FC Bayern München
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Pavard je gori od Alabe 10 puta, najmanje.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Boze dragi, ne znam, ne mozes biti pametan.
Znao sam da ce se ovo desiti.
Na kraju vise srece nego pameti.
Znao sam da ce se ovo desiti.
Na kraju vise srece nego pameti.
Zadnja izmjena: Omerbavarac, dana/u 20 jan 2021, 22:05, ukupno mijenjano 1 put.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Kruna Pavardove sezone.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
FC Nafaka
Samo je još falilo da primimo nakon svih zajebancija iz prvog.
Samo je još falilo da primimo nakon svih zajebancija iz prvog.
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
A tamam sam pomislio evo reko 90 pristojnih minuta.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Usla im je voda u usi, preg golom petljaju, u odbrani nesigurni.
Stvoreni su svi preduslovi da prime gol.
Stvoreni su svi preduslovi da prime gol.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Sane ako ima obraza odmah bi vratio ovaj broj ili dodao 0 na kraj, toliko je daleko od 10ke.
-
Bundesliga
- Kontakt:
Ljudi je li bilo u zadnje vrijeme igraca koji je placen kao Tolisso a da je toliko beznacajan i da nije utakmice odigrao na nivou svjetske klase?
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Ovaj iznad što ga spominjem.Bundesliga je napisao/la: ↑20 jan 2021, 22:09Ljudi je li bilo u zadnje vrijeme igraca koji je placen kao Tolisso a da je toliko beznacajan i da nije utakmice odigrao na nivou svjetske klase?
Donio je Sane ove sezone bodova, plus prva je sezona nakon duge povrede. Treba strpljenja s njim. Tolisso je dokazani fail vec duze vrijeme.
Nur der FCB
-
Bundesliga
- Kontakt:
Za njega ima vremena. Imao je nekoliko dobrih partija. A ovaj je u Bayernu vec dosta sezona a hljeba od njega nema. Ako za njega dobijemo 15 miliona dobro je.
I am not yet born; O hear me.
bravo. Znaci od covjeka nikakve koristi, ali doslovno.Bundesliga je napisao/la: ↑20 jan 2021, 22:12Za njega ima vremena. Imao je nekoliko dobrih partija. A ovaj je u Bayernu vec dosta sezona a hljeba od njega nema. Ako za njega dobijemo 15 miliona dobro je.
Mia San Mia
Meni je Tolisso rijedak primjer igrača za kojeg ne znam ni na kojoj poziciji konkretno igra niti šta mu je uloga i uvijek odigra meh utakmicu, ne znam je l odigrao dobro ili loše.
- farinelli123
- Kontakt:
Kako je Kimmich balakovao sudiju.
Btw, ovi sto ocekuju neko poboljsanje forme na prolece, mislim da se varaju. To je to otprilike sto vidimo. Proslogodisnja ekipa je bila jaca brat bratu za 30% od ove.
Btw, ovi sto ocekuju neko poboljsanje forme na prolece, mislim da se varaju. To je to otprilike sto vidimo. Proslogodisnja ekipa je bila jaca brat bratu za 30% od ove.
•
- Omerbavarac
- Kontakt:
Igru brisi, bodove pisi.
Nisu zasluzili pobjedu zbog nedorečenosti ali neka su dobili u inat onoj dvojici lesinara sa ES2.
Nisu zasluzili pobjedu zbog nedorečenosti ali neka su dobili u inat onoj dvojici lesinara sa ES2.
L.Hernandez ko da je prošo Bh ligu, kakva su ono valjanja, cigančenje, urlikanje nikad se tako Bayernovi igrači nisu ponašali a i njegove su vala kvalitete upitne, ništa on bolji igrač nije od Alabe
Clean sheet mubarek olsun.
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
- Bayern@heart
- Kontakt:
Odlično prvo poluvrijeme, uzasno drugo. Umjesto da vodis jedno 3:0 plivas u **** u drugom jos te protivnik "nagradi" promasenim penalom. Mora jos bolje barem malo odbrana stoji bolje i napokon bez primljenog gola. Tolissa se sto prije riješiti.
- FranckRibery
- Kontakt:
9:2 u sutevima za Augsburg u drugom poluvremenu 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.