 
Negdje sam pročitao da je Jozo prije par godina dobio poziv u A repku Hrvatske ali da se koji dan kasnije povrijedio i stoga nije ni zabilježio nastup.
Lole, taman se ludilo raščisti / taman smo nadomak smisla / evo ih sledeći falšisti dok si rek'o piksla
Jakupovic je interesantan , trebao bi igrati u serie B ove sezone, i Hadzikic bi mogao valjati. Ima i Nastic koji bi bio dobra zamjena za Sea, a i mlad je...ali mislim da je Dzenis prioritet.PrinceofVeresija je napisao/la:Arnela Jakupovića ne zaboraviti i probat naći desnog beka ako može...ovo ostalo što kao vaga ponude i na čekanju su godinu dana pri tom mislim na Hadžikića i slične,ako hoće nek igra za nas...ako neće zdravo i nek čeka povredu trećeg i četvrtog golmana Austrije za pozivDrFilgud je napisao/la:Bravo Mesa![]()
Kako naci beka, kad' ga nema ni u naznakama?
ps: Je li neko zna kakav je ovaj Šehic iz Hajduka,'95. godiste? Poceo je kao desni bek Zagrebu, pa valjda igrao desno krilo u drugoj ligi.
Osim ako planirate klonirati Dzeku i Vedu ovog treba zvati.DrFilgud je napisao/la:Livaja nije ni izbliza dobar, koliko je problematican i to mu je vec sa 23 upropastilo karijeru. Steta tralenta, mogao je biti veliki igrac, sto se tce reprezentacije, jedan od rijetkih talentovanih "stranaca" kojeg ne bi pozvao ni kada bi se nudio. Frajer je belajPrinceofVeresija je napisao/la:Nešto razmišljam,pa nije Jozo Šimunović jedini igrač zapostavljen od HNS-A da ima porijeklo iz BiH,a da kvalitetom može biti od koristi nama...zašto ne probat vrbovat i Marka Livaju iz Las Palmasa,ja mislim da je rodom iz Livna,momak je univerzalan na svakoj ofanzivnoj poziciji od 10-ke pa do centrafora i krila....a tek su mu 23 godine i kakav god da je ne moze bit gori na krilu od Edina Višće
Momak jeste problematican, za odbranu
Od Sehica bi mogao nastati dobar igrac. Igrao je beka a povremeno I stopera u Zagrebu. U novije vrijeme I krilo.
Brz je, dobar tehnicar a I defanzivno dobar igrac. Ne bi bilo lose da iz Zagreba ponovo dodje desni bek u reprezentaciju. Mujdza je u njoj ostavio dubok trag. Ipak treba pricekati da zaigra I da vidimo koliko trenutno moze dati. Danas je grijao klupu.
Bevab je takodjer jako obecavao iz te Zagrebove ekipe ali se izgleda nikad nije oporavio od onog strasnog preloma noge.
Sehic je jedini DB koji je dostupan reprezentaciji a u kojeg ja polazem kakve takve nade.
E da I Nastica bi trebalo sto prije dovesti u ekipu jer trenutno za Sea nemamo ozbiljnu zamjenu.
Livaju ni da dukate donosi ne bih zelio u reprezentaciji. To je strasno problematican igrac.
Brz je, dobar tehnicar a I defanzivno dobar igrac. Ne bi bilo lose da iz Zagreba ponovo dodje desni bek u reprezentaciju. Mujdza je u njoj ostavio dubok trag. Ipak treba pricekati da zaigra I da vidimo koliko trenutno moze dati. Danas je grijao klupu.
Bevab je takodjer jako obecavao iz te Zagrebove ekipe ali se izgleda nikad nije oporavio od onog strasnog preloma noge.
Sehic je jedini DB koji je dostupan reprezentaciji a u kojeg ja polazem kakve takve nade.
E da I Nastica bi trebalo sto prije dovesti u ekipu jer trenutno za Sea nemamo ozbiljnu zamjenu.
Livaju ni da dukate donosi ne bih zelio u reprezentaciji. To je strasno problematican igrac.
Imamo BajicaDado je napisao/la:Osim ako planirate klonirati Dzeku i Vedu ovog treba zvati.DrFilgud je napisao/la:Livaja nije ni izbliza dobar, koliko je problematican i to mu je vec sa 23 upropastilo karijeru. Steta tralenta, mogao je biti veliki igrac, sto se tce reprezentacije, jedan od rijetkih talentovanih "stranaca" kojeg ne bi pozvao ni kada bi se nudio. Frajer je belajPrinceofVeresija je napisao/la:Nešto razmišljam,pa nije Jozo Šimunović jedini igrač zapostavljen od HNS-A da ima porijeklo iz BiH,a da kvalitetom može biti od koristi nama...zašto ne probat vrbovat i Marka Livaju iz Las Palmasa,ja mislim da je rodom iz Livna,momak je univerzalan na svakoj ofanzivnoj poziciji od 10-ke pa do centrafora i krila....a tek su mu 23 godine i kakav god da je ne moze bit gori na krilu od Edina Višće
Momak jeste problematican, za odbranu
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Svaka cast Mesi. Treba njemu kakva uloga u savezu nakon eventualnog otkaza, jer iako nije bas neki trener ovo dovodenje kvalitetnih igraca pod nasu zastavu je ogromna stvar. Sto se tice Joze, sta reci, nije imao mjesta kod susjeda pa eto bolje igdje nego nigdje. ali dobrodosao, sad valja nacekati ovih 6 mjeseci da se sva ta papirologija sredi. Kod nas se to uvjek nekako rezvuce pola godine. Super vjesti.
- PrinceofVeresija
- Kontakt:
Kazu da bi vec mogao debitovat u Augustu jer ceka na nas pasos...ko ce ga bolan cekat 6 mjeseci,dotad ce se znat ko ide i ko ne ide na SvjetskoDzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Svaka cast Mesi. Treba njemu kakva uloga u savezu nakon eventualnog otkaza, jer iako nije bas neki trener ovo dovodenje kvalitetnih igraca pod nasu zastavu je ogromna stvar. Sto se tice Joze, sta reci, nije imao mjesta kod susjeda pa eto bolje igdje nego nigdje. ali dobrodosao, sad valja nacekati ovih 6 mjeseci da se sva ta papirologija sredi. Kod nas se to uvjek nekako rezvuce pola godine. Super vjesti.
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Jedino ako je procedura davno krenula, a sad tek info izaso. Nema ni jedan slucaj gdje se ovaj proces kod nas zarsio za mjesec dana.PrinceofVeresija je napisao/la:Kazu da bi vec mogao debitovat u Augustu jer ceka na nas pasos...ko ce ga bolan cekat 6 mjeseci,dotad ce se znat ko ide i ko ne ide na SvjetskoDzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Svaka cast Mesi. Treba njemu kakva uloga u savezu nakon eventualnog otkaza, jer iako nije bas neki trener ovo dovodenje kvalitetnih igraca pod nasu zastavu je ogromna stvar. Sto se tice Joze, sta reci, nije imao mjesta kod susjeda pa eto bolje igdje nego nigdje. ali dobrodosao, sad valja nacekati ovih 6 mjeseci da se sva ta papirologija sredi. Kod nas se to uvjek nekako rezvuce pola godine. Super vjesti.
Kod cijele ove priče je meni fascinantno kako je sve odrađeno u tišini. Samo se sjetite Gudelja, petih, desetih selektor ih ni ne kontaktira kako treba, a već svi mediji bruje o tome.
S ovim se sve dogovorilo, pokrenula procedura i tek onda došlo do medija
Aferim Mehmede

S ovim se sve dogovorilo, pokrenula procedura i tek onda došlo do medija
Aferim Mehmede
- AndreWilliams
- Kontakt:
Mislim da se radi o kapitalcu. Gledajuci godine i ligu (pritom mislim na cinjenicu da je na ostrvu i da postoji interes Newcastla i ko zna koga jos) ovo je jako dobro u perspektivi. Mogli bi imati Premier-ligasku odbranu sa Seom, Besicem i Jozom. Jos jedan rusitelj
. Da ne bude da izmisljam, imam i video link koji to moze da potvrdi:
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Neki Meris Skenderovic prebacen u prvi Tim hoffenheima... 19godina, neznam Dal ima kakve veze sa BH. Treba provjerit 
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Vec pisao o njemu na drugoj temi, Meris je iz Trpeza (Petnjica, Crna Gora) ali vrijedi pitat.
Yebo njega, de ti meni reci šta je sa Tinom?bhfanatic14 je napisao/la:Neki Meris Skenderovic prebacen u prvi Tim hoffenheima... 19godina, neznam Dal ima kakve veze sa BH. Treba provjerit
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★