Rule_hz je napisao/la:Haha komso dje ces vas i njih porediti
Ma drkam se, ali nemoj ih strašiti, neka im bar malo tinja nada, tek uče.
Vas mitomane čovjek kad čita rekao bi da svake godine grupne faze Evrope dohvatite a bolna realnost je da vas je silovao ko je stigao i to u predkolu predkola... Ću, tek uče
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Rule_hz je napisao/la:Haha komso dje ces vas i njih porediti
Ma drkam se, ali nemoj ih strašiti, neka im bar malo tinja nada, tek uče.
Vas mitomane čovjek kad čita rekao bi da svake godine grupne faze Evrope dohvatite a bolna realnost je da vas je silovao ko je stigao i to u predkolu predkola... Ću, tek uče
Čuj silovao u predkoli predkola
Idi lezi.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
E moj decko sad ste izasli i necete u narednin 97godina.naravno koga god sad izvucete vama ce biti silovanje nama nema izbavivanja tek do 3ceg ili play offa do tih vasih vremena cut cemo se jos mnogo puta a koja je to po vama bolna realnost ljudi ti kazu realno a ne ko zeba hoce rabotnickog samljet ce vas ljudi najaci poslije vardara
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Rule_hz je napisao/la:E moj decko sad ste izasli i necete u narednin 97godina.naravno koga god sad izvucete vama ce biti silovanje nama nema izbavivanja tek do 3ceg ili play offa do tih vasih vremena cut cemo se jos mnogo puta a koja je to po vama bolna realnost ljudi ti kazu realno a ne ko zeba hoce rabotnickog samljet ce vas ljudi najaci poslije vardara
Ono,realno... DIVOVSKI
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Samo vi lagano u poskocima o d j e b i t e Od nas i pustite nas da svoju muku mučimo sa tom evropom a vi lagano ganjajte termine malonogometnih turnirajer je daleko do prvenstva
staragarda je napisao/la:Samo vi lagano u poskocima o d j e b i t e Od nas i pustite nas da svoju muku mučimo sa tom evropom a vi lagano ganjajte termine malonogometnih turnirajer je daleko do prvenstva
To ti iz iskustva?
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
staragarda je napisao/la:Samo vi lagano u poskocima o d j e b i t e Od nas i pustite nas da svoju muku mučimo sa tom evropom a vi lagano ganjajte termine malonogometnih turnirajer je daleko do prvenstva
To ti iz iskustva?
Jeste,a i vama se valja pocet navikavat pa da ne srkletite puno..
To ti iz iskustva?
Jeste,a i vama se valja pocet navikavat pa da ne srkletite puno..
Nemoguće je da se usjedimo po tom pitanju i pitanju titula kao vi, ne brini se, to niko nikad neće nadmašiti.(dokaz su ti Olimpic i Radnik)
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.