Ne znam sta je trazio al sam maloprije procitao da je Al Jazira potvrdila da nije bilo takvih zahtjeva.A sad je li budala nesto drugo trazio ko ce ti ga znatiChinaglia je napisao/la:pa, šta je još tražio?Manuel je napisao/la:Nije tacno da je Gervinho trazio samo helikopter i privatnu plazu pa da je zbog toga propao transfer u Al Jaziru.
Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
koliko je frajer propao, sa 28 godina, ide u neku amatersku ligu
mada, nikad nije bio nešto posebno, al' et', fizičke predispozicije su ga učinile boljim igračem, nego što to objektivno jeste
fejlao u Arsenalu, okrivi Arsenal, nisu mu dali šansu, fejla u merdi, garant će i njih okrivit' 
- akisarajevo92
- Kontakt:
Re: RE: Re: Serie A
Koja si ti dzukelaChinaglia je napisao/la:pa, šta je još tražio?Manuel je napisao/la:Nije tacno da je Gervinho trazio samo helikopter i privatnu plazu pa da je zbog toga propao transfer u Al Jaziru.
Luciano Moggi: "E l'Inter non vinceva perché erano pippe e incapaci. Mica li ho comprati io Vampeta, Taribo West e Hakan Sukur".
Re: RE: Re: RE: Re: Serie A
Mucki provokator.Celikovac je napisao/la:Koja si ti dzukelaChinaglia je napisao/la:pa, šta je još tražio?"Manuel" je napisao/la:Nije tacno da je Gervinho trazio samo helikopter i privatnu plazu pa da je zbog toga propao transfer u Al Jaziru.
- IlPrincipino
- Kontakt:
Kao sto neko rece Calcio i samo CalcioDenno je napisao/la: Vidim trudiš se da prenosiš vijesti iz Italije,za trud stv, al nemoj nam dezinformacija bgt.
Ovo sam procitao i to su prenijeli svi
EDIT:
Novi dresovi Fiorentine

C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
- IlPrincipino
- Kontakt:
pojacava se Bologna...kako bi volio da se vrate odmah iste sezone u Seriu BBologna reach €7 million agreement with Fiorentina over the transfer of Josip Ilicic.
Gervinho on 'obscene' demands: "When I sign somewhere, I'm not interested in all these artificial. Everything that's reported is not true."
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
Imbula je Minalin sin

- L'Avvocato
- Kontakt:
@Chini jel' mu ovo dres iz 2000-e sa grbom na prsima?

29 ... a do maja 2012 - 30 ...
Ma nema se vremena, zato i kažem svaka čast na trudu i halali ako sam "grubo" rekao, samo smeta mi odmah kreće ismijavanje stv vezanih za Romu na osnovu nekakvih neistina, nije prvi put.IlPrincipino je napisao/la:Kao sto neko rece Calcio i samo CalcioDenno je napisao/la: Vidim trudiš se da prenosiš vijesti iz Italije,za trud stv, al nemoj nam dezinformacija bgt.
![]()
![]()
Ovo sam procitao i to su prenijeli sviUkljucite se malo i vi pa ako znate nesto sto nije dezinformacija da znamo. Ima i onih koje to interesuje
![]()
Inače Romagnoli nas najvjerovatnije napušta, momak je strašno bezobrazan. Čeka se ACM i ponuda 25mil.
embrace the chaos
Romagnoli će biti pravo dobar igrač
Milan ponudio 16m, Roma traži 22 .. naći će se na 19m.
Il club più titolato al Mondo - 1899 - Rosso e nero.
- IlFantasista
- Kontakt:
Milan bas olako trosi novac i kocka se sa igracima...
Kun fejekun!
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Hoće ako ga glava ne sje*e. Poletio je visoko, već je ušao u sukob za Garsijom, sam sebi dao pravo za odmor. Odbija Milan kao da je on već sad nivo Neste. Materijala ima, al treba se def formirati kao ličnost i igrač.
Inače drago mi je što su se Italijani razmahali parama, ima se može se. Valjda se vratimo i to 4. mjesto uskoro. Samo još kad bi se neko za*ebao i skinuo giuve sa vrha da bude još zanimljivije.
Inače drago mi je što su se Italijani razmahali parama, ima se može se. Valjda se vratimo i to 4. mjesto uskoro. Samo još kad bi se neko za*ebao i skinuo giuve sa vrha da bude još zanimljivije.
embrace the chaos
- L'Avvocato
- Kontakt:
Vjerovatno. On i Rugani bi mogli biti vrhunski štoperski par.Chinaglia je napisao/la:Romagnoli će biti pravo dobar igrač
@Deeno Nije to do njega već do njegovih agenata. Ljudi su jaki beton, zato i traže tolike pare. Oni na platnom spisku imaju Matu, Berardia, Gimeneza, Keylora Navasa, Iturraspea, Neta itd. Već u januaru je bilo jasno da će pokušati napraviti kvalitetan transfer s njim. Žele da "izmuzu" Milan što je više moguće.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
Ma yebu i Romu. Nisu mu oni crtali tetovaže i farbali ga u plavo. I on je dibidus.
embrace the chaos
- L'Avvocato
- Kontakt:
Evo Di Marzio izjavio da je Cuadradov agent stigao u Milan na pregovore sa čelnicima Intera. Poslije tog sastanka bi trebao i pričati sa Marottom.
Kaže Di Marzio da ga Chelsea želi prodati.
Kaže Di Marzio da ga Chelsea želi prodati.
★★★
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.