Neće Gradina sigurno 

Re: NK Bratstvo Gračanica
samo treninge definitivnobax08 je napisao/la:Pa šta bi7april je napisao/la:definitivno se opraštam od gledanja bratstva,ja koji sam jedva čekao utakmice bratstva,sad teška srca sam odlučio o prestanku,jako mi je žao ali to je to nemam više živaca za ovu predstavu,veliki pozzz svim navijačima.Jel se opraštaš od gledanja BRATSTVA il nastavljaš gledat samo treninge

Danas nije bio naš dan,ruku na srce nismo igrom ni zaslužili tri boda.Ostaje žal jer smo mogli na -2 JEDINSTVU.Al idemo dalje u KONJIC po bod(ove)
VOLIM TE BRATSTVOOOO

+1.. NISTA NIJE GOTOVO ...desilo se sta se desilo idemo dalje ...svi su ocekivali da je Jedinstvo danas na +7,nakon vodstva Gradine , al......ono danas jedna od najslabijih predstava Bratsttva, kiks se mora desiti jednom u toku sezone ,nepisano pravilo,al se desi svima evo jedinstvu danas treci ...poraz od Rudara,remi sa nama , pa danas remi sa Igmanom...mora i sloboda imati " los dan" nadam se da je ovaj danas bio nas i da se nece desiti jos jedan....uostalom po meni , ova liga je extra za nas , zasada, nemoj me brate u 2.sjever, neka nas ovde super nam jebax08 je napisao/la:Danas nije bio naš dan,ruku na srce nismo igrom ni zaslužili tri boda.Ostaje žal jer smo mogli na -2 JEDINSTVU.Al idemo dalje u KONJIC po bod(ove)VOLIM TE BRATSTVOOOO

Eh sad da dodam ,molim bez sarkazma ne poredim ni u snu ove 2 ekipe, ali danas kad sam dosao kuci poslije utakmice i gledao 2.poluvriujeme Valladolid-Barcelona

@7april - ne odustaj drug moj bice za nas jos dobrih utakmica ne brinem se za to

-
- Moderator
- Kontakt:
Svima se moze desit Los dan....
Cak i Barceloni
Cak i Barceloni

Pohvala za MODERATORE što brišu sve glupe postove na temi NK BRATSTVO Gračanica.
Haha danas je i Barca izgubila XDGracanicaAA je napisao/la:Svima se moze desit Los dan....
Cak i Barceloni
-
- Moderator
- Kontakt:
Znam jerane, zato i pisem.Iceplayer je napisao/la:Haha danas je i Barca izgubila XDGracanicaAA je napisao/la:Svima se moze desit Los dan....
Cak i Barceloni
-
- Moderator
- Kontakt:
Hajd sto je prva tekma bila sumnjiva sto se tice vaseg gola u Srebreniku, al ovo od juce je zalosno! Samo trojica vasih su se nalazila u ofsajdu, mozda neka nova pravila, kad je samo jedan svira se, a ovako ne. Tuga i sramota. Ako ne mozete napraviti sanse neka bolji pobjedi, al dobro morao je Helic na poluvremenu to da zavrsi. 
Sent from my GT-S5830i using Tapatalk 2

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Imas li neki dokaz za to ?Benjo_AFC86 je napisao/la:Hajd sto je prva tekma bila sumnjiva sto se tice vaseg gola u Srebreniku, al ovo od juce je zalosno! Samo trojica vasih su se nalazila u ofsajdu, mozda neka nova pravila, kad je samo jedan svira se, a ovako ne. Tuga i sramota. Ako ne mozete napraviti sanse neka bolji pobjedi, al dobro morao je Helic na poluvremenu to da zavrsi.
www.nkbratstvogracanica.com
dijete drago, znas i sam kako je Gradina usla u PL.Ako pak nisi upoznat raspitaj se malo pa se cujemo. pozzzzzBenjo_AFC86 je napisao/la:Hajd sto je prva tekma bila sumnjiva sto se tice vaseg gola u Srebreniku, al ovo od juce je zalosno! Samo trojica vasih su se nalazila u ofsajdu, mozda neka nova pravila, kad je samo jedan svira se, a ovako ne. Tuga i sramota. Ako ne mozete napraviti sanse neka bolji pobjedi, al dobro morao je Helic na poluvremenu to da zavrsi.
-
- Kontakt:
Re: Odg: NK Bratstvo Gračanica
Dijete drago, odvadi malo..Benjo_AFC86 je napisao/la:Hajd sto je prva tekma bila sumnjiva sto se tice vaseg gola u Srebreniku, al ovo od juce je zalosno! Samo trojica vasih su se nalazila u ofsajdu, mozda neka nova pravila, kad je samo jedan svira se, a ovako ne. Tuga i sramota. Ako ne mozete napraviti sanse neka bolji pobjedi, al dobro morao je Helic na poluvremenu to da zavrsi.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
de nam reci,da nam vi niste pustili??encco je napisao/la:dijete drago, znas i sam kako je Gradina usla u PL.Ako pak nisi upoznat raspitaj se malo pa se cujemo. pozzzzzBenjo_AFC86 je napisao/la:Hajd sto je prva tekma bila sumnjiva sto se tice vaseg gola u Srebreniku, al ovo od juce je zalosno! Samo trojica vasih su se nalazila u ofsajdu, mozda neka nova pravila, kad je samo jedan svira se, a ovako ne. Tuga i sramota. Ako ne mozete napraviti sanse neka bolji pobjedi, al dobro morao je Helic na poluvremenu to da zavrsi.

OFK Gradina Srebrenik
Reci cu ti ja da je utakmica kupljena prodana kako god hocesBrcko87 je napisao/la:de nam reci,da nam vi niste pustili??encco je napisao/la:dijete drago, znas i sam kako je Gradina usla u PL.Ako pak nisi upoznat raspitaj se malo pa se cujemo. pozzzzzBenjo_AFC86 je napisao/la:Hajd sto je prva tekma bila sumnjiva sto se tice vaseg gola u Srebreniku, al ovo od juce je zalosno! Samo trojica vasih su se nalazila u ofsajdu, mozda neka nova pravila, kad je samo jedan svira se, a ovako ne. Tuga i sramota. Ako ne mozete napraviti sanse neka bolji pobjedi, al dobro morao je Helic na poluvremenu to da zavrsi.
Sent from my GT-S5830i using Tapatalk 2![]()
![]()

-
- Moderator
- Kontakt:
Bice dokaz uskoro samo mi se nemojte sikirat. Doduse ja bih na vasem mjestu, nekoj Gradini 10. toj na tabeli ne napravit sanse je zabrinjavajuce zar ne 

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
neznam što bi se uzimala utakmica kad je nama iz 3 zadnje utakmice trebao jedan bod da teoretski osiguramo ulazak..Nisu nam bili potrebni bodovi iz Gračanice..Poslije tog kola kad smo vas pobijedili U Gračanici i da smo izgubili bili bi teoteski prvaci..stvarno vam je glupa priča..
OFK Gradina Srebrenik
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
@Benjo cekacemo taj dokaz ipak a sto se toga tice svako ima svoj los dan a nama je to bila subota
@Ne znam zasto ni kako ali znam provjereno od jednog vaseg covjeka da je dogovoreno a znam isto tako nakon polusezone nako su tekli pregovori oko vaseg ulaska kolko ko para treba izdvojit itd itd...

@Ne znam zasto ni kako ali znam provjereno od jednog vaseg covjeka da je dogovoreno a znam isto tako nakon polusezone nako su tekli pregovori oko vaseg ulaska kolko ko para treba izdvojit itd itd...
-
- Moderator
- Kontakt:
Buraz pogledaj tabelu kako je izgledala na kraju pa će ti biti sve jasno. Nama uopšte nisu trebali ti bodovi, 7 bodova smo imali ispred drugog na kraju i to zato što smo zadnje kolo gostovali Famosu od kojeg smo izgubili jer nam ništa nije značila tekma.cesc4 je napisao/la:@Benjo cekacemo taj dokaz ipak a sto se toga tice svako ima svoj los dan a nama je to bila subota![]()
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.