ljudi ovo nije SPAM i ona je predstavljala BiH na velikim takmičenjima_dreamer_ je napisao/la: najljepsa missica koju sam kod nas vidio...
kako je samo graciozna...

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
ljudi ovo nije SPAM i ona je predstavljala BiH na velikim takmičenjima_dreamer_ je napisao/la: najljepsa missica koju sam kod nas vidio...
kako je samo graciozna...

zasto ja ne mogu da vidim slike na Photobucket ?NoName je napisao/la:Evo maloprije uslikah svoju tastaturu dok čekam utakmicu:
Wolverine, ne vjerujem ja ništa šta se piše al eto, moramo malo kratit vrijeme. Ne se srditi!
Sta ti tacno nudis ovdje?NoName je napisao/la:De se malo osvježite dok čekamo:
Ko šta voli nek izvoli
ne znam sta ste ocekivali... ciro je pas koji laje ali ne ujeda... on je cisti ziheras i nema muda da eksperimentise u vezi sa Bajramovicem vec ce igrati ono sto je i do sada bio slucaj... Bojim se da ce nas vrlo lako procitati i bojim se da nas ne napune... bilo bi to zestoko razocarenje a mogu zamisliti kako bi se komsije neke obradovale...Cartman je napisao/la:Yebem ti Muratovica.
Bila slika pa nestala, jbt ga zato sam i izmjenio post. Niko ne može spavat ba, stoga samo strpljivo, čuvaj živce. Ima još puno do utakmice a tek šta će se živaca potrošiti kad počne, ihhhhhh....Wolverine je napisao/la:zasto ja ne mogu da vidim slike na Photobucket ?NoName je napisao/la:Evo maloprije uslikah svoju tastaturu dok čekam utakmicu:
Wolverine, ne vjerujem ja ništa šta se piše al eto, moramo malo kratit vrijeme. Ne se srditi!
ma ne srdim se nego sam umoran. a veceras nema sna. nema teorije da zaspim, ali ima nba pa cu ubiti vrijeme.
Eksperimentisati u barazu_dreamer_ je napisao/la:ne znam sta ste ocekivali... ciro je pas koji laje ali ne ujeda... on je cisti ziheras i nema muda da eksperimentise u vezi sa Bajramovicem vec ce igrati ono sto je i do sada bio slucaj... Bojim se da ce nas vrlo lako procitati i bojim se da nas ne napune... bilo bi to zestoko razocarenje a mogu zamisliti kako bi se komsije neke obradovale...Cartman je napisao/la:Yebem ti Muratovica.
Ya i ja to kazemCartman je napisao/la:Yebem ti Muratovica.
malo buraz. moze to viseNoName je napisao/la:E ljudi ja više ne mogu čekat. Odoh yebat ženu, da makar 10 minuta bude manje do utakmice
harishp je napisao/la:Eksperimentisati u barazu_dreamer_ je napisao/la:ne znam sta ste ocekivali... ciro je pas koji laje ali ne ujeda... on je cisti ziheras i nema muda da eksperimentise u vezi sa Bajramovicem vec ce igrati ono sto je i do sada bio slucaj... Bojim se da ce nas vrlo lako procitati i bojim se da nas ne napune... bilo bi to zestoko razocarenje a mogu zamisliti kako bi se komsije neke obradovale...Cartman je napisao/la:Yebem ti Muratovica.
NoName je napisao/la:E ljudi ja više ne mogu čekat. Odoh yebat ženu, da makar 10 minuta bude manje do utakmice
Wolverine je napisao/la:malo buraz. moze to viseNoName je napisao/la:E ljudi ja više ne mogu čekat. Odoh yebat ženu, da makar 10 minuta bude manje do utakmice![]()
Sredi mi Anu Mirjanu na jednu noc i vise nikad necu pogledati United!NoName je napisao/la:Trasimaco, tebe tražim! De ba promjeni klub za koji navijaš, vidjel koliko onaj skot od škota podržava portugal, ja da sam na tvom mjestu počeo bih za Valladolid navijat. A inače, uzmeš šta ti odgovara
kralju mocni! pazi da ti se zena ne prisunja pa vidi sta tabiris ovdje sa namaNoName je napisao/la:E ljudi ja više ne mogu čekat. Odoh yebat ženu, da makar 10 minuta bude manje do utakmice
Nju ne mogu, al evo imam jednu komšinicu Jacu za nju nema problema. Hajd da se dogovorimo: Ja tebi Jacu a ti jednu sezonu ne navijaš za skote.Trasimaco je napisao/la:Sredi mi Anu Mirjanu na jednu noc i vise nikad necu pogledati United!NoName je napisao/la:Trasimaco, tebe tražim! De ba promjeni klub za koji navijaš, vidjel koliko onaj skot od škota podržava portugal, ja da sam na tvom mjestu počeo bih za Valladolid navijat. A inače, uzmeš šta ti odgovara![]()
doneTrasimaco je napisao/la:Sredi mi Anu Mirjanu na jednu noc i vise nikad necu pogledati United!NoName je napisao/la:Trasimaco, tebe tražim! De ba promjeni klub za koji navijaš, vidjel koliko onaj skot od škota podržava portugal, ja da sam na tvom mjestu počeo bih za Valladolid navijat. A inače, uzmeš šta ti odgovara![]()
pozdrav i tebi jarane... kako si nam... hoces sta popit, pojest?rade_bl je napisao/la:http://www.lesinari1987.net/galerija/al ... rkup_4.jpg
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.