K0MT je napisao/la:Počelo postavljanje.![]()
Slika sa fesjbuka
Počelo je počelo

K0MT je napisao/la:Počelo postavljanje.![]()
Slika sa fesjbuka
Ova trojica vjerovatno i nece igrati...neka sranja sa papirima jbt kao da se igra evropska utakmica a ne prvo kolo PL BiH.K0MT je napisao/la:Karalić i Rovčanin potpisali. Za Olimpic upitni Vranešević, Burduš i Sakan zbog papira. Ajmo žuto-plavi!
Prva ligga srpske ceka na vas,,,,,,,,,jako ste neozbiljan klub,,,,,,K0MT je napisao/la:Čini mi se da je uigravo prvih 11 sad na treningu, pa to izgleda ovako:
Bodiroga - Šodić, Gigović, Savić, Janković - Ramić, Mikić, Handžić, Asevedo, Rastoka - Srndović
A klupa nikad jača.
Gdje se placa da i ja igram?K0MT je napisao/la:Čini mi se da je uigravo prvih 11 sad na treningu, pa to izgleda ovako:
Bodiroga - Šodić, Gigović, Savić, Janković - Ramić, Mikić, Handžić, Asevedo, Rastoka - Srndović
A klupa nikad jača.
DZaba se raspitujes nemate vi tih para,zasarajevo je napisao/la:Moze li malo vise informacija o ovoj tribini, da li se pravila od nule ili se rekonstruisala vec postojeca? I koliko para ce sve kostati na kraju?
Nema ni borac pa napravi tribinuveteran 1987 je napisao/la:DZaba se raspitujes nemate vi tih para,zasarajevo je napisao/la:Moze li malo vise informacija o ovoj tribini, da li se pravila od nule ili se rekonstruisala vec postojeca? I koliko para ce sve kostati na kraju?
Trenutno korisnika/ca: jurisicduska i 27 gostiju.