BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH Tenis
Čestitke Damire!
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Zasto na naslovnici pise da je turnir u Bukurestu Challenger?
Čestitke Džumi, nepotrebno opuštanje u drugom setu al' eto i to ti je škola za ubuduće

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Sjećam se još kad je osvojio Mersin i zaradio 9000€ i ovdje se pisalo da mu je to dobro došlo Itd a sad jedan meč i evo 13000€ Svaka čast dzumi
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Sa ATP stranice:
Dzumhur on the Rise: No. 1 Bosnian Damir Dzumhur has been attracting attention in the last month by reaching the fourth round at ATP Masters 1000 Miami, defeating No. 5 Nadal along the way and following up last week at ATP Masters 1000 Monte-Carlo where he qualified and beat No. 6 Berdych (l. to Raonic in 3R in third set TB). The 23-year-old has compiled a 10-9 match record and he has already surpassed last year’s wins total (8). He is making his main draw debut in Bucharest.
Dzumhur on the Rise: No. 1 Bosnian Damir Dzumhur has been attracting attention in the last month by reaching the fourth round at ATP Masters 1000 Miami, defeating No. 5 Nadal along the way and following up last week at ATP Masters 1000 Monte-Carlo where he qualified and beat No. 6 Berdych (l. to Raonic in 3R in third set TB). The 23-year-old has compiled a 10-9 match record and he has already surpassed last year’s wins total (8). He is making his main draw debut in Bucharest.
Samo da ga povreda ne presiječe, samo da ga zdravlje služi, za ostalo će se majstor sam pobrinuti, samo je pitanje vremena kada će u 50 
Cestitke za Damira,od starta se vidjelo ko je kvalitetniji igrac.Bitno je i to da se Damir nije teze povrijedio jer se moglo svasta desiti onakvim padom,ali hvala Bogu nije....sadaka....
Drago mi je da je Damir izgubio drugi set,nimalo nisam sumnjao da ce na kraju dobiti,ali mi je drago iz prostog razloga sto treba da vidi da od pocetka do kraja treba da bude 1000% skoncentrisan na mec,a ne dobio ga 6-1 i lahko cu ja do kraja.Tenis je takav sport napravis duplu ,bekend vani i eto brejka za protivnika,i na kraju umalo radi tog izgubljenog drugog seta da izgubi,odnosno da se desila veca povreda,morao bi predati mec.
Izraz njegovog lica u nastavku meca poslije povrede mi je rekao da mu je krivo sto je izgubio drugi set i nije se vise zezao nego je sve radio rutinski bez previse umaranja,,,,,,,idemo dalje Damire ja se nadam cudu da ispadne Bagdatis pa da laganije ode u cetvrtfinale protiv talijana,,,,,,,,
SRETNO MAJSTORE!!!
Drago mi je da je Damir izgubio drugi set,nimalo nisam sumnjao da ce na kraju dobiti,ali mi je drago iz prostog razloga sto treba da vidi da od pocetka do kraja treba da bude 1000% skoncentrisan na mec,a ne dobio ga 6-1 i lahko cu ja do kraja.Tenis je takav sport napravis duplu ,bekend vani i eto brejka za protivnika,i na kraju umalo radi tog izgubljenog drugog seta da izgubi,odnosno da se desila veca povreda,morao bi predati mec.
Izraz njegovog lica u nastavku meca poslije povrede mi je rekao da mu je krivo sto je izgubio drugi set i nije se vise zezao nego je sve radio rutinski bez previse umaranja,,,,,,,idemo dalje Damire ja se nadam cudu da ispadne Bagdatis pa da laganije ode u cetvrtfinale protiv talijana,,,,,,,,
SRETNO MAJSTORE!!!
Očekivano težak meč. Damir je u drugom setu igrao protiv sebe, jbg, tako je to kad nemaš rutinu prelaska sa turnira na turnir, posebno ako si na prethodnom ostvario dobar rezultat. Stari Damir bi vjerovatno rutinski izgubio treći set, ali ovaj put je sve drugačije.
Dan odmora će dobro doći, a eventualna pobjeda u srijedu bi trebala donijeti renking karijere i meč protiv još jednog odličnog igrača.
Dan odmora će dobro doći, a eventualna pobjeda u srijedu bi trebala donijeti renking karijere i meč protiv još jednog odličnog igrača.
U ponedjeljak?shminka je napisao/la:Samo da ga povreda ne presiječe, samo da ga zdravlje služi, za ostalo će se majstor sam pobrinuti, samo je pitanje vremena kada će u 50
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Nadam se, da, titula bi pala baš dobro ovdje 
prva ATP titula za prvih 50
prva ATP titula za prvih 50
Ako Bog da.Virtu4l je napisao/la:U ponedjeljak?shminka je napisao/la:Samo da ga povreda ne presiječe, samo da ga zdravlje služi, za ostalo će se majstor sam pobrinuti, samo je pitanje vremena kada će u 50
"We need to suffer. And we need to fight."
Posle Miamija i MC ovde bi i QF bio pun pogodak. A i ostvario bi novi CHRazbojnik je napisao/la:I standardna pljuvacina kad izgubi u 1/4 finalushminka je napisao/la:Postade najnormalnija stvar dobiti ATP meč, o nastupu na ATPu prošle godine mogli samo sanjati![]()
Damir inace ima pozitivan score (top 100 mecevi) protiv obadvojice svoji potencijalni protivnika u drugom kolu.
2015 Roland Garros France Outdoor Clay R64 Damir Dzumhur 64 63 46 62 / v. Baghdatis
2016 Doha Qatar Outdoor Hard R32 Damir Dzumhur 64 62 / v. Cecchinato
Zadnja izmjena: sajo10, dana/u 18 apr 2016, 21:08, ukupno mijenjano 1 put.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Ne bi sumnjao da ovde moze do polufinala al tesko ce protiv delbonisa
-
thelightblue
- Kontakt:
Na turniru u Liverpoolu igrat će osim Damira: Ram, Rublev, Malisse, Gambill i Santillian.
http://www.liverpooltennis.co.uk/players/
Ovo je na travi, prije Wimbledona pretpostavljam?thelightblue je napisao/la:Na turniru u Liverpoolu igrat će osim Damira: Ram, Rublev, Malisse, Gambill i Santillian.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
-
thelightblue
- Kontakt:
Tako je, prije Nottinghama 250, gdje ce isto igratiRaonffa je napisao/la:Ovo je na travi, prije Wimbledona pretpostavljam?thelightblue je napisao/la:Na turniru u Liverpoolu igrat će osim Damira: Ram, Rublev, Malisse, Gambill i Santillian.
Da vidimo prvo ko je naredni protivnik. Baghdatis igra poprilično dobro ove godine, isto kao i Cecchinato. Svejedno mi je koji će proći, Damir je favorit protiv obojice. Baghdatisa je prošle godine savladao u Parizu, a Cecchinata ove u Dohi i jednom na futuresu 2013.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Liverpool. YNWA
- Kontakt:
igra u Nottinghamu??thelightblue je napisao/la:Tako je, prije Nottinghama 250, gdje ce isto igratiRaonffa je napisao/la:Ovo je na travi, prije Wimbledona pretpostavljam?thelightblue je napisao/la:Na turniru u Liverpoolu igrat će osim Damira: Ram, Rublev, Malisse, Gambill i Santillian.
jel ovo sigurno ? (naravno ako sve bude uredu)
#Ynwa
Ma daj Cecchinata, ograničen lik ko ormar 
-
thelightblue
- Kontakt:
Cecchinato je komedija od igraca, izvan Italije nista ne moze, nikad u zivotu nije dobio na ATP turniru.
-
thelightblue
- Kontakt:
Da, sa ovim rankingom koji ce imat u par sedmica ne treba mu kv. Wimbledona, a Nottingham je jedini turnir u ovoj sedmici prije glavnog turnira. Prosle godine je 80. igrac upao u glavni zdrijeb, sad ce ovo biti dovoljno za DamiraLiverpool. YNWA je napisao/la:igra u Nottinghamu??
jel ovo sigurno ? (naravno ako sve bude uredu)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.