NK Bratstvo Gračanica

Moderator/ica: GracanicaAA

apach1986
Kontakt:

Re: NK Bratstvo Gracanica

Post Postao/la apach1986 » 08 mar 2014, 20:58

neutralan__ je napisao/la:Ma sad je i Buducnost tu.
Gradina,Omladinac,Bratstvo i Buducnost,znaci neko ce vjerovatno,na zalost od ove 4 ekipe ispasti.
Jbg vjerovatno tako mora da bude.
Neće Gradina sigurno ![/b
Ultras nema ime, samo dobri prijatelji ga poznaju. Ultras nema lice, mnogo puta mu kapuljača pokriva glavu, šal usta. Ultras se ne oblači poput ostalih, ne prati modu, ne voli novitete.Kad šeta ulicom, iako nema obilježja svoje ekipe, on je prepoznatljiv.

bax08
Kontakt:

Re: NK Bratstvo Gračanica

Post Postao/la bax08 » 08 mar 2014, 21:05

7april je napisao/la:definitivno se opraštam od gledanja bratstva,ja koji sam jedva čekao utakmice bratstva,sad teška srca sam odlučio o prestanku,jako mi je žao ali to je to nemam više živaca za ovu predstavu,veliki pozzz svim navijačima.
Pa šta bi :?: Jel se opraštaš od gledanja BRATSTVA il nastavljaš gledat samo treninge :lol:

7april
Kontakt:

Post Postao/la 7april » 08 mar 2014, 21:11

bax08 je napisao/la:
7april je napisao/la:definitivno se opraštam od gledanja bratstva,ja koji sam jedva čekao utakmice bratstva,sad teška srca sam odlučio o prestanku,jako mi je žao ali to je to nemam više živaca za ovu predstavu,veliki pozzz svim navijačima.
Pa šta bi :?: Jel se opraštaš od gledanja BRATSTVA il nastavljaš gledat samo treninge :lol:
samo treninge definitivno :lol:

bax08
Kontakt:

Post Postao/la bax08 » 08 mar 2014, 21:23

Danas nije bio naš dan,ruku na srce nismo igrom ni zaslužili tri boda.Ostaje žal jer smo mogli na -2 JEDINSTVU.Al idemo dalje u KONJIC po bod(ove) ;) VOLIM TE BRATSTVOOOO

ALBOX
Kontakt:

Post Postao/la ALBOX » 08 mar 2014, 21:55

bax08 je napisao/la:Danas nije bio naš dan,ruku na srce nismo igrom ni zaslužili tri boda.Ostaje žal jer smo mogli na -2 JEDINSTVU.Al idemo dalje u KONJIC po bod(ove) ;) VOLIM TE BRATSTVOOOO
+1.. NISTA NIJE GOTOVO ...desilo se sta se desilo idemo dalje ...svi su ocekivali da je Jedinstvo danas na +7,nakon vodstva Gradine , al......ono danas jedna od najslabijih predstava Bratsttva, kiks se mora desiti jednom u toku sezone ,nepisano pravilo,al se desi svima evo jedinstvu danas treci ...poraz od Rudara,remi sa nama , pa danas remi sa Igmanom...mora i sloboda imati " los dan" nadam se da je ovaj danas bio nas i da se nece desiti jos jedan....uostalom po meni , ova liga je extra za nas , zasada, nemoj me brate u 2.sjever, neka nas ovde super nam je ;) , nek ide Gradina ili Buducnost neka se dogovore :lol: .. po meni nismo dobili nikakvo pojacanje , a neigranje Timkova (NAJSRCANIJEG IGRACA ) je pokazalo danas nase slabosti......super samar danas citavoj ekipi ,ako hoce da poprave dojam subota,Konjic protiv zahuktalog i za****** IgmaNA...

Eh sad da dodam ,molim bez sarkazma ne poredim ni u snu ove 2 ekipe, ali danas kad sam dosao kuci poslije utakmice i gledao 2.poluvriujeme Valladolid-Barcelona :) napadi jalovi citavo vrijeme Valladolid se brani- :)

@7april - ne odustaj drug moj bice za nas jos dobrih utakmica ne brinem se za to ;)

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 08 mar 2014, 22:23

Svima se moze desit Los dan....
Cak i Barceloni :roll:

bax08
Kontakt:

Post Postao/la bax08 » 08 mar 2014, 23:16

Pohvala za MODERATORE što brišu sve glupe postove na temi NK BRATSTVO Gračanica.

Iceplayer
Kontakt:

Post Postao/la Iceplayer » 08 mar 2014, 23:58

GracanicaAA je napisao/la:Svima se moze desit Los dan....
Haha danas je i Barca izgubila XD

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 09 mar 2014, 02:33

Iceplayer je napisao/la:
GracanicaAA je napisao/la:Svima se moze desit Los dan....
Haha danas je i Barca izgubila XD
Znam jerane, zato i pisem.

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 09 mar 2014, 18:56

Hajd sto je prva tekma bila sumnjiva sto se tice vaseg gola u Srebreniku, al ovo od juce je zalosno! Samo trojica vasih su se nalazila u ofsajdu, mozda neka nova pravila, kad je samo jedan svira se, a ovako ne. Tuga i sramota. Ako ne mozete napraviti sanse neka bolji pobjedi, al dobro morao je Helic na poluvremenu to da zavrsi. :)

Sent from my GT-S5830i using Tapatalk 2
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 09 mar 2014, 19:03

Benjo_AFC86 je napisao/la:Hajd sto je prva tekma bila sumnjiva sto se tice vaseg gola u Srebreniku, al ovo od juce je zalosno! Samo trojica vasih su se nalazila u ofsajdu, mozda neka nova pravila, kad je samo jedan svira se, a ovako ne. Tuga i sramota. Ako ne mozete napraviti sanse neka bolji pobjedi, al dobro morao je Helic na poluvremenu to da zavrsi. :)

Imas li neki dokaz za to ?
www.nkbratstvogracanica.com

encco
Kontakt:

Post Postao/la encco » 09 mar 2014, 19:14

Benjo_AFC86 je napisao/la:Hajd sto je prva tekma bila sumnjiva sto se tice vaseg gola u Srebreniku, al ovo od juce je zalosno! Samo trojica vasih su se nalazila u ofsajdu, mozda neka nova pravila, kad je samo jedan svira se, a ovako ne. Tuga i sramota. Ako ne mozete napraviti sanse neka bolji pobjedi, al dobro morao je Helic na poluvremenu to da zavrsi. :)

dijete drago, znas i sam kako je Gradina usla u PL.Ako pak nisi upoznat raspitaj se malo pa se cujemo. pozzzzz

NkBratstvoGracanica
Kontakt:

Re: Odg: NK Bratstvo Gračanica

Post Postao/la NkBratstvoGracanica » 09 mar 2014, 19:49

Dijete drago, odvadi malo.. ;)

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Brcko87
Kontakt:

Post Postao/la Brcko87 » 09 mar 2014, 20:16

encco je napisao/la:

dijete drago, znas i sam kako je Gradina usla u PL.Ako pak nisi upoznat raspitaj se malo pa se cujemo. pozzzzz
de nam reci,da nam vi niste pustili?? :lol: :lol: :lol:
OFK Gradina Srebrenik

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 09 mar 2014, 20:30

Brcko87 je napisao/la:
encco je napisao/la:

de nam reci,da nam vi niste pustili?? :lol: :lol: :lol:
Reci cu ti ja da je utakmica kupljena prodana kako god hoces :D To sto ti to neces da priznas to je tvoja stvar :D

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 09 mar 2014, 20:42

Bice dokaz uskoro samo mi se nemojte sikirat. Doduse ja bih na vasem mjestu, nekoj Gradini 10. toj na tabeli ne napravit sanse je zabrinjavajuce zar ne :D

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

Brcko87
Kontakt:

Post Postao/la Brcko87 » 09 mar 2014, 20:47

neznam što bi se uzimala utakmica kad je nama iz 3 zadnje utakmice trebao jedan bod da teoretski osiguramo ulazak..Nisu nam bili potrebni bodovi iz Gračanice..Poslije tog kola kad smo vas pobijedili U Gračanici i da smo izgubili bili bi teoteski prvaci..stvarno vam je glupa priča..
OFK Gradina Srebrenik

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 09 mar 2014, 21:36

Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 09 mar 2014, 21:36

@Benjo cekacemo taj dokaz ipak a sto se toga tice svako ima svoj los dan a nama je to bila subota ;)

@Ne znam zasto ni kako ali znam provjereno od jednog vaseg covjeka da je dogovoreno a znam isto tako nakon polusezone nako su tekli pregovori oko vaseg ulaska kolko ko para treba izdvojit itd itd...

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 09 mar 2014, 21:40

cesc4 je napisao/la:@Benjo cekacemo taj dokaz ipak a sto se toga tice svako ima svoj los dan a nama je to bila subota ;)

@Ne znam zasto ni kako ali znam provjereno od jednog vaseg covjeka da je dogovoreno a znam isto tako nakon polusezone nako su tekli pregovori oko vaseg ulaska kolko ko para treba izdvojit itd itd...
Buraz pogledaj tabelu kako je izgledala na kraju pa će ti biti sve jasno. Nama uopšte nisu trebali ti bodovi, 7 bodova smo imali ispred drugog na kraju i to zato što smo zadnje kolo gostovali Famosu od kojeg smo izgubili jer nam ništa nije značila tekma.
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.